Ah yazık kızzzz , kıyamam Rukiye'ye , çok geçmiş olsun de benden de .Fakat Rukiye ilkokula gitmiyo muydu , ne çabuk büyümüş de varis olmuş kıssss???rukiye diğer adıyla ürkek teyze yan komşum yazık ya oda önceki gün ameliyat oldu bu arada onuda çıkardım aradan geçmiş olsuna gittim 23 yaşında bacak damarları genişleme yapmış kasıkdan dize kadar almış doktor o damarı rabbim şifa versin onada
Yazııııkkkk , acemiliğinin kurbanı olmuşun , yoksa yiyebilirdin ikisinden de ...Neyse en azından ne kadar iradeli olduğunu görmüşsün , bi dahaki sefer yutarsın köfteleribugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi
sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum
Rukiye vardı , bi teyze daha vardı , dövülen bi çocuk vardı , şiddet , gerilim , aşk vardı ama mevzu neydi Leylakımmm , tüm bunlar niye vardı
evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorum kardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi
kıss hoşgeldin nasılsın bakalım alıştınmı yerine işine
Hoşbuldum şekerİşime alıştım da baya yoğunluk var şu ara mevsim geçişleri malum herkes hastanelerde :2::2:
Sık sık gelemiyorum bende eve baya yorgun geliyorum yemeği yiyip sızıyorum
Kızlar katibe gibi yaza yaza parmaklarım ağrıdı , kaçıyorum ben artık.Hepinizi öpüyorum , yarın için bol şans diliyorum.Leylakım şimdiden ellerine sağlık bitanem
Hoşbuldummm
Bu aralar görüşemiyos yav. Gelemedim bi türlü. Gelmişken bir de menü bildiriyim
Yarın liste sende dimi cicim. Ben sabah kalkınca işe gitmeden tartılırım ama yazabilirmiyim bilmiyorum. Artık bi şekilde gelmeye çalışıcam
benim idolumda leylakımdı
Rukiye vardı , bi teyze daha vardı , dövülen bi çocuk vardı , şiddet , gerilim , aşk vardı ama mevzu neydi Leylakımmm , tüm bunlar niye vardı
iyi geceler canım bol leptinler olsun sana yarın tartıda hepinizin yüzü gülsün yarın akşama yorgun olmasam gelirim bende kendine cici bak emi
Kızlar katibe gibi yaza yaza parmaklarım ağrıdı , kaçıyorum ben artık.Hepinizi öpüyorum , yarın için bol şans diliyorum.Leylakım şimdiden ellerine sağlık bitanem
hosgeldin tatlim..
yogun calisiyorsun sanirim..
karatay nasil gidiyo..
rabbim kolaylık versin canım
Gel gel , günün kritiğini yaparızCici bakıcam kendime.Lafı tersten anlayıp gidip kıyafet alasım geldi şuan içimden (Adam olmam ben valla)
yoğun çalışıyosun galiba çiğdoşum,allah kolaylık versin
evet canım liste bende
ben de çıkıyorum kısslar,çanta hazırlamam gerek..herkese iyi geceler bol leptinler
ben de çıkıyorum kısslar,çanta hazırlamam gerek..herkese iyi geceler bol leptinler
iyi geceler hatunlar bende kaçıyorum artık yarın görüşürüz leylakım sanada kolay gelsin canım
koyarım datlımm..ayıpsun.sersumum mısafır sofranın fotosunu ısterük orda gıbı oluyok bacım
yemeğe gittim görmemişim balımmsersuuum,papiiiişşş,naber canlar
:86::86::86::86:ben de okuduğumda AYNI BEN didim sersumum
aaaa ben unutmuşum onu iyi ki hatırlattın mıhtarım
yarın da aydın a gidicem ama saat 2 gibi falan..birazdan büyük bi ilan verip topiğe duyurayım bari
sağol bebişim
annemin evine geçen hafta el attım canım
