Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evett falaka cezası varr..motivasyon tam olacak..başka yolu yok..haha..

oh ne güzel o zaman eşin pişirsin daha ne..

yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden...fikri olan var mıı..

yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden...fikri olan var mıı..
valla özel yemek pek bilmem ben ama et severseniz amerikan filmlerindeki gibi koca bi biftek,salata ya da haşlama veya sote sebze,az şarapevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,bizimki de ayın 17 sinde idi
Eki Görüntüle 807522

evett falaka cezası varr..motivasyon tam olacak..başka yolu yok..haha..

oh ne güzel o zaman eşin pişirsin daha ne..

bu ne kızbi ara çiğdem iğrenç bi parmak resmi koymuştu,kaçamak yapanın ağzına girsin diye,bu ondan da beter,iğrenç değil ama korkunçevet canım bazen de o pişirsin ben yiyim dimi ama
topiğin başlığı anlatıyo içini zaten

akşam muhabbeti kaçırmışımneyse bundan sonra hep böyle olur da bolca muhabbet ederiz inşallah

kahvaltım
salçalı yumurta
biber
salatalık
1 elma
çay

kahvaltıdan önce 7 km yürüyüş

Böfstrogonof (Kremalı Et) - Nefis Yemek Tarifleri

bu tarife karar verdim tabii yanına bulgur pilavı...

sağol canım benim..sizin de kutlu olsun

hee ekistradan üstüne de parmak verebilürüzz bence..ehe ehe..

akşam muhabbeti kaçırmışımneyse bundan sonra hep böyle olur da bolca muhabbet ederiz inşallah

kahvaltım
salçalı yumurta
biber
salatalık
1 elma
çay

kahvaltıdan önce 7 km yürüyüş

he kıss kaçırdın..neyse artık toplandık garii..cezamızı nası buldun şekerim..

afiyet olsun..yürüyüş

sersum kaçar kızlarr...akşama görüşürüz..kaçamak yok ona göree...falaka aklınızdan çıkmasın

Merhaba karatay güzelleri
Antibiyotigin etkisi ile iyi uyumusum ,, bugun izin gunum guzel guzel dinleniyorum..

birazdan alisverise cikacagim. hem alisveris yapacagim hem de yuruyus ,, bakalim bakalim neler mode neler demode ..

Neler yedim :

Kahvaltimda : Evde sadece bir yumurta varmis ve bundan yumurta salatasi yaptim marullu , maydonozlu , lomonlu guuzell de oldu icine biraz da ceviz ve biraz da beyaz peynir miss miss yedim.
yaninda bir fincan kahve ictim ..
simdi yesil cayimi iciyorum..

Hee bu arada saclarimi da boyadim orta kahverengi .. henuz yikamadim birazdan yikayacagim insallah uclari ve dibi bir olmus olacak .. onceden sarisin oldugum icin hangi renge boyasam uclar aciliyor kestirmek sart fakattttt ben uzun sac deli ,hasta.. hayrani oldugum icin kestiremiyorum. Kendi sac rengime boyadim insallah tutar

[sıze=3][ı]yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden...fikri olan var mıı..[/ı][/sıze]

sersumcum ne yemek yaptıgından ziyade nasıl masayı donattıgın önemli eminim güzel yemekler yaparsın :) mum ışığını eksik etme güzel bi tatlı da olsun yeter :) amaç romantik anlar geçirmek.bizimde 2 ay var ilk yıl dönümümüze ben şimdiden düşnüyorum ne yapsam diye :))) ben her gün ona notlar yazmayı düşünüyorum evlilik yıl dönümümüzde vermek için.birbirimize arada yazarız biz zaten biraz eski kafalıyız ama ben seviyorum romantizmi yaa çoookkk

ben de sabrediyorum sersumcum durmak yok yola devam nası olsa gidecek 2 ayda olsa
sabredicem sonuçta bu bizim yaşam biçimimiz oldu dimi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…