evet canım doyana kadar yemeliyim sanırım sınır yok,(tabiki yasaksız olan gıdalardan)iyiymiş vallahi öğün aralarınızı 4,5 saat tutabiliyomusunuz?
bugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi
Hah , de mi sallamamışım ben yani...Peki bunlar Kardelen'in tanıdıkları mıydı ? Evet aynen , anlamamıştık kim-kimdir , amma hafıza var kız sende
ben bugun 5,5 saat sonra 2. ogunumu yedim.evet canım doyana kadar yemeliyim sanırım sınır yok,(tabiki yasaksız olan gıdalardan)iyiymiş vallahi öğün aralarınızı 4,5 saat tutabiliyomusunuz?
kardelencigim hic konusamadik senle ..sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum
evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorum kardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi
bugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi
kabuskada olduğu için yemedim canım akşam yemeğimde kabuska vardı,öğlende yemiştim ,o yuzden hakkımı akşama sakladım ondankısır ve köfte yiyebilirdin ki bulguru çok kaçırmamak lazım kilo verme aşamasında 2 kaşık yemende sakınca yok
bravo vallahi ne diyeyim,iraden süpermiş ben duramam o saate kadar heralde çok acıkıyorum ,mide biraz buyuk bende kg 89 boy 1.72..alışacagız bakalım.sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum
ben bugun 5,5 saat sonra 2. ogunumu yedim.
kardelencigim hic konusamadik senle ..
esin icin gecmis olsun..
rabbim sifa versin ins..
cok tempolu bir yasamin var sanada guc kuvvet versin rabbim..
cok iradeli kuvvetli bir kadinsin okudugum kadariyla..
masallah..
rukiye diğer adıyla ürkek teyze yan komşum yazık ya oda önceki gün ameliyat oldu bu arada onuda çıkardım aradan geçmiş olsuna gittim 23 yaşında bacak damarları genişleme yapmış kasıkdan dize kadar almış doktor o damarı rabbim şifa versin onada
koptum ya komşularım sadece
bu listeyi incele istersen fikrin olsun aslında hocanın kitaplarını okumalısın öncelikle
Karatay Menüsü
rica ederim canim..evet malesef bu ara tempom oldugundan daha fazla ama geçecek inşallah canım iyi dileklerinde teşekkür ederim
aramıza hoşgeldin canım
kabuskada olduğu için yemedim canım akşam yemeğimde kabuska vardı,öğlende yemiştim ,o yuzden hakkımı akşama sakladım ondan
bravo vallahi ne diyeyim,iraden süpermiş ben duramam o saate kadar heralde çok acıkıyorum ,mide biraz buyuk bende kg 89 boy 1.72..alışacagız bakalım.
Huhuuuuuuuuuu
Nabersiniz kızlarr geçmişegöz atamadım bir yandan okumaya çalışıcam
evet malesef bu ara tempom oldugundan daha fazla ama geçecek inşallah canım iyi dileklerinde teşekkür ederim
kıss hoşgeldin nasılsın bakalım alıştınmı yerine işineHuhuuuuuuuuuu
hoşbulduk şeker..
rica ederim canim..
sen hep 2 ogunmu beslenmistin kilo verirken..sende baya verdin sanirim..yuruyus ne kadar yaptin aydinlatirsan sevinirim..
bende duramam diyordum en son tartıya çıktıgımda 91 leri görünce dur dedim artık sonrasında gitti bak kilocuklar daha da gidecek inşallah ilk başladıgımda nasıl yapacam gidecekmi imreniyordum kilo verenleri görünce rakip oluncada hırslanıyo insan sende verirsin sıkma canını
hoşgeldin bacım nasılsın
hosgeldin tatlim..Huhuuuuuuuuuu
vuvv 20 kiloya yaklasmissin superrr..boy kacti senin?bende duramam diyordum en son tartıya çıktıgımda 91 leri görünce dur dedim artık sonrasında gitti bak kilocuklar daha da gidecek inşallah ilk başladıgımda nasıl yapacam gidecekmi imreniyordum kilo verenleri görünce rakip oluncada hırslanıyo insan sende verirsin sıkma canını
ayni soruyu sormusuz:))evet ya kardelen çok güzel kg vermişsin ,sanırım mart ayından itibaren yapıyorsun iki öğünmü beslendin ?neler yaptın şeker banada anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?