kar manzarası da harika olur amma heryerim donar beeeeGüzergah çok güzelmiş,kar da yağsa yürünür bence
canım başınız sağolsun..belli ki yakınmışsın kayınvalidenle...tüm büyüklerimizin mekanı cennet olsun...kızkardeşine de mutluluklar dilerim...Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...
maşallah sana
eşine de geçmiş olsun canım..off geldi hastalık mevsimii:26::26:
hadi kurtarmışsın paçayıneyse ki 2 km yürüyüş yaptım..hiç yoktan iyidir..
valla benim de ödüm kopuyo çağıracaklar diye...:86::86::86::86:
inşallah erimiştir bebişim..komşu daveti falan istemezükkk
nerdesiniz beyaaa...
özlemim kartalım gelmişş:13::13:
günaydın güzellik..kahvaltımı hazırladım geldim..hem yiyorum hem takılıyorum...
küçük kız da kaptı şifayı,büyüğü de geliyorum diyo bakalım hastalık mevsimi geldi sahiden:18::18:
hadi kurtarmışsın paçayı
valla benim de ödüm kopuyo çağıracaklar diye...
ah canım,bi sürü cevap yazmıştım,internet kablosu gevşemiş hepsi silindi,üşenmeden yeniden yazdım ondan geciktim kuşum,günaydın ve afiyet olsun canım
canan karatay star melekte
meleği azarlamaya gelmiş gene
kızlar çayımı tazeledim buyurun
evet kıss hakediyoo.melek de hakediyo amaöyle hocanın azarını işitmek bile lütuftur,yararlansın,kıymetini bilsin,azarlarken bile bilgilendiriyo milleti,tontoş hocam benim off canım çay istedi bana da gönden bebişim
Karatay hoca melegin programin da acin star tv yi..
günaydın sersumum,güleryüzüm
dün yine 1.5 saat yürüdüm,akşam da 1 tabak taze fasulye,1 bardak ayran,1 kase çiğ çekirdek yedim...eve geldikten sonra eşime yine tavuk suyuna çorba yaptım,bugün için fırında karnıyarık ve kek yaptım,evi topladım,çamaşır filan derken saat 23 de oturabildim,hatta oturmadım yattım direk
bugün kahvaltımda (08.15)kaşarlı,salçalı omlet,avuç içim kadar peynir,1 bardak süt,6 ceviz yedim,kahvemi içtim,çalışıyorum biyandan
ooovvv o komşular çok tehlikelihehe şanslısın yanee..off benimkiler çalışmıyo işleri güçleri toplanıp mama yapmak..onlarda haklı yapacak bişey yok ki burada :26:ama mümkünse beni çağırmasınlar..
neyse ben olabildiğince bahane bulucam bundan sonra
ay çok güldüm ..meleğe katılır mısınız demişler..o da hayır o beni dinlemiyor demiş..melek sizi çok seviyor çok istiyor deyince gelmiş..10 kilo verdiğini görünce..tebrik ederim diyo..
ooovvv o komşular çok tehlikelikaç onlardan sersumum kaç
günaydın canlarım
6 km yürüdüm erkendenpeşime köpek takılmayaydı daha da yürüyecektim ama
daha kahvaltıda yapmadım ne yiyecem hiç bilmiyorum
anam ödleri patlıyo hocamızdan. .alem bunlar..sahrap soysal da..
hehe köpiş de karatay yapıyodur bel ki kuzuumm niye dışlıyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?