slm kızlar bende geldim aranıza geçen aylarda karataya başlayıp 1 hafta yapabilmiştim çok kastım ve ilk kaçamakta bıraktım ama artık daha kararlıyım inşallah.
selam kızlar yeni taşındık ev yerleştirmekle uğraşıyorum fazla giremiyorum nete. bugün bol kaçamaklı bi gün oldu yeni komşum çaya davet etti malesef yanındaki ikramlıklara hayır diyemedim :26: şimdide felaket mide bulantısı var sanırım ya yediğim bişey dokundu yada 10 gündür şekerli bişi yemeyip birden yüklenince mide kabul etmiyo
canım aslında 6 eylülde başladım bu hafta profilimdeki çizelgeyi güncelledim cumadan cumaya tartılıyorum inşallah yarında güzel sonuçlar görürüm
hoşgeldin aramıza..başarılar..slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...
kızlar iyi akşamlar
öğlen 1.5 saat yürüdüm,iş çıkışı pazara gittim,1 saat de orda dolandım,ayaklarım sızlıyor şimdi
eşim deniz levreği bulmuş 1 tane ızgara yedim,yanında 1 tabak salataama 19.30 u buldu bitmesi saat 15.30 gibi de bi arkadaşın doğum günü vardı,filtre kahve içtim ıspanak aldım pazardan özlemişim
ah ah özlemim neler yedik ve yiyiyoruz..elimizden geldiğince koruyabiliyoruz ailemizi..ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaahatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişi hiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlar doğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin
kaçtım ben kızlar,evde iş dolu
yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı..
nice mutlu yıldönümlerine canım sağlıklı mutlu ve fit tabisi allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür boyu inşallahben bugün yarınki yemek için alışverişimi yaptım.. kremalı bonfile yapıcam...yanına pilav ,kabak salatası ve volovan .yanına da kırmızı şarap aldım..2 de küçük pasta aldım..ehh yeter gariii
kısaca yarın son kez biraz kaçamak yapmış olucam:18::18:ama olabildiğince az olacak
2. öğünüm
3 küçük alabalık
2 köfte
salata
bol roka
1 bardak şalgam suyu
şimdi de çay keyfi yapıyorum..buyurun
ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaahatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişi hiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlar doğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin
kaçtım ben kızlar,evde iş dolu
çok haklısın canım benim en çok üzüldüğüm şey bunları çocuklarımız yiyo anlatamıyoruz benim kız sabahları ekmeğinin üstüne o paket yağlardan nasıl sürüp yiyo içm gidiyoanlatamıyosun süt alıyorum pazardan onu içmiyo paket süt içiyo neymiş o kokuyomuş ilerde inşallah örnek alırda beni sağlıklı beslenir etkiliyoruz aslında etrafımızı kociş de 3 gündür şekersiz içiyor çayını ama akşam meyve yemeden duramaz çerez yer böyle yani bende ona bakıyom garibim ayran içiyorum iyice otlaştın hiçbişe yiyip içmiyon diyo bende şimdiye kadar yediklerime sayıyorum diyorum amaaan beeee çok dertli gördüm kendimi
aynen öyle arkadaşım.hazır tüketmemek lazım.ben mesela hazır yogurt ve salça hiç kullanmıyorum.salçayı anneciğimle birlikte kendimiz yapıyoruz.doktorlar en azından bu ikisini doğal tüketmeyi öneriyor.bir de hazır tavuk ve yumurtası da kesinlikle tüketilmemeli
Kızlar hepinize günaydın ve de güzel tartılı bir gün diliyorum ,
Benim kiloda değişiklik olmamış.Bugün de 44.9 çıktım , haftaya Allah büyük.
Hepinizi çok öpüyorum , liste yapan arkadaşımın şimdiden ellerine sağlık.
arkadaşlar bu sabah aç karnına tartıldım ve kendim bile hala inanamıyorum 3 günde 2.5 kilo vermişimnasıl oldu anlayamadım hala şoktayım ama çok çok çokk mutluyum.bu karatay diyeti bana çok iyi gelicek ve bu topikte arkadaşlık dayanışma çok çok çok güzel.iyiki varsınız kızlar iyiki burdayım sizinle :) aslında neden bu akdar hızlı verdiğimi biliyorum şöyle anlatim ben su hiç içmezdim su yerine hep gazlı ve şekerli içecekler içerdim ve gecesi gündüzü yoktu bunun.şimdi günde 2.5 litre su içiyorum ve akşam 8 den sonra kesinlikle bişey yemiyorum tamamen düzene girdim çok şükür
dün akşam davetliydim kayınbşraderimin dogum günü vardı ben yemeği ofiste yedim öyle gittim ama çok anaç bi eltim var insanı zorla yedirir sadece çorba içtim tokum dedim :) dogum günü faslında allahım börekler tatlılar ve o yaşpastayla burun burunaydım ama bir lokma yemedim sadece sade soda içtim.eltim misafirlerle ilgilendiginden benim yemediğimi farketmediböylece atlattım
yarın misafirim var ondada durumu idare edicem inşallah.çok mutluyum hala inanamıyorum bu kadar kilo verdiğime :) çok uzun bi yazı oldu ama paylaşmak istedimm bugunki menüm sabah klasik kahvaltı
öglen:ezogelin çorba mevsim salata
akşam:kısır ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?