onlar turkler gibi degiller..yasam tarzlari..herkes kendi icin yasiyor..genelde 40 ina kadar cocuk yapmiyolar sonrada bi tane zar zor yapiyolar ..o cocuk buyuyesiye yaslanmis oluyolar..bakim evlerinde kaliyolar yada tek odali evlerde..iste bi cesit ya bu almanlar..mesela alisveriste onumde olan bir cok cifte rastadim cok yasli olduklari halde 2-3 parca o oduyo diger kalan 2-3 parcayi diger esi oduyo ki ayni evde yasiyolar..alman usulu derler ya..biz turklerle pek uymuyo yasam tarzlari..okudum geldim
Ben de değilim ve o kadarı bana fazla geliyor anca bahar da ve bayramlarda silinir benim camlar istediği kadar çamur olsun zaten evde durduğumuz yok
Biliyorum canım tanıdığım birçok kişi var Almanyada yaşayan daa madem devlet destekliyo almanlar niye naz yapıyo onu merak ediyorum :44:
E yanii tabisi zamanın olmaz biraz daha büyüsünler ondan sonra bol bol zamanın olur inşallah
aynen oyle oldugu kadar..Aman ya , olduğu kadar...Boş-bomboş bi iş şu temizlik zaten...Önümüz bayram ya , şimdiden içim daralıyo valla
:))))) senle yasayan yaslanmaz :)))Kızlar ben kaçıyorum yavaş-yavaş.Sivilcelerime krem sürücem sonra da bişeyler içicem (kendime bi viski koyup üzerime de rahat bişiler alıcam gibi oldu lakin muhtemelen form çayı içicem ve de eşofman var üzerimde :)
Hepinizi öpüyorum ve de görüşmek üzere diyorum
diyet gibi degilki zaten bu beslenme inanmassin bugun karnim oyle bi sistiki karatay kahvaltisinda...muthis bisey ya boyle yiyerek zayiflamak..Merhaba hanımlar ya size bir sorum olacak uzun zamandır ben de kilo vermek için uğraşıyorum olmuyor diyet yapamıyorum iki aydr haftada 5 gun spora gidiyorum iki kilo verdim sadece karatay diyeti ni hic denemedim acikcasi pek bir fikrim de yok sizler nasıl yapiyorsunuz gerçekten kilo veriliyormu bana yardım kızlar lütfen
Kızlar ben kaçıyorum yavaş-yavaş.Sivilcelerime krem sürücem sonra da bişeyler içicem (kendime bi viski koyup üzerime de rahat bişiler alıcam gibi oldu lakin muhtemelen form çayı içicem ve de eşofman var üzerimde :)
Hoşgeldin saskinn Karatay diyetten ziyade sağlıklı beslenme şekli ama bazı kurallara uyarsan kiloda verirsin ( tabiki sağlık problemin yoksa)
ilk sayfada bilgiler var fırsat bulunca oku kafana takılanları burada sorarsan vakit bulup okuyan cevap yazan olur merak etme ama
hemen cevap alamayabilirsin Karatayın 2. kitabını alıp okursan başucu kitabın olur inan,topiğin muhtarı Sersum arkadaşımız elinden
geldiğince cevaplıyor bilgin olsun
diyet gibi degilki zaten bu beslenme inanmassin bugun karnim oyle bi sistiki karatay kahvaltisinda...muthis bisey ya boyle yiyerek zayiflamak..
dogru yerdesin..bence sporuda azalt:) bir magdur olarak tavsiye..
Aynen ya , ben bi yaza bi de kışa girerken siliyorum da , çok sık gibi geldi bana , o bakımda kışa girerkenkini iptal ettim bu yılokudum geldim
Ben de değilim ve o kadarı bana fazla geliyor anca bahar da ve bayramlarda silinir benim camlar istediği kadar çamur olsun zaten evde durduğumuz yok
Biliyorum canım tanıdığım birçok kişi var Almanyada yaşayan daa madem devlet destekliyo almanlar niye naz yapıyo onu merak ediyorum :44:
E yanii tabisi zamanın olmaz biraz daha büyüsünler ondan sonra bol bol zamanın olur inşallah
Hah , nasıl tahmin ettim ama di mievet ayni sayilirim..kizim 2 yasina girecek bi dogum oncesi kiloma gelemedim..olculerim hemen hemen ayni ama kilo dusmuyo..diyet yapmasamda sporu cok seviyorum..kosu bandi aldim 2 ay kadar oldu ama diyet yapmayinca bi ise yaramiyo artik diyette tamam ins..gelsin ---- ler:))
Oh ya , ne güzel.Kimse kimseye yük olmuyo.Çocuk-aileye , aile-çocuğa , karı-kocaya , koca-karıya yük değil.Kimse zorla kimsenin hayatına girmiyo , ne kadar güzel-ne kadar medeni...onlar turkler gibi degiller..yasam tarzlari..herkes kendi icin yasiyor..genelde 40 ina kadar cocuk yapmiyolar sonrada bi tane zar zor yapiyolar ..o cocuk buyuyesiye yaslanmis oluyolar..bakim evlerinde kaliyolar yada tek odali evlerde..iste bi cesit ya bu almanlar..mesela alisveriste onumde olan bir cok cifte rastadim cok yasli olduklari halde 2-3 parca o oduyo diger kalan 2-3 parcayi diger esi odüyo ayni evde yasiyolar..alman usulu derler ya..biz turklerle pek uymuyo yasam tarzlari..
