Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amaninnn kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini

Hoşbuldum canım benim , ben de özledim valla ...İyiyim ben , pek bi değişiklik yok , sen yine bomba gibisin valla , aslan arkadaşım benim , her yere yetişiyosun maaşallah

canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım

Kızlar , n'abersiniz güzeller , nasıl gidiyor Karatayla hayat ?

Hoşbuldum canım benim , ben de özledim valla ...İyiyim ben , pek bi değişiklik yok , sen yine bomba gibisin valla , aslan arkadaşım benim , her yere yetişiyosun maaşallah

teşekkürler canım ne yapayım koştur dur benimki karataylada çok şükür iyi gidiyor önceden olsa 3-4 gün serili yatıyodum şimdi atom karınca oldum resmen

canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım

Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla

Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla

bizimkiler sızdı hürremi izleyerekten takılıyom..

seni ispiyoncuuu.. devamsızlığın cezası büyük ama yazın hatrına aff ilan ettim..bundan sonra cezalar gelicek

bizimkiler sızdı hürremi izleyerekten takılıyom..

seni ispiyoncuuu.. devamsızlığın cezası büyük ama yazın hatrına aff ilan ettim..bundan sonra cezalar gelicek

Kırbaç cezası ver muhtarım , gelmeyene 10 kırbaç mesela , nasıl , bence çok caydırıcı şahsen

tahmin ettim unuttuğunu..olsun tatlım geç olsun güç olmasınkaç gibi yapabilirsin ..ben duyuru yaparım kızlara..

dur kuşum dur ben bu hafta cuma çalışmıyorum hatlar karıştı bende yarını cuma sandım bi an...geç yapmama gerek kalmadı tabi arkadaşlar özellikle geç istemezlerse

Kızlar bugün pazara gittik.Turşuluk baktım ; Kelek-acur 2TL idi , normal mi sizce ?

dur kuşum dur ben bu hafta cuma çalışmıyorum hatlar karıştı bende yarını cuma sandım bi an...geç yapmama gerek kalmadı tabi arkadaşlar özellikle geç istemezlerse

saat 15 e kadar bekliyoruz canım..sonra gelen olursa ekler kendini listeye..kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…