He valla , ben de bian zıbaramıcam zannettim de çok korktum Filizim
Ooooo senin durumun vahim o zaman , benim eşim çok beceriklidir valla , gerekirse etli dolma bile yapar ki sayısız defalar gerekmiştir ve de yapmıştır
Hatta bi keresinde annemler evi boyatıyolardı da onlara bi tencere dolma yapıp götürmüştü.Bizimkiler de "vay be , dünyada damadı dolma yapıp getiren tek anne-baba bizizdir" demişlerdi ."İşte böyle mübarek bi enişteye sahipsiniz , sizi gidi şanslı azınlık sizi" dedim ve burda resmen koptum , nasıl kahkaha atıyorum şuan keşke görseniz
Hayatım , güzelim , tatlım , canımın içi ; zaten şuana dek kendini niye zorladın ben anlamadım ki...Bırak diyeti-miyeti , hamileliğinin tadını çıkart , bebeğini al kucağına , ondan sonra çaresine bakarsın.Sıkılınca muhabbete gel ama
Muhtar akşam valla çok yazıştık , akıllara zarar ...Lakin sen de bu mesajınla hepimizi solladın-geçtin
Ayrıca da senin bugünün de benim dün gece gibi ne kaaa hareketli geçmiş kısss...Ne çok iş yapmışın ...Misafirlerin sağlığını hiçe sayıp patlıcanları kızartman da gözümden kaçmadı bu arada
Neticede islim kebabının hakkı pirinç pilavıdır ve de cacıktır...Ben bunu bilirim bunu söölerim...Hep-sürekli "islim kebabının hakkı pirinç pilavıdır ve de cacıktır" deyip sokaklarda gezen bi deli gibi hayal ettim şuan kendimi ve de ikinci kopuşşşşşş
Leylak sen nerelerdesin aplasının kuzusu ???? Geçen "Hobbit" filmini seyrettim , bol bol kulaklarını çınlattım
Döktürdüm ama sen yoktun , istifade edemedin bu furyadan , yazııııkkkk
Aydın'a da ablana mı temizliğe gidiyosun yoksa
Ayyy ne şanslı sülale be , keşke bizim ailede de olaydı böyle temizlik-perver bir zat
Leylak bu hafta herkes regl olacak galiba , ped
üreticileri yaşadı valla
Ayyy bende de hiç yok ayrıntı hastalığından.Ben sürekli "genel"
Yani Ptesi temizlik yaptık , ben sonra dedim ki bu hafta hergün 1 saat ev işi yapsam işlerim ne kadar kolaylaşır...Ve o saat bu saat elim bez yüzü görmedi valla , n'olucak benim sonum , valla çok korkuyorum.Zengin olsak da kadın alıp yaptırsam herşeyi
Sen bi de çalıştığın halde yapıyosun ya , valla şahanesin.Ben yıllık-mıllık bıraktım artık , 10 yıllık yapıyorum
Aaaa be bununla ilgili yukarıda yazdım zaten , demek ki geleceği görmüşüm
Aydın'a selam , benim için incir ye
Kızlar acayip çoklu alıntı yaptım , inşallah format-mormat bozulmamıştır yoksa muhtar beni rencide eder valla
Akşam yemeğini de sööliim , kuru fasulye demiştim zaten , yanına aşurelik buğdaydan pilav (bunu ben uydurdum gene , tavsiye edicem size de ) , salata , acı biber turşusu (kornişonlarda sorun var ama biberler şahane demiştim de mi ? He işte hay ben onu diyen ağzıma tükiriiim , dememe kalmadı kavanozon üstü beyaz beyaz olmuş.Şimdi hepsini kaba alıp yıkadım , günde 3 öğün acı biber yiyip tüketmemiz lazım mebcuuuurrrr