Canımsın:))))) senle yasayan yaslanmaz :)))
iyi geceler..
Sağol canim peki bunlara uyupta aranizda kilo verenler oldumu kusura bakmayın bu arada bir suru sayfa var nerden başlayacağımi şaşırdım ondan soruyorum
ben seramik tencerede veya teflon da yağsız sulanıyor suyunu çekince çok az zeytin yağı döküyorum o kadar şimdiden afiyet olsun birde soğanla deneyeyim yumurta salatasını teşekkürlerafiyet olsun cnm bende akşama tavuk yapcam sanırım tavada pişircem sen nasıl yapcaksın? taze soğanı çok severim ben yumurtanın yanına güzel olur
denerim canım teşekkür öğlen yemiştimde sade onu yeyince azım kokmasın dedim ondan koymadım zaten ilk yapışımdı tadı fena deyilkoyulur tabii canım kokusunu alan herşey yakışırdamak zevkine göre..
sfiyetler olsun
yine bombayı patlattın birdycim ne komiksin kızzzzz enişte yaşadıııııııııKızlar ben kaçıyorum yavaş-yavaş.Sivilcelerime krem sürücem sonra da bişeyler içicem (kendime bi viski koyup üzerime de rahat bişiler alıcam gibi oldu lakin muhtemelen form çayı içicem ve de eşofman var üzerimde :)
Aynen ya , ben bi yaza bi de kışa girerken siliyorum da , çok sık gibi geldi bana , o bakımda kışa girerkenkini iptal ettim bu yıl
Hah , nasıl tahmin ettim ama di miAman yaaa , verirsin yavaş yavaş , sıkma canını...
Oh ya , ne güzel.Kimse kimseye yük olmuyo.Çocuk-aileye , aile-çocuğa , karı-kocaya , koca-karıya yük değil.Kimse zorla kimsenin hayatına girmiyo , ne kadar güzel-ne kadar medeni...
Canımsın
Öptüm hepinizi
canım nice yıllara öncelikle..mutluluklar dilerim..
bu özel bir gün ama ertesi güne de tartı var..kendimi tutabilirim 1-2 çatalla yetinirim dersen yap bence..sana kalmışş
karnıbahar püresi de enfes oluyor canım tavsiye ederim..
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim
sporu cok seviyorum ve gunluk aksatmadan yaparim genelde ama kilo gitmiyo incelme var ama - goremiyorum..bu aralar fazla spor yapmama karari aldim hani sende haftada 5 gun yapiyorum yazinca oyle yazdim..kaslar sisiyo kiloya yansimayabiliyo..tabi kilo takintin yoksa birakma ama ben biraz takintiliyim...Hayirdr cnm neden mağdur oldunki
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim[/QUOTE
bence sutlu tatli yap az sekerli..
bende kactim iyi geceler:)
:13::13: selam canım..bu hafta full sabahçıyım sonrası evdeyim iyi oluyor aslında..bayaa vaktim oluyor..
napıyonuz bakemmm...sülüman mı seyrediyonuzz..
spora bi türlü başlayamadımm......off hiç yapasım da yokk..nollcak bilmem
Muhtar tembellik etmeLeslie bacınla ne güzel yürüyodun sen geçen kış...Başla 2 mille , sonra ööle arttıra-arttıra çıkarsın 4-5 mile kadar...Ben bugün yağmur altında 7.5 km yürüdüm kıssss
DUUUR gitmee
Beraber oturalım anacım bende ne yürüyüş ne spor koyverdim gitti
Bugünde öğlen 2 poğaca yiyince akşamı zor ettim zor doydum ve tatlı yedim şimdi de utanmadan pc karşısında oturuyorum
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim[/QUOTE
bence sutlu tatli yap az sekerli..
bende kactim iyi geceler:)
iyi geceler cnm en iyisi hiç kaçamak yapmamak. bu hafta regl haftasındayım + çıkma ihtimalim yüksek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?