Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

özlemim kartalım gelmişş:13::13:
günaydın güzellik..kahvaltımı hazırladım geldim..hem yiyorum hem takılıyorum...

canan karatay star melekte

meleği azarlamaya gelmiş gene

Son düzenleme:
Güzergah çok güzelmiş,kar da yağsa yürünür bence
kar manzarası da harika olur amma heryerim donar beeee
canım başınız sağolsun..belli ki yakınmışsın kayınvalidenle...tüm büyüklerimizin mekanı cennet olsun...kızkardeşine de mutluluklar dilerim...
maşallah sana
eşine de geçmiş olsun canım..off geldi hastalık mevsimii:26::26:
küçük kız da kaptı şifayı,büyüğü de geliyorum diyo bakalımhastalık mevsimi geldi sahiden:18::18:
neyse ki 2 km yürüyüş yaptım..hiç yoktan iyidir..
hadi kurtarmışsın paçayı
:86::86::86::86:

inşallah erimiştir bebişim..komşu daveti falan istemezükkk
valla benim de ödüm kopuyo çağıracaklar diye...
nerdesiniz beyaaa...

özlemim kartalım gelmişş:13::13:
günaydın güzellik..kahvaltımı hazırladım geldim..hem yiyorum hem takılıyorum...

ah canım,bi sürü cevap yazmıştım,internet kablosu gevşemiş hepsi silindi,üşenmeden yeniden yazdım ondan geciktim kuşum,günaydın ve afiyet olsun canım

ay çok güldüm ..meleğe katılır mısınız demişler..o da hayır o beni dinlemiyor demiş..melek sizi çok seviyor çok istiyor deyince gelmiş..10 kilo verdiğini görünce..tebrik ederim diyo..

ay geçmiş olsun canım benim..

sorma yaa çağırmasınlar

ay kıyamam ben de diyom bu kızın sesi soluğu neden çıkmıyo

günaydın sersumum,güleryüzüm
dün yine 1.5 saat yürüdüm,akşam da 1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran,1 kase çiğ çekirdek yedim...eve geldikten sonra eşime yine tavuk suyuna çorba yaptım,bugün için fırında karnıyarık ve kek yaptım,evi topladım,çamaşır filan derken saat 23 de oturabildim,hatta oturmadım yattım direk

bugün kahvaltımda (08.15)kaşarlı,salçalı omlet,avuç içim kadar peynir,1 bardak süt,6 ceviz yedim,kahvemi içtim,çalışıyorum biyandan

melek de hakediyo amaöyle hocanın azarını işitmek bile lütuftur,yararlansın,kıymetini bilsin,azarlarken bile bilgilendiriyo milleti,tontoş hocam benimoff canım çay istedi bana da gönden bebişim
evet kıss hakediyoo..
gönderiim bebişimm

Karatay hoca melegin programin da acin star tv yi..

günaydın güleryüzüm..

hoşgeldin tatlım..daha önceden de yazdım ama tekrar edeyim başınız sağolsun canım

afiyet olsun canım

ooovvv o komşular çok tehlikelikaç onlardan sersumum kaç

ay çok güldüm ..meleğe katılır mısınız demişler..o da hayır o beni dinlemiyor demiş..melek sizi çok seviyor çok istiyor deyince gelmiş..10 kilo verdiğini görünce..tebrik ederim diyo..

günaydın canlarım
6 km yürüdüm erkendenpeşime köpek takılmayaydı daha da yürüyecektim ama
daha kahvaltıda yapmadım ne yiyecem hiç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…