Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kaneelimm.:13:.üzülme tatlım iyileş nasılsa gider o şişlik..

evet canim geldikleri gibi gidecekler insallah bakalim kismet tam isler yoluna girdi catir kitir kutur kilocuklari veriyorum derken .. ise bak olanlar oldu .. naapalim kismet 10 gun dolmadan bitecek sonra ben yine takir takir verecegim kilocuklarii

huhuuuu toparlanıcaz başka yolu yokkk:13::13::13:

Öyle yapcaz artık kış moduna almam lazım kendimi ehe

He onu biliyorum da ben direk ocakta ateşi yakış közlüyorum o tavayı kullanmıyorum. konserve halini merak ettim de bildiğimiz köz tadı oluyorsa herşeye yakışır

Geçmş olsun şeker Sağlık herşeyden önde

Geldim geldim kış moduna girlim artık yahu
evet yahuuu
evet canim geldikleri gibi gidecekler insallah bakalim kismet tam isler yoluna girdi catir kitir kutur kilocuklari veriyorum derken .. ise bak olanlar oldu .. naapalim kismet 10 gun dolmadan bitecek sonra ben yine takir takir verecegim kilocuklarii

heralde şekerim 10 gün neki..sağlık olsun yeter ki

sagolun kizcelerrrr
evet yahuuu

heralde şekerim 10 gün neki..sağlık olsun yeter ki

tamamdır benimde listeye gireceğim tarih belli oldu :) ama nasıl yapıcam liste inceleyemedim neyse öğrenirim sizinkilere bakıp:)
neler yedim yazayımda yerim sağlamlaşsın :)

2 yumurta omlet
domates salatalık
peynir 3 zeytin 8 badem 1 bardak süt

öğlen
1 tabak ali nazik

ikindi yarım kase çerez
yarım kase sütlaç ( bu kaçamak oldu ama şekerinden yiyemedim)
aksam
salata ayran

kaçamak olmasaydı iyiydi spor yapamıyorum çünkü hayatımı henüz düzene koyamadım 2 çocuk çalışmaya yeni başladım inşallah spora başlarım kışın

köz tadı yeni közlemiş gibi oluyor.ama direk ateşte közlemenizi tavsiye etmem sonuçta doğal gazla yanıyor ocak ve direk temas etmesi çok sağlıklı değil

hoşgeldin canım aslında hamile olmadan başladım diyete bu topikde, kısa süre sonra hamiş oldum hamileyken diyet kesinlikle yapılmamalı,ama karatay bir yaşam tarzı...kısacası benim şimdilik sıkı kurallarım yok sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bana bebişime faydası olmayan hiçbirşeyi yememeye gayret ediyorum...kızları da sevdiğimden topikden ayrılmıyor menü bildiriyorum canım. bence bebek olana kadar fazlanı vermeye çalış bebek olunca da benim gibi devam edersin
sersum;319539933[COLOR="#800080" .!.:
sen sağlıklı beslen sporu boşver..yürüyüş en ideal spor zaten canım..

bu arada cuma günü listeyi sen yapıyorsun..haberin vardı değil mi
[/COLOR]

enemmmmm valla sersumumum ben onu tamamen unutmuşum...iyiki hatırlattın yalnız cuma ben çalışıyoryum işten gelince yaparım listeyi olur mu kuşlarım:44:

bu arada spordan kastım da yürüyüş zaten diğerlerini şimdilik düşünmüyorum bile hele şu 3 ay bi geçsin do0ğğruuu pilatese

tahmin ettim unuttuğunu..olsun tatlım geç olsun güç olmasınkaç gibi yapabilirsin ..ben duyuru yaparım kızlara..

Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun buyrun çaya

sersum bildirimi yarın gece yada cuma anca öğleden sonra yapabilirim hangisi uygun olursa o zaman yazayım malum hastane olayı var yine 3 ay daha sürecek perşembe ve cumaya denk geldi bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…