Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Dun giremedim.. cok yogunum yine bu aralar ..
Bugun izinliydim .. gec uyanik gec kahvalti yaptik.. kocam ile birlikte guzel bir gun gecirdik bol bol alis veris yaptik malum dogum gunum bir daha ki hafta .. gerci kocam bir ay onceden ayakkabilarimi almisti ama bugun yine gittik aldik birseyler .. 4 kazak daha aldik .. 2 tane de tayt aldik .. aldik da aldik .hepsini bir ara ceker koyarim
Neyse yediklerim :
Sabah:
1 muz
1 cay bardagi kdr fistik
peynir
kahve
2 hurma
Ogle : Filme gittik yine 2 guns u yine izledik .. Film de tussuz sekersiz pop corn ama 10 km de yurudum kizceler ..
Aksam: Yemek yaptirmadi kocis ...
bende peynirli yumurta , zeytin ,peynir , salatalik , findik fistik kahve yani guzel bir karatay kahvaltisi yaptik .. bugunde boyle gecti..
Bugun antibiyotik kuru bitti .. Agrilarim sancilarim fena adet olacagim gibi sinir harpleri ben bu aralar fena sakinlesmek icin limonlu yesil cay falan iciyorum .. uyumaya calisiyorum .. faidesi yok .. ama olsun napalim bekleyip gorecegiz gececek bu gunler de
Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Bugun izinliydim .. gec uyanik gec kahvalti yaptik.. kocam ile birlikte guzel bir gun gecirdik bol bol alis veris yaptik malum dogum gunum bir daha ki hafta .. gerci kocam bir ay onceden ayakkabilarimi almisti ama bugun yine gittik aldik birseyler .. 4 kazak daha aldik .. 2 tane de tayt aldik .. aldik da aldik .hepsini bir ara ceker koyarim
Neyse yediklerim :
Sabah:
1 muz
1 cay bardagi kdr fistik
peynir
kahve
2 hurma
Ogle : Filme gittik yine 2 guns u yine izledik .. Film de tussuz sekersiz pop corn ama 10 km de yurudum kizceler ..
bende peynirli yumurta , zeytin ,peynir , salatalik , findik fistik kahve yani guzel bir karatay kahvaltisi yaptik .. bugunde boyle gecti..
Bugun antibiyotik kuru bitti .. Agrilarim sancilarim fena adet olacagim gibi sinir harpleri ben bu aralar fena sakinlesmek icin limonlu yesil cay falan iciyorum .. uyumaya calisiyorum .. faidesi yok .. ama olsun napalim bekleyip gorecegiz gececek bu gunler de
Bombacı Birdy form çayını içti sonra uyumaya gitti fakat karnı guruldadığı için uyuyamadı.Mutfağa gitti zeytin-ekmek-süt yedi-içti tekrar yatağa gitti ama kendini hala aç hissediyodu , bu sefer bisküvi-süt yedi-içti sonra da zıbardı
ben seramik tencerede veya teflon da yağsız sulanıyor suyunu çekince çok az zeytin yağı döküyorum o kadar şimdiden afiyet olsun birde soğanla deneyeyim yumurta salatasını teşekkürler
denerim canım teşekkür öğlen yemiştimde sade onu yeyince azım kokmasın dedim ondan koymadım zaten ilk yapışımdı tadı fena deyil
yine bombayı patlattın birdycim ne komiksin kızzzzz enişte yaşadııııııııı
He valla ya , cam silmeyelim ve de medeni yaşayalım , hayatta başka gayem kalmadı gibi bişiHe he bende nasılsa yağmurlar başladı vede arkasından bayram var diye kışa girişi erteledimhaftaya inşallah düzenli alamadığım kadını çağırıcam ekmezse iyidir düzensizleri pek takmıyolar bilirsiniz
Medenilik ve çocuk konusunda hemfikirim ,yıldızın seninle yaşayanın yaşlanmayacağı konusunda da hemfikirim bravo yıldız isabetli tespit için
Ayyy geçenlerde 6 yılın üstüne bi tiramisu yaptım , karı-koca yaladık-yuttuk , yapmasan daha iyi olucak galiba :18::18::18:çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim
