he kayınçom çok güzel bi ceza bayıldım falakayaO vakit falaka cezası ver , sevmişsin sen falakayı anlaşılan
He tememdir , haftaya bak bakalım.
Ben kaçtım kızlar , öptüm çok
iyi geceler canım
hadi hayırlısı Allah gönlüne göre varsin canmm..akşam yemeğim
taze fasulye yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
bikaç gündür mide bulantılarım var,kendimi çok değişik hissediyorum günümde geçti,test yapıcam acaba hamilemiyim kızlar,
üzülme filizim..durur durur sonra birden gitmeye başlar bilirsin..bugün reglmin 1. günü tam tartı öncesi çok şişim
dün kahvaltı yapmadım
öğlenyeşil mercimek çorbası,2 piliç kanat,yoğurt çayyyy
akşamtaze fasulye,1 kase tarhana çorbası,salata
daha sonra akşam çayı
ben nolucam kızlar hiç kilo veremez oldum almıyorum ama cuma ya fazla çıkabilirim zaten veremiyodum birde regl oldum
kaçamakta yapmıyorum belki haftada 1 gün yapıyorum neyse
bugün kahvaltım
peynirli omlet,zeytin ,domates,salatalık,3 kayısı,fındık yeşil çay, maydonoz
biraz öncede kızımı okula bırakıp ordan da süt almaya gitmiştim yoğurdumu yapıcam burda acyip yağmur yağıyo tabi bende nasibimi aldım öğlen kırmızı mercimek çorbası düşünüyorum akşamı bilmiyorum neyse sonra yazarım kızlar bay bay
dikkat dikkat davetler ve misafirler çook tehlikelii:18::18::18:Selam kızlarrr 3. Gün ve maşallah turp gibiyim
Hemen menime geçeyim sabah:
Sucuklu yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 adet zeytin
5 adet ceviz
1 adet kuru incir
çay
öglen:çorba
akşam zeytinyaglı fasülye ayran
spora hala başlayamadımmerken yatıp erken kalkabilsem herşeyi yoluna koyucam ama işte olmuyor çalışınca zor oluyor.kendi şirketimizde çalışıyorum ama yine de akşam geç dönüyorum evin işleriyle ugraşıyorum ediyorum derken bi bakmışım saat yine gece yarısı olmuş.heleki misafir çağıracaksam iyice uykusuz kalıyorum.yarın misafirim var akşam bu akşam erkenden gidip hazırlık yapıcaktım ama biyere davet edildim ve gitmem lazım muhakkak allah kolaylık versin banaa :18:
afiyet olsun datlımmmmgunaydın kıslarrr
kahvaltım
zeytın
peynır
domates
fındık
omega3
yesılcay
evde yemek yok oglen ıcın her turlu onerıye acıgım:))sersumum nerelerdesın canımcım hadı kahvaltını yapta gel bakem
[sıze=3][ı]he kayınçom çok güzel bi ceza bayıldım falakaya
Haftaya turşu haftamız olsun[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]hadi hayırlısı allah gönlüne göre varsin canmm..
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]üzülme filizim..durur durur sonra birden gitmeye başlar bilirsin..sabırr
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]dikkat dikkat davetler ve misafirler çook tehlikelii:18::18::18:
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]afiyet olsun datlımmmm
[/ı][/sıze]
[sıze=3][ı]anca geldim be cicim..anlatayımm [/ı][/sıze]
davete yemegimi yiyip gidicem ve hiçbirşey yemicem orda inşallahMisafirlerimde gelmeden önce ywmwgimi yicem ve onlarlada yemicem sadece çay içicemm inşallahh.bozmak yok kaçamak yokkk
özlemim hoşgeldin bebişimm:13::13:..oh bee okullar açıldı toplandık ne güzel
bence de haftaya gir listeye ...bu hafta toparlanmış olursun canımcım
canım benim sen niye hala diyetlerdesin.. hamilesin sen bebişini düşün bırak kiloyu.. ona faydalı ne varsa bolca tüket..günaydın fıstıklar
kahvaltım 10.45
2 haşlanmış yumurta
2 kib kutusu peynir
yarım domates-salatalık
3 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek
akşama da salata yerim büyük ihtimalle malum yarın tartı var
hoşbulduk canım benimtoplanalım artık tabii:13::13:durumum vahim zira:18:6 yıldır görmediğim kilolara ulaştım ..tatil,düzensizlik,yoğunluk,stres,hareketsizlik derken geçen 1 yıl benim için kabus oldu yaşın ve metabolizmanın azizliği de var tabi,ama yüzleşmem ve toparlanmam lazım tabi sizlerin desteğiyle
günaydın kızlar
kahvaltımı 08.45 de bitirdim
peynirli omlet,5 zeytin,2 ceviz,5 badem,2 kuru kayısı,çeri domates ve salatalık...işe gelince kendime bi kahve yaptım içtim
sersumcan akşama bizde de palamut ve salata varsana da afiyet olsun şekerim
canım benim sen niye hala diyetlerdesin.. hamilesin sen bebişini düşün bırak kiloyu.. ona faydalı ne varsa bolca tüket..
afiyet olsun.Günaydın mı desem günaydın mı bilemedim :) kahvaltım yeni bitti bende bildirim yapayım dedim
Sabah yarım saat yürüyüş(2.8 km) ve de jillian yaptım oda yarım saat toplamda 1 saat spor yapıyorum yani
keten tohumu ve maydonoz kürsüne devam ediyorum kahvaltıda da 2 yumurtadan sucuklu Menemen 3dilim peynir 11 zeytin bir kase yoğurt badem ve kuru yemiş
yavrum sağlıklı beslenme diyetindeyim beninsülin direncim ve diyabet riskim var perhizle önüne geçebiliyorum ancak, zaten bu saatten sonra amacım kilo vermek değil kontrolsüz bir şekilde almamak
veririz canım tabi,zaten veriyoruz da ama bu kez bi ileri bi geri yapmamak için sıkı tutmak lazım...benim motivasyon gidiyo yoksa
üzülme tatlım veririz alimallah..bütüün kışş işimiz ne. ..gidecek valla. .pampişe de dedim bu yıl bizim yılımız olsun son olsun bu kilolar inşallah..
afiyet olsun cicimm..deniz balığı sezonunu da haftaya açıcam inşallah..balık olsun da nasıl olursa olsun..
veririz canım tabi,zaten veriyoruz da ama bu kez bi ileri bi geri yapmamak için sıkı tutmak lazım...benim motivasyon gidiyo yoksa
bu kış balık bol olur inşallah,ben 3 gün balık yapayım diyorum,yanında salatayla..hem yemek derdi de pek olmaz o zaman
ozlemım bal bocegım hos geldınnnnnnsenı gormek ne guzell
ozlemım bal bocegım hos geldınnnnnnsenı gormek ne guzell
canım benim,hoşbuldukişlerimi yoluna koyamadım daha..ekim başı gibi gelirim diyodum ama aklımda kalacağına geleyim bi an önce dedim
falaka mıcezalar çok fenaa falaka var ona göre..
oyy çok güzel daha ne olsun.balıkçıya mı pişirticen..yoksa yemekten daha beter derdi oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?