Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ah yazık kızzzz , kıyamam Rukiye'ye , çok geçmiş olsun de benden de .Fakat Rukiye ilkokula gitmiyo muydu , ne çabuk büyümüş de varis olmuş kıssss???
bugun arkadaşa giitim kısır ve köfte vardı uzattılar 1 çay kaşığı aldım aklıma sizler geldiniz cıssss diye çektim elimi yemedim vallahi
Yazııııkkkk , acemiliğinin kurbanı olmuşun , yoksa yiyebilirdin ikisinden de ...Neyse en azından ne kadar iradeli olduğunu görmüşsün , bi dahaki sefer yutarsın köfteleri
sabah 10 da kahvaltı ediyorum akşam 6 ya kadar bişey yemiyorum sadece su çay yeşilçay içiyorum
O ne yawww , 8 saat nasıl duruyosun Ben artık senin kesinlikle android olduğunu düşünüyorum valla , nasıl bişeysin sen yaaa

evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorumkardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi
Rukiye vardı , bi teyze daha vardı , dövülen bi çocuk vardı , şiddet , gerilim , aşk vardı ama mevzu neydi Leylakımmm , tüm bunlar niye vardı

kıss hoşgeldin nasılsın bakalım alıştınmı yerine işine

Hoşbuldum şeker İşime alıştım da baya yoğunluk var şu ara mevsim geçişleri malum herkes hastanelerde :2::2:

Sık sık gelemiyorum bende eve baya yorgun geliyorum yemeği yiyip sızıyorum

Kızlar katibe gibi yaza yaza parmaklarım ağrıdı , kaçıyorum ben artık.Hepinizi öpüyorum , yarın için bol şans diliyorum.Leylakım şimdiden ellerine sağlık bitanem

Kızlar katibe gibi yaza yaza parmaklarım ağrıdı , kaçıyorum ben artık.Hepinizi öpüyorum , yarın için bol şans diliyorum.Leylakım şimdiden ellerine sağlık bitanem

iyi geceler canım bol leptinler olsun sana yarın tartıda hepinizin yüzü gülsün yarın akşama yorgun olmasam gelirim bende kendine cici bak emi

yoğun çalışıyosun galiba çiğdoşum,allah kolaylık versin
evet canım liste bende

benim idolumda leylakımdı

Rukiye vardı , bi teyze daha vardı , dövülen bi çocuk vardı , şiddet , gerilim , aşk vardı ama mevzu neydi Leylakımmm , tüm bunlar niye vardı

ayy kafam çorba oldu yine

iyi geceler canım bol leptinler olsun sana yarın tartıda hepinizin yüzü gülsün yarın akşama yorgun olmasam gelirim bende kendine cici bak emi

Gel gel , günün kritiğini yaparız Cici bakıcam kendime.Lafı tersten anlayıp gidip kıyafet alasım geldi şuan içimden (Adam olmam ben valla)

hosgeldin tatlim..
yogun calisiyorsun sanirim..
karatay nasil gidiyo..

Evet biraz yoğunum olsun sağlık olsun da

rabbim kolaylık versin canım

Amin canım sağol

Haydi güle güle git canım Katibeciğim öptüm seni kocaman

ben de çıkıyorum kısslar,çanta hazırlamam gerek..herkese iyi geceler bol leptinler

1. Öğün

1 çay, 1 poğaça

2. öğün

1 tavuk but
1 kase domates çorbası
1 kase yoğurt

3. öğün

6 tane Lahana dolması
1 kase havuçlu maydonoz salatası

iyi geceler hatunlar bende kaçıyorum artık yarın görüşürüz leylakım sanada kolay gelsin canım

sersumum mısafır sofranın fotosunu ısterük orda gıbı oluyok bacım
koyarım datlımm..ayıpsun..accayip güzel pastamı da yaptım..canınız çekmesin amaa
sersuuum,papiiiişşş,naber canlar
yemeğe gittim görmemişim balımm
:86::86::86::86:
cicim değiştirseydik keşke..elin ayağına dolaşmasaydı..neyse yaa geciken olursa eklesin kendini listeye..

süper hatunnn

pirinç pilavıdır ama ben bulgur pilavı yapıciimm..yoksa pirinç mi yapsam..ayy kafamı karıştırdın beyaa..noolcak bulgur yapsam ..çok mu bozulur islim kebaabı hazretlerii..olay yine karıştı zatenn

formatı bir fireyle atlatmışsın..uzun süredir alıntı yapmamana veriyorum çekirge üzülme..

Ayyy bak şimdi regl olasım geldi :

kolay gelsin canımcım...
amin canım sağolasın kilom aynı falakaya yatıracak muhtar sonunda benide

gelse yanımda dursa banada kolaylık olacak canı sağolsun ama gelmiyor evimde evim diyo
yok gülüm niye döövimm senin gibi azimli hatunu:13::13::13:

mıhtarımız sadece kaçamak yapanları falakaya yatırıyo korkma
şimdiden yazdım listeye yüzdeni

cırcır olurum kısss sonra

birgün şu alttaki gelini haşlayacam hergün hergün kavga gürültü daha 1 yıllık evliler adamı yine attı evden ne gece ne gündüz bilmiyor allahın hanzosu bina yıkılıyo yine
ürkek napıyooo..

evet hatta komşu kızıydı annesi dövmüştü falan dimiallahım hatırlıyorumkardelenin tanıdıkları diye hatırlıyorum ama:44:kardelenim aydınlat bizi
ivit ivitt..ben hemen haırladım rukiyeyiii

ayy ne yazmışınız ne yazmışınız bee...kayınçom hep senden ötürü..

olayylarr olayylarr...bizde de ..hani misafirler cumartesi gelcüktü yaa ..yok ogün kocişimin toplantısı varmış..aradık pazara gelin dedik pazara da onların işi varmış vee sonuç gene yarın akşam gelücüklerrr..

ben iyi ki yemeği bitirmişim vee üstüne tatlıyı da bitirdim..kaldı çorba,salatalar ,pilavv(islim kebabının hakkı nedir onu çözücemmm)

yarına kaldı temizlik..

akşam yemeğime gelince

2 tabak yoğurt çorbası
maydanozz

çook yorgunumm..ve yarın da çoook yoruluciimm...öpüldünüz canlarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…