Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bu falaka oluyor muhtar , canın bunu çektiyse bence uygundur
anam turşudamı yapacaksın
Tabe , muhtarın tarifiyle yapıcaz inşallah , ben severm valla turşu
yapıcaz yapıcazz

normaldir be kayınçom..gerçi ben burda bakmadım fiyatlara ama 2 TL nin altında fiyat yok zatee
Muhtar ben küçük kavanoza kornişonla acı biber yapmıştım , dün baktık tadına , güzel olmuş valla ...
2 TL normal diyossssunnn , iyi madem , aliim öteki pazardan , madem sen muhtar olarak onayladın

eline sağlık şimdiden afiyet olsun azıcık acı biberli domatesden yapacagım ufak bir kavanoz adam yemiyo diye pek yapmıyorum sofraya çıkarınca yemek istiyo malesef yasak idare ediyoz bizde

hee kırbaçtan daha uygun buldumm..

bize daha gelmedi turşuluklar haftaya bakıcam bende..

ellerine sağlık kayınçom..ohh miss gibi olmuştur

eline sağlık şimdiden afiyet olsun azıcık acı biberli domatesden yapacagım ufak bir kavanoz adam yemiyo diye pek yapmıyorum sofraya çıkarınca yemek istiyo malesef yasak idare ediyoz bizde

:26::26: zor be canım..ister adamın canı..sabır iyileşince herşey daha güzel olacak inşallah

kızlarr sersum kaçar..yarın kahvaltıda buradayım..beklerim efenimm..öpüldünüzz

Senin de şimdiden ellerine sağlık hayatım.Benim de eşim eskiden ağzına sürmezdi , bikaç yıldır yiyo , ben de geçen yıl muhtarın verdiği tarifle başladım turşu hayatıma ...
hee kırbaçtan daha uygun buldumm..

bize daha gelmedi turşuluklar haftaya bakıcam bende..

ellerine sağlık kayınçom..ohh miss gibi olmuştur

O vakit falaka cezası ver , sevmişsin sen falakayı anlaşılan
He tememdir , haftaya bak bakalım.
Ben kaçtım kızlar , öptüm çok

akşam yemeğim

taze fasulye yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

bikaç gündür mide bulantılarım var,kendimi çok değişik hissediyorum günümde geçti,test yapıcam acaba hamilemiyim kızlar,

akşam yemeğim

taze fasulye yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

bikaç gündür mide bulantılarım var,kendimi çok değişik hissediyorum günümde geçti,test yapıcam acaba hamilemiyim kızlar,

canım allah gönlüne göre versin inşallah testini yap merakın gitsin

bugün reglmin 1. günü tam tartı öncesi çok şişim
dün kahvaltı yapmadım
öğlen yeşil mercimek çorbası,2 piliç kanat,yoğurt çayyyy
akşam taze fasulye,1 kase tarhana çorbası,salata
daha sonra akşam çayı
ben nolucam kızlar hiç kilo veremez oldum almıyorum ama cuma ya fazla çıkabilirim zaten veremiyodum birde regl oldum
kaçamakta yapmıyorum belki haftada 1 gün yapıyorum neyse
bugün kahvaltım
peynirli omlet,zeytin ,domates,salatalık,3 kayısı,fındık yeşil çay, maydonoz
biraz öncede kızımı okula bırakıp ordan da süt almaya gitmiştim yoğurdumu yapıcam burda acyip yağmur yağıyo tabi bende nasibimi aldım öğlen kırmızı mercimek çorbası düşünüyorum akşamı bilmiyorum neyse sonra yazarım kızlar bay bay

Selam kızlarrr 3. Gün ve maşallah turp gibiyim
Hemen menime geçeyim sabah:
Sucuklu yumurta
yarım domates yarım salatalık
5 adet zeytin
5 adet ceviz
1 adet kuru incir
çay
öglen:çorba
akşam zeytinyaglı fasülye ayran
spora hala başlayamadımm erken yatıp erken kalkabilsem herşeyi yoluna koyucam ama işte olmuyor çalışınca zor oluyor.kendi şirketimizde çalışıyorum ama yine de akşam geç dönüyorum evin işleriyle ugraşıyorum ediyorum derken bi bakmışım saat yine gece yarısı olmuş.heleki misafir çağıracaksam iyice uykusuz kalıyorum.yarın misafirim var akşam bu akşam erkenden gidip hazırlık yapıcaktım ama biyere davet edildim ve gitmem lazım muhakkak allah kolaylık versin banaa :18:

haklısın canım bende onu istiyorum.çok saglıksız besleniyodum zaten o yüzden alındı bu kadar kilo bende saglıklı beslenmeyi hedefliyorum önce zaten peşindende zayıflama gelir koşa koşa :) hamile kalırsamda devam edicem inşlallah bu topik gerçekten güzel arkadaşlar çok hoş :)

evde yemek yok oglen ıcın her turlu onerıye acıgım:))sersumum nerelerdesın canımcım hadı kahvaltını yapta gel bakem

gunaydın kıslarrr

kahvaltım

zeytın
peynır
domates
fındık
omega3
yesılcay
açtıgınız bi topikte 50 kilo verdiğinizi yazmışsınız tebrik ederim maşallah bu nasıl bir istikrardır dedim içimden :) inşallah sizin gibi olabilirim bende devam ederim
ben omega 3 almıyorum nerden temin edebilirim bir de benim miğdem çok hassan kullanabileceğim birşeymidir acaba

evet dogru kelıme bu İSTİKRAR ..o kıloları verırken yaptıgım en onemlı sey buydu..motıvasyon ve ınanmak cok onemlı oyle olunca devamı gelıyor canım ınan..hedef kg ma yaklasınca bıraz sımardım dogrusu fakat karatay kesınlıkle dogru bır beslenme seklı..omega3 kg verırken enerjımızın azalmaması ıcın cok gereklı.butun sıstemı yenılıyo.eczanelerden temın edebılırsın mıdene zarar verecegını dusunmuyorum cunku hıc boyle bır sıkayetı olanı duymadık.yınede deneyıp kendın gorebılırsın ancak cok cok basarılar

önerileriniz için çok teşekkür ederim bu topikte sizin gibi insanlar olunca daha da motive oluyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…