- 15 Ekim 2012
- 3.291
- 6.918
- 358
- 36
Tatlım daha önce bir kere daha yapmıştım ben diyet o zaman bende de sorun vardı şu an yok diğerinden farklı olarak bu sefer yediğim şeyler keten tohumu, bol yoğurt, pul biber bunlardan birisi bu sorunu engelliyor ama hangisi bilemiycem :))kızlar sizede oldumu acaba ? ben diyete başladığımdan beri bağırsak faaliyetlerim sanki durdu 3 günde bir büyük abdeste çıkar oldum ve çıktığımda baya zorlanıyorum kabızlık çekiyorum sizce normal mi bu ?
Tatlım daha önce bir kere daha yapmıştım ben diyet o zaman bende de sorun vardı şu an yok diğerinden farklı olarak bu sefer yediğim şeyler keten tohumu, bol yoğurt, pul biber bunlardan birisi bu sorunu engelliyor ama hangisi bilemiycem :))
Evet bol bol birde suyun içine kabuk tarçın attım ara ara ondan ara ara normal su içiyorumsu içiyomusun ?
Evet bol bol birde suyun içine kabuk tarçın attım ara ara ondan ara ara normal su içiyorum
Ben sanki farz gibi tuttum o su olayını 2 litreden fazla içiyorumdur küçük abdest için her daim tuvaletteyim zaten :)hatamı buldum ben su içmeyi unutuyorum
Selam hatunlar
menülerinizi okuyamadım ama eminim çoğunluk tatilde kilo aldığı için moda girmeye çalışıyordur ( aynı ben )menüler kaçamaksız ve
düzenlidir umarım
ben malesef hergün mutlaka bir lokma da olsa kaçamak yapıyorum misal bugün öğle ve akşam yemeği niyetine 4 tabak kısır yedim
ardından bi lokma tatlı yedim
2 gündür evi toplayıp çamaşır asıp dışarda alışveriş ve arakadaşlarla buluşma faslından başka bi iş yapmadım bu akşam ütüleri
bitirmeyi planlıyorum :18: yarın gündüz pazara gidip işbaşı öncesi son konservelikleri alcam akşama düğün var bugün saçlarımı
kestirdim yarın fönletcem o yüzden yarın gelemem ama cumartesi konserve işi bitince geçde olsa gelcem
şimdiden yarınki liste için hepinize ''tartı yüzünüzü güldürsün inşallah '' diyorumve hepiniz öpüyorum
cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakımkeyifler yerinde balımbu aralar diyet ve sporum da süper gidiyo o yüzden mutluyum yanii
sen nasılsın papişim?
güle güle kullan saçlarını tez zamanda uzasın inşallah..
herkeşler geldi kış moduna girdik anlıyacağın..gitsin kilolar..
ben de bugün son taze fasulyemi kavurdum soğumasını bekliyorum atacam buzluğa..
starda uğur yücelin yeni dizisini izliyecem şimdi de..güzele benziyor..severim uğur yüceli..kaliteli şeyler yapar..bakalım görücezz
cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakımyuruyuslerede baslamam lazım en kısa zamanda.banttamı yuruyosun canım?
becerıklı hatun faulyeyı haslayıp sıkıp sogan sarımsaklamı kavurup koyuyon cıkarıp sadece ısıtıyo musun?
cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakımyuruyuslerede baslamam lazım en kısa zamanda.banttamı yuruyosun canım?
becerıklı hatun faulyeyı haslayıp sıkıp sogan sarımsaklamı kavurup koyuyon cıkarıp sadece ısıtıyo musun?
yarın bizim evlilik yıldönümümüz...acep ne yemek yapsamm şööle özelinden ...fikri olan var mıı..
slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...
ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaahatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişi hiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlar doğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin
kaçtım ben kızlar,evde iş dolu
canım 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra listeye girebiliyorsun..haftaya listede olursun..profiline baktım bu hafta başlamışsın.. tabii yarınki kilonu not almayı unutma haftaya gerekecek..hesaplamalar ve bildirim şekli ilk sayfa ilk mesajda ayrıntılı olarak var..inceleyebilirsin ..hem listeden adının yanında liste yapma tarihine de bakarsın canım.. ekledim senide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?