Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hehe köpiş de karatay yapıyodur bel ki kuzuumm niye dışlıyosun..

mrb bende kilo vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmioyrum 75 kiloyum 60 a dussem razıyım ama nasıl yapıcam bi fikrim yok sizce karatay diyetini denemeli miyim yardımcı olursanız sevinirim...

ben daha çok hadi evimize gidelim demesinden korktum sersumum

mrb bende kilo vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmioyrum 75 kiloyum 60 a dussem razıyım ama nasıl yapıcam bi fikrim yok sizce karatay diyetini denemeli miyim yardımcı olursanız sevinirim...

hoşgeldin canım..tabii ki öneririm..ben 1.5 yıldır bu şekilde besleniyorum ve çok mutluyum..ayrıca süper kilolar veren arkadaşlarımız da var..hem doyuyor hem sağlıklı besleniyor hem de kilo veriyoruz daha ne olsun..katıl aramıza sen de canım..

ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim ilk mesajda sana yardımcı olabilecek çok bilgi var..başarılar

Geçmiş olsun canım bence bir an önce başla ben şeker hastasıyım ayrıca bipolar hastasıyım ( duygu durum bozukluğu)
eminim ilk haftada kendindeki değişime sende inanamayacaksın un ve şeker ailesi yok bunlarla vedalaşacaksın 2 öğün mutlaka yenecek kahvaltı çok güçlü olacak 2 yumurta 1 ince belli çay bard ceviz veya fındık gün kurusu kayısı bunlar olmazsa olmazla fakat diğer diyetler gibi ölçü yok yaşam tarzına göre şekillendir en önemlisi tüm gıdaların doğal olması mümkünse tabiii
gece 8 den sonra bir şey yenmeyecek 2 lt limonlu su çok kısa oldu faka en az 30 dk lık yürüyüş

çok kısa oldu ama en önemlisi ilk önce mutlaka kitabını almanı öneririm canım

Başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun inş bi yerde düğün bi yerde cenaze hakikaten zor bir durum aynen hayat devem ediyor

ay görüşmek üzere

Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık

Evet ben de öyle biliyorum tekrar bakmak lazım en azından bir bardak süt içsen iyi olur birde 4 hızı ile başla her 1 dk da artır hem vücudun ısınmış olur 5 e kadar böyle 1 dk da yapıyorum ben 5 ten sonra her 5 dk da bir artırıyorum 6,5 te bile yürüyebiliyorum artık eskiden 6,5 yürümek ne kelime koşamazdım bile

günaydın canlarım
6 km yürüdüm erkendenpeşime köpek takılmayaydı daha da yürüyecektim ama
daha kahvaltıda yapmadım ne yiyecem hiç bilmiyorum

Günaydın canım maşallah iyi yürmüşsün ben oturdum kaldım bugün tembelliğim üstümde hocamı izlerken geçmiş yapayım dedim iyi oldu şimdi bi kalkarsam akşama kadar oturmam

hoş geldin canım aramıza katıl 20 senelik diyet yapan biri olarak artık bıktım en doğru adres Karatay Hocamızın sağlıklı yaşam öğütleri ben diyet demiyorum ömür boyu böyle sürdüreceğim yaşamımı ama 2 haftalık denemem sonucu şunu diyebilirimki çok sağlıklı dün üst komşumuzda beni görünce uygulamaya başladı kilolar kendiliğinden gidiyor her ay düzenli foto paylaşacağım hep birlikte takip ederiz

Bana müsaade canlar arada gelirim dünkü menümü paylaşayım

Menü

Kalkınca:1 tatlı kaşığı çörek otu

1.öğün:09,30

tereyağında 2 yumurta 1 tatlı kaş. süt kaymağı 1 ad kuru kayısı yarım demet dereotu 1 ad küçük elma
10 ad zeytin 2 dilim peynir 3 ceviz yarım 10 fındık yarım salatalık yarım domates 2 yeşil biber (nolur boşanda semerini ye demeyin )
çiğnerken çenem yoruldu

