selam sersumum bızde cızgıfılm kanalı acık ıcım dısım cızgıfılm
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam ıspanak yogurt tursu ıncır gunkurusu omega3
eee kuzum biz de zamanında çok izledik..şimdi de yabancı müzikle cezalandırılıyoruzz..
afiyet olsun kuşummm
fenamı kız vızyonun genıslıyo
Pampişiiim , Muhatrııım , n'abersiniz canlarııımmm
spora bi türlü başlayamadımm......off hiç yapasım da yokk..nollcak bilmem
Muhtar tembellik etmeLeslie bacınla ne güzel yürüyodun sen geçen kış...Başla 2 mille , sonra ööle arttıra-arttıra çıkarsın 4-5 mile kadar...Ben bugün yağmur altında 7.5 km yürüdüm kıssss
hee ne güzeldik biz onunlaa..ikimiz bir fidanın güller açan dalıydık..
valla helal olsun sana..bravoss diyorum başka da bişey demiyorumm..100 puvann sana
başlıycam inşallah
Eyvallah muhtarım , keşke yakın olsak da beraber yürüsek de mi , ben seni döve döve yürütürdüm valla (gerçi muhtara el kalkmaz , unutmuşum ben) Aman canın sağolsun muhtarım , o kadar mükemmel bir insansın ki yürüyüşün de kusur kalsın
papadiya kucukmu cocuklarin?selam sersumum bızde cızgıfılm kanalı acık ıcım dısım cızgıfılm
sabah klasık karatay kahvaltısı
aksam ıspanak yogurt tursu ıncır gunkurusu omega3
Ulan herkes gitmiş ben kendi kendime monolog yapıyomuşum bi saattirBen de gidiim bari , ööle deli gibi kendi kendime konuşmiiim topikte
ah keşkee
mıhtarlar da dövülür..(ölee bi laf vardı demii..haha ) mikemmelim değil mii ayy çok fena havaya girdimm..daha da yürümem ben..
kusurumla sev benii zuhahaa..iğğrennçç
DUUUR gitmee
Beraber oturalım anacım bende ne yürüyüş ne spor koyverdim gitti
Bugünde öğlen 2 poğaca yiyince akşamı zor ettim zor doydum ve tatlı yedim şimdi de utanmadan pc karşısında oturuyorum
ah keşkee
mıhtarlar da dövülür..(ölee bi laf vardı demii..haha ) mikemmelim değil mii ayy çok fena havaya girdimm..daha da yürümem ben..
kusurumla sev benii zuhahaa..iğğrennçç
papadiya kucukmu cocuklarin?
kac yaslarindalar?
benimkilerde kucukler tum gun oturmuyorum istekleri bitmiyo tam ilgi cocuklari ..6-5 ve 2 olucak kucuk kuzu..allahtan erken yatiriyorumda aksamlar bana kaliyor:)) kolay gelsin sanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?