Arkadaşlar tevrübenize ihtiyacım var bu kez farklı bi konuda :) reglime 3 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı.gizli gizli yaptıgım için çantama koymak zorunda kaldım.3-4 saat geçtikten sonra baktıgımda gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm.ama çok dikkatli bakmak lazım.sizce olabilir mi ? Geçen ay yaptıgım testte negatifti günler sonra banyo çöpünü atarken baktıgımda böyle bişey yoktu.acaba hamile miyim :44:
Arkadaşlar tevrübenize ihtiyacım var bu kez farklı bi konuda :) reglime 3 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı.gizli gizli yaptıgım için çantama koymak zorunda kaldım.3-4 saat geçtikten sonra baktıgımda gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm.ama çok dikkatli bakmak lazım.sizce olabilir mi ? Geçen ay yaptıgım testte negatifti günler sonra banyo çöpünü atarken baktıgımda böyle bişey yoktu.acaba hamile miyim :44:
canım kk da çok okudum böyle hamile olduğunu öğrenen,fakat tersi olan da olmuş.mesela ben bugüne kadar saatler sonra baksam bile hafif bir çizgi dahi görmedim:105:bence sen hemen bi kan testi yaptır.çünkü idrarda çok geç belli olabiliyo
merhaba leylakçım nasılsın...alıştın mı taşındığın yere
merhaba canım,iyiyim sen nasılsın
burası memleketim olduğu için alışkındım zaten,çok seviyordum canım
sen de işine alışabildin mi?
ben de öptüm canım,kolay gelsinben de alıştım canım..ben işime daha çok alıştım.ama yer olarak düzce ye alışamadım..aslında annemin memmeketi ama yine de zorlanıyorum.
ben çıkıyorum caınm..kendine iyi bak..öpüyorum ..öğrenciler geldi..
afiyet olsun canımcım..UZUN INCE BIR YOLDAYIM.....HER GUN YENI BIR BUMUT................
GUNAYDIN KIZLAR bugun basliyorum ins.bu sefer basaracagim tam 30 kilo vermem gerek...suan 88 kiloyum felaket.......
kararliligimi gostermek icin gunluk bile actim.hadi bakalim hayirlisi....
liste bildirimi. 1.GUN: sabah klasik karatay kahvaltisi
sekersiz cay
2 yumurta
peynir zeytin
domates salatalik
ceviz
bugun aksam
zeytinyagli turlu yiyecegim.yaninda salata ve kefir
kizlar size katiliyorum motive olmamiz lazim....
kizlar gorusuruz iyi gunler...kacamaksiz birgun olsun ins.hepimiz icin.....
aldıklarını güle güle kullan canım
canımcım o helva kaçamak değil sadece biraz fazla olmuş.sabah: kk kahvaltısı mercımek corbası eslıgınde (esımın ozel ıstegi)
dun aksam : hamsiiii, fırında... ama azcık kacamak yaptımmm bır kıbrıt kutusu kadar fıstıklı tahın helvası yedım yedım yedımmmm
kolay gelsin canım..bayram hazırlıkları başlamışşselam kızlar..bu ara işler yoğun,zaman buldukça bildirim yapmaya geliyorum...halıları yıkamaya verdim,koltukları yıkattım,akşamları da dolap içleri,çekmece- hurç düzenleme,yıkama kurutma ütüleme gibi işlerle uğraşıyorum,yeni perde yaptırmıştım salon ve odaya,daha gelmedi,diğer perdeleri yıkayıp ütüleyip asıcam,mutfak temizliğini saymıyorum bile haftasonu buzdolabını ve dolapları temizlicem...tabi evde hastalıkları yeni iyileşmekte olan ahali ile de ilgilenmek durumundayım...hiç de halim yok,bunları bitirince kadın çağırıp evi bi güzel temizleteceğim,bu arada kızın odasına yeni halı almam lazım ona da haftasonu bakıcam artık...görüldüğü üzere çok yoğunum canlarım..affedin....geçmişe pek bakamıyorum...
havadandır bebişim..havadanbugün yürüyüş yapamadım,hava fenaayağmur yağıyo çok...bantta da canım istemedi.kendimi kötü hissediyorum yavv
afiyet olsun balımmleylakım selam datlum nasılsın
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
omega3
aksam yemegı
taze fasulye
yogurt
b.pılavı
canım inşallah bebiş vardır ama o testler belli bi süre geçtikten sonra doğru sonucu vermiyo cnm regl günün geçince yeniden denersin ama en garanti yol kan testi. inşallah bebeişin seni çok bekletmeden gelir cnmArkadaşlar tevrübenize ihtiyacım var bu kez farklı bi konuda :) reglime 3 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı.gizli gizli yaptıgım için çantama koymak zorunda kaldım.3-4 saat geçtikten sonra baktıgımda gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm.ama çok dikkatli bakmak lazım.sizce olabilir mi ? Geçen ay yaptıgım testte negatifti günler sonra banyo çöpünü atarken baktıgımda böyle bişey yoktu.acaba hamile miyim :44:
canım kızın için hayırlısı olsun inşallah bu sınıfında huzurlu olur. gerçekten anne olmak hem çok zor hemde çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbu hafta hep sabahçıyım..
