kızlar kahvaltım bikaç tane ceviz ve günkurusu kayısı
öğle yemeğim yok o yüzden akşam 5-5:30 gibi yedik yemeği:
tavuklu şehriye çorbası,zeytinyağlı pırasa tabi pirinç yerine bulgur koydum, bol yeşil salata 2 tane turşu ve yoğurt. şimdide 5i bir arada çayımı içiyorum. çok şükür kaçamaksız bi gün oldu
nasılsınız Karatay'ın azimli hatunlarııııı umarım herkesin keyfi yerinde ve kaçamaksız bigün geçirmiştir
Ben malesef bugün öğünlerimi fazla kaçırdım sabah karatay kahvaltısıyla elim kadar lavaş ekmeği, öğlen işyeri yemekhanesinde bulgur
pilavı 2 kase ezogelin (içinde prinç belki havuç patetes falan da olabilir çünki çok yoğundu) tavuk but, akşamda 2 kase ev tarhanası
köfte bulgur pilavı ve cacık üstüne 2 parça çikolataniye böyle oldu anlamadım sanırım uykusuzluktan
kayınçom gelmişşş...
Geldim , geldim muhtarımCanımcım , Sarhoşum nasılsın hayatım görüşmeyeli , ne çok zaman oldu gene...
selam canım..bayaa kaçırmışsın bugün ama sonra dengelersin canım üzülme
ben 2 gündür pro yaptım bakalım bi etkisini görecek miyimm
yine uykususuzluk mu çekiyorsun:26::26:
koşucular güzeliii...süper hatunnn
Oleeey Miniş kuşumus gelmiiiiiş
Sorma Sersumum 2 gündür kabızdım üstelikneyseki bu akşam yemekten sonra güç bela çıkabildim wc ye baskülün ibresi 66-66.5
arasında şimdi :26: malesef menopoz, stres ve 4-5 günde bi yatak ve ortam değişikliği nedenleriyle baykuş gibi oldum
sen pro yapınca etkisini görüyorsunbence yine görürsün tabi sonra cozutmazsan
yapar kuzum kabızlık..düzelir üzülme..Sorma Sersumum 2 gündür kabızdım üstelikneyseki bu akşam yemekten sonra güç bela çıkabildim wc ye baskülün ibresi 66-66.5
arasında şimdi :26: malesef menopoz, stres ve 4-5 günde bi yatak ve ortam değişikliği nedenleriyle baykuş gibi oldum
sen pro yapınca etkisini görüyorsunbence yine görürsün tabi sonra cozutmazsan
Ne koştum be Muhtarım hehehe...Bugün de ağırlık çalışmasına başladım ama bırakıcam çünkü basınç artışları göz içi basıncı da arttırıyomuş , dolayısıyle benim gözlere zarar.Galiba elastik banda geçiş yapıcam...Yapıcaz artık bişeyler ...
Sen n'aaptın Muhtarım , hastanede işler nasıldı , çok rönte yattın mı bugün ?
Geldim , geldim muhtarımCanımcım , Sarhoşum nasılsın hayatım görüşmeyeli , ne çok zaman oldu gene...
Ne koştum be Muhtarım hehehe...Bugün de ağırlık çalışmasına başladım ama bırakıcam çünkü basınç artışları göz içi basıncı da arttırıyomuş , dolayısıyle benim gözlere zarar.Galiba elastik banda geçiş yapıcam...Yapıcaz artık bişeyler ...
Sen n'aaptın Muhtarım , hastanede işler nasıldı , çok rönte yattın mı bugün ?
N'aber yavrucum , şükür kavuşturana
Hayatım , o kadar trawmatik bi hayata rağmen bence gene de şahane idare ediyosun , valla bak...Ben senin yerinde olsam komalık olurdum heralde...
yapar kuzum kabızlık..düzelir üzülme..
senin bu gitgellerin herşeyini bozar be gülüm..:26::26:sürekli yollardasın..Allah yardım etsin canım...
inşallah bakalım..cozutmamalıyımm :86::86:
oyyy göz önemli kayınçom..aman diyyim..sen bulursun bi yolunu. .olmadı hamırr kürüne başlarsın be kayınçomm nollcakk
az rönt vardı bugün hızımı alamadım dışarda devam ettim deermişimmm..
Pis röntcü seniiiiyapar kuzum kabızlık..düzelir üzülme..
senin bu gitgellerin herşeyini bozar be gülüm..:26::26:sürekli yollardasın..Allah yardım etsin canım...
inşallah bakalım..cozutmamalıyımm :86::86:
oyyy göz önemli kayınçom..aman diyyim..sen bulursun bi yolunu. .olmadı hamırr kürüne başlarsın be kayınçomm nollcakk
az rönt vardı bugün hızımı alamadım dışarda devam ettim deermişimmm..
Şimdilik iyiyim çok şükürAllah çaresiz dert vermesi kimseye...
Evet yaf epey zaman oldu hem özledim sizleri hemde benim şehirler arası trafik yazın bile aynen devam edince ve araya olaylar, insanlar girince malesef topiğe girmedim giremedim ama bundan sonra pzrtsi salı , çarşamaba ve c tesi akşamları bu saatlerde burdayım inşallah
Ah canımcım , diyorum sana maaşallahın var , sıkma canını , dün de ben ööle gözüdönmüş gibi yedim valla...Allahtan bu akşam balık menüsü vardı da cozutamadım
Elastik bant ne ki? :44:
Bende mekik aleti almayı düşünüyorum geliştirilmiş yeni bişey var mı bildiğiniz ?
Son yaşadığım travmadan ziyade önce şok üstüne şok arkasından napcanı bilememe durumuydu ama şimdilik öteledik ve zamana bıraktık çünki yapcak bişey yoktu sabır ,sabır ...
ya sorma Sersumum yolculuklar hele istanbul çıkışım işkence en az 2 saat fazladan bekliyorum bacaklarım şişmiş oluyor
Çok şüküüüür be yaa
Son yaşadığım travmadan ziyade önce şok üstüne şok arkasından napcanı bilememe durumuydu ama şimdilik öteledik ve zamana bıraktık çünki yapcak bişey yoktu sabır ,sabır ...
ya sorma Sersumum yolculuklar hele istanbul çıkışım işkence en az 2 saat fazladan bekliyorum bacaklarım şişmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?