Kızlar , n'abersiniz güzeller , nasıl gidiyor Karatayla hayat ?
amaninnn kimler gelmiş hoşgeldin canım nasılsın özlettin kendini
Selam kızlar muhabbetiniz bol olsun buyrun çaya
sersum bildirimi yarın gece yada cuma anca öğleden sonra yapabilirim hangisi uygun olursa o zaman yazayım malum hastane olayı var yine 3 ay daha sürecek perşembe ve cumaya denk geldi bu sefer
Kızlar , n'abersiniz güzeller , nasıl gidiyor Karatayla hayat ?
Hoşbuldum canım benim , ben de özledim valla ...İyiyim ben , pek bi değişiklik yok , sen yine bomba gibisin valla , aslan arkadaşım benim , her yere yetişiyosun maaşallah
canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım
canım geç de yapabilirsin bildirimi handrake arkadaşımız zaten anca işten gelince yapabilecekmiş listeyi sorun olmaz yanii..
sana nasıl uyarsa..kolay gelsin canım
Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla
Vay muhtarım , sen nasılsın bakalım ? Pampiş kaçmış ben gelinceye kadar , çok fena devamsızlığı var o arkadaşın valla
muhtar kaçarmı yahu
Anaaa bizzat muhtar da kaçmış
muhtar kaçarmı yahu
bizimkiler sızdı hürremi izleyerekten takılıyom..
seni ispiyoncuuu.. devamsızlığın cezası büyük ama yazın hatrına aff ilan ettim. .bundan sonra cezalar gelicek
Valla bizim muhtar asabi bir insan , belli olmaz n'apıcağı :18::18::18:
tahmin ettim unuttuğunu..olsun tatlım geç olsun güç olmasın kaç gibi yapabilirsin ..ben duyuru yaparım kızlara..
Kızlar bugün pazara gittik.Turşuluk baktım ; Kelek-acur 2TL idi , normal mi sizce ?
dur kuşum dur ben bu hafta cuma çalışmıyorum hatlar karıştı bendeyarını cuma sandım bi an...geç yapmama gerek kalmadı tabi arkadaşlar özellikle geç istemezlerse
yapıcaz yapıcazzanam turşudamı yapacaksın
Kızlar bugün pazara gittik.Turşuluk baktım ; Kelek-acur 2TL idi , normal mi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?