sağol canımkar yağana kadar her fırsatta doğa yürüyüşümü yapıcam çok seviyorum...hele ağaçların çimenlerin olduğu kısma gelince çok mutlu oluyorum.....susadıkça su içeceğim çeşmeler de var güzergahta..daha ne isterim
eferim be ficansım iyi yürüyosun maşallah
hep böyle oluyo zaten,akşam alıyoruz sütü kaynayıp soğuması 10 u buluyo 4 saat sonra da dolaba koymak için saati kuruyorum,ama dün gece 10 da yattım,kalkınca da nedense uyuyamadım,açtım televizyon izledim,5 buçukta az biraz uyumuşumekşimesin kıss zaten 3 günde ekşiyo
kaçamak yapana ne yapıyo sersum gördün müevet canım yaa,eşimle birer kahve içtik,onu etkilemedi nedense
4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurum Sıra evi toplamakta
günaydın kızlar...desem de benden başka kimse yok
kahvaltım(08.30) peynirli omlet,10 zeytin,1 kk peynir,1 bardak süt,6 ceviz
sağol canımkar yağana kadar her fırsatta doğa yürüyüşümü yapıcam çok seviyorum...hele ağaçların çimenlerin olduğu kısma gelince çok mutlu oluyorum.....susadıkça su içeceğim çeşmeler de var güzergahta..daha ne isterim
Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık
ficans maşallahın var iyi yürümüşsün canım
sağol ficanscım
Gördüm gördüm
Kolay gelsin canım
Günaydın
Afiyet olsun canım
Güzergah çok güzelmiş,kar da yağsa yürünür bence
Günaydın kızlar
Dün öğlen bulgur pilavı,yoğurt,1 mandalina
Akşammercimek çorbası,et,pilav almadım ama kızım tabağında bırakmıştı,dökmeye kıyamadım 1 tatlı kaşığı kadardı,bol salata ve birkaç kaşık pekmez,boğazım alarm veriyor gibi,hasta olmam inşallah,1 petibör bisküvi ,sırf bu yüzden 3 km daha fazla yürüdüm bugün
Kahvaltıdan önce çıktım ,yemek üstüne zor oluyor,9 km yürüdüm
Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...
Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...
sağol ficanscım
afiyet olsun canım,yürüyüş de süper
regl dönemıne bır kaç gün kala ben dana gibi yıyorum engel olamıyorum
bu işi halletmem lazım ama zor
Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık
ficans maşallahın var iyi yürümüşsün canım
4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurum Sıra evi toplamakta
Ben de aynı durumdayım hele ki dondurma bütün yaz her akşam yedimama bahanem güzeldi neymiş efenim sütte kalsiyum varmış sade dondurma fazla zarar vermezmiş bak bak bak kendimi ne güzel kandırmışım hele o yaptığım parfeler hepsi vicdan azabı resmen kendime ceza olarak sırt çantasına verdiğim kiloları koyup koşu bandında öyle yürüyeceğim hedef kiloma ulaşana kadar bakalım ne olacak
15 gündür ağzıma şeker koymadım ekmek koymadım ve kendimi süper hissediyorum ayrıca şeker hastasıyım
maşallah sanatuttum canımsadece kızımın içmeyip bıraktığı yarım bardak ayranı içtim akşam
oyy oyy ne harika bi durum,kıymetini bil arkadaşım
maşallah leylakımbende bugün çıkabilirim inşallah yürüyüşe eşim çok fena grip oldu,rapor al dedim almadı ama öğlene kadar dayanabilir sanırsam..sabah tavuk suyuna çorba yapıp içirdim işe gelmeden
Günaydın kızlar
Dün öğlen bulgur pilavı,yoğurt,1 mandalina
Akşammercimek çorbası,et,pilav almadım ama kızım tabağında bırakmıştı,dökmeye kıyamadım 1 tatlı kaşığı kadardı,bol salata ve birkaç kaşık pekmez,boğazım alarm veriyor gibi,hasta olmam inşallah,1 petibör bisküvi ,sırf bu yüzden 3 km daha fazla yürüdüm bugün
Kahvaltıdan önce çıktım ,yemek üstüne zor oluyor,9 km yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?