Ohhh bayılırım pırasaya.Ben de akşama kurufasulye yaptımgelelim akşam menümüze:
dünden kalan zeytinyağlı pırasa
tavuk
havuçlu mor lahana salatası
yoğurt
İyiyim canım arkadaşım , sen nasılsın ? Niye saldın sen kendini ? Sen ki haftada 2 kilo verebilen bi insansın , niye bu karamsarlık canımcım ??? Keşke deme bi tanem , hemen giyinip sokağa at kendini , ben de birazdan çıkıcam yürümek için.Hava da soğuk ohhh ne güzel
Bütün gün sana kalır canım sabahtan gidince, çok iyi olmuş
Sana yazdıktan sonra hemen çıktım, az önce geldik eve,bi size bakayım dedim
Benim de hiç yok,çok istikrarsızım bu konuda
Selam birdym nasılsın, sendeki spor motivasyonundan biraz da ben de olsa keşke, maşallah diyorum sana canım
Hoşgeldin sarhoşum
Ben de karbonhidrata düştüm iyice bu ara, nolucak bilmiyorum
Ben de regl olucam , şişiyorum mütemadiyen...iyi geceler cnm en iyisi hiç kaçamak yapmamak. bu hafta regl haftasındayım + çıkma ihtimalim yüksek zaten
Cicim , güle güle giy yeni kıyafetlerini.Onlar eskisin sen yeni kalMerhaba kizlar nasilsiniz ?
Neyse yediklerim :
Sabah:
1 muz
1 cay bardagi kdr fistik
peynir
kahve
2 hurma
Ficans sen hala orda mısın , hadi yürüyüşeGünaydın kızlar hepinize
Bugün tekrar bi daha bismillah diyorum bakalım, yarın tartı günü, bu günü iyi değerlendirelim hepimiz
Ohhhh , bugün dünya yürüyüş günüymüş , valla bakgunaydin kizlar..bugun burasi tatil disarisi 3 derece..sogukkk...
birazdan guzel bi kahvalti hazirlicam ins..ve bugun spor gunum 4-5 km yurumeyi hedefliyorum...
Bizde de yoğurt işini enişten yapıyo Filizim , sağolsun devamlı bir mayalama telaşı içindesabah kızımı okula bıraktım ordan pazara gittim süt almaya
şu an kaynattım sıcak biraz içmek için ayırdım diğeri yoğurt olacak
bu arada 3km yürüdüm
gelince kahvaltı
1 tane muz,yeşilçay,2adet kayısı ,fındık
öğlen dünden artan
çok az bulgur pilavı var
ve tavuk birazda yoğurt yerim
akşama bizimkinlere spagetti yapıcam çok seviyorlar aslında bende özledim ama
tartı öncesi yememmmm
kendime yumurta salatası ayran közlenmiş patlıcan yapıcam
öptüm kızlar
ben bi markete gideyim mayalamak için yoğurt yok
Yavlucuuuum , Özlemim Kartalım , n'aber canikom , nasılsın , toparladın mı herşeyi , asayiş berkemal mi ?günaydın karataycı fıstıklar
kahvaltımeynirli ve naneli omlet,7 zeytin,5 ceviz,1 kk süzme peynir...battal fincanda kahvemi de içtim mutluyum
dün akşam da 1 tabak bamya,yarım kase yoğurt,biraz ceviz ve kuru kayısı yemiştimarzederim
sersumum ben kosubandımı tekrar kurdum ama kasmıyorum fırsat buldukca cıkıcam gun asırı yada ıkı gunde bır.zaten reglım basladı bu halde yormayım kendımı.sende haftada en az 3 kere yuru ama ılla bugunyurıycem dıyıp sıkıntı yapma bebişimspora bi türlü başlayamadımm......off hiç yapasım da yokk..nollcak bilmem
Pampişiiim , Muhatrııım , n'abersiniz canlarııımmm
merhaba kızlar ilk sayfaları okudum,artık bende bir yerlerden başlamak istiyorum,kilom aldı başını gidiyor,daha once dukan yapmıştım,çok sıkıcı idi,ama guzel sonuç almıştım, bu diyet daha sağlıklı geldi,anladığım kadarı ile ekmek ,fazla nişastalı olan gıdalar,ve öğünlerin arası 4,5 saat olmalı,acıkınca bitki çayları ve ayran içilmeli,ekmek yerinede kavrulmamamış kuruyemiş tuketilecek 1 cay bardagı kadar ,bakalım şu an kabuska pişiriyorum şu saatten sonra ekmek yok,bu diyete konsantre oluyorum ,hadi bakalım hayırlı olsun.başka eklenecek birşey varmı kızlar atladığım..
