Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

cırcır olurum kısss sonra

birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine

cırcır olurum kısss sonra
E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gider
birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine
Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?

Nice nice yıllara Tiramisu yapılmamış , alkışşşş Heh güzel işte , madem eşin de nöbetçi sen de aç TV'yi , uzan , bi de çay-may sıcak bişey yap , ohhhhh misssss ...

teşekkürler canım tiramisu yapılmadı ama cnm acayip dondurma istiyo evlilik yıldönümü hatrına bi küçük kaçamaktan bişi olmaz heralde dimi heehhhhee

ben böyleleri yüzünden 2 ev değiştirdim daha öncenefret ediyorum böyle tiplerden

E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gider

Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?

yok canım bu başkası ama yıldırdı bizi ama evsahibine demek farz oldu artık gecenin 3 de bile bagırıp çagırıyo bina yıkılıyo şu an mutfakda ne varsa indi aşagıya

ben böyleleri yüzünden 2 ev değiştirdim daha öncenefret ediyorum böyle tiplerden

kiracı ev sahibine dersek çıkarır artık dışarda görsen sanki o hiç kavgayı yapan biri değil adama sarılıp geziyo şaşırıyorum ya birde cahil olsalar ikiside okumuş ama adam olamamışlar biri ögretmen biri bankacı ıykk rabbim bölelerinden korusun çocuklarım var kınamıyorum

çok tuhaflarmış gerçekten

teşekkürler canım tiramisu yapılmadı ama cnm acayip dondurma istiyo evlilik yıldönümü hatrına bi küçük kaçamaktan bişi olmaz heralde dimi heehhhhee
Tabi ki olmaz , afiyetle ye hayatım
Ben de tiksiniyorum , tüylerim diken-diken oluyo , ürperiyorummmmm
yok canım bu başkası ama yıldırdı bizi ama evsahibine demek farz oldu artık gecenin 3 de bile bagırıp çagırıyo bina yıkılıyo şu an mutfakda ne varsa indi aşagıya
E Rukiye kimdi yawww , bak şimdi dert oldu bana akşam akşam :26::26::26:
Sen hatırladın mı Rukiye'yi Laylakım ? Rukiye vardı , bi de küçük kız vardı , bi kadın daha vardı ama onun ismini hatırlayamadım şuan

hoşbulduk canım ,buraya yazdığım saatten beri öğle yemeği olarak 1 küçük kase tarhana çorbası,ve 1 tabak az bulgurlu kabuska yedim,akşamki menümde aynısı + yoğurt saat 7 de yedim,şimdide yeşilçayımı demledim onu içeceğim ,kızlar motivasyonum çok düşük,kendimi yemeğe vermiş durumdayım ama buraya yazdığım saatten beri kendime söz verdim yemicem yemiyorum bakalım ,artık bu kilo depresyonu bitsin artık 3 hamilelikten sonra yeter diyorum.........

hoşgeldin aramıza bir iki güne kadar alışırsın yemeği düüşünme öğünlerinde doyana kadar yemelisinki sonrasında açlık duyma umarım düzeltirsin motivasyonunu

Sööle valla evsahibine çıkartsın yellozu evden , pis edepsiz

E süper yemişin işte , niye motivasyonun düşük ki , zaten böyle yeniyo , üzme sen kendini , yavaş-yavaş gider o kilolar

hatırladım tebisi,2 bilinmeyenli denklem gibi çözememiştik bi ara
rukiye komşunun kızı değil miydi:44::44:

slm kizlar:)
kizlari yatirdim ilik limonlu su yaptim onu icicem..zira hava baya sogudu soguk pek icilmiyo..vadim baslicak simdi ..size bol muhabbetler..

hoşgeldin aramıza bir iki güne kadar alışırsın yemeği düüşünme öğünlerinde doyana kadar yemelisinki sonrasında açlık duyma umarım düzeltirsin motivasyonunu

evet canım doyana kadar yemeliyim sanırım sınır yok,(tabiki yasaksız olan gıdalardan)iyiymiş vallahi öğün aralarınızı 4,5 saat tutabiliyomusunuz?

Hah , de mi sallamamışım ben yani...Peki bunlar Kardelen'in tanıdıkları mıydı ? Evet aynen , anlamamıştık kim-kimdir , amma hafıza var kız sende

rukiye diğer adıyla ürkek teyze yan komşum yazık ya oda önceki gün ameliyat oldu bu arada onuda çıkardım aradan geçmiş olsuna gittim 23 yaşında bacak damarları genişleme yapmış kasıkdan dize kadar almış doktor o damarı rabbim şifa versin onada

bugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…