Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet canım doyana kadar yemeliyim sanırım sınır yok,(tabiki yasaksız olan gıdalardan)iyiymiş vallahi öğün aralarınızı 4,5 saat tutabiliyomusunuz?

sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum

bugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi

kısır ve köfte yiyebilirdin ki bulguru çok kaçırmamak lazım kilo verme aşamasında 2 kaşık yemende sakınca yok

Hah , de mi sallamamışım ben yani...Peki bunlar Kardelen'in tanıdıkları mıydı ? Evet aynen , anlamamıştık kim-kimdir , amma hafıza var kız sende

evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorumkardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi

evet canım doyana kadar yemeliyim sanırım sınır yok,(tabiki yasaksız olan gıdalardan)iyiymiş vallahi öğün aralarınızı 4,5 saat tutabiliyomusunuz?
ben bugun 5,5 saat sonra 2. ogunumu yedim.

sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum
kardelencigim hic konusamadik senle ..
esin icin gecmis olsun..
rabbim sifa versin ins..
cok tempolu bir yasamin var sanada guc kuvvet versin rabbim..
cok iradeli kuvvetli bir kadinsin okudugum kadariyla..
masallah..

kısır ve köfte yiyebilirdin ki bulguru çok kaçırmamak lazım kilo verme aşamasında 2 kaşık yemende sakınca yok
kabuskada olduğu için yemedim canım akşam yemeğimde kabuska vardı,öğlende yemiştim ,o yuzden hakkımı akşama sakladım ondan
bravo vallahi ne diyeyim,iraden süpermiş ben duramam o saate kadar heralde çok acıkıyorum ,mide biraz buyuk bende kg 89 boy 1.72..alışacagız bakalım.

evet malesef bu ara tempom oldugundan daha fazla ama geçecek inşallah canım iyi dileklerinde teşekkür ederim

heh şimdi oldu
çok geçmiş olsun komşuna,allah şifa versin

koptum ya komşularım sadece

bu listeyi incele istersen fikrin olsun aslında hocanın kitaplarını okumalısın öncelikle

Karatay Menüsü

evet malesef bu ara tempom oldugundan daha fazla ama geçecek inşallah canım iyi dileklerinde teşekkür ederim
rica ederim canim..
sen hep 2 ogunmu beslenmistin kilo verirken..sende baya verdin sanirim..yuruyus ne kadar yaptin aydinlatirsan sevinirim..

Huhuuuuuuuuuu

Nabersiniz kızlarr geçmişegöz atamadım bir yandan okumaya çalışıcam

bende duramam diyordum en son tartıya çıktıgımda 91 leri görünce dur dedim artık sonrasında gitti bak kilocuklar daha da gidecek inşallah ilk başladıgımda nasıl yapacam gidecekmi imreniyordum kilo verenleri görünce rakip oluncada hırslanıyo insan sende verirsin sıkma canını

evet ya kardelen çok güzel kg vermişsin ,sanırım mart ayından itibaren yapıyorsun iki öğünmü beslendin ?neler yaptın şeker banada anlatırmısın

Huhuuuuuuuuuu

kıss hoşgeldin nasılsın bakalım alıştınmı yerine işine
hoşbulduk şeker..

rica ederim canim..
sen hep 2 ogunmu beslenmistin kilo verirken..sende baya verdin sanirim..yuruyus ne kadar yaptin aydinlatirsan sevinirim..

arada 3 de oldu erken kahvaltı edince 3 oluyor yavaş yavaş yürüdüm 2km ile başladım yürümesemde benim koşturmaca canım zaten evde duran biri değilim

idolüm sensin şeker ,ben seni tutuyorum

hoşgeldin bacım nasılsın

Hoşbuldummm

Bu aralar görüşemiyos yav. Gelemedim bi türlü. Gelmişken bir de menü bildiriyim

Yarın liste sende dimi cicim. Ben sabah kalkınca işe gitmeden tartılırım ama yazabilirmiyim bilmiyorum. Artık bi şekilde gelmeye çalışıcam

Huhuuuuuuuuuu

hosgeldin tatlim..
yogun calisiyorsun sanirim..
karatay nasil gidiyo..
vuvv 20 kiloya yaklasmissin superrr..boy kacti senin?

evet ya kardelen çok güzel kg vermişsin ,sanırım mart ayından itibaren yapıyorsun iki öğünmü beslendin ?neler yaptın şeker banada anlatırmısın
ayni soruyu sormusuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…