1 ad şekersiz kuru kahve

2. Öğün: yok bir avuç çiğ kabak çekirdeği acıkamadımki :)

3. Öğün: 19,00

bol limonlu zeytinyağlı(içinden havuçlar çıkarıldı) pırasa -keten tohumlu bol limonlu lahana salatası- yoğurt

Sıvı:1,5 lt limonlu tarçınlı karanfilli zencefilli su -2 fincan yeşilçay 2 fincak türk kahvesi şekersiz

Spor:sabah 45 dk yürüyüş tiffany 10 dk ev işleri ( bunlar sauna eşofman ile-) semt pazarında 3 kez turlama maksat spor olsun :)
3 saat konserve domates yapımı ve kışlık menemenlik yapımı toplam 45 şişe hepsi ayakta doğrandndı hazırlandı

Rumuz: Başlangıç tarihi:12,09,2013
Başlangıç kg:88
Geçen hafta:84,7
Bu hafta:82,8
Fark:1,9
Toplam fark:5,2
Beden:44
Spor:1 saat koşu bandında sauna eşofmanla yürüyüş 10 dk tiffany
Boy:1,68
Hedef:65
Verılen kılo yuzdesı:2,24
Uygulanan yöntem :Canan Karatay Sağlıklı Yaşam Öğütleri

şimdi iş zamanı görüşmek üzere arada gelirim yine geçmişi biriktirmeyeyim :)

Merhaba , Günaydin Karatay güzelleri ..
Nasilsiniz ???

Bugun izinliyimmmmmmmmmmm.. Erken kalktim fakat cok cok cok guzel uyudum..

Yediklerim :

Sabah:
1 bucuk yumurtadan yapilmis yumurta salatasi ( baharatli , marullu ,maydonozlu )
kahve
su
omega3 , multivitamin , folik asit

Birazdan disari cikip hemm alisveris hemm yuruyus yapacagim kizceler .....
Opuldunuz ..
Aksam icin esimin planlari varmis insallah izinli gunum diyeeeeeee kacamak yapmammm

Başsağlığı dilekleriniz için teşekkürler allah razi olsun mekanı cennet olsun nur içinde yatsin 1 aydir evde yoktum onun için temizligi bitireyim bi de başsağlığı için gelen giden olur elimi çabuk tutup bitereyim hemen yürüyüşlere devam etcem yarin tartida görüşmek dilegiyle yüzde hesabim nasil olmali sersumcum bi sorayim dedim? Haksizlik olmasin en son 1 ay önce 64.9 idim yarin bakalim ne olcaz???

Günaydın canım maşallah iyi yürmüşsün ben oturdum kaldım bugün tembelliğim üstümde hocamı izlerken geçmiş yapayım dedim iyi oldu şimdi bi kalkarsam akşama kadar oturmam
aslında 8 km yürüyordum ama erken bitirmek zorunda kaldım işte
kalk canım kalk

hedefine çok az kalmış kaçamağı unut

bende karatay mutfağı ve karatay diyeti iki kitabı sipariş ettim kitabı okumak daha yararlı olur die ama benim yuruyuş imkanım yok eve koşu bandı almayı dusundum oda çok yer kaplar die vazgectim... eliptik bisiklet almaya karar verdim hem daha az yer kaplar hem butceme daha uygun geldi fiyatı... bilemioyrum kilo verecek miyim biraz karamsarlık var çünkü 2 yıldır bu kilodayım yediklerime dikkat ettim mi 74-75 dikkati bıraktım mı 77-78... ...

