çiğdoşş hanımlar da gelmişler...
selam kaneelimm.:13:.üzülme tatlım iyileş nasılsa gider o şişlik..
huhuuuu toparlanıcaz başka yolu yokkk :13::13::13:
patlıcanı fırında közlersen ve kaynatırsan dagılır ama ben ateşin üzerinde közlüyorum.közlemek için satılan bi tepsi gibi bişey var aynı pizza tavasına benziyo delikli onun üzerinde közlediğin zaman patlıcan çok dagılmıyor.ben közlenmiş biber ve közlenmiş patlıcanı süzme yogurtla karıştırıyorum harika oluyo ya da normal domates ve salatayla yaptıgımız klasik salatanın içine koyuyorum maydonoz yeşil sogan ekliyorum çok güzel oluyor.
Merhaba kizlar
Nasilsiniz ?
bugunde gunduz calistim kizceler saat 4 gibi evdeydim.. guzel guzel dinlendim..
bugun doktor ile gorustum kullandigim antibiotik kuru bitmisti yine tahlil yaptirdik bana agir bi antibiotik yazdi bu gece basliyorum. Yan etkilerini sordum maalesef sislik olacakmis bu sislik gecici olmak la beraber tartida arti olarak cikabilirmis .. uzuldum bakalim bekleyip gorecegiz .. Saglik onemli saglik kizceler dikkat edin kendinizie ..
Geldim geldim kış moduna girlim artık yahu
evet canim geldikleri gibi gidecekler insallah bakalim kismet tam isler yoluna girdi catir kitir kutur kilocuklari veriyorum derken .. ise bak olanlar oldu .. naapalim kismet 10 gun dolmadan bitecek sonra ben yine takir takir verecegim kilocuklarii
Öyle yapcaz artık kış moduna almam lazım kendimi ehe
He onu biliyorum da ben direk ocakta ateşi yakış közlüyorum o tavayı kullanmıyorum. konserve halini merak ettim de bildiğimiz köz tadı oluyorsa herşeye yakışır
Geçmş olsun şeker Sağlık herşeyden önde
evet yahuuu
heralde şekerim 10 gün neki..sağlık olsun yeter ki
sersumum datlum nasılsın
iyiyim bebişim..sen nasılsın. .ne zaman teşrif edicen kıss. .hadi kışş geldi. .bak listeye de ekledim sıran yaklaşıyo..
gelmem farz oldu artık bebısım
He onu biliyorum da ben direk ocakta ateşi yakış közlüyorum o tavayı kullanmıyorum. konserve halini merak ettim de bildiğimiz köz tadı oluyorsa herşeye yakışır
Geçmş olsun şeker Sağlık herşeyden önde
hoşgeldin canımmerhaba.bende yeni başladım diyete fakat siz hamilesiniiizzz :) hamileyken diyet yapmayı öneriyor mu doktorlar acaba sizden ögrenebilir miyim ? Bende bebek düşünüyorum ve hamile kalırsamda diyet yapmayı planlıyordum ama korkuyordum bir yandan.ama gördümki örnegi var :)
sersum;319539933[COLOR="#800080" .!.:sen sağlıklı beslen sporu boşver..yürüyüş en ideal spor zaten canım..
bu arada cuma günü listeyi sen yapıyorsun..haberin vardı değil mi[/COLOR]
enemmmmmvalla sersumumum ben onu tamamen unutmuşum...iyiki hatırlattın yalnız cuma ben çalışıyoryum işten gelince yaparım listeyi olur mu kuşlarım:44:
bu arada spordan kastım da yürüyüş zaten diğerlerini şimdilik düşünmüyorum bile hele şu 3 ay bi geçsin do0ğğruuu pilatese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?