papadiya kucukmu cocuklarin?
kac yaslarindalar?
benimkilerde kucukler tum gun oturmuyorum istekleri bitmiyo tam ilgi cocuklari ..6-5 ve 2 olucak kucuk kuzu..allahtan erken yatiriyorumda aksamlar bana kaliyor:)) kolay gelsin sanada..
Naber canikom okudun mu mektubumu?
3. ogunde az findik,taze fasulye yogurt yarimda mandalina yedim..1 litre normal su 1 litrede limonlu su ictim dahada icerim ins..
ben cok duzenli yuruyodum 2 gune kadar kilo veremedigimi gorunce yurumeyi azaltmaya karar verdim..artik 2 gune bir yurucem bide boyle deneyim bakalim..incelme vardi ama kiloda kipirdama yoktu pardon arti olarak kipirdiyodu:)) bide bole deneyeyim dedim.. ins ters tepmez..
tesekkur ederim..gurbetki ne gurbet yakinimda hicbir akrabam yokMaşallahAllah bağışlasın hemde gurbette daha zordur öyle aralarında fazla yaş farkı yok ve hepsi evde kreşe göndermiyomusuz canım ?:44:
İyilik-güzellik hayatım , yok bi yaramazlık.Okudum tabe , okumam mı , ve de el-cevap yolladım bile ...
:))) komik kadin seni:))) evet evet ara sira ugrayan karataydan vazgecemeyen sizi hep takip eden:))) benim ben:)))Yıldız , sen bizim eski Yıldızsın di mi ? Eğer öyleysen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Eğer yeni Yıldız isen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Gördüğün gibi bişey değişmedi
ins bakalim ..Leylakta öyle yapıyor bakalım bi fark görecekmisiniz inşallah --- leri görürsünüz
tesekkur ederim..gurbetki ne gurbet yakinimda hicbir akrabam yokalistim gerci..10 sene dile kolay..
buyugum okula basladi ..ortanca kreste seneye oda basliyo okula..en kucukte 3 yasinda basliyo ..dil egitimi icin..oglene kadar ancak yetistiriyorum ev yemek isini..sonra onlari al gel getir gotur isim cok olur:) sonra bidaha ev toplamaca 3 cocuk olunca..iste boyle birde 3 vardiya calisan bir es yukun cogu bende yani:) allah kolaylik veriyo halimize sonsuz sukurler olsun...
tesekkur ederim..gurbetki ne gurbet yakinimda hicbir akrabam yokalistim gerci..10 sene dile kolay..
buyugum okula basladi ..ortanca kreste seneye oda basliyo okula..en kucukte 3 yasinda basliyo ..dil egitimi icin..oglene kadar ancak yetistiriyorum ev yemek isini..sonra onlari al gel getir gotur isim cok olur:) sonra bidaha ev toplamaca 3 cocuk olunca..iste boyle birde 3 vardiya calisan bir es yukun cogu bende yani:) allah kolaylik veriyo halimize sonsuz sukurler olsun...
1 saat falan oldu galiba.Yok ya , siz gelmişiniz ben de gitmicem , burdayım şimdilik...Aaa ne zaman hemen bakiim o zaman sen bu arada çıkacaksan iyi gecelerben yarın akşam yolda olcam cuma akşam buradayım inşlallah :
:))) komik kadin seni:))) evet evet ara sira ugrayan karataydan vazgecemeyen sizi hep takip eden:))) benim ben:)))
ins bakalim ..
sanirim siz sporsuz vermistiniz kilonuzu oylemi hatirliyorum..
:))) komik kadin seni:))) evet evet ara sira ugrayan karataydan vazgecemeyen sizi hep takip eden:))) benim ben:)))
ins bakalim ..
sanirim siz sporsuz vermistiniz kilonuzu oylemi hatirliyorum..
