Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ne yazmışınız beyaa..oku oku yaz yaz bitiremedim..sezonun açıldığı belli oluyo çok şükür..

bana gelince biraz karmaşık işten dönerken eşim aradı dedi yarın kızımın örtmeni eşiyle bize gelmek istiyomuş yemeğemi yoksa oturmaya mı buyurun diyyim dedi..ben de onlar bizi yemeğe aldı yemeğe çağır didimm..

sonra çarşıya koştumm alışveriş ,menüye karar verdim ..kürdan kebabı yapıcam yanına da düşünürüz dedim..

eve geldim yemeğim hazır olsun yarın da temizlikle uğraşırım dedim ki eşim gene aradı dedi yarın işleri çıkmış cumartesi geliceklermişş.
ben de patlıcanları kızartıyodum tam..napiim 2 gün önceden hazırlamış olcam yemeği ..streç filmle kapadım ağzını sosunu döküp fırına vermesi kaldı tek..

hazır kzartma yapıyorken patates kızarttım bizimkilere akşam oturtma yapıcam..tatlı kabak aldım bayram tatlısı için yeni bir tarif bulmuştum deneme şansım olacak onu da yapıcam yarın..offf çok yoruldum ..hastanede de yorulmuştum zaten..

amma konuştum beyaaa

slm kızlar beni listeden çıkarın, çünkü uyamıyorum bu dönemde karataya mide bulantılarım çok arttı inşallah doğumdan sonra sıkı bir diyete girerim,hepinize kolay gelsin

tamam canım..sen takıl bize muhabbete gel..

sabah

peynirli omlet
peynir
yoğurt

öğlen

yoğurt çorbası
az buğdaylı

akşama fazla bişey yemeyi düşünmüyorum..ama acıkırım kesin..bakalımm

selam kısslar nasılsınızgeçmişi okudum geldim,aplam döktürmüş yine
2 gündür gelemedim.anneanneme yardıma gidiyorum temizlik için
yürüyüşlerimi de aksatmadım ama kilom aynıydı bugün desanırım reg öncesi diye:44:bakalım yarın ne çıkacak....

az önce didim bende bu kıss nerde diye..iyi insanım benimm..

regldendir canım sıkam canını..haftaya süper olursun..

leylağım yarın liste sende kuzumm..

leylakım kolay gelsın her yere yetıyon valla sen sımdı annenın evınede bı el atarsın

sersumum mısafır sofranın fotosunu ısterük orda gıbı oluyok bacım

Yavlucuuuum , Özlemim Kartalım , n'aber canikom , nasılsın , toparladın mı herşeyi , asayiş berkemal mi ?

bende ayrıntı hastalığı var da biraz,illa yapılınca dibini köşesini bulucammesela bulaşık makinasının kapağını açınca altta normalde gözükmeyen fekat kapak açılınca ortaya çıkan bi alan var ya..işte onu silmek isterim,mutfağı süpürürken çekmece içlerini,fırının içini filan da süpürürüm yaniama sanma ki çok titizim,gece gündüz temizlik yaparım..haşaaa..zaten vaktim ve halim yokhali vakti yerinde değilim yaneee...bu, senelik temizlik de ondan

hehe şekil 2A LEYLAK o nerelerde sahii:44::44::44:

ben de okuduğumda AYNI BEN didim sersumum
az önce didim bende bu kıss nerde diye..iyi insanım benimm..

regldendir canım sıkam canını..haftaya süper olursun..

leylağım yarın liste sende kuzumm..

aaaa ben unutmuşum onu iyi ki hatırlattın mıhtarım
yarın da aydın a gidicem ama saat 2 gibi falan..birazdan büyük bi ilan verip topiğe duyurayım bari

leylakım kolay gelsın her yere yetıyon valla sen sımdı annenın evınede bı el atarsın

sersumum mısafır sofranın fotosunu ısterük orda gıbı oluyok bacım

sağol bebişim
annemin evine geçen hafta el attım canım

kıslar yarın liste sırası bende.yarın aydın'a gitmek zorundayım.o yüzden bildirimlerinizi en geç 13:00 e kadar yapabilirseniz çok sevinirim

slm kizlar..
2. ogunum..
kisir bol yesillikli
2 kepce ezogelin corba
bol marul
2 ceviz
2 gunkurusu
simdi yesil cay iciyorum..

Hem ne çenemize vermek , virvirvir hiç durmadık , hele ben hiç durduramadım çenemi Pampişim.Sen olaydın sustururdun beni , sensizlikte ayarım bozuldu
Ramaska , tatlım ya , ben sana upuzun bi hoşgeldin yazısı yazıp yollamıştım ve akabinde de bizim internet gitmişti.Galiba o internetle beraber benim yazıda uçmuş-gitmiş...Hoşgeldin hayatım , nasılsın görüşmeyeli?Okudum ki çoluk-çocuk hep afiyetteymişsiniz.Ablamız okullu olmuş , bebeğimiz kocaman olmuş , ne mutlu bize ki güzel haberlerle döndün.Kilolar sorun değil zaten , he hiç sorun etmiyoruz , amaaaaan veririz diyoruz , mühim olan afiyet-sağlık , gerisi olduğu kadar canımcım

bırdyım senın yorumların benı benden alıyor kopuyorum resmen nolur her yazıyı alıntıla herkese yorum yap noooluuurrrrr

bırdyım senın yorumların benı benden alıyor kopuyorum resmen nolur her yazıyı alıntıla herkese yorum yap noooluuurrrrr

Pampişim benim de içimde fırtınalar kopuyo ama öyle yaparsam zaten evde bi yemek yapıyorum biliyosun , onu da yapamam , sonra enişteniz benden hoşnut kalmayabilir hafazanallah

aplam canım aplamanneme de anneanneme de kıyamıyorum yaa,yardım ediyorum işte.çocuk da olmayınca her yere yetişiyorum işte
ablam benden de manyaktır temizlik konusundadün aramış beni,belediye evin önünü kazıyo her yer kirlendi diyohergün dipköşe yerleri dolapları siler mesela o

sorma yaa aplam,toplu katliam gibi her ay herkes aynı zamanda adet görüyo.seninle ped işine mi girsek?iyi para kazanırız heeee:86::86::86::86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…