slmmsssss

sabah menu: kk kahvaltısı

ögleden once sekersız turk kahvesı ve çaylaaaarrr

öğle: yarım lahmacun ,yarım kasarlı pıde (arkadasla bırlıkte cıktık yemege ve yarım yarım bolustuk. pıde dedıgıme bakmayın cok ınce ıdı hamuru, cısss yok yani )

sımdııııı esas cıss gelıyor. iş arkadasım araba almıs ve tabısııı arabanın yanında baklavada verıyorlar (sankiii) neyse kola ve baklava ıkramını gerı cevırdım amaaaa fındık buyuklugunde bır parca baklavayı höpürdettimmm artık yavas yavas olmam gereken kıloya dusuyorum . ve azar azar da olsa yememde sakınca yok dıye dusundum umarım oyledır. zıraaa bugun (wc den once) evde tartıldım veee 65 ı gordum , şükür kii... hedefe 6-7 kılo kaldıııı,inşallahhh...

aksam evde yemek yok . kabak yemegı yapmayı dusunuyrm yanınada sebzelı bulgur pılavı. super bır tarıf aldım bulgur pılavı ıcın . bı yapayım aksam, guzel olursaaa yarın tarıfı ve fotoyu paylasırım.

kızlar bu arada acaaayyıppp takıldım , neyee?? wrapperlara cupcake dantelı de dıyebılırız bız onlara. malum ev gorme ıcın gelmek ısteyen arkadas-es-dost oluyor. onlara guzel ve eglencelı sunumnlar hazırlamak ıstıyorum ve yaptıgım cupcake lerı wrapperlar ıle susleyınce super oluyor. bu wrapper(yanı danteller )cok pahalıya satılıyor tanesı 1 lıra... 1 lıra olduguna kanmayın cunku bır ölçu hamurdan 22 cupcake cıkıyor .ve bır kullanılan wrapper bıdaha kullanılmıyor. halıyle 22 lıra demek olcu basına kii bence hıc gerek yokk. bende kendım yapmaya karar verdım ve super bır teknık buldum. bı yapayım fotolarını sızlerle paylasırım.
ayyy cok konustum. gorusmek uzere kızlarrrr , yarın tartıııı hadddıı bakalım hayırlısı

Kızlaarrr yardım yardım yardım istiyorum
Reglim yaklaşmakta
Gözümün önünden envai çeşit tatlılar geçmekte
En az cıslı olan tatlı hangisi
Bir şey söyleyin yoksa baklava vitrinine dalıcammm ((

cnm bizim evde 75 m2 odamdaki koltuğu attım onu koydum fakat zaten ben koşu bandını 2 sene önce annem için almıştım düzenli hiç kullanmadım bende senin gibi çok yer kaplar düşüğncesiyle on yıl önce bisiklet almıştım ama hataymış çünkü benim problemim üst tarafımla bel diye bir şey yok bildiğin kalas yani karamsarlığı unut diyet yaptığınıda unut sağlıklı yaşayacağım de gerisi kendiliğinden geliyor bu forumda o kadar güzel paylaşımlar var ki hepsi birbşrinden güzel arkadaşlıklarda çok güzel herkes birbirine yardımcı oluyor takıldığın konularda buraya yaz gerçi ben de henüz yeniyim ama şimdiden kaptırdım kendimi kitapları mutlaka oku b,sklet konusunuda sen bilirsin ben yürüyüş bandını tercih ediyorum çünkü tüm vücudumu hareket ettirebiliyorum gerçi hocamız dışarda yürümenin daha sağlıklı olduğunu söylüyor seçim senin canım

1 bardak süte 2 incir doğra ocakta hafif pişir blendırdan geçir içine tarçın ceviz incir uyutması deniyor fakat senin mayalanmasını bekleyecek zamanın yok :) tatlı isteğini keser

1 bardak süte 2 incir doğra ocakta hafif pişir blendırdan geçir içine tarçın ceviz incir uyutması deniyor fakat senin mayalanmasını bekleyecek zamanın yok :) tatlı isteğini keser
Teşekkür ederim canım ya Hızır gibi yetiştin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…