- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Merhaba karatay güzelleri
Antibiyotigin etkisi ile iyi uyumusum ,, bugun izin gunum guzel guzel dinleniyorum..
birazdan alisverise cikacagim. hem alisveris yapacagim hem de yuruyus ,, bakalim bakalim neler mode neler demode ..
Neler yedim :
Kahvaltimda : Evde sadece bir yumurta varmis ve bundan yumurta salatasi yaptim marullu , maydonozlu , lomonlu guuzell de oldu icine biraz da ceviz ve biraz da beyaz peynir miss miss yedim.
yaninda bir fincan kahve ictim ..
simdi yesil cayimi iciyorum..
Hee bu arada saclarimi da boyadim orta kahverengi .. henuz yikamadim birazdan yikayacagim insallah uclari ve dibi bir olmus olacak .. onceden sarisin oldugum icin hangi renge boyasam uclar aciliyor kestirmek sart fakattttt ben uzun sac deli ,hasta.. hayrani oldugum icin kestiremiyorum. Kendi sac rengime boyadim insallah tutar
selamlar kısslar
papişim,özlemim hoşgeldiniz canlar
geçmiş olsun kaneel cim saçını da güle güle kullan benimkide altı sarıydı evde boyayınca uçları yeşile kaçtı bende bi daha cesaret edemedim şu an memnunum inşallah sende memnun kalırsın canım
yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı..
selam datlummmnasılsın leylakım keyıfler yerındedır ınsallah
ceza çok ürkütücü sersumumamaaaa aynı zamanda caydırıcı da devamsızlık yapanlar korksun gariii
saçlarını güle güle kullan canım..istediğin gibi olmuştur umarım
Hee bu arada saclarimi da boyadim orta kahverengi .. henuz yikamadim birazdan yikayacagim insallah uclari ve dibi bir olmus olacak .. onceden sarisin oldugum icin hangi renge boyasam uclar aciliyor kestirmek sart fakattttt ben uzun sac deli ,hasta.. hayrani oldugum icin kestiremiyorum. Kendi sac rengime boyadim insallah tutar
canım mutlaka ki çok özel bir sofra olacak ama 14 yaşında bir kızın olunca evde romantizm de pek olamıyor.sersumcum ne yemek yaptıgından ziyade nasıl masayı donattıgın önemli eminim güzel yemekler yaparsın :) mum ışığını eksik etme güzel bi tatlı da olsun yeter :) amaç romantik anlar geçirmek.bizimde 2 ay var ilk yıl dönümümüze ben şimdiden düşnüyorum ne yapsam diye :))) ben her gün ona notlar yazmayı düşünüyorum evlilik yıl dönümümüzde vermek için.birbirimize arada yazarız biz zaten biraz eski kafalıyız ama ben seviyorum romantizmi yaa çoookkk
yanii..ben de sabrediyorum sersumcum durmak yok yola devam nası olsa gidecek 2 ayda olsa
sabredicem sonuçta bu bizim yaşam biçimimiz oldu dimi yaaa
canım sen de cuma listemize girecek miydin hatırlayamadım.:44::44:.haber verirsen ona göre eklerim seni deselam kızlar oku oku zor bitti maşallah ne çok yazmışsınız. bugün kahvaltı=öğle yemeğim 1 kase ali nazik yanınada bikaç tane ceviz birazdan kendime şekersiz filtre kahve yapcam buyrun beraber içelim
Simdiden evlilik yil donumunuzu kutlar ..mutlulugunuzun daim olmasini dilerim canim..
Benim kocis gezmeyi cok sever o neden ile biz evlilik yil donumuzu genellikle disarida kutlariz ama bir sonraki gun ben evde birseyler yaparim.
Bu yilki menum : Ve genellikle yil basi menumde budur
Domatesli biberli bulgur pilavi
Firinda uzunn uzunn pismis kuzu kolu
meze olarak da patlicanli yogurtlu meze
icecek zevkinize kalmis ama ozel bir gun oldugu icin bir kadeh sarap iyi gidebilir eger alkol aliyorsaniz ..
tatli olrak da kocis alip gelmisti glutensiz kek
sersumcum bende cuma listesine girmek istiyorum yarın tartıda kaç çıkacağımı çok merak ediyorum geçen hafta cuma 77,2 idi. bide hesaplamalar nasıl yapılıyo?:26:
kızlar sizede oldumu acaba ? ben diyete başladığımdan beri bağırsak faaliyetlerim sanki durdu 3 günde bir büyük abdeste çıkar oldum ve çıktığımda baya zorlanıyorum kabızlık çekiyorum sizce normal mi bu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?