Çınnnnnnn , çok severim valla , 10 tane ye benim için
Yane ....Onlar hiç içmemiş anlamazlar , sen iç canımcım...Aaaaa delirsin mi kadın ayolllll
Kız bu elverişsiz şartlar altında dahi ne kadar makul-mantıklı konuşuyosun , hayranım sana vallaSen 5 diil 10 kilo daha verirsin bu şuurla...
içiyom zaten kimseyi açıkcasın tınlamıyom kızlar aman üzerinize alınmayım sağol canım 68 olsam yeter bundan fazlası yakışmaz
E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gidercırcır olurum kısss sonra
Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine
Nice nice yıllaraTiramisu yapılmamış , alkışşşş Heh güzel işte , madem eşin de nöbetçi sen de aç TV'yi , uzan , bi de çay-may sıcak bişey yap , ohhhhh misssss ...
birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine
E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gider
Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?
E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gider
Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?
ben böyleleri yüzünden 2 ev değiştirdim daha öncenefret ediyorum böyle tiplerden
kiracı ev sahibine dersek çıkarır artık dışarda görsen sanki o hiç kavgayı yapan biri değil adama sarılıp geziyo şaşırıyorum ya birde cahil olsalar ikiside okumuş ama adam olamamışlar biri ögretmen biri bankacı ıykk rabbim bölelerinden korusun çocuklarım var kınamıyorum
Tabi ki olmaz , afiyetle ye hayatımteşekkürler canım tiramisu yapılmadı ama cnm acayip dondurma istiyo evlilik yıldönümü hatrına bi küçük kaçamaktan bişi olmaz heralde dimi heehhhhee
Ben de tiksiniyorum , tüylerim diken-diken oluyo , ürperiyorummmmmben böyleleri yüzünden 2 ev değiştirdim daha öncenefret ediyorum böyle tiplerden
E Rukiye kimdi yawww , bak şimdi dert oldu bana akşam akşam :26::26::26:yok canım bu başkası ama yıldırdı bizi ama evsahibine demek farz oldu artık gecenin 3 de bile bagırıp çagırıyo bina yıkılıyo şu an mutfakda ne varsa indi aşagıya
Sen hatırladın mı Rukiye'yi Laylakım ? Rukiye vardı , bi de küçük kız vardı , bi kadın daha vardı ama onun ismini hatırlayamadım şuan
canim oncelikle hosgeldin.bence gayet iyi anlatmissin.eger hergun burda yediklerini paylasirsan arkadas olan eksik yada fazlaliklari soyleyecektir.boyun kac ve kac kilo vermek istiyorsun....
biz motivasyonu arttirmak icin yaris yapiyoruz.bir haftada en cok kim kilo vericek diye.eger yarisa katilmak istersen 15 gun boyunca yediklerini paylasip siran geldiginde liste yapmayi kabul etmen yeterli...eger yarismaya katilmak istemezsen mecburi degil...
burdaki ortam cok guzel umarim duzenli gelirsin....
hoşbulduk canım ,buraya yazdığım saatten beri öğle yemeği olarak 1 küçük kase tarhana çorbası,ve 1 tabak az bulgurlu kabuska yedim,akşamki menümde aynısı + yoğurt saat 7 de yedim,şimdide yeşilçayımı demledim onu içeceğim ,kızlar motivasyonum çok düşük,kendimi yemeğe vermiş durumdayım ama buraya yazdığım saatten beri kendime söz verdim yemicem yemiyorum bakalım ,artık bu kilo depresyonu bitsin artık 3 hamilelikten sonra yeter diyorum.........
Sööle valla evsahibine çıkartsın yellozu evden , pis edepsizkiracı ev sahibine dersek çıkarır artık dışarda görsen sanki o hiç kavgayı yapan biri değil adama sarılıp geziyo şaşırıyorum ya birde cahil olsalar ikiside okumuş ama adam olamamışlar biri ögretmen biri bankacı ıykk rabbim bölelerinden korusun çocuklarım var kınamıyorum
hoşbulduk canım ,buraya yazdığım saatten beri öğle yemeği olarak 1 küçük kase tarhana çorbası,ve 1 tabak az bulgurlu kabuska yedim,akşamki menümde aynısı + yoğurt saat 7 de yedim,şimdide yeşilçayımı demledim onu içeceğim ,kızlar motivasyonum çok düşük,kendimi yemeğe vermiş durumdayım ama buraya yazdığım saatten beri kendime söz verdim yemicem yemiyorum bakalım ,artık bu kilo depresyonu bitsin artık 3 hamilelikten sonra yeter diyorum.........
Tabi ki olmaz , afiyetle ye hayatım
Ben de tiksiniyorum , tüylerim diken-diken oluyo , ürperiyorummmmm
E Rukiye kimdi yawww , bak şimdi dert oldu bana akşam akşam :26::26::26:
Sen hatırladın mı Rukiye'yi Laylakım ? Rukiye vardı , bi de küçük kız vardı , bi kadın daha vardı ama onun ismini hatırlayamadım şuan
hoşgeldin aramıza bir iki güne kadar alışırsın yemeği düüşünme öğünlerinde doyana kadar yemelisinki sonrasında açlık duyma umarım düzeltirsin motivasyonunu
hatırladım tebisi,2 bilinmeyenli denklem gibi çözememiştik bi ara
rukiye komşunun kızı değil miydi:44::44:
hatırladım tebisi,2 bilinmeyenli denklem gibi çözememiştik bi ara
rukiye komşunun kızı değil miydi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?