Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar kahvaltım bikaç tane ceviz ve günkurusu kayısı
öğle yemeğim yok o yüzden akşam 5-5:30 gibi yedik yemeği:
tavuklu şehriye çorbası,zeytinyağlı pırasa tabi pirinç yerine bulgur koydum, bol yeşil salata 2 tane turşu ve yoğurt. şimdide 5i bir arada çayımı içiyorum. çok şükür kaçamaksız bi gün oldu

çok az yemişsin canım..ben sadece günkurusu ceviz yediğim günlerde ki sık sık yapmıyorum öğle yemeğimi çok güzel yapıyorum..aç kalmak yaramıyor karatayda..

nasılsınız Karatay'ın azimli hatunlarııııı umarım herkesin keyfi yerinde ve kaçamaksız bigün geçirmiştir

Ben malesef bugün öğünlerimi fazla kaçırdım sabah karatay kahvaltısıyla elim kadar lavaş ekmeği, öğlen işyeri yemekhanesinde bulgur

pilavı 2 kase ezogelin (içinde prinç belki havuç patetes falan da olabilir çünki çok yoğundu) tavuk but, akşamda 2 kase ev tarhanası

köfte bulgur pilavı ve cacık üstüne 2 parça çikolata niye böyle oldu anlamadım sanırım uykusuzluktan

selam canım..bayaa kaçırmışsın bugün ama sonra dengelersin canım üzülme
ben 2 gündür pro yaptım bakalım bi etkisini görecek miyimm

yine uykususuzluk mu çekiyorsun:26::26:

selam canım..bayaa kaçırmışsın bugün ama sonra dengelersin canım üzülme
ben 2 gündür pro yaptım bakalım bi etkisini görecek miyimm

yine uykususuzluk mu çekiyorsun:26::26:

Sorma Sersumum 2 gündür kabızdım üstelik neyseki bu akşam yemekten sonra güç bela çıkabildim wc ye baskülün ibresi 66-66.5

arasında şimdi :26: malesef menopoz, stres ve 4-5 günde bi yatak ve ortam değişikliği nedenleriyle baykuş gibi oldum

sen pro yapınca etkisini görüyorsun bence yine görürsün tabi sonra cozutmazsan

koşucular güzeliii...süper hatunnn

Ne koştum be Muhtarım hehehe...Bugün de ağırlık çalışmasına başladım ama bırakıcam çünkü basınç artışları göz içi basıncı da arttırıyomuş , dolayısıyle benim gözlere zarar.Galiba elastik banda geçiş yapıcam...Yapıcaz artık bişeyler ...
Sen n'aaptın Muhtarım , hastanede işler nasıldı , çok rönte yattın mı bugün ?

Hayatım , o kadar trawmatik bi hayata rağmen bence gene de şahane idare ediyosun , valla bak...Ben senin yerinde olsam komalık olurdum heralde...

yapar kuzum kabızlık..düzelir üzülme..
senin bu gitgellerin herşeyini bozar be gülüm..:26::26:sürekli yollardasın..Allah yardım etsin canım...

inşallah bakalım..cozutmamalıyımm :86::86:

oyyy göz önemli kayınçom..aman diyyim..sen bulursun bi yolunu..olmadı hamırr kürüne başlarsın be kayınçomm nollcakk

az rönt vardı bugün hızımı alamadım dışarda devam ettim deermişimmm..

Son düzenleme:
Geldim , geldim muhtarım Canımcım , Sarhoşum nasılsın hayatım görüşmeyeli , ne çok zaman oldu gene...

Şimdilik iyiyim çok şükür Allah çaresiz dert vermesi kimseye...

Evet yaf epey zaman oldu hem özledim sizleri hemde benim şehirler arası trafik yazın bile aynen devam edince ve araya olaylar, insanlar girince malesef topiğe girmedim giremedim ama bundan sonra pzrtsi salı , çarşamaba ve c tesi akşamları bu saatlerde burdayım inşallah

Elastik bant ne ki? :44:

Bende mekik aleti almayı düşünüyorum geliştirilmiş yeni bişey var mı bildiğiniz ?

N'aber yavrucum , şükür kavuşturana

Çok şüküüüür be yaa

Hayatım , o kadar trawmatik bi hayata rağmen bence gene de şahane idare ediyosun , valla bak...Ben senin yerinde olsam komalık olurdum heralde...

Son yaşadığım travmadan ziyade önce şok üstüne şok arkasından napcanı bilememe durumuydu ama şimdilik öteledik ve zamana bıraktık çünki yapcak bişey yoktu sabır ,sabır ...

ya sorma Sersumum yolculuklar hele istanbul çıkışım işkence en az 2 saat fazladan bekliyorum bacaklarım şişmiş oluyor

Pis röntcü seniiii Evet kız nerden bildin , 5 tane yufka aldım bugün , yarın börek yapıcam inşallah , yarım kilo garanti gider

Yaaa bööle renkli plastiklerden pilates bantları var.Mesela ayaklarının altından geçirip kollarınla yukarı çekiyosun , kol çalıştırıyo vs gibi...Bi tane alet çıktı , adını unuttum , bööle tekerlek gibi düşün , 4 ayak üstünde duruyosun , sonra merdaneyle hamur açar gibi aleti yerde yuvarlıyosun tüm karın , bel , sırt bölgesini çalıştırıyo ....

umarım öteleme değil gönlüne göre en güzel şeyler olsun senin için sarfoşumm..

kıyamam yaa..şişmez mi kıss..

Ufff herşey dert valla , inşallah hale-yola girer olaylar...Elimden bişey gelse ...Gelir mi , bi faydam dokunur mu ???

Kızlar film izlicez , öptüm şimdilik , yarın görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…