Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ya kızım valla ne kadar şartlı-şurtlu insanlarsınız , hergün dip-köşe ne demek yaww , buna ne can dayanır , ne sabır dayanır , ne dip dayanır ne de köşe...Bu nasıl temizlik aşkıdır yahu ...Ablana selam söyle , bi de de ki yıpratmasın kendini , ileride lazım olur o bel , o sırt , o dizler Sonra ben bok içinde badem karı şeklinde dimdik dolanırken , siz temiz evlerinizde iki büklüm gezersiniz maazallah

Ped işine girelim valla.Karatay pedi üretip satalım.Pedleri kuruyemiş şeklinde yapalım mesela , ne dersin puhahahaha

selam kızlar bugün evlilik yıldönümümüz ama malesef kocişim nöbetçi. bendede sabahtan baş ağrısı vardı havalardan sanırım üşütmüşte olabilirim. gelelim günlük menüme:
sabah 1 muz ve bikaç ceviz
öğle tavuklu şehriye çorbası
akşam domates soslu köfte ve közlenmiş kırmızı biberli yoğurt.regl öncesindeyim ve şiştiğimi hissediyorum bakalım yarın tartı ne göstercekkkk

badem karı heeeebiz de buruşmuş sebzeye döneriz artık
yumurta şeklinde yaparsak daha çok satarız bence

Nice nice yıllara Tiramisu yapılmamış , alkışşşş Heh güzel işte , madem eşin de nöbetçi sen de aç TV'yi , uzan , bi de çay-may sıcak bişey yap , ohhhhh misssss ...
badem karı heeeebiz de buruşmuş sebzeye döneriz artık
yumurta şeklinde yaparsak daha çok satarız bence
Yumurta şeklinde , hmmmm mantıklı , ortası sarı kenarları beyaz de mi
3 km.
35 dk yurundu...

Selam kızlar bol muhabbetler geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım ben yine koşturmacadayım eve şimdi girdim bi cigara bide çay aldım pc başına geçtim sefam olsun

Selam kızlar bol muhabbetler geçmişi okuyamadım nasılsınız bakalım ben yine koşturmacadayım eve şimdi girdim bi cigara bide çay aldım pc başına geçtim sefam olsun

Ohhhhh cigara mı dedinnnnn , şuan nasıl canım çekti anlatamam , tam da yemeğin üstüne , am evde yok , günlerdir de içmedim , olsaydı kesin içerdim şimdi valla Sana afiyet olsun canımcım , n'aber , nasılsın görüşmeyeli ? Hastaneden çıktınız mı , takip edemedim , eşin-kızlar nasıl ?

senin yerinede ben içerim hastane işi bitiyomu sorma bugünde annemi götürdüm sırayla diyorum yarında eşimin kemo günü yine üstünede akşama büyük civcivi ookuldan alacakmışım velisi ben oldugum için ilk hafta imza atmam gerekiyomuş ufak ergenyus malesef gelemiyor dershanesi var ne çektim be ordan oraya koşturuyorum liste kimde benim kilo sapıttı 2 gün önce 72 leri görmüştüm sabah yine aynı kilodaydım yarın akşama kadar gelemem

sen nasılsın canım

Ayyy bak şimdi regl olasım geldi

allah sana sabır ve güç versin kardelenim....ne kadar yoğun bir koşuşturmacanın içindesin gerçekten...

liste bende yarın bebişim
oda olsun artık ne yapayım

allah sana sabır ve güç versin kardelenim....ne kadar yoğun bir koşuşturmacanın içindesin gerçekten...

liste bende yarın bebişim

amin canım sağolasın kilom aynı falakaya yatıracak muhtar sonunda benide

gelse yanımda dursa banada kolaylık olacak canı sağolsun ama gelmiyor evimde evim diyo

Hakket ne çektin be Kardelenim Sabır-sabır , sonu iyi gelsin diyorum ama bi de sana sormak lazım nasılmış bu tempoya katlanmak...Benim en şaştığımsa senin hala kilo-liste-Karatay şeklinde buralarda dolanabilmen , valla ne süper kadınsın yawww Yarın liste Leylak'da...O da Aydın'a gidecekmiş incir yemeye , illaki saat 13.00'e kadar bildirim yapacaksınız diye hepimizi peşin peşin kalayladı cadı deeeeeeermişiiim Yok kalaylamadı da , sonraya kalırsanız listeye-misteye giremezsiniz demeye getirdi bi nev'i (anlamadık sanma Leylak) Kilo bakımından sıkıntı yapma , hepimiz regl olacağımız için fıçı gibiyiz , yalnız diilsin
Ben de nasıl oliiim , iyim valla.Yok yaramaz bişey.Tıngır-mıngır gidiyo işte

amin canım sağolasın kilom aynı falakaya yatıracak muhtar sonunda benide

gelse yanımda dursa banada kolaylık olacak canı sağolsun ama gelmiyor evimde evim diyo

mıhtarımız sadece kaçamak yapanları falakaya yatırıyo korkma
şimdiden yazdım listeye yüzdeni

dombili olmak istemiyorum artık 5 kilo daha versem süper olacak insanın istediği begendiği şeyi alıp giymesi güzel bir duygu hemde sağlıklı beslenerek gidiyo kilolar önceden xxl giyiyordum şimdi ise m l değişiyor bundan süperi olamaz allah iyilik versin canım

aplam bu arada senin için incir yiyip kulaklarını çınlatıcam söz
Çınnnnnnn , çok severim valla , 10 tane ye benim için
oda olsun artık ne yapayım
Yane ....Onlar hiç içmemiş anlamazlar , sen iç canımcım...Aaaaa delirsin mi kadın ayolllll
Kız bu elverişsiz şartlar altında dahi ne kadar makul-mantıklı konuşuyosun , hayranım sana valla Sen 5 diil 10 kilo daha verirsin bu şuurla...

içiyom zaten kimseyi açıkcasın tınlamıyom kızlar aman üzerinize alınmayım sağol canım 68 olsam yeter bundan fazlası yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…