Pis röntcü seniiiiEvet kız nerden bildin , 5 tane yufka aldım bugün , yarın börek yapıcam inşallah , yarım kilo garanti gider
alemsin yaa
Yaaa bööle renkli plastiklerden pilates bantları var.Mesela ayaklarının altından geçirip kollarınla yukarı çekiyosun , kol çalıştırıyo vs gibi...Bi tane alet çıktı , adını unuttum , bööle tekerlek gibi düşün , 4 ayak üstünde duruyosun , sonra merdaneyle hamur açar gibi aleti yerde yuvarlıyosun tüm karın , bel , sırt bölgesini çalıştırıyo ....
Pis röntcü seniiiiEvet kız nerden bildin , 5 tane yufka aldım bugün , yarın börek yapıcam inşallah , yarım kilo garanti gider
...
ben de kaçtım kuşumm..iyi seyirler..Kızlar film izlicez , öptüm şimdilik , yarın görüşmek üzere...
umarım öteleme değil gönlüne göre en güzel şeyler olsun senin için sarfoşumm..
kıyamam yaa..şişmez mi kıss..
Ufff herşey dert valla , inşallah hale-yola girer olaylar...Elimden bişey gelse ...Gelir mi , bi faydam dokunur mu ???
Kızlar film izlicez , öptüm şimdilik , yarın görüşmek üzere...
kesin verirsin hatta 1 kilo bile gider..
ben de kaçtım kuşumm..iyi seyirler..
çok az yemişsin canım..ben sadece günkurusu ceviz yediğim günlerde ki sık sık yapmıyorum öğle yemeğimi çok güzel yapıyorum.. aç kalmak yaramıyor karatayda..
mesela hangı sıteden yapıyosun genelde?kredı kartı bılgılerını verıyoruz guvenlımı sence?tsk ederım cevaplar ıcın canım
mutlaka zamanın olmamıştır canım..hani herzaman öyle yapma diye söyledimcanım sabah erken kalkınca oğluşla öğle uykusuna yattım yemek yapana kadar akşam oldu
Pazartesi günü oglusum kreşe basladi. Pzt. Yogun bi gündü ilk gün oldugu için yarim günüm kreşte geçti ne yazik spor yapamadim((
Sali günü ise yani bugün 50 dk yürüyüş 5 km 400 kalori yaktim ve oglusu kreşe biraktim 20 dk tempolu yürüyüş birde gidip almaya gittim 20 dk daha yürüyüş epey hareketli gecti bundan sonra da böyle devam bu tempoya.yarin görüşmek üzere bol leptinli geceler...
bu diyeti yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama herseyi dogallik üzerine kurulmus
yurtdisinda yasiyorum ve maalesef böyle dogal gidalara ulasmam cok güc...
sanslisiniz kizlar, topragi verimli cennet vatanimizda yasiyorsunuz...
bu diyeti yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama herseyi dogallik üzerine kurulmus
yurtdisinda yasiyorum ve maalesef böyle dogal gidalara ulasmam cok güc...
sanslisiniz kizlar, topragi verimli cennet vatanimizda yasiyorsunuz...
merhaba nerde yasiyorsunuz merak ettim.bende yurt disinda yasiyorum..ayrica istiyorsunuz yapabilirsiniz....turkiyedede yasayan arkadaslar bile herseyi yuzde yuz organik bulamayabiliyor.kac kilo vermeniz gerek...
papadiya canim gunaydin.nasilsin.artik yuruyus yapmiyormusun yazmiyorsunda.
filiztoprak gunaydin.erkencisiniz.bende bu saatlerde kimse olmuyor diye girmiyordum ....
merhaba nerde yasiyorsunuz merak ettim.bende yurt disinda yasiyorum..ayrica istiyorsunuz yapabilirsiniz....turkiyedede yasayan arkadaslar bile herseyi yuzde yuz organik bulamayabiliyor.kac kilo vermeniz gerek...
papadiya canim gunaydin.nasilsin.artik yuruyus yapmiyormusun yazmiyorsunda.
filiztoprak gunaydin.erkencisiniz.bende bu saatlerde kimse olmuyor diye girmiyordum ....
canım hoşgeldin öncelikle aramızda yurtdışında yaşayanlar da var onlarda bi şekilde bu diyeti yapıyorlar
Günaydin kizlar.
benim baya bi vermem gerek, 1 sene icinde 40 kilo aldim, yavas yavas vermem gerek... saglikli bi yol ariyorum, en mantiklisi karatay gibi, uygulamasida kolay. kitabini siparis verdim simdi, tam uygulayamasamda en azindan fikir verir.
almanyadan yapan varmi acaba bana ürünleri nerden aldigini söylese?
dün çarşıdaydım
herşeyi diyete uygundu
sadece 1 cappucino içtim çok güzel kokuyodu
akşamda menemen yaptım dünü kapattım
bugüne gelince
3 mil leslie yapıldı
öncesinde küçük bir kase yoğurt yedim
sonra kahvaltı
1 muz fındık 2 çatal süt kaymağı
şimdide yeşil çay içiyom sizde buyurun
birazdan evi toplucam kızımın dersaneden öğretmeni gelecek öğrencilerin evlerini dolaşıyorlarmış bana çok saçma geldi
ama neyse öğlen ve akşam yemeği belli deyil onları sonra yazayım öptüm kızlar
ramaskacım gunaydınyuruyus uzun zamandır yapmıyodum dun 40dk yurudum artık gun asırı yurumeyı dusunuyorum ınsallah canım sen nasılsın nasıl gıdıyor hayat.havalar nasıl ıst bugun soguk ve yagmurlu
günaydın canım,biraz kırıklığım var,hasta olmamaya çalışıyorum,sen nasılsın o uzak diyarlarda cefakar annemizcanim biz iyiyiz bir yaramazlik yok.havalar soguk.bugun yagmurlu.1 dereceye kadat dustu.2 haftadir kaloriferler yaniyor....
ozlemkartal canim gunaydin.nasilsin.
kaç gündür yıkamadığım yastık battaniye filan kalmadı,havada soğudu,nereye koyup kurutacağımı şaşırdım,haftaya salı bitiyo inşallah tüm işlerim,sonra misafir ağırlıcamah sorma benimkide çıktı evlikten ama hiiç yapasım yok..
ah canım sorma umarım iyi olacak..
sağol canımcım daha iyileri size olsun..kullanayım hemen yorum yaparım ..ama eşim işyerinde kullanmış müthiş demişti..
sağol canımcanim kolay gelsin ins.biran once islerini halledersin.ev ahalisinede gecmis olsun....kizin icinde ins.bu sene iyi ve basarili gecer....kendine dikkat et canim...
ozlemım kartalım tesekkur ederım canım hep bırlıkte guzel guzel verecez ınsallah kıloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?