Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

regl dönemıne bır kaç gün kala ben dana gibi yıyorum engel olamıyorum
bu işi halletmem lazım ama zor

günaydın arkadaşlar.yürüüşe başladım sayılır dün eşimle iş çıkışı epey dolaştık bu da yürüyüş sayılır sonuçta :))
sabah
2 haşlanmış yumurta
10 adet zeytin(çok yemiyordum canan hanım çok yiyin posalı diyor)
bir avuç ceviz
1 tatlı kaşığı çökelek
2 gün kurusu çay
öğlen
3 kaşık kuru fasülye
2 kaşık bulgur pilavı
yogurt
akşam
4 adet köfte
bolll salata

eferim be ficansım iyi yürüyosun maşallah

Gördüm gördüm

4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurumSıra evi toplamakta

Kolay gelsin canım

günaydın kızlar...desem de benden başka kimse yok

kahvaltım(08.30) peynirli omlet,10 zeytin,1 kk peynir,1 bardak süt,6 ceviz

Günaydın

Afiyet olsun canım

Güzergah çok güzelmiş,kar da yağsa yürünür bence

Günaydın kızlar

Dün öğlen bulgur pilavı,yoğurt,1 mandalina

Akşam mercimek çorbası,et,pilav almadım ama kızım tabağında bırakmıştı,dökmeye kıyamadım 1 tatlı kaşığı kadardı,bol salata ve birkaç kaşık pekmez,boğazım alarm veriyor gibi,hasta olmam inşallah,1 petibör bisküvi ,sırf bu yüzden 3 km daha fazla yürüdüm bugün

Kahvaltıdan önce çıktım ,yemek üstüne zor oluyor,9 km yürüdüm

Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık

ficans maşallahın var iyi yürümüşsün canım

slm hatuslar
keyıfler nasıl bakalım ?
sabah klasık kahvaltı yaptık. ögle yemegınden ıse sımdı dondum. pek yemek denemez aslındaaa.. ögle aralarında ne yıyecegıme bı turlu karar veremıyorum yemekhaneye gıtmıyorum cunku karataya uygun yemekler cıkmıyor.cıksa bıle coook nadır. dısarda bıseyler yemem gerekıyor. corba ıcıyordum bu zamana kadar ama o da bı yere kadar. kofte lahmacun ve corbaa... baska alternatıfım yok. bende bugun cıg (kavrulmamıs )fıstık ıcı aldım ve 50-60 gram kadar ondan yedım ustunede bır bardak ayran umarım karnım agrımaz yada bagırsaklarım bozulmaznapiiimm:26: neyseee

bu arada yurume amaclı yuruyuse pek cıkamıyorum artık. ama yıne de yuruyorum. dun avm ye gıttık esım ıle 1.5 km gıdıs ,1.5 km donus olmak uzere 3 km tempolu yurumus olduk hiç yoktan ıyıdır sanırım.
aksama annemde yemekte olacagız. kornısonlarımızı kurmus anacıgım saolsun. domates soslarıda hazırlamıs annemı sevıyoruuummm...
işler durulmusken bıraz dızı ıleyım dıyorum
gorusmek uzere hatuşlar

merhaba yavrularım

sabah 9.30
1 simit
2 dilim salan
2 dilim domates-salatalık
1 dilim beyaz peynir
10-15 zeytin
çay

Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık

canım sabah kalkarkalkmaz açkarına spor yapmanın iyi olmadığını duydum, yani tabiki tok karınada yapılmıyor ama en azından hafif bişey yemen gerekiyormuş aç karına yapılınca kastan gidiyormuş kilolar öyle duymuştum ama doğruluk payı varmı bilmiyorum

slm kızlar ben bu ara karataya pek uyamıyorum hamileliktenmidir nedir,canım farklı şeyler istiyor.

sabah kahvaltım

2 tane poğaça (küçük) kendım yaptım
peynir
1 tane yumurta salatası
çay

hepsini okuyamadım kızlar iş çok
dün akşamki dolma bugüne kaldı kızlar
dün dışardaydık kızın alışverişi bitmeyince
dışarda yedik bizde ama cıs yok tavuk şiş ayran salata
turşulukları da aldık birazdan onlarla uğraşıcam
kızı sabah okula bıraktım gelince
3 mil leslie yaptım arkasından kahvaltı
2 yumurta peynir 2 çatal kaymak
fındık yeşil çayyyy 3 kayısı
daha sonra markaete gittim biraz uzak yanlışlık oldu değişim için bidaha gittim
hepsinin toplamı adımsayara baktım 6.99 km yol yürümüşüm kalori ise=586.7 idi
bundan sonra hergün nasipse leslie yapıcam biliyosunuz yavaşlamıştım bu iyi olacak
öğlen
4 adet tavuk kanat çok az peynir fındık çayyyyy
akşamada dün hiç dokunmadığımız dolma var yanında tavuk çorbası ayran yada salat bişeler yaparım artık
şimdi turşu zamanı iş çok sarımsaklar soyulacak yapabildiğim kadar yapayım da kalanını yarın yaparım
kociş erken geliyo yemek falan derken kızın ödevleri işte böle kızlar akşam bu aralar giremiyorum kociş futbol falan oynuyo ben de bu saatler takılıyorum öptüm sizleri bayyyyy

Gördüm gördüm

Kolay gelsin canım

Günaydın

Afiyet olsun canım

Güzergah çok güzelmiş,kar da yağsa yürünür bence
sağol ficanscım

afiyet olsun canım,yürüyüş de süper

Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra ((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...

başınız saolsun arkadasım. Rabbım rahmet etsın . yapacak bısey yok olumde dugunde bızler ıcın. kardesınde umarım coook mutlu olur

güleryüzcüm başınız sağolsun canımallah rahmet etsin nur içinde yatırsın kayınvalideni inşallah....
sana da çok geçmiş olsun canım..kardeşine de bir ömür boyu mutluluklar dilerim

sağol ficanscım

afiyet olsun canım,yürüyüş de süper

Sağol leylakım

Canım çok üzüldüm,Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun,kızkardeşini de Allah mesut etsin canım

regl dönemıne bır kaç gün kala ben dana gibi yıyorum engel olamıyorum
bu işi halletmem lazım ama zor

Karatayla zor değil,bir dene istersen

Sağol komşum,sen de başlamışsın yürüyüşlere

4 km lik yürüyüşümü yaptım geldimbugün pazara da yürüyerek gideceğim için az yürüdüm.öğleden sonra da 4-5 km yürümüş olurumSıra evi toplamakta

maşallah sana
eşine de geçmiş olsun canım..off geldi hastalık mevsimii:26::26:

başınız sağolsun canım..Allah mekanını cennet etsin..

dediğin gibi herşeye rağmen hayat devam ediyor..kardeşine de mutluluklar dilerim

bugünü de kaçamaksız atlattım demek istiyordum ki falakalık oldum ..:18::18:

sabah

2 gün kurusu ceviz

2. öğün komşuma davetliydim

fellah köfte
2 poğaça
1 kk kadar sütlü tatlı
çay çayy

ee herkese olduğu gibi bugün de bana falaka hakettimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…