- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
falaka mıtırstım valla balıkçının pişirdiği hiç güzel olmuyo balkonda ızgara yapmak için özel bi ızgara aldım,zaten temizlenmiş alıyoruz balığı,eşim yapar bu işleri sağolsun
bana sadece salata kalıyo,yarım saate kadar hazır oluyo o zaman
yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı..
valla özel yemek pek bilmem ben ama et severseniz amerikan filmlerindeki gibi koca bi biftek,salata ya da haşlama veya sote sebze,az şarapyarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı..
Eki Görüntüle 807522
evett falaka cezası varr..motivasyon tam olacak..başka yolu yok..haha..
oh ne güzel o zaman eşin pişirsin daha ne..
selamlar kısslar
papişim,özlemim hoşgeldiniz canlar
allah size bi ömür sağlık,mutluluk,huzur versin sersumum
selamlar kısslar
papişim,özlemim hoşgeldiniz canlar
valla özel yemek pek bilmem ben ama et severseniz amerikan filmlerindeki gibi koca bi biftek,salata ya da haşlama veya sote sebze,az şarapevlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,bizimki de ayın 17 sinde idi
bu ne kızbi ara çiğdem iğrenç bi parmak resmi koymuştu,kaçamak yapanın ağzına girsin diye,bu ondan da beter,iğrenç değil ama korkunç evet canım bazen de o pişirsin ben yiyim dimi ama
topiğin başlığı anlatıyo içini zaten
hoşbuldum datlumsen de hoşgeldin canikom:13:..görüldüğü üzere bütün kızlar toplandık..
akşam muhabbeti kaçırmışımneyse bundan sonra hep böyle olur da bolca muhabbet ederiz inşallah
kahvaltım
salçalı yumurta
biber
salatalık
1 elma
çay
kahvaltıdan önce 7 km yürüyüş
ceza çok ürkütücü sersumumhe kıss kaçırdın..neyse artık toplandık garii..cezamızı nası buldun şekerim..
afiyet olsun..yürüyüş
[sıze=3][ı]yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı.. [/ı][/sıze]
he kayınçom çok güzel bi ceza bayıldım falakaya
haftaya turşu haftamız olsun
hadi hayırlısı Allah gönlüne göre varsin canmm..
üzülme filizim..durur durur sonra birden gitmeye başlar bilirsin..sabırr
dikkat dikkat davetler ve misafirler çook tehlikelii:18::18::18:
afiyet olsun datlımmmm
anca geldim be cicim..anlatayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?