slm ramaskacim..bende seni ozlemisim..kizin okula baslamis ins basarili bir ogrenci olur..benim kizimda basladi ve yogun geciyor..okuma hevesindeyiz :)Merhaba kizlar gecmise cok bakamadim....
guleryuz canim nasilsin.hosgeldin.
kayinvalideni kaybetmissin basinsag olsun.allah sabir versin...
kardesinde evlenmis allah mesut etsin...
ins.bundan sonra daha fazla gorusuruz.cok iyi kilo vermissin tebrikler canim.
yildiz canim nasilsin hosgeldin..
ne guzel herkes donuyor ozlemistik...ins.daha fazla gorusuruz canim...
benim kizim okulda 3 ogun yemek yiyor eve gelince meyve yiyor ve yatarken sutunu iciyor.esim iste oldugu icin yemegini yiyip geliyor.kucuk kizimda benim yemegimden yemiyor ona ayri yapiyorum.o yuzden evde tek ben yemek yiyorum. o yuzden tek cesit yapiyorum
.bugun
sucuklu yumurta ve karatay kahvaltisi yaptim.aksam dunden kalan tarhana corbasi ve yunan salatasi yedim...
gunde en az 2 litre su icmeye calisiyorum.aralarda yesil cay iciyorum...birde leslie baslayabilirsem iyi olacak....
yarin tarti gunu kizlar merakla bekliyorum 1. kim olacak diye...ama onemli olan caba gostermek ve burda olmak....opuyorum kizlar....
benimkilerde kucukler anlarim halinden tatlim..ama sinir koyuyorum tv konusunda yoksa cok hircin dikkatsiz oluyorlar..o yuzden olabildigince az baktirmaya calisiyorum onlara kalsa onunden kalkmazlar..kolay gelsin tatlim..yıldızcım alıntı yapmıstım sılınmıs canım..benım 9 yasında bır oglum 3 yasında bır kızım var.kızım sagolsun koca plazmayı zaptettı ne dızı ne haber hak getıre:)))
oturmasak iyi be sarfoşumBeraber oturalım anacım bende ne yürüyüş ne spor koyverdim gitti
Bugünde öğlen 2 poğaca yiyince akşamı zor ettim zor doydum ve tatlı yedim şimdi de utanmadan pc karşısında oturuyorum
Kusursuzsun muhtarım
Yıldız , sen bizim eski Yıldızsın di mi ? Eğer öyleysen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Eğer yeni Yıldız isen ; hoşgeldin canımcım , nasılsın ? Gördüğün gibi bişey değişmedi
sürekli yoğun tempolu yürüyüşte benim de duraksama oldu canım..:26:iyi düşünmüşsün bence3. ogunde az findik,taze fasulye yogurt yarimda mandalina yedim..1 litre normal su 1 litrede limonlu su ictim dahada icerim ins..
ben cok duzenli yuruyodum 2 gune kadar kilo veremedigimi gorunce yurumeyi azaltmaya karar verdim..artik 2 gune bir yurucem bide boyle deneyim bakalim..incelme vardi ama kiloda kipirdama yoktu pardon arti olarak kipirdiyodu:)) bide bole deneyeyim dedim.. ins ters tepmez..
hehe şekil 2A LEYLAKYa var sevenler , ben burda görüyorum , her hafta cam siliyo kadınlar mesela...Yağmur yağıyo , bi bakıyorum kadın cam siliyo....Var bööle tipler de ben onlardan diilimmmm
çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.tiramisuyu en iyisi yapmamak zaten regl öncesindeyim dayanamam yerim
evet canım iyi oluyor aslında ama sabahları da çok yoğun hasta..neyse idare ediyozBütün gün sana kalır canım sabahtan gidince, çok iyi olmuş
Sana yazdıktan sonra hemen çıktım, az önce geldik eve,bi size bakayım dedim
Benim de hiç yok,çok istikrarsızım bu konuda
Ben de karbonhidrata düştüm iyice bu ara, nolucak bilmiyorum
güle güle kullan cicilerini..Merhaba kizlar nasilsiniz ?
