Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

O vakit falaka cezası ver , sevmişsin sen falakayı anlaşılan
He tememdir , haftaya bak bakalım.
Ben kaçtım kızlar , öptüm çok
he kayınçom çok güzel bi ceza bayıldım falakaya
haftaya turşu haftamız olsun

iyi geceler canım

akşam yemeğim

taze fasulye yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

bikaç gündür mide bulantılarım var,kendimi çok değişik hissediyorum günümde geçti,test yapıcam acaba hamilemiyim kızlar,
hadi hayırlısı Allah gönlüne göre varsin canmm..
üzülme filizim..durur durur sonra birden gitmeye başlar bilirsin..sabırr
dikkat dikkat davetler ve misafirler çook tehlikelii:18::18::18:
gunaydın kıslarrr

kahvaltım

zeytın
peynır
domates
fındık
omega3
yesılcay
afiyet olsun datlımmmm
evde yemek yok oglen ıcın her turlu onerıye acıgım:))sersumum nerelerdesın canımcım hadı kahvaltını yapta gel bakem

anca geldim be cicim..anlatayımm

günaydın fıstıklar

kahvaltım 10.45
2 haşlanmış yumurta
2 kib kutusu peynir
yarım domates-salatalık
3 zeytin
2 dilim kızarmış ekmek

akşama da salata yerim büyük ihtimalle malum yarın tartı var

9.30 da uyanmama rağmen bizim ve kızımın çarşafını değiştir yorganlara nevresim geçir sonrasında 2 posta aile efradıyla telefonda konuş kahvaltı hazırla anca gelebildimm...

evet anlaşılacağı üzere burada havalar epeyce soğudu..battaniye yetmiyo artık.

kahvaltım

omlet
peynir zeytin
domates soslu sucuk
1/4 elma 1 kırmızı erik 1/4 şeftali
ceviz
çay çayyy

omega 3 ü hatırlattığınız iyi oldu ben de başlayayım artık

davete yemegimi yiyip gidicem ve hiçbirşey yemicem orda inşallah Misafirlerimde gelmeden önce ywmwgimi yicem ve onlarlada yemicem sadece çay içicemm inşallahh.bozmak yok kaçamak yokkk

davete yemegimi yiyip gidicem ve hiçbirşey yemicem orda inşallah Misafirlerimde gelmeden önce ywmwgimi yicem ve onlarlada yemicem sadece çay içicemm inşallahh.bozmak yok kaçamak yokkk

işte budur..harikasınn

kaçırdım seni tatlım...akşama buluşuruzz..
bu arada ben akşama kızımla bana Alabalık yapıciimm..

özlemim hoşgeldin bebişimm:13::13:..oh bee okullar açıldı toplandık ne güzel
bence de haftaya gir listeye ...bu hafta toparlanmış olursun canımcım

hoşbulduk canım benimtoplanalım artık tabii:13::13:durumum vahim zira:18:6 yıldır görmediğim kilolara ulaştım ..tatil,düzensizlik,yoğunluk,stres,hareketsizlik derken geçen 1 yıl benim için kabus olduyaşın ve metabolizmanın azizliği de var tabi,ama yüzleşmem ve toparlanmam lazım tabi sizlerin desteğiyle

canım benim sen niye hala diyetlerdesin.. hamilesin sen bebişini düşün bırak kiloyu.. ona faydalı ne varsa bolca tüket..

üzülme tatlım veririz alimallah..bütüün kışş işimiz ne...gidecek valla..pampişe de dedim bu yıl bizim yılımız olsun son olsun bu kilolar inşallah..

günaydın kızlar

kahvaltımı 08.45 de bitirdim

peynirli omlet,5 zeytin,2 ceviz,5 badem,2 kuru kayısı,çeri domates ve salatalık...işe gelince kendime bi kahve yaptım içtim
sersumcan akşama bizde de palamut ve salata varsana da afiyet olsun şekerim

afiyet olsun cicimm..deniz balığı sezonunu da haftaya açıcam inşallah..balık olsun da nasıl olursa olsun..

Günaydın mı desem günaydın mı bilemedim :) kahvaltım yeni bitti bende bildirim yapayım dedim
Sabah yarım saat yürüyüş(2.8 km) ve de jillian yaptım oda yarım saat toplamda 1 saat spor yapıyorum yani

keten tohumu ve maydonoz kürsüne devam ediyorum kahvaltıda da 2 yumurtadan sucuklu Menemen 3dilim peynir 11 zeytin bir kase yoğurt badem ve kuru yemiş

canım benim sen niye hala diyetlerdesin.. hamilesin sen bebişini düşün bırak kiloyu.. ona faydalı ne varsa bolca tüket..

yavrum sağlıklı beslenme diyetindeyim ben insülin direncim ve diyabet riskim var perhizle önüne geçebiliyorum ancak, zaten bu saatten sonra amacım kilo vermek değil kontrolsüz bir şekilde almamak

afiyet olsun..ve spora
yavrum sağlıklı beslenme diyetindeyim ben insülin direncim ve diyabet riskim var perhizle önüne geçebiliyorum ancak, zaten bu saatten sonra amacım kilo vermek değil kontrolsüz bir şekilde almamak

bilinçli anne olmak harika

üzülme tatlım veririz alimallah..bütüün kışş işimiz ne...gidecek valla..pampişe de dedim bu yıl bizim yılımız olsun son olsun bu kilolar inşallah..
veririz canım tabi,zaten veriyoruz da ama bu kez bi ileri bi geri yapmamak için sıkı tutmak lazım...benim motivasyon gidiyo yoksa
afiyet olsun cicimm..deniz balığı sezonunu da haftaya açıcam inşallah..balık olsun da nasıl olursa olsun..

bu kış balık bol olur inşallah,ben 3 gün balık yapayım diyorum,yanında salatayla..hem yemek derdi de pek olmaz o zaman

cezalar çok fenaa falaka var ona göre..

oyy çok güzel daha ne olsun.balıkçıya mı pişirticen..yoksa yemekten daha beter derdi oluyo..

ozlemım bal bocegım hos geldınnnnnn senı gormek ne guzell

cezalar çok fenaa falaka var ona göre..

oyy çok güzel daha ne olsun.balıkçıya mı pişirticen..yoksa yemekten daha beter derdi oluyo..
falaka mıtırstım vallabalıkçının pişirdiği hiç güzel olmuyobalkonda ızgara yapmak için özel bi ızgara aldım,zaten temizlenmiş alıyoruz balığı,eşim yapar bu işleri sağolsun
bana sadece salata kalıyo,yarım saate kadar hazır oluyo o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…