Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadaşlar tevrübenize ihtiyacım var bu kez farklı bi konuda :) reglime 3 gün var dayanamadım test yaptım negatif çıktı.gizli gizli yaptıgım için çantama koymak zorunda kaldım.3-4 saat geçtikten sonra baktıgımda gölge gibi ikinci çizgiyi gördüm.ama çok dikkatli bakmak lazım.sizce olabilir mi ? Geçen ay yaptıgım testte negatifti günler sonra banyo çöpünü atarken baktıgımda böyle bişey yoktu.acaba hamile miyim :44:

canım kk da çok okudum böyle hamile olduğunu öğrenen,fakat tersi olan da olmuş.mesela ben bugüne kadar saatler sonra baksam bile hafif bir çizgi dahi görmedim:105:bence sen hemen bi kan testi yaptır.çünkü idrarda çok geç belli olabiliyo

canım moralini bozmak istemem ama testi yaptıktan sonra 5 dakika geçmişse o teste bir daha dönüp bakmamalısın...
çift çizgi çıkar genelde o zaman..benim de başıma geldi oradan biliyorum.

üstelik reglinin tarihinin gelmesini beklesen daha doğru sonuç alırsın arkadaşım..adetin geçmeden o testlerden alma canım ...boş yere para neden veriyorsun ...inşallah bebişin gelir sağlıcakla..

Son düzenleme:

merhaba leylakçım nasılsın...alıştın mı taşındığın yere

merhaba canım,iyiyim sen nasılsın
burası memleketim olduğu için alışkındım zaten,çok seviyordum canım
sen de işine alışabildin mi?

ben de alıştım canım..ben işime daha çok alıştım.ama yer olarak düzce ye alışamadım..aslında annemin memmeketi ama yine de zorlanıyorum.
ben çıkıyorum caınm..kendine iyi bak..öpüyorum ..öğrenciler geldi..

ben de öptüm canım,kolay gelsin

bugün yürüyüş yapamadım,hava fenaayağmur yağıyo çok...bantta da canım istemedi.kendimi kötü hissediyorum yavv

leylakım selam datlum nasılsın

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
omega3

aksam yemegı

taze fasulye
yogurt
b.pılavı

afiyet olsun canımcım..menü şahane..daha ne olsun..veririz kiloları hepberaber alimallah..
aldıklarını güle güle kullan canım

canımcım o helva kaçamak değil sadece biraz fazla olmuş..yoksa balık sonu helva iznimiz var..
üzülmeyesin afiyet olsun

kolay gelsin canım..bayram hazırlıkları başlamışş
bugün yürüyüş yapamadım,hava fenaayağmur yağıyo çok...bantta da canım istemedi.kendimi kötü hissediyorum yavv
havadandır bebişim..havadan
leylakım selam datlum nasılsın

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
omega3

aksam yemegı

taze fasulye
yogurt
b.pılavı
afiyet olsun balımm

bu hafta hep sabahçıyım..

bugün eşimle kızımın okuluna gidip sınıfını değiştirdik..lakin geçenyıldan beri süren anşlaşmazlığı (kızlarla) had safhaya ulaştı..sabah hem ağlıyo hem okula gitmiycem diyo..sınıfında 2 kız buna cephe almış huzursuz ediyorlardı..sınıf öğretmeni başkalarınada aynı şeyi yaptıklarını aileleriyle görüşeceklerini söyledi ama bizimkinde motivasyon sıfır..birde bizimkinin başarılı olmasını da çekememe durumu var..lafın kısası mecburen sınıfını değiştirdik..şimdilik mutlu..hayırlısı..Ahhh ahhh..Allah sağlık versin ama çocuk yetiştirmek çok zor..

1. öğünüm

peynirli omlet
peynir maydanoz

2. öğünüm

tavuk döner
2 bardak ayran
maydanoz

3. öğün yapmam diyorum ama bakalımm

canım inşallah bebiş vardır ama o testler belli bi süre geçtikten sonra doğru sonucu vermiyo cnm regl günün geçince yeniden denersin ama en garanti yol kan testi. inşallah bebeişin seni çok bekletmeden gelir cnm
canım kızın için hayırlısı olsun inşallah bu sınıfında huzurlu olur. gerçekten anne olmak hem çok zor hemde çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

sersum
nedir bizim kızların bazı kız arkadaşlarından çektiği yavvbenzer sorunlar bizde de var...inşallah düzelir...bu sene motivasyon çok önemli halbukialdığın şeyleri de güle güle kullan canım,ben de istiyorum o ütülerden deneyimlerinden faydalanayım da önce
papiş
naber canım,bu hafta iyi kilo vermişsin tebrikler

hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum. eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaa çokk şükür...

canim kolay gelsin ins.biran once islerini halledersin.ev ahalisinede gecmis olsun....kizin icinde ins.bu sene iyi ve basarili gecer....kendine dikkat et canim...

canim oncelikle aldiklarini iyi gunlerde kullan.kizin icinde bu yil iyi ve basarili gecer.kendine iyi bak canim.......hayirlisi olsun...

hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum. eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaa çokk şükür...

canim sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun...

ben daha öncede yaptım günler sonra bile çift çizgi olmadı.çok erken oldugu için geç belli oldugunu düşünüyorum.ama dediğin gibi canım belli olmaz kendimi çokta şartlamıyorum :)

inşallah canım teşekkür ederim.daha önce çok test yaptım hiçbirinde böyle olmadı günler geçsede.kısmet ne diyelim :)

bende daha önce yaptım günler sonra baktım yine hiçbirşey belli değildi.kist olan bayanlarda gebelik testi çift çizgi olabiliyormuş ama bende kistte yok Allah a şükür.bilmiyorum kan testi yaptırmaktan korkuyorum hayal kırıklıgı oluyor... adet günümü beklicem ama evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum yarın sabah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…