bugün eşimle kızımın okuluna gidip sınıfını değiştirdik..lakin geçenyıldan beri süren anşlaşmazlığı (kızlarla) had safhaya ulaştı..sabah hem ağlıyo hem okula gitmiycem diyo..sınıfında 2 kız buna cephe almış huzursuz ediyorlardı..sınıf öğretmeni başkalarınada aynı şeyi yaptıklarını aileleriyle görüşeceklerini söyledi ama bizimkinde motivasyon sıfır..birde bizimkinin başarılı olmasını da çekememe durumu var..lafın kısası mecburen sınıfını değiştirdik..şimdilik mutlu..hayırlısı..Ahhh ahhh..Allah sağlık versin ama çocuk yetiştirmek çok zor..
1. öğünüm
peynirli omlet
peynir maydanoz
2. öğünüm
tavuk döner
2 bardak ayran
maydanoz
3. öğün yapmam diyorum ama bakalımm
sağol canımkolay gelsin canım..bayram hazırlıkları başlamışş
işlerinde allah kolaylık versin canım
afiyet olsun
selam kızlar..bu ara işler yoğun,zaman buldukça bildirim yapmaya geliyorum...halıları yıkamaya verdim,koltukları yıkattım,akşamları da dolap içleri,çekmece- hurç düzenleme,yıkama kurutma ütüleme gibi işlerle uğraşıyorum,yeni perde yaptırmıştım salon ve odaya,daha gelmedi,diğer perdeleri yıkayıp ütüleyip asıcam,mutfak temizliğini saymıyorum bile haftasonu buzdolabını ve dolapları temizlicem...tabi evde hastalıkları yeni iyileşmekte olan ahali ile de ilgilenmek durumundayım...hiç de halim yok,bunları bitirince kadın çağırıp evi bi güzel temizleteceğim,bu arada kızın odasına yeni halı almam lazım ona da haftasonu bakıcam artık...görüldüğü üzere çok yoğunum canlarım..affedin....geçmişe pek bakamıyorum...
ramaska canım hoşgeldin,günlüğüne de bakmaya gelmek isterim...
kahvaltı(08.30)
peynirli omlet,7 zeytin,2 kk peynir,2 kuru kayısı,biraz badem..
akşama taze fasulye ve ayran var..görüşmek üzere...
canim oncelikle aldiklarini iyi gunlerde kullan.kizin icinde bu yil iyi ve basarili gecer.kendine iyi bak canim.......hayirlisi olsun...bu hafta hep sabahçıyım..
bugün eşimle kızımın okuluna gidip sınıfını değiştirdik..lakin geçenyıldan beri süren anşlaşmazlığı (kızlarla) had safhaya ulaştı..sabah hem ağlıyo hem okula gitmiycem diyo..sınıfında 2 kız buna cephe almış huzursuz ediyorlardı..sınıf öğretmeni başkalarınada aynı şeyi yaptıklarını aileleriyle görüşeceklerini söyledi ama bizimkinde motivasyon sıfır..birde bizimkinin başarılı olmasını da çekememe durumu var..lafın kısası mecburen sınıfını değiştirdik..şimdilik mutlu..hayırlısı..Ahhh ahhh..Allah sağlık versin ama çocuk yetiştirmek çok zor..
1. öğünüm
peynirli omlet
peynir maydanoz
2. öğünüm
tavuk döner
2 bardak ayran
maydanoz
3. öğün yapmam diyorum ama bakalımm
hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum.eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaaçokk şükür...
canım moralini bozmak istemem ama testi yaptıktan sonra 5 dakika geçmişse o teste bir daha dönüp bakmamalısın...
çift çizgi çıkar genelde o zaman..benim de başıma geldi oradan biliyorum.
üstelik reglinin tarihinin gelmesini beklesen daha doğru sonuç alırsın arkadaşım..adetin geçmeden o testlerden alma canım ...boş yere para neden veriyorsun ...inşallah bebişin gelir sağlıcakla..
canım inşallah bebiş vardır ama o testler belli bi süre geçtikten sonra doğru sonucu vermiyo cnm regl günün geçince yeniden denersin ama en garanti yol kan testi. inşallah bebeişin seni çok bekletmeden gelir cnm
canım kızın için hayırlısı olsun inşallah bu sınıfında huzurlu olur. gerçekten anne olmak hem çok zor hemde çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım kk da çok okudum böyle hamile olduğunu öğrenen,fakat tersi olan da olmuş.mesela ben bugüne kadar saatler sonra baksam bile hafif bir çizgi dahi görmedim:105:bence sen hemen bi kan testi yaptır.çünkü idrarda çok geç belli olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?