Çok Superman gördüm seni Yıldızcım , bu ne tempo...Benim hiç çocuk yok , yine de evde hiçbişey tam değil (yemek işini hariç) , temizlik yapıyorum , çamaşır oluyo , onu yıkıyorum tuvaletler kirleniyo...Şimdi de koltuklar kirlenmiş ama sadece lekeli yerlerini siliim diyorum , sevmiyorum ben ev işini yaaaaaa
Evet canım sadece 2012 baharında en fazla 1 ay akşamları 1 saat yürüyüş yapmaya çalışmıştım o kadar, ama kendi evime hafta sonları gittiğim için evde sürekli hareket halinde oluyorum tek sporum o
Kim seviyokiiii
evet canim bazen ben bile diyorum iyi dayaniyorum bu tempoya diye:)) cok sukur saglik olsunda her turlu seyin ustesinden gelirim..ins..bide ben el bebek gul bebek buyudum en kucuk oldugumdan iste gurbette tek basima kalakaldim..cocuklarim benim dunyam oluverdi...kendimi onlara adadim...Çok Superman gördüm seni Yıldızcım , bu ne tempo...Benim hiç çocuk yok , yine de evde hiçbişey tam değil (yemek işini hariç) , temizlik yapıyorum , çamaşır oluyo , onu yıkıyorum tuvaletler kirleniyo...Şimdi de koltuklar kirlenmiş ama sadece lekeli yerlerini siliim diyorum , sevmiyorum ben ev işini yaaaaaa
onlarda pek yok:)) biz turklerde var cok cocuk olayi..devlet destekliyo cocuk bakimlarini sorun olmuyo..Almanlarda böyle 3 ,4 çocuk varmı ?nasıl bakıyorlar çok çocuklu ailelere helede böyle ekonomik kriz tüm dünyayı sarmışken ?:44:
ayy cok duygulandim siirine:)))))1 saat falan oldu galiba.Yok ya , siz gelmişiniz ben de gitmicem , burdayım şimdilik...
Hehehehe Yıldızzzzz , nerelerdesin sen kızzzzz ..
Hehehe bak sana mısra yazdım...Canımcım sen nerelerdeydin ya da ben buralarda mıydım , biz niye karşılaşmadık kaç zamandır ? Nasıl gidiyo hayat ve Karatay ? N'aaaptın kilo işini ? (Bu arada gördüğün gibi yeni Yıldız'a yalan söyledim , eski Yıldız'a bi sürü sorulacak sorum var aslında)
aslinda ben severimde dip bucak yapmaya zamanim olmuyo pek..ama normal gunluk isler her daim standart:)Ya var sevenler , ben burda görüyorum , her hafta cam siliyo kadınlar mesela...Yağmur yağıyo , bi bakıyorum kadın cam siliyo....Var bööle tipler de ben onlardan diilimmmm
evet canim bazen ben bile diyorum iyi dayaniyorum bu tempoya diye:)) cok sukur saglik olsunda her turlu seyin ustesinden gelirim..ins..bide ben el bebek gul bebek buyudum en kucuk oldugumdan iste gurbette tek basima kalakaldim..cocuklarim benim dunyam oluverdi...kendimi onlara adadim...
onlarda pek yok:)) biz turklerde var cok cocuk olayi..devlet destekliyo cocuk bakimlarini sorun olmuyo..
ayy cok duygulandim siirine:)))))
haftaya gorursun kilo durumlarini...artik listedeyim kacis yok:))
Ya var sevenler , ben burda görüyorum , her hafta cam siliyo kadınlar mesela...Yağmur yağıyo , bi bakıyorum kadın cam siliyo....Var bööle tipler de ben onlardan diilimmmm
evet canim bazen ben bile diyorum iyi dayaniyorum bu tempoya diye:)) cok sukur saglik olsunda her turlu seyin ustesinden gelirim..ins..bide ben el bebek gul bebek buyudum en kucuk oldugumdan iste gurbette tek basima kalakaldim..cocuklarim benim dunyam oluverdi...kendimi onlara adadim...
onlarda pek yok:)) biz turklerde var cok cocuk olayi..devlet destekliyo cocuk bakimlarini sorun olmuyo..
ayy cok duygulandim siirine:)))))
haftaya gorursun kilo durumlarini...artik listedeyim kacis yok:))
aslinda ben severimde dip bucak yapmaya zamanim olmuyo pek..ama normal gunluk isler her daim standart:)
evet ayni sayilirim..kizim 2 yasina girecek bi dogum oncesi kiloma gelemedim..olculerim hemen hemen ayni ama kilo dusmuyo..diyet yapmasamda sporu cok seviyorum..kosu bandi aldim 2 ay kadar oldu ama diyet yapmayinca bi ise yaramiyo artik diyette tamam ins..gelsin ---- ler:))Valla istersen kendini adama , 3 canavar zorla kendilerine adatırlar zatenAma iyi etmişsin , güle güle büyüt hayatım...
Ahhh geçen hafta ben yaptım listeyi , keşke sen de olsaydın ...Muhtarla ben hariç herkes kilo vermişti vallaBen senin burayı bıraktıktan sonra kilo aldığını zannetmiyorum , en kötü aynı kalmışsındır bence
aslinda ben severimde dip bucak yapmaya zamanim olmuyo pek..ama normal gunluk isler her daim standart:)
Merhaba hanımlar ya size bir sorum olacak uzun zamandır ben de kilo vermek için uğraşıyorum olmuyor diyet yapamıyorum iki aydr haftada 5 gun spora gidiyorum iki kilo verdim sadece karatay diyeti ni hic denemedim acikcasi pek bir fikrim de yok sizler nasıl yapiyorsunuz gerçekten kilo veriliyormu bana yardım kızlar lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?