evet ya 6 km yürüdü benimlegit diyorum gitmiyo bari eve gideyim de hayvancağız daha da yorulmasın dedim gerçi davet etsem eve de gelecekti nerdeyse
vayyy süper karataycıymış kısss...
seni geçicek diye korktun demiiiii
hehe köpiş de karatay yapıyodur bel ki kuzuumm niye dışlıyosun..
ben daha çok hadi evimize gidelim demesinden korktum sersumum
mrb bende kilo vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmioyrum 75 kiloyum 60 a dussem razıyım ama nasıl yapıcam bi fikrim yok sizce karatay diyetini denemeli miyim yardımcı olursanız sevinirim...
selamlar hanımlar,
baya bi süredir uzak kalmıştım..şimdi yeniden diyete başlama aşamasındayım, yorumları göz attım birazcık vaktim elverdiğince. harika şeyler yapmışsınız, tebrikler hepinize :)
Benim en son kan tahlilimde böbrek üstü bezlerimin fazla çalıştığı ortaya çıktı. Kortizol hormonu fazla salgılanınca kilo (özellikle bel bölgesinde yağlanma) fazla oluyormuşyarın yeniden kan vermeye gidicem, bakalım bu kez nasıl çıkacak ve sonrasında nasıl bir yol izlenecek acaba?
Bu arada bende karatay diyetine başlayayım diyorum. Kısa bir özet istiyorum ama mümkünse..hepiniz neredeyse sabah neler yediğinizi yazmışsınız ama çalışan hanımlar için öğlen ve akşam için neler yapılabilinir yazar mısınız? (en basit haliyle)
Teşekkürler, sevgiler,
Merhabalar kizlar dün akşam izmire döndük ve yolda çok rahatsizlandim çok iyi değilim hâlâ inşallah toparlanirim. Biz 13 eylül cuma günü kayinvalideyi kaybettik 21 gün hastanede savaş verdi ama kurtulamadi. 11 gün yoğun bakimda kaldi sonra servise indi toparliyor derken tekrar kalbi durdu ve yogun bakima kaldirdilar ve 5 gun yogun bakimda aletlere bagli yasadi ve sonra((((( olmadi Allah rahmet eylesin nur içinde yatsin. Bu arada annemlerde düğün hazirliklari devam etmekteydi ben her seyimi sondakika da hazırladım 20-21-22 eylülde kizkardesimin düğünü oldu simdi bodrum da balayindalar. O kadar karisik duygular yasadim ki anlatamam ve bu arada her sey üst üste gelince yari karatay uygulayarak ve sporsuz ve bugun regli olarak ve yol ödemi var ise 2 kilo vermis görünüyorum.cuma görüşmek dilgiyle her seye ragmen hayat devam ediyor...
Selam kızlar kahvaltı önce bantta 5.5 hızda 30 dk yürüdüm sıra kahvaltıda klasik kahvaltı yumurtadan öykk geldi artık
canım sabah kalkarkalkmaz açkarına spor yapmanın iyi olmadığını duydum, yani tabiki tok karınada yapılmıyor ama en azından hafif bişey yemen gerekiyormuş aç karına yapılınca kastan gidiyormuş kilolar öyle duymuştum ama doğruluk payı varmı bilmiyorum
günaydın canlarım
6 km yürüdüm erkendenpeşime köpek takılmayaydı daha da yürüyecektim ama
daha kahvaltıda yapmadım ne yiyecem hiç bilmiyorum
mrb bende kilo vermek istiyorum ama nasıl vereceğimi bilmioyrum 75 kiloyum 60 a dussem razıyım ama nasıl yapıcam bi fikrim yok sizce karatay diyetini denemeli miyim yardımcı olursanız sevinirim...
aslında 8 km yürüyordum ama erken bitirmek zorunda kaldım işteGünaydın canım maşallah iyi yürmüşsün ben oturdum kaldım bugün tembelliğim üstümde hocamı izlerken geçmiş yapayım dedim iyi oldu şimdi bi kalkarsam akşama kadar oturmam
Merhaba , Günaydin Karatay güzelleri ..
Nasilsiniz ???
Bugun izinliyimmmmmmmmmmm.. Erken kalktim fakat cok cok cok guzel uyudum..
Yediklerim :
Sabah:
1 bucuk yumurtadan yapilmis yumurta salatasi ( baharatli , marullu ,maydonozlu )
kahve
su
omega3 , multivitamin , folik asit
Birazdan disari cikip hemm alisveris hemm yuruyus yapacagim kizceler .....
Opuldunuz ..
Aksam icin esimin planlari varmis insallah izinli gunum diyeeeeeee kacamak yapmammm
hoş geldin canım aramıza katıl 20 senelik diyet yapan biri olarak artık bıktım en doğru adres Karatay Hocamızın sağlıklı yaşam öğütleri ben diyet demiyorum ömür boyu böyle sürdüreceğim yaşamımı ama 2 haftalık denemem sonucu şunu diyebilirimki çok sağlıklı dün üst komşumuzda beni görünce uygulamaya başladı kilolar kendiliğinden gidiyor her ay düzenli foto paylaşacağım hep birlikte takip ederiz
bende karatay mutfağı ve karatay diyeti iki kitabı sipariş ettim kitabı okumak daha yararlı olur die ama benim yuruyuş imkanım yok eve koşu bandı almayı dusundum oda çok yer kaplar die vazgectim... eliptik bisiklet almaya karar verdim hem daha az yer kaplar hem butceme daha uygun geldi fiyatı... bilemioyrum kilo verecek miyim biraz karamsarlık var çünkü 2 yıldır bu kilodayım yediklerime dikkat ettim mi 74-75 dikkati bıraktım mı 77-78... ...
Kızlaarrr yardım yardım yardım istiyorum
Reglim yaklaşmakta
Gözümün önünden envai çeşit tatlılar geçmekte
En az cıslı olan tatlı hangisi
Bir şey söyleyin yoksa baklava vitrinine dalıcammm((
Teşekkür ederim canım ya Hızır gibi yetiştin :)))1 bardak süte 2 incir doğra ocakta hafif pişir blendırdan geçir içine tarçın ceviz incir uyutması deniyor fakat senin mayalanmasını bekleyecek zamanın yok :) tatlı isteğini keser
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?