Bu falaka oluyor muhtar , canın bunu çektiyse bence uygundur
Tabe , muhtarın tarifiyle yapıcaz inşallah , ben severm valla turşuanam turşudamı yapacaksın
Muhtar ben küçük kavanoza kornişonla acı biber yapmıştım , dün baktık tadına , güzel olmuş valla ...yapıcaz yapıcazz
normaldir be kayınçom..gerçi ben burda bakmadım fiyatlara ama 2 TL nin altında fiyat yok zatee
Tabe , muhtarın tarifiyle yapıcaz inşallah , ben severm valla turşu
Muhtar ben küçük kavanoza kornişonla acı biber yapmıştım , dün baktık tadına , güzel olmuş valla ...
2 TL normal diyossssunnn , iyi madem , aliim öteki pazardan , madem sen muhtar olarak onayladın
Tabe , muhtarın tarifiyle yapıcaz inşallah , ben severm valla turşu
Muhtar ben küçük kavanoza kornişonla acı biber yapmıştım , dün baktık tadına , güzel olmuş valla ...
2 TL normal diyossssunnn , iyi madem , aliim öteki pazardan , madem sen muhtar olarak onayladın
eline sağlık şimdiden afiyet olsun azıcık acı biberli domatesden yapacagım ufak bir kavanoz adam yemiyo diye pek yapmıyorum sofraya çıkarınca yemek istiyo malesef yasak idare ediyoz bizde
:26::26: zor be canım..ister adamın canı..sabır iyileşince herşey daha güzel olacak inşallah
Senin de şimdiden ellerine sağlık hayatım.Benim de eşim eskiden ağzına sürmezdi , bikaç yıldır yiyo , ben de geçen yıl muhtarın verdiği tarifle başladım turşu hayatıma ...eline sağlık şimdiden afiyet olsun azıcık acı biberli domatesden yapacagım ufak bir kavanoz adam yemiyo diye pek yapmıyorum sofraya çıkarınca yemek istiyo malesef yasak idare ediyoz bizde
hee kırbaçtan daha uygun buldumm..
bize daha gelmedi turşuluklar haftaya bakıcam bende..
ellerine sağlık kayınçom..ohh miss gibi olmuştur
iyi geceler bol leptinler olsun..
akşam yemeğim
taze fasulye yemeği
bulgur pilavı
yoğurt
bikaç gündür mide bulantılarım var,kendimi çok değişik hissediyorum günümde geçti,test yapıcam acaba hamilemiyim kızlar,
hoşgeldin canımAslında hamile olmadan başladım diyete bu topikde, kısa süre sonra hamiş oldum Hamileyken diyet kesinlikle yapılmamalı,ama karatay bir yaşam tarzı...kısacası benim şimdilik sıkı kurallarım yok sadece sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bana bebişime faydası olmayan hiçbirşeyi yememeye gayret ediyorum...kızları da sevdiğimden topikden ayrılmıyor menü bildiriyorum canım. Bence bebek olana kadar fazlanı vermeye çalış bebek olunca da benim gibi devam edersin
Enemmmmmvalla sersumumum ben onu tamamen unutmuşum...iyiki hatırlattın yalnız cuma ben çalışıyoryum işten gelince yaparım listeyi olur mu kuşlarım:44:
Bu arada spordan kastım da yürüyüş zaten diğerlerini şimdilik düşünmüyorum bile hele şu 3 ay bi geçsin do0ğğruuu pilatese
açtıgınız bi topikte 50 kilo verdiğinizi yazmışsınız tebrik ederim maşallah bu nasıl bir istikrardır dedim içimden :) inşallah sizin gibi olabilirim bende devam ederimgunaydın kıslarrr
kahvaltım
zeytın
peynır
domates
fındık
omega3
yesılcay
açtıgınız bi topikte 50 kilo verdiğinizi yazmışsınız tebrik ederim maşallah bu nasıl bir istikrardır dedim içimden :) inşallah sizin gibi olabilirim bende devam ederim
ben omega 3 almıyorum nerden temin edebilirim bir de benim miğdem çok hassan kullanabileceğim birşeymidir acaba
evet dogru kelıme bu istikrar ..o kıloları verırken yaptıgım en onemlı sey buydu..motıvasyon ve ınanmak cok onemlı oyle olunca devamı gelıyor canım ınan..hedef kg ma yaklasınca bıraz sımardım dogrusu fakat karatay kesınlıkle dogru bır beslenme seklı..omega3 kg verırken enerjımızın azalmaması ıcın cok gereklı.butun sıstemı yenılıyo.eczanelerden temın edebılırsın mıdene zarar verecegını dusunmuyorum cunku hıc boyle bır sıkayetı olanı duymadık.yınede deneyıp kendın gorebılırsın ancak cok cok basarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?