Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

onlar turkler gibi degiller..yasam tarzlari..herkes kendi icin yasiyor..genelde 40 ina kadar cocuk yapmiyolar sonrada bi tane zar zor yapiyolar ..o cocuk buyuyesiye yaslanmis oluyolar..bakim evlerinde kaliyolar yada tek odali evlerde..iste bi cesit ya bu almanlar..mesela alisveriste onumde olan bir cok cifte rastadim cok yasli olduklari halde 2-3 parca o oduyo diger kalan 2-3 parcayi diger esi oduyo ki ayni evde yasiyolar..alman usulu derler ya..biz turklerle pek uymuyo yasam tarzlari..

Kızlar ben kaçıyorum yavaş-yavaş.Sivilcelerime krem sürücem sonra da bişeyler içicem (kendime bi viski koyup üzerime de rahat bişiler alıcam gibi oldu lakin muhtemelen form çayı içicem ve de eşofman var üzerimde :)
Hepinizi öpüyorum ve de görüşmek üzere diyorum

:))))) senle yasayan yaslanmaz :)))
iyi geceler..

diyet gibi degilki zaten bu beslenme inanmassin bugun karnim oyle bi sistiki karatay kahvaltisinda...muthis bisey ya boyle yiyerek zayiflamak..
dogru yerdesin..bence sporuda azalt:) bir magdur olarak tavsiye..

Hala ne sivilcesi bu be yaa :44: ama iyidirbelki menopoza geç girersindir

Sende öpüldün minik kujuuum görüşmek üzere

Sağol canim peki bunlara uyupta aranizda kilo verenler oldumu kusura bakmayın bu arada bir suru sayfa var nerden başlayacağımi şaşırdım ondan soruyorum

Aynen ya , ben bi yaza bi de kışa girerken siliyorum da , çok sık gibi geldi bana , o bakımda kışa girerkenkini iptal ettim bu yıl
Hah , nasıl tahmin ettim ama di mi Aman yaaa , verirsin yavaş yavaş , sıkma canını...
Oh ya , ne güzel.Kimse kimseye yük olmuyo.Çocuk-aileye , aile-çocuğa , karı-kocaya , koca-karıya yük değil.Kimse zorla kimsenin hayatına girmiyo , ne kadar güzel-ne kadar medeni...
:))))) senle yasayan yaslanmaz :)))
iyi geceler..
Canımsın

Öptüm hepinizi

Sağol canim peki bunlara uyupta aranizda kilo verenler oldumu kusura bakmayın bu arada bir suru sayfa var nerden başlayacağımi şaşırdım ondan soruyorum

Hemde ne kilolar verenler oldu burada takılmaya devam edenlerin profillerinde çizelgelerinin altında yazar misal ben 14 kiloyu geçen sene 3.5 ayda verdim 1 yıldır da koruyorum ama yoldan çıktığımızda çok oluyor tekrar karataya devam edip tekrar veriyorsun ama bazen az bazen çok sonuçta veriiyorsun hemde aç kalmadan !

ilk sayfadan başla sonrakiler menü paylaşımları zaten onalrı atlayıp son sayfaya gel sorularını yaz er geç cevap alırsın

afiyet olsun cnm bende akşama tavuk yapcam sanırım tavada pişircem sen nasıl yapcaksın? taze soğanı çok severim ben yumurtanın yanına güzel olur
ben seramik tencerede veya teflon da yağsız sulanıyor suyunu çekince çok az zeytin yağı döküyorum o kadar şimdiden afiyet olsun birde soğanla deneyeyim yumurta salatasını teşekkürler
koyulur tabii canım kokusunu alan herşey yakışır damak zevkine göre..
sfiyetler olsun
denerim canım teşekkür öğlen yemiştimde sade onu yeyince azım kokmasın dedim ondan koymadım zaten ilk yapışımdı tadı fena deyil
yine bombayı patlattın birdycim ne komiksin kızzzzz enişte yaşadııııııııı

He he bende nasılsa yağmurlar başladı vede arkasından bayram var diye kışa girişi erteledim haftaya inşallah düzenli alamadığım kadını çağırıcam ekmezse iyidir düzensizleri pek takmıyolar bilirsiniz

Medenilik ve çocuk konusunda hemfikirim ,yıldızın seninle yaşayanın yaşlanmayacağı konusunda da hemfikirim bravo yıldız isabetli tespit için

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim

gelelim akşam menümüze:
dünden kalan zeytinyağlı pırasa
tavuk
havuçlu mor lahana salatası
yoğurt

çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim

Hayirdr cnm neden mağdur oldunki
sporu cok seviyorum ve gunluk aksatmadan yaparim genelde ama kilo gitmiyo incelme var ama - goremiyorum..bu aralar fazla spor yapmama karari aldim hani sende haftada 5 gun yapiyorum yazinca oyle yazdim..kaslar sisiyo kiloya yansimayabiliyo..tabi kilo takintin yoksa birakma ama ben biraz takintiliyim...

:13::13: selam canım..bu hafta full sabahçıyım sonrası evdeyim iyi oluyor aslında..bayaa vaktim oluyor..

Bütün gün sana kalır canım sabahtan gidince, çok iyi olmuş

napıyonuz bakemmm...sülüman mı seyrediyonuzz..

Sana yazdıktan sonra hemen çıktım, az önce geldik eve,bi size bakayım dedim

spora bi türlü başlayamadımm......off hiç yapasım da yokk..nollcak bilmem

Benim de hiç yok,çok istikrarsızım bu konuda

Selam birdym nasılsın, sendeki spor motivasyonundan biraz da ben de olsa keşke, maşallah diyorum sana canım

Hoşgeldin sarhoşum

Ben de karbonhidrata düştüm iyice bu ara, nolucak bilmiyorum

Merhaba kizlar nasilsiniz ?

Dun giremedim.. cok yogunum yine bu aralar ..

Bugun izinliydim .. gec uyanik gec kahvalti yaptik.. kocam ile birlikte guzel bir gun gecirdik bol bol alis veris yaptik malum dogum gunum bir daha ki hafta .. gerci kocam bir ay onceden ayakkabilarimi almisti ama bugun yine gittik aldik birseyler .. 4 kazak daha aldik .. 2 tane de tayt aldik .. aldik da aldik .hepsini bir ara ceker koyarim

Neyse yediklerim :

Sabah:
1 muz
1 cay bardagi kdr fistik
peynir
kahve
2 hurma

Ogle : Filme gittik yine 2 guns u yine izledik .. Film de tussuz sekersiz pop corn ama 10 km de yurudum kizceler ..

Aksam: Yemek yaptirmadi kocis ...
bende peynirli yumurta , zeytin ,peynir , salatalik , findik fistik kahve yani guzel bir karatay kahvaltisi yaptik .. bugunde boyle gecti..

Bugun antibiyotik kuru bitti .. Agrilarim sancilarim fena adet olacagim gibi sinir harpleri ben bu aralar fena sakinlesmek icin limonlu yesil cay falan iciyorum .. uyumaya calisiyorum .. faidesi yok .. ama olsun napalim bekleyip gorecegiz gececek bu gunler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…