Yağmur altında 5 km yürüdüm geldim, birazdan da kahvaltı , 2 yumurta haşlıyorum, salatasını yapıcam
merhaba kızlar ilk sayfaları okudum,artık bende bir yerlerden başlamak istiyorum,kilom aldı başını gidiyor,daha once dukan yapmıştım,çok sıkıcı idi,ama guzel sonuç almıştım, bu diyet daha sağlıklı geldi,anladığım kadarı ile ekmek ,fazla nişastalı olan gıdalar,ve öğünlerin arası 4,5 saat olmalı,acıkınca bitki çayları ve ayran içilmeli,ekmek yerinede kavrulmamamış kuruyemiş tuketilecek 1 cay bardagı kadar ,bakalım şu an kabuska pişiriyorum şu saatten sonra ekmek yok,bu diyete konsantre oluyorum ,hadi bakalım hayırlı olsun.başka eklenecek birşey varmı kızlar atladığım..
Bombacı Birdy form çayını içti sonra uyumaya gitti fakat karnı guruldadığı için uyuyamadı.Mutfağa gitti zeytin-ekmek-süt yedi-içti tekrar yatağa gitti ama kendini hala aç hissediyodu , bu sefer bisküvi-süt yedi-içti sonra da zıbardı
He valla ya , cam silmeyelim ve de medeni yaşayalım , hayatta başka gayem kalmadı gibi bişiKızlar beni iyice havaya soktunuz ama eniştenizin sakalları günden güne daha da beyazlıyo , acaba ben kendisine farkında olmadan zulüm mü ediyorum :26::26::26:
Ayyy geçenlerde 6 yılın üstüne bi tiramisu yaptım , karı-koca yaladık-yuttuk , yapmasan daha iyi olucak galiba :18::18::18:
Ohhh bayılırım pırasaya.Ben de akşama kurufasulye yaptım
İyiyim canım arkadaşım , sen nasılsın ? Niye saldın sen kendini ? Sen ki haftada 2 kilo verebilen bi insansın , niye bu karamsarlık canımcım ??? Keşke deme bi tanem , hemen giyinip sokağa at kendini , ben de birazdan çıkıcam yürümek için.Hava da soğuk ohhh ne güzel
sonunda zıbarmışın be birdy valla yatmıcaksın diye çok korktumBen de regl olucam , şişiyorum mütemadiyen...
Cicim , güle güle giy yeni kıyafetlerini.Onlar eskisin sen yeni kal
Ficans sen hala orda mısın , hadi yürüyüşe
Ohhhh , bugün dünya yürüyüş günüymüş , valla bak
Bizde de yoğurt işini enişten yapıyo Filizim , sağolsun devamlı bir mayalama telaşı içinde
Yavlucuuuum , Özlemim Kartalım , n'aber canikom , nasılsın , toparladın mı herşeyi , asayiş berkemal mi ?
valla bizimkide ilk yoğurt mayaladığımı görünce gözleri pörtledi nası yaptın ya diye adam hiç görmemiş kianla halimden diyim yaniiii
o ne gece ooooBombacı Birdy form çayını içti sonra uyumaya gitti fakat karnı guruldadığı için uyuyamadı.Mutfağa gitti zeytin-ekmek-süt yedi-içti tekrar yatağa gitti ama kendini hala aç hissediyodu , bu sefer bisküvi-süt yedi-içti sonra da zıbardı
He valla ya , cam silmeyelim ve de medeni yaşayalım , hayatta başka gayem kalmadı gibi bişiKızlar beni iyice havaya soktunuz ama eniştenizin sakalları günden güne daha da beyazlıyo , acaba ben kendisine farkında olmadan zulüm mü ediyorum :26::26::26:
?
sersumum ben kosubandımı tekrar kurdum ama kasmıyorum fırsat buldukca cıkıcam gun asırı yada ıkı gunde bır.zaten reglım basladı bu halde yormayım kendımı.sende haftada en az 3 kere yuru ama ılla bugunyurıycem dıyıp sıkıntı yapma bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?