pirinç pilavıdır ama ben bulgur pilavı yapıciimm..yoksa pirinç mi yapsam..ayy kafamı karıştırdın beyaa..noolcak bulgur yapsam ..çok mu bozulur islim kebaabı hazretlerii..Muhtar akşam valla çok yazıştık , akıllara zarar ...Lakin sen de bu mesajınla hepimizi solladın-geçtinAyrıca da senin bugünün de benim dün gece gibi ne kaaa hareketli geçmiş kısss...Ne çok iş yapmışın ...Misafirlerin sağlığını hiçe sayıp patlıcanları kızartman da gözümden kaçmadı bu arada Neticede islim kebabının hakkı pirinç pilavıdır ve de cacıktır...Ben bunu bilirim bunu söölerim...Hep-sürekli "islim kebabının hakkı pirinç pilavıdır ve de cacıktır" deyip sokaklarda gezen bi deli gibi hayal ettim şuan kendimi ve de ikinci kopuşşşşşş :
Kızlar acayip çoklu alıntı yaptım , inşallah format-mormat bozulmamıştır yoksa muhtar beni rencide eder valla
Akşam yemeğini de sööliim , kuru fasulye demiştim zaten , yanına aşurelik buğdaydan pilav (bunu ben uydurdum gene , tavsiye edicem size de ) , salata , acı biber turşusu (kornişonlarda sorun var ama biberler şahane demiştim de mi ? He işte hay ben onu diyen ağzıma tükiriiim , dememe kalmadı kavanozon üstü beyaz beyaz olmuş.Şimdi hepsini kaba alıp yıkadım , günde 3 öğün acı biber yiyip tüketmemiz lazım mebcuuuurrrr
Ayyy bak şimdi regl olasım geldi:
kolay gelsin canımcım...senin yerinede ben içerim hastane işi bitiyomu sorma bugünde annemi götürdüm sırayla diyorum yarında eşimin kemo günü yine üstünede akşama büyük civcivi ookuldan alacakmışım velisi ben oldugum için ilk hafta imza atmam gerekiyomuş ufak ergenyus malesef gelemiyor dershanesi var ne çektim be ordan oraya koşturuyorum liste kimde benim kilo sapıttı 2 gün önce 72 leri görmüştüm sabah yine aynı kilodaydım yarın akşama kadar gelemem
yok gülüm niye döövimm senin gibi azimli hatunu:13::13::13:amin canım sağolasın kilom aynı falakaya yatıracak muhtar sonunda benide
gelse yanımda dursa banada kolaylık olacak canı sağolsun ama gelmiyor evimde evim diyo
Hakket ne çektin be KardelenimSabır-sabır , sonu iyi gelsin diyorum ama bi de sana sormak lazım nasılmış bu tempoya katlanmak...Benim en şaştığımsa senin hala kilo-liste-Karatay şeklinde buralarda dolanabilmen , valla ne süper kadınsın yawww Yarın liste Leylak'da...O da Aydın'a gidecekmiş incir yemeye , illaki saat 13.00'e kadar bildirim yapacaksınız diye hepimizi peşin peşin kalayladı cadı deeeeeeermişiiim Yok kalaylamadı da , sonraya kalırsanız listeye-misteye giremezsiniz demeye getirdi bi nev'i (anlamadık sanma Leylak ) Kilo bakımından sıkıntı yapma , hepimiz regl olacağımız için fıçı gibiyiz , yalnız diilsin
Ben de nasıl oliiim , iyim valla.Yok yaramaz bişey.Tıngır-mıngır gidiyo işte
mıhtarımız sadece kaçamak yapanları falakaya yatırıyo korkma
şimdiden yazdım listeye yüzdeni
cırcır olurum kısss sonra
birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine
ivit ivitt..ben hemen haırladım rukiyeyiii
evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorum kardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi
Ah yazık kızzzz , kıyamam Rukiye'ye , çok geçmiş olsun de benden de .Fakat Rukiye ilkokula gitmiyo muydu , ne çabuk büyümüş de varis olmuş kıssss???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?