Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kizlar,

karatay icin hazirliklarim tam gaz devam ediyor... bugun annemin bahcesinden tazecik ceviz topladik...
Türkiyedeki halamdan köy tereyagi, kayinvalidemden kendi bahcesinden ceviz ve findik ici istedim.
internettende dogal günkurusu siparisi verdim.
diyete basladim ama insallah bu hafta karataya tam anlamiyla baslicam

kocişi işe çağırdılar..ben de sıkıldım bi bakiim dedim..kimler varmış bakemmm

çocukları uyuttun tura mı çıktın hatunum...benim kız da uyudu..tv de bi tartışma programı var onu izliyom bende

merhaba arkadaşlar ben de bu diyeti yapmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim 74 kg 168 cm boyum var 65 olsam yetecek :)

merhaba arkadaşlar ben de bu diyeti yapmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim 74 kg 168 cm boyum var 65 olsam yetecek :)

hoşgeldin canım..başarılar dilerim..öncelikler ilk sayfamızı okumalı oradaki linkleri incelemelisin..çok faydasını görürsün..takıldığın yerlerde biz burdayız

Ayyy bak şimdi regl olasım geldi

Olursun , olursun , ben kani oldum yane

E daha iyi işte , boşalır bağırsakların , kilocuklar akar-gider

Ha bu gelini sen anlatmıştın di mi , Rukiye'nin bişeyi miydi , ben mi salladım acaba ?

Hah , de mi sallamamışım ben yani...Peki bunlar Kardelen'in tanıdıkları mıydı ? Evet aynen , anlamamıştık kim-kimdir , amma hafıza var kız sende

Gel gel , günün kritiğini yaparız Cici bakıcam kendime.Lafı tersten anlayıp gidip kıyafet alasım geldi şuan içimden (Adam olmam ben valla)

sersumum muneccım gıbı hatunsun ha aynen oyle oldu el etek cekıldı ıkı dakka kendımle yanı sızınle basbasa kalayım dedımdı

leylakım gule gule gıt gel bebısım

bırdy allah senı ıyı etsın emı yıne geberdım gulmekten omega3 işi degıl bu nasıl bır kımyasal alıyon neyın kafasıyla yapıyon bu esprılerı

hadi kızlar kapatıyoruz tükkanı sabah sersum cano acar kepenklerı
hepınıze bol leptınler olsun sabah tartıda gozlerınız boyle acılsın tabı olumlu anlamda

kizlar dukkani aciyorum......gunaydin
.ins.herkes guzel kilo verir..tartilarda yuzunuz guler ins....
gecmisi daha sonra okuycam cok kaynitmissiniz birdy cosmussun canim yine dokturmussun...

kizlar menemenle karatay kahvaltisi yaptim.
aksama kofte ve salata...

sağol bebişiiiim

günaydın sersumum​bugün yürüyüşe gitmiycem ama erkenden uyandım yine...liste sırası bende diye heyecandan uyuyamadım deeeeeeermişim
inşaallh hepimiz eksileri görürüz canlar

Son düzenleme:
günaydın canlar ilk kilo bildirimi benden
geçen haftaki kilo 76.100
bu haftaki kilo 76.600
aradaki fark +500:26:
yüzde +0.698
umarım bu artı regl haftası olmasındandır acil çıkmam lazım kızlar akşama görüşürüz inşallah öpüldünüz
leylakcım kolay gelsin canım

Son düzenleme:
bende ilk gün böyle heyecanlıydım herşeyim tam olsun istiyordum seni çok iyi anlıyorum canım kurallara uyarsan verirsin canım hiç sıkma canını başarılar
doyuncaya kadar yiyecekmişiz okudum heralde açlık krizi böyle çözülüyor

canım kendi adıma söyliyeyim öğünleri atlamıcaksın zamanında yiyeceksin tatlı isteği olunca günkurusu imdada yetişiyo çiğ fındık bulursan sabah ve öğlen yarım çay bardağı tüketirsen açlık krizi falan olmaz nacizane

sabah kızımı okula bıraktım
4 mil leslie yaptım
kahvaltı canım istemedi
sadece 1 yeşil elma
4-5 fındık yeşil çay
öğlen ve akşamı daha sonra yazayım şu an karar veremedim

FİLİZTOPRAK
Başlangıç tarihi = 07 MART 2013
Başlangıç kilo = 78
Geçen hafta = 70.2
Bu hafta = 69.2
Fark = --1 kilo
Haftalık yüzde = --%1.424
Toplam fark = 8.8
Boy = 1.60
Beden = şimdi bilmiyorum
Spor = leslie 3-4 mil gün aşırı yapıyorum
düzenli yaptım faydasını gördüm kızlar ama kaçamağı en aza indirdim yani tadına bakıyorum diyelim
leylakım kolay gelsin canım

teşekkür ederim canım
olsun canım üzülme,regldendir o şişkinlik.haftaya baya bi - görürsün kesinlikle
bu arada yüzdeni yanlış hesaplamışsın,ben düzelttim

sağol canım
tebrikler filizcim,gördün 69 u vallaazmin sonucu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…