benim baya bi vermem gerek, 1 sene icinde 40 kilo aldim, yavas yavas vermem gerek... saglikli bi yol ariyorum, en mantiklisi karatay gibi, uygulamasida kolay. kitabini siparis verdim simdi, tam uygulayamasamda en azindan fikir verir.
almanyadan yapan varmi acaba bana ürünleri nerden aldigini söylese?
ozlemkartal canim kendine dikkat et.ins.hasta olmazsin.iyiyiz cok sukur bir yaramazlik yok.suan kucuk kizimla evdeyiz disarda yagmur yagiyor...kendine iyi bak canim gorusuruz.
simdi kizimi uyutucam listemi yazip cikayim.evde benden baska yemek yiyen olmadigi icin tek cesit yapip yaninda salata veya kefir iciyorum.
kahvalti klasik karatay ve 1 nektarin.aksama corba ve salata dusunuyorum....
kacamaksiz bir gun olur ins.kizlar.
hemşirelerim sahi size söylemeyı unuttum.eşimin ataması yapıldı ,
artık merkezde ıdarecılık yapacak . ustelııkkk evımıze yakın bır okuldaaçokk şükür...
canim benimde 30 kilo vermem gerek.bencede yapilabilcek en mantikli cunku cok ozel urunler gerektirmiyor. kitap gelinceye kadar baslamak istersen oncelikle ilk sayfadaki ana kurallari okursan yardimci olur....
kahvaltida yumurta istedigin sekilde yiyebilirsin ekmek yasak.ekmek yerine ceviz,findik ( kavrulmamis fistigi belki bulamazsin)
evde kahvaltilik ne varsa zeytin peynir domates salatalik.
ogle yemegi corba salata yogurt yani ne varsa yiyebilirsin.kurallara uyarak pilav makarna yasak
sormak istediklerin varsa sorabilirsin herkes yardimci olur..
merhaba arkadaşım..zaten sorunu ve çözüm yolunu bulmuşsunbenim de vermem gereken 30 a yakın kilo mevcut,bu diyeti layıkıyla yaparak 30-40-50 kilo verenler var aramızda...aç kalmadan,sinirlerin yıpranmadan,mutlu mesut kilolarına elveda demek istiyorsan,ömür boyu sağlıklı olmayı seçtim diyorsan karataylı hayata merhaba de
doğal besinleri ise bulduğun ölçüde tüketeceksin,zaten biz de öyle yapıyoruz,önemli olan paketlenmiş,içine raf ömrü uzasın diye kimyasal katkılar eklenmiş,işlenmiş gıda almıyoruz..ilk sayfayı incelemeni öneririm...aslında ne yemediğimiz değil neler yediğimize bakarsak menülerimiz baya zengin oluyor...başarılar dilerim
hosbulduk tatlim:))hayırlı olsun canım
günaydın kızlar,yıldız hoşgeldin canım
kahvaltı(08.30)peynirli ve kırmızı biberli omlet,7 zeytin,1 kk peynir,5 ceviz,3 kuru kayısı,yarım kase yoğurt
hicc moralini bozma tatlim..ilk sayfayi okudum canim, baya bi bilgilendim. kitabida gelir 2-3 güne o zaman tam anlarim diyeti...
sen ne zaman basladin, su ana kdr ne kdr verdin?
merhaba arkadasim. girdik bi yola bakalim sonumuz ne olacak :)
dün alis verise ciktim moralim inanilmaz bozuldu, utanmasam carsinin ortasinda aglayacaktim bu hale nasil geldim ben diye.
1 ay sonra akupunkturada baslayacagim, 3 sene önce akupunktur destegiyle cok güzel kilo vermistim
hosbulduk tatlim:))
kahvaltinda superr afiyet olsun..
hicc moralini bozma tatlim..
beraber vericez ins..
almanyanin neresindensin?
evlimisin?
bende evliyim 3 kizim var..frankfurt tarafindayim..Insalah... evliyim evet, düsseldorf... ya sen?
canım hoşgeldin aramıza..arkadaşlar bilgi vermişler zaten onların da dediği gibi biz bile tam organik bulamıyoruz..olanlarla yetiniyoruz..bu diyeti yapmayi o kadar cok istiyorum ki ama herseyi dogallik üzerine kurulmus
yurtdisinda yasiyorum ve maalesef böyle dogal gidalara ulasmam cok güc...
sanslisiniz kizlar, topragi verimli cennet vatanimizda yasiyorsunuz...
gunaydin kizlar
yazamadim bayadir..
bende listeye girmek istiyorum bayadir bir ileri bir geribelki motive olur bana..
