Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ozlemkartal canim kendine dikkat et.ins.hasta olmazsin.iyiyiz cok sukur bir yaramazlik yok.suan kucuk kizimla evdeyiz disarda yagmur yagiyor...kendine iyi bak canim gorusuruz.
simdi kizimi uyutucam listemi yazip cikayim.evde benden baska yemek yiyen olmadigi icin tek cesit yapip yaninda salata veya kefir iciyorum.
kahvalti klasik karatay ve 1 nektarin.aksama corba ve salata dusunuyorum....
kacamaksiz bir gun olur ins.kizlar.

merhaba arkadaşım..zaten sorunu ve çözüm yolunu bulmuşsunbenim de vermem gereken 30 a yakın kilo mevcut,bu diyeti layıkıyla yaparak 30-40-50 kilo verenler var aramızda...aç kalmadan,sinirlerin yıpranmadan,mutlu mesut kilolarına elveda demek istiyorsan,ömür boyu sağlıklı olmayı seçtim diyorsan karataylı hayata merhaba de
doğal besinleri ise bulduğun ölçüde tüketeceksin,zaten biz de öyle yapıyoruz,önemli olan paketlenmiş,içine raf ömrü uzasın diye kimyasal katkılar eklenmiş,işlenmiş gıda almıyoruz..ilk sayfayı incelemeni öneririm...aslında ne yemediğimiz değil neler yediğimize bakarsak menülerimiz baya zengin oluyor...başarılar dilerim

gunaydin kizlar
yazamadim bayadir..
bende listeye girmek istiyorum bayadir bir ileri bir geri belki motive olur bana..
ramaskacim seni gordugume sevindim..
iyisindir ins..
bende sabah 1 ceviz 1 hurma yedim 2 bardakta su ictim..
cocuklari biraktim ..
evi topladim..
bu arada bende almanyadayim..bence uygulanibilir bir diyet ..yardimci olabilirim soran arkadasa..

sağolasın canımniye evde senden başka yemek yiyen yok ki:26:afiyet olsun canım,bebeciği kokla mis gibi

hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum. eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaa çokk şükür...

hayırlı olsun canım

günaydın kızlar,yıldız hoşgeldin canım
kahvaltı(08.30)peynirli ve kırmızı biberli omlet,7 zeytin,1 kk peynir,5 ceviz,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt

ilk sayfayi okudum canim, baya bi bilgilendim. kitabida gelir 2-3 güne o zaman tam anlarim diyeti...
sen ne zaman basladin, su ana kdr ne kdr verdin?

merhaba arkadasim. girdik bi yola bakalim sonumuz ne olacak :)
dün alis verise ciktim moralim inanilmaz bozuldu, utanmasam carsinin ortasinda aglayacaktim bu hale nasil geldim ben diye.
1 ay sonra akupunkturada baslayacagim, 3 sene önce akupunktur destegiyle cok güzel kilo vermistim

hayırlı olsun canım

günaydın kızlar,yıldız hoşgeldin canım
kahvaltı(08.30)peynirli ve kırmızı biberli omlet,7 zeytin,1 kk peynir,5 ceviz,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt
hosbulduk tatlim:))
kahvaltinda superr afiyet olsun..

hicc moralini bozma tatlim..
beraber vericez ins..
almanyanin neresindensin?
evlimisin?

bu diyeti yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama herseyi dogallik üzerine kurulmus
yurtdisinda yasiyorum ve maalesef böyle dogal gidalara ulasmam cok güc...
sanslisiniz kizlar, topragi verimli cennet vatanimizda yasiyorsunuz...
canım hoşgeldin aramıza..arkadaşlar bilgi vermişler zaten onların da dediği gibi biz bile tam organik bulamıyoruz..olanlarla yetiniyoruz..
başarılar

alayım seni de listeye canım daha önceden de geldiğin için 2 günü saymadım haftaya listede olursun düzenli menü bildiriminden sonra..hadi bakalım gitsin kilolarr.

tesekkur ederim tatlim..telden giriyorum artik yapabildigim kadar:)

ben yurtdısı baglantılı bı alısverıs sıtesı buldum kızlar, gunler hatta haftalardır o sıteden cıkamıyorum. butun gun oraya takılıyorum.çin baglantılı bır fırma. urunler yurtdısından gelıyor. vee secenekler kısmında ucretsız kargo secenegını secersenız kargonuz ucretsız gelıyor. 3-4 haftayı buluyor gelmesı ama ucretsız kargo(bazen 15 gunde de gelebılıyor).
örnegın duvar stıkarları aldım. turkıyede satılan fıyatın neredeyse ucte bırı fıyatınaa... hele bı cupcake standı aldım kııı, tr de 45-50 ıken ben 24 lıraya aldım (12 $ ) bu arada dolar uzerınden satıs yapılıyor. ben cok sevdım sıteyı durmadan sıparıs verıyorum cok guzel seyler var.. tr de olmayan o kadar cok sey gordum kıı...arkadasların bebeklerı olacak onlar ıcın mınık ayakkabılar (3-4 $ ) vs vs ... mesela elektrık prızlerıne stıkar aldım harıkaaa olduuu...o kadar guzel oluyor kıı. mutfagım lıla rengı benım lıla rengı orkıdeler mutrak prızlerımı susluyor , bayıldım cok sık
sitenın adı : aliexpress dıye google gırınce cıkıyor.

ebay da çok güzel bi site.yorumlarına katılıyorum türkiyede olmayan birçok şey var yurt dışı sitelerinde ve çok uygun

6 km
60 dk
490 kalori
6 hız daha ne olsun uzun bi aradan sonra süper oluyor yürüyüşler kizlar bakalim cumaya ne alemde olacak kilocuklar

Aksam menum
mantarli tavuk sote
az bulgur pilavı
yogurt
az da belki taze fasulye yerim belki

çok güzel bir tavsiye canım sağol..

sabah ki günkurusu ceviz menümün üstüne

2. öğünüm

3 köfte
yoğurt
maydanoz
1 kase tavuk suyu bol baharatlı

slm kızlar sabah 1 muz ve bikaç ceviz
öğle: sucuklu yumurta,peynir zeytin ve köy yufkası. pişmiş yumurtayı hala sade yiyemiyorum midem bulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…