amin canım sağol[
canım kızın için hayırlısı olsun inşallah bu sınıfında huzurlu olur. gerçekten anne olmak hem çok zor hemde çok güzel Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
ah sorma benimkide çıktı evlikten ama hiiç yapasım yok..sağol canımher sene bu vakitler komple temizlik yapıyorum,zira ev evlikten çıkıyo
sağol bebişim
ah canım sorma umarım iyi olacak..sersum
nedir bizim kızların bazı kız arkadaşlarından çektiği yavvbenzer sorunlar bizde de var...inşallah düzelir...bu sene motivasyon çok önemli halbuki aldığın şeyleri de güle güle kullan canım,ben de istiyorum o ütülerden deneyimlerinden faydalanayım da önce
hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum.eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaaçokk şükür...
sağol bebişim..iyi dileklerin için de sağolcanim oncelikle aldiklarini iyi gunlerde kullan.kizin icinde bu yil iyi ve basarili gecer.kendine iyi bak canim.......hayirlisi olsun...
...
hayırlısı olsun canım..Allah gönlüne göre versininşallah canım teşekkür ederim.daha önce çok test yaptım hiçbirinde böyle olmadı günler geçsede.kısmet ne diyelim :)
leylakım selam datlum nasılsın
kahvaltım
2 yumurta
zeytın
peynır
domates
salatalık
omega3
aksam yemegı
taze fasulye
yogurt
b.pılavı
havadandır bebişim..havadan
bu hafta hep sabahçıyım..
bugün eşimle kızımın okuluna gidip sınıfını değiştirdik..lakin geçenyıldan beri süren anşlaşmazlığı (kızlarla) had safhaya ulaştı..sabah hem ağlıyo hem okula gitmiycem diyo..sınıfında 2 kız buna cephe almış huzursuz ediyorlardı..sınıf öğretmeni başkalarınada aynı şeyi yaptıklarını aileleriyle görüşeceklerini söyledi ama bizimkinde motivasyon sıfır..birde bizimkinin başarılı olmasını da çekememe durumu var..lafın kısası mecburen sınıfını değiştirdik..şimdilik mutlu..hayırlısı..Ahhh ahhh..Allah sağlık versin ama çocuk yetiştirmek çok zor..
1. öğünüm
peynirli omlet
peynir maydanoz
2. öğünüm
tavuk döner
2 bardak ayran
maydanoz
3. öğün yapmam diyorum ama bakalımm
hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum.eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaaçokk şükür...
bende daha önce yaptım günler sonra baktım yine hiçbirşey belli değildi.kist olan bayanlarda gebelik testi çift çizgi olabiliyormuş ama bende kistte yok Allah a şükür.bilmiyorum kan testi yaptırmaktan korkuyorum hayal kırıklıgı oluyor... adet günümü beklicem ama evde erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum yarın sabah :)
bacım ınternetten yaptıgın alısverıslerı hangı sıteden yapıyon?
2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak hünkar beğendi
leylakcım sen bu hafta epey bi kilo verceksin.menülerini takip ettim vermemen imkansız en az 2 kilo bekliyorum senden
inşallah canımama reglme az kaldı bilemiyorum ne kadar gider:44:
benimde 3 gün kaldı.o yüzden bu hafta eremicem gibi geliyo.bir de bugün kaçamk yaptım.sabah kahvaltısı yerine çayla burçak bisküvi yedim :26:öğlen hiçbişey yemedim akşam da yemeyi düşünmüyorum belki biraz yogurt
papadiya internetten düzenli olarak alışveriş yaparım ve hemen her siteden alışveriş yapmışlığım var.eger sormak istediğin bişey varsa bana danışabilirsin :) yardım etmek isterim
domates soslu top köfte var kuzummsersumummm kacma gııı
ne yemek var bakem menude
canım ütüyü m.orhipodan aldım..kıyafetleri de lcw,t.zlu,lim.ngodan dan alıyom..bi de hepsi.uradayı kullanırım ençok..bacım ınternetten yaptıgın alısverıslerı hangı sıteden yapıyon?
kızın için hayırlısı neyse o olsun sersumum
afiyet olsun
]
afiyet olsun bebişş.2.öğünüm
1 kepçe mercimek çorbası
yarım tabak hünkar beğendi
mesela hangı sıteden yapıyosun genelde?kredı kartı bılgılerını verıyoruz guvenlımı sence?tsk ederım cevaplar ıcın canım
domates soslu top köfte var kuzumm
görmedim kısss
canım ütüyü m.orhipodan aldım..kıyafetleri de lcw,t.zlu,lim.ngodan dan alıyom..bi de hepsi.uradayı kullanırım ençok..
sağol datlımmm
afiyet olsun bebişş..ben de bayılırım ona hünkar gibi..
sağol datluuum
kaç senedir ben de yapmıyodum özlemişim...hünkar beğenmekte çok haklı valla
temamdır sersumum sen oyle dıyosan no problem:))bugunlerde cok fena alısverıs yapasım varda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?