Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar sabah 1 muz ve bikaç ceviz
öğle: sucuklu yumurta,peynir zeytin ve köy yufkası. pişmiş yumurtayı hala sade yiyemiyorum midem bulanıyo

afiyet olsun canım.ben de sade yiyemem..bol tereyağı ve sucuk ,pastırma veya peynir güzel oluyor..

canim afiyet olsun...kolay gelsin.gorusuruz...leslie nin faydasini gordunmu?
teşekkür ederim canım leslie yi hiç bu kadar düzenli yapmamıştım bakalım cumaya tartıda belli olacak canım
teşekkürler serpcim bi bakalım
sabah ki günkurusu ceviz menümün üstüne

2. öğünüm

3 köfte
yoğurt
maydanoz
1 kase tavuk suyu bol baharatlı

afiyet olsun canım
slm kızlar sabah 1 muz ve bikaç ceviz
öğle: sucuklu yumurta,peynir zeytin ve köy yufkası. pişmiş yumurtayı hala sade yiyemiyorum midem bulanıyo
afiyet olsun cicim

afiyet olsun canım.ben de sade yiyemem..bol tereyağı ve sucuk ,pastırma veya peynir güzel oluyor..

teşekkürler canım. bu arada köfteyi nasıl yapıyorsun? ekmek içi veya galeta unu koymadan nasıl pişiriyosun? yemekte köfte yapmayı düşündüm ama bu sorulardan dolayı vazgeçtim sanırım akşama tavuk yaparım artık :)

kızımın öğretmenini yolcu ettim
kızımıda dersaneye gönderdim
birazdan akşam yemeğimi yapıcam
öğlen=yumurta salatası ayran birkaç fındık
akşama =tavuk but bulgur pilavı ayran salata
yumurta salatasına taze soğan yapılıyomuydu kızlar ilk kez yaptımda
daha sonra görüşürüz bayyy

hiç ekmek koymadan yapıyorum desem yalan olur canım..az da olsa koyuyorum ama yumurta da koyuyorum..

afiyet olsun cnm bende akşama tavuk yapcam sanırım tavada pişircem sen nasıl yapcaksın? taze soğanı çok severim ben yumurtanın yanına güzel olur

koyulur tabii canım kokusunu alan herşey yakışır damak zevkine göre..
sfiyetler olsun

Son düzenleme:
hiç ekmek koymadan yapıyorum desem yalan olur canım..az da olsa koyuyorum ama yumurta da koyuyorum..

hmmmm o zaman azcık ekmek yada galeta ununda bişi olmaz sanırım :) fırında mı piiriyosun tavada mı ? çok soruyorum ma cnm k. bakma

Ramaskam hoşgeldin canım, kızın okula başlamış hayırlı olsun, Allah zihin açıklığı versin, küçüğün de 8 aylık olmuş maşallah, günler ne kadar da hızlı geçiyor, sen de başlamışsın tekrar, hep beraber vericez inşallah canım bu kiloları inşallah ,

sabah ki günkurusu ceviz menümün üstüne

2. öğünüm

3 köfte
yoğurt
maydanoz
1 kase tavuk suyu bol baharatlı

Selam sersumum, afiyet olsun canım, evdeyiz galiba

hmmmm o zaman azcık ekmek yada galeta ununda bişi olmaz sanırım :) fırında mı piiriyosun tavada mı ? çok soruyorum ma cnm k. bakma

yok canım ne kusuru..
ben genelde actifary kullanıyorum..ama dün mesela tencerede bol domates rendesiyle kısık ateşte pişirdim tavsiye ederim bizimkiler çok seviyor..küçük toplar halinde şekil veriyorum..altlarına zeytinyağı döküyorum..domates suyunu çekene kadar pişiriyorum

Son düzenleme:

tamam canım bide öyle deneyim yarın evlilik yıldönümümüz yarına köfte yapabilirim pasta yapıp yapmamakta kararsızım bu hafta çok kaçamak yaptım çünkü:26::26::26:

yarın evlilik yıldönümümüz ve menümü şu şekilde düşündüm kızlar fikirlerinizi bekliyorum:
domates soslu köfte
közlenmiş patlıcan salatası
biber dolması
yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
pasta olarak tiramisu düşündüm ama yapmasammı acabaaaa
:26::26::26:

bu arada soylemeyı unuttum ben her ıhtımale karsı tedbırımı alıyorum ve sanal kredı kartı kullanıyorum. sızede sanal kart tavsıye ederım , en guvenlı olanı bu

tamam canım bide öyle deneyim yarın evlilik yıldönümümüz yarına köfte yapabilirim pasta yapıp yapmamakta kararsızım bu hafta çok kaçamak yaptım çünkü:26::26::26:
canım nice yıllara öncelikle..mutluluklar dilerim..
bu özel bir gün ama ertesi güne de tartı var..kendimi tutabilirim 1-2 çatalla yetinirim dersen yap bence..sana kalmışş

karnıbahar püresi de enfes oluyor canım tavsiye ederim..

bu özel bir gün ama ertesi güne de tartı var..kendimi tutabilirim 1-2 çatalla yetinirim dersen yap bence..sana kalmışş

bu arada soylemeyı unuttum ben her ıhtımale karsı tedbırımı alıyorum ve sanal kredı kartı kullanıyorum. sızede sanal kart tavsıye ederım , en guvenlı olanı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…