Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tatlım daha önce bir kere daha yapmıştım ben diyet o zaman bende de sorun vardı şu an yok diğerinden farklı olarak bu sefer yediğim şeyler keten tohumu, bol yoğurt, pul biber bunlardan birisi bu sorunu engelliyor ama hangisi bilemiycem :))

akşam 18.30

tarhana çorbası
ton balıklı salata
ayran

birazdan da kuşburnu çayı içeceğim

Selam hatunlar

menülerinizi okuyamadım ama eminim çoğunluk tatilde kilo aldığı için moda girmeye çalışıyordur ( aynı ben ) menüler kaçamaksız ve

düzenlidir umarım

ben malesef hergün mutlaka bir lokma da olsa kaçamak yapıyorum misal bugün öğle ve akşam yemeği niyetine 4 tabak kısır yedim

ardından bi lokma tatlı yedim

2 gündür evi toplayıp çamaşır asıp dışarda alışveriş ve arakadaşlarla buluşma faslından başka bi iş yapmadım bu akşam ütüleri

bitirmeyi planlıyorum :18: yarın gündüz pazara gidip işbaşı öncesi son konservelikleri alcam akşama düğün var bugün saçlarımı

kestirdim yarın fönletcem o yüzden yarın gelemem ama cumartesi konserve işi bitince geçde olsa gelcem

şimdiden yarınki liste için hepinize ''tartı yüzünüzü güldürsün inşallah '' diyorum ve hepiniz öpüyorum

güle güle kullan saçlarını tez zamanda uzasın inşallah..
herkeşler geldi kış moduna girdik anlıyacağın..gitsin kilolar..

ben de bugün son taze fasulyemi kavurdum soğumasını bekliyorum atacam buzluğa..

starda uğur yücelin yeni dizisini izliyecem şimdi de..güzele benziyor..severim uğur yüceli..kaliteli şeyler yapar..bakalım görücezz

keyifler yerinde balımbu aralar diyet ve sporum da süper gidiyo o yüzden mutluyum yanii
sen nasılsın papişim?
cok sevındım canım hep bırlıkte motıve olup yıne tarıh yazacaz ınsallah leylakımyuruyuslerede baslamam lazım en kısa zamanda.banttamı yuruyosun canım?

becerıklı hatun faulyeyı haslayıp sıkıp sogan sarımsaklamı kavurup koyuyon cıkarıp sadece ısıtıyo musun?

bu yıl bizim yılımız olacak

yok canım zeytin yağıyla soğanla kavurdum soğuyunca poşetleyip koyacam canım..pişirirken üstüne direk domatesi koyuyorum kısık ateşte pişiriyorum harika

dışarda yürüyorum papişim,bant sıkıyo artık beni

Selam kızlar tüm gün dışardaydık çok yoruldum sabah klasik kahvaltı öğlen 1 kase mercimek çorbası patlıcan tepsi kebabı yogurt salata akşam 1 lahmacun ayran şimdide çay keyfi evim gibisi yok

slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...

slm kizlar sizi surekli okuyorum fakat yazamiyordum artik bende yazicam:))
yuruyus bandi aldim bir ay oldu duzenli yuruyorum ama diyet yapmiyodum yarin karataya baslamayi dusunuyorum kismetse..desteklerinizi bekliyorum...

hoşgeldin canım aramıza ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim

kızlar iyi akşamlar

öğlen 1.5 saat yürüdüm,iş çıkışı pazara gittim,1 saat de orda dolandım,ayaklarım sızlıyor şimdi
eşim deniz levreği bulmuş 1 tane ızgara yedim,yanında 1 tabak salataama 19.30 u buldu bitmesisaat 15.30 gibi de bi arkadaşın doğum günü vardı,filtre kahve içtimıspanak aldım pazardan özlemişim

ıspanağı suya koymuştum gidip yıkayayım yarın işten gelince pişiririm az bulgurla..
kızlar internetten hazır yoğurtlarla ilgili yazılar okudum tiksindim yaahatta işlenmiş gıdalara neler neler katıyolarmış,bazılarını yeni öğrendim,dehşet bişihiç vicdan kalmamış insanlarda,üç kuruş fazla kazanmak için milleti zehirliyolar insafsızlardoğal beslenmek bizi kurtarır ancak hastalıklardan,yani karatay....Allah hocamıza uzun ömürler versin

kaçtım ben kızlar,evde iş dolu

kolay gelsin canım şimdiye kadar neler yedik hiç dikkat etmedin canan hoca sayesinde neyin ne oldugunu anladık daha sağlıklı beslenir olduk

canım aslında 6 eylülde başladım bu hafta profilimdeki çizelgeyi güncelledim cumadan cumaya tartılıyorum inşallah yarında güzel sonuçlar görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…