ramaskacim seni gordugume sevindim..
iyisindir ins..
bende sabah 1 ceviz 1 hurma yedim 2 bardakta su ictim..
cocuklari biraktim ..
evi topladim..
bu arada bende almanyadayim..bence uygulanibilir bir diyet ..yardimci olabilirim soran arkadasa..
super bir karatay kahvaltisi yaptim sistim dogrusu...
tesekkur ederim tatlim..telden giriyorum artik yapabildigim kadar:)canım hoşgeldin aramıza..arkadaşlar bilgi vermişler zaten onların da dediği gibi biz bile tam organik bulamıyoruz..olanlarla yetiniyoruz..
başarılar
alayım seni de listeye canımdaha önceden de geldiğin için 2 günü saymadım haftaya listede olursun düzenli menü bildiriminden sonra..hadi bakalım gitsin kilolarr.
canim sizin adiniza cok sevindim hayirli olsun...
sevindim canım hayırlı olsun
tesekkurleerrrhayırlı olsun canım
hayırlı olsun canım
eyvallah cnm
markafoni trendyol daybuyday hepsiburada.en çok bunlardan yapıyorum kampanyalarını takip ediyorum.kesinlikle güvenilir ben yıllardır yapıyorum.mesela hotiçin sezonunda 150 liraya aldıgımız ayakkabılarını 40-50 liraya markafoniden bulabiliyorum.autlet ya da özel indirimlerinde.marks and spenser ın en az 40-50 liralık gömlekleri 10 lira gibi komik fiyatlara gelebiliyor.sabah girmek lazım sitelere kapış kapış gidiyor.güvenlik konusunda hiçbi sıkıntı yok zaten güenlik sirketleriyle çalışıyorlar ve sitede yasal bi şekilde hangi güvenlik şirketi oldugu yazıyor canım
ben yurtdısı baglantılı bı alısverıs sıtesı buldum kızlar, gunler hatta haftalardır o sıteden cıkamıyorum. Butun gun oraya takılıyorum.çin baglantılı bır fırma. Urunler yurtdısından gelıyor. Vee secenekler kısmında ucretsız kargo secenegını secersenız kargonuz ucretsız gelıyor. 3-4 haftayı buluyor gelmesı ama ucretsız kargo(bazen 15 gunde de gelebılıyor).
örnegın duvar stıkarları aldım. Turkıyede satılan fıyatın neredeyse ucte bırı fıyatınaa... Hele bı cupcake standı aldım kııı, tr de 45-50 ıken ben 24 lıraya aldım (12 $ ) bu arada dolar uzerınden satıs yapılıyor. Ben cok sevdım sıteyı durmadan sıparıs verıyorum cok guzel seyler var.. Tr de olmayan o kadar cok sey gordum kıı...arkadasların bebeklerı olacak onlar ıcın mınık ayakkabılar (3-4 $ ) vs vs ... Mesela elektrık prızlerıne stıkar aldım harıkaaa olduuu...o kadar guzel oluyor kıı. Mutfagım lıla rengı benım lıla rengı orkıdeler mutrak prızlerımı susluyor , bayıldım cok sık
Sitenın adı : Aliexpress dıye google gırınce cıkıyor.
ben yurtdısı baglantılı bı alısverıs sıtesı buldum kızlar, gunler hatta haftalardır o sıteden cıkamıyorum. butun gun oraya takılıyorum.çin baglantılı bır fırma. urunler yurtdısından gelıyor. vee secenekler kısmında ucretsız kargo secenegını secersenız kargonuz ucretsız gelıyor. 3-4 haftayı buluyor gelmesı ama ucretsız kargo(bazen 15 gunde de gelebılıyor).
örnegın duvar stıkarları aldım. turkıyede satılan fıyatın neredeyse ucte bırı fıyatınaa... hele bı cupcake standı aldım kııı, tr de 45-50 ıken ben 24 lıraya aldım (12 $ ) bu arada dolar uzerınden satıs yapılıyor. ben cok sevdım sıteyı durmadan sıparıs verıyorum cok guzel seyler var.. tr de olmayan o kadar cok sey gordum kıı...arkadasların bebeklerı olacak onlar ıcın mınık ayakkabılar (3-4 $ ) vs vs ... mesela elektrık prızlerıne stıkar aldım harıkaaa olduuu...o kadar guzel oluyor kıı. mutfagım lıla rengı benım lıla rengı orkıdeler mutrak prızlerımı susluyor , bayıldım cok sık
sitenın adı : aliexpress dıye google gırınce cıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?