Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

[

canım kızın için hayırlısı olsun inşallah bu sınıfında huzurlu olur. gerçekten anne olmak hem çok zor hemde çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
amin canım sağol
sağol canımher sene bu vakitler komple temizlik yapıyorum,zira ev evlikten çıkıyo

sağol bebişim
ah sorma benimkide çıktı evlikten ama hiiç yapasım yok..
ah canım sorma umarım iyi olacak..

sağol canımcım daha iyileri size olsun..kullanayım hemen yorum yaparım..ama eşim işyerinde kullanmış müthiş demişti..

hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum. eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaa çokk şükür...
sevindim canım hayırlı olsun
canim oncelikle aldiklarini iyi gunlerde kullan.kizin icinde bu yil iyi ve basarili gecer.kendine iyi bak canim.......hayirlisi olsun...
...
sağol bebişim..iyi dileklerin için de sağol
inşallah canım teşekkür ederim.daha önce çok test yaptım hiçbirinde böyle olmadı günler geçsede.kısmet ne diyelim :)
hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versin

leylakım selam datlum nasılsın

kahvaltım

2 yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
omega3

aksam yemegı

taze fasulye
yogurt
b.pılavı

iyiyim balım,sen nasılsın?afiyet olsun

havadandır bebişim..havadan

kızın için hayırlısı neyse o olsun sersumum
afiyet olsun

hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum. eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaa çokk şükür...

hayırlı olsun canım

inşallah bebişin seninledir canım

bacım ınternetten yaptıgın alısverıslerı hangı sıteden yapıyon?

papadiya internetten düzenli olarak alışveriş yaparım ve hemen her siteden alışveriş yapmışlığım var.eger sormak istediğin bişey varsa bana danışabilirsin :) yardım etmek isterim

inşallah canımama reglme az kaldı bilemiyorum ne kadar gider:44:

benimde 3 gün kaldı.o yüzden bu hafta eremicem gibi geliyo.bir de bugün kaçamk yaptım.sabah kahvaltısı yerine çayla burçak bisküvi yedim :26: öğlen hiçbişey yemedim akşam da yemeyi düşünmüyorum belki biraz yogurt

sabah kötü olmuş evet:26:ama aç kalarak kilo veremezsin.kendini cezalandırma.hafif bi yemeğin yanında yoğurt ye olur mu

papadiya internetten düzenli olarak alışveriş yaparım ve hemen her siteden alışveriş yapmışlığım var.eger sormak istediğin bişey varsa bana danışabilirsin :) yardım etmek isterim

mesela hangı sıteden yapıyosun genelde?kredı kartı bılgılerını verıyoruz guvenlımı sence?tsk ederım cevaplar ıcın canım

sersumummm kacma gııı

ne yemek var bakem menude
domates soslu top köfte var kuzumm
görmedim kısss

bacım ınternetten yaptıgın alısverıslerı hangı sıteden yapıyon?
canım ütüyü m.orhipodan aldım..kıyafetleri de lcw,t.zlu,lim.ngodan dan alıyom..bi de hepsi.uradayı kullanırım ençok..

kızın için hayırlısı neyse o olsun sersumum
afiyet olsun

]

sağol datlımmm
2.öğünüm

1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak hünkar beğendi
afiyet olsun bebişş..ben de bayılırım ona hünkar gibi..

mesela hangı sıteden yapıyosun genelde?kredı kartı bılgılerını verıyoruz guvenlımı sence?tsk ederım cevaplar ıcın canım

canım bu söylediğim siteler çok güvenli.hepsi.uradadan belki 10 yıldır alırım..m.rhipo.,m.rkafoni,tozl,zizigo..bunlar hepsi güvenli siteler korkmadan alabilirsin

Son düzenleme:

sağol datluuum
kaç senedir ben de yapmıyodum özlemişim...hünkar beğenmekte çok haklı valla

3. öğünümm

6-7 tane top köfte
yoğurt
maydanoz
1 bardak şalgam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…