Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

papadiya kucukmu cocuklarin?
kac yaslarindalar?
benimkilerde kucukler tum gun oturmuyorum istekleri bitmiyo tam ilgi cocuklari ..6-5 ve 2 olucak kucuk kuzu..allahtan erken yatiriyorumda aksamlar bana kaliyor:)) kolay gelsin sanada..

Yıldız , sen bizim eski Yıldızsın di mi ? Eğer öyleysen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Eğer yeni Yıldız isen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Gördüğün gibi bişey değişmedi

Leylakta öyle yapıyor bakalım bi fark görecekmisiniz inşallah --- leri görürsünüz

Maşallah Allah bağışlasın hemde gurbette daha zordur öyle aralarında fazla yaş farkı yok ve hepsi evde kreşe göndermiyomusuz canım ?:44:
tesekkur ederim..gurbetki ne gurbet yakinimda hicbir akrabam yok alistim gerci..10 sene dile kolay..
buyugum okula basladi ..ortanca kreste seneye oda basliyo okula..en kucukte 3 yasinda basliyo ..dil egitimi icin..oglene kadar ancak yetistiriyorum ev yemek isini..sonra onlari al gel getir gotur isim cok olur:) sonra bidaha ev toplamaca 3 cocuk olunca..iste boyle birde 3 vardiya calisan bir es yukun cogu bende yani:) allah kolaylik veriyo halimize sonsuz sukurler olsun...

:))) komik kadin seni:))) evet evet ara sira ugrayan karataydan vazgecemeyen sizi hep takip eden:))) benim ben:)))

Leylakta öyle yapıyor bakalım bi fark görecekmisiniz inşallah --- leri görürsünüz
ins bakalim ..
sanirim siz sporsuz vermistiniz kilonuzu oylemi hatirliyorum..

Çok Superman gördüm seni Yıldızcım , bu ne tempo...Benim hiç çocuk yok , yine de evde hiçbişey tam değil (yemek işini hariç) , temizlik yapıyorum , çamaşır oluyo , onu yıkıyorum tuvaletler kirleniyo...Şimdi de koltuklar kirlenmiş ama sadece lekeli yerlerini siliim diyorum , sevmiyorum ben ev işini yaaaaaa

Almanlarda böyle 3 ,4 çocuk varmı ?nasıl bakıyorlar çok çocuklu ailelere helede böyle ekonomik kriz tüm dünyayı sarmışken ?:44:

Aaa ne zaman hemen bakiim o zaman sen bu arada çıkacaksan iyi geceler ben yarın akşam yolda olcam cuma akşam buradayım inşlallah :
1 saat falan oldu galiba.Yok ya , siz gelmişiniz ben de gitmicem , burdayım şimdilik...
:))) komik kadin seni:))) evet evet ara sira ugrayan karataydan vazgecemeyen sizi hep takip eden:))) benim ben:)))

ins bakalim ..

Hehehehe Yıldızzzzz , nerelerdesin sen kızzzzz ..
Hehehe bak sana mısra yazdım...Canımcım sen nerelerdeydin ya da ben buralarda mıydım , biz niye karşılaşmadık kaç zamandır ? Nasıl gidiyo hayat ve Karatay ? N'aaaptın kilo işini ? (Bu arada gördüğün gibi yeni Yıldız'a yalan söyledim , eski Yıldız'a bi sürü sorulacak sorum var aslında )

ins bakalim ..

Evet canım sadece 2012 baharında en fazla 1 ay akşamları 1 saat yürüyüş yapmaya çalışmıştım o kadar, ama kendi evime hafta sonları gittiğim için evde sürekli hareket halinde oluyorum tek sporum o

Kim seviyokiiii

Ya var sevenler , ben burda görüyorum , her hafta cam siliyo kadınlar mesela...Yağmur yağıyo , bi bakıyorum kadın cam siliyo....Var bööle tipler de ben onlardan diilimmmm

evet canim bazen ben bile diyorum iyi dayaniyorum bu tempoya diye:)) cok sukur saglik olsunda her turlu seyin ustesinden gelirim..ins..bide ben el bebek gul bebek buyudum en kucuk oldugumdan iste gurbette tek basima kalakaldim..cocuklarim benim dunyam oluverdi...kendimi onlara adadim...

Almanlarda böyle 3 ,4 çocuk varmı ?nasıl bakıyorlar çok çocuklu ailelere helede böyle ekonomik kriz tüm dünyayı sarmışken ?:44:
onlarda pek yok:)) biz turklerde var cok cocuk olayi..devlet destekliyo cocuk bakimlarini sorun olmuyo..

ayy cok duygulandim siirine:)))))
haftaya gorursun kilo durumlarini...artik listedeyim kacis yok:))

Ya var sevenler , ben burda görüyorum , her hafta cam siliyo kadınlar mesela...Yağmur yağıyo , bi bakıyorum kadın cam siliyo....Var bööle tipler de ben onlardan diilimmmm
aslinda ben severimde dip bucak yapmaya zamanim olmuyo pek..ama normal gunluk isler her daim standart:)

Valla istersen kendini adama , 3 canavar zorla kendilerine adatırlar zaten Ama iyi etmişsin , güle güle büyüt hayatım...
Ahhh geçen hafta ben yaptım listeyi , keşke sen de olsaydın ...Muhtarla ben hariç herkes kilo vermişti valla Ben senin burayı bıraktıktan sonra kilo aldığını zannetmiyorum , en kötü aynı kalmışsındır bence

Merhaba hanımlar ya size bir sorum olacak uzun zamandır ben de kilo vermek için uğraşıyorum olmuyor diyet yapamıyorum iki aydr haftada 5 gun spora gidiyorum iki kilo verdim sadece karatay diyeti ni hic denemedim acikcasi pek bir fikrim de yok sizler nasıl yapiyorsunuz gerçekten kilo veriliyormu bana yardım kızlar lütfen

okudum geldim
Ben de değilim ve o kadarı bana fazla geliyor anca bahar da ve bayramlarda silinir benim camlar istediği kadar çamur olsun zaten evde durduğumuz yok

Biliyorum canım tanıdığım birçok kişi var Almanyada yaşayan daa madem devlet destekliyo almanlar niye naz yapıyo onu merak ediyorum :44:

aslinda ben severimde dip bucak yapmaya zamanim olmuyo pek..ama normal gunluk isler her daim standart:)

E yanii tabisi zamanın olmaz biraz daha büyüsünler ondan sonra bol bol zamanın olur inşallah

evet ayni sayilirim..kizim 2 yasina girecek bi dogum oncesi kiloma gelemedim..olculerim hemen hemen ayni ama kilo dusmuyo..diyet yapmasamda sporu cok seviyorum..kosu bandi aldim 2 ay kadar oldu ama diyet yapmayinca bi ise yaramiyo artik diyette tamam ins..gelsin ---- ler:))

Aman ya , olduğu kadar...Boş-bomboş bi iş şu temizlik zaten...Önümüz bayram ya , şimdiden içim daralıyo valla

Hoşgeldin saskinn Karatay diyetten ziyade sağlıklı beslenme şekli ama bazı kurallara uyarsan kiloda verirsin ( tabiki sağlık problemin yoksa)

ilk sayfada bilgiler var fırsat bulunca oku kafana takılanları burada sorarsan vakit bulup okuyan cevap yazan olur merak etme ama

hemen cevap alamayabilirsin Karatayın 2. kitabını alıp okursan başucu kitabın olur inan,topiğin muhtarı Sersum arkadaşımız elinden

geldiğince cevaplıyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…