Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende bildirimimi yapayım
tartılmayı unutup anneme kahvaltıya gi
tmişimgelince tartıldım tok karnına 71 çıktımdemekki - deyim.ama ben yine aynı diyorum kiloma ne yapayım.unutkanlığın cezası

Kızlar herkese günaydın ,
Regl olucam , davul gibiyim , bel-mel bişey kalmamış , bildiğin odun gibi olmuşum.Buna göre kilo durumum da pek iç açıcı değil haliyle :

Geçen hafta : 45.2 kg
Bu hafta : 45.5 kg
Fark : ++0.3 kg
% : ++ 0.663 (gene diabloya ramak kalmış valla :18::18::18:)
Beden : 34 (#direnBirdy#)
Boy : 1.5 m

Arzederim.Leylakım kolay gelsin-ellerine sağlık-iyi yolculuklar.Kızlar ben yandım inşallah sizler yanmamışsınızdır.Hepinize ince günler diliyorum ve de kaçıyorum...

teşekkür ederim canım benim
aplam topikçe olduğu gibi seninki de regldendir...haftaya gider onlar

günaydın kızlargüzel bi cuma olsun diyerekten bildirimimi yapayım

Bildirim:04.10.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:20.09.2013
Başlangıç kilo:97.1
Geçen hafta:96.6
Bu hafta:95.7
Fark:-900 gr
Fark yüzdesi:%0.931
Toplam fark:-1400 gr
Beden:46-48
Boy:1.70
Spor:bu hafta 3 günde 4 saat yürüyüş

biraz geçmişe baktım da birdynin esprilerini görünce gülmekten alamadım kendimi,bildirim yapayım da öyle okurum dedim,çatlaks hatun seni..hele bildirimin boy bölümündeki suratları görünce basmışım kahkahayıvalla çok zeki insan bu kadar harika espri yapar birdyciim

kızlar regl yeni bitti,böyle gram gram gidecek herhalde,sabır yaaa sabırleylakım kolay gelsin canım

sağol canım
tebrikler canımgidicek tabi,yaza kadar çıtır hatunlar olucaz biz

cok tebrık ederım canım bundan sonrası corap söküğü gibi gelır

bırdy cim pörtlemiş gözü boy değil kilo hanesi icin kullanacaktık o da olumlu anlamda olacaktı sen mesajlarımı ne turlu anlıyon

arkadaşlar bugün adet günüm ve son 3-4 gündür çok şişim var ayrıcam bu hafta çok uygulayamadım diyetimi bu akdar şişkinliğe ve uygulamamaya ragmen tartıda -200 ü gördüğüme kilo almadıgıma çok seviniyorum bundan sponra düzenli olarak menü bildirimine devam edeceğim inşallah :)
Başlangıç tarihi = 24 EYLÜL 2013
Başlangıç kilo = 97.6
Geçen hafta = 93.9
Bu hafta = 93.7
Fark = -200
Haftalık yüzde = --0.212
Toplam fark = 3.9
Boy = 1.65

ıyılık ozlemım ne olsun yemegımı yedım cay ıcıp kelıme oyununu ızlıyorum sen napıyon iştemisin?
yemeğe gittim görmemişim balımm

[SIZE

kızlar acele çıkmam gerekmişti dün,akşamları da ev temizlemece malum,yeni gördüm,sersum yemekleri halletmişsin eline sağlık,ben de haftaya misafir alıcam ev de temiz olcak inşallahh

sağol canım
tebrikler canımgidicek tabi,yaza kadar çıtır hatunlar olucaz biz
bu sefer inanıyorum olucaz canım
bırdy cim pörtlemiş gözü boy değil kilo hanesi icin kullanacaktık o da olumlu anlamda olacaktı sen mesajlarımı ne turlu anlıyon

harika muhabbetler olmuş dün,keyifle okudum ve de imrendim:13::13:

dün akşam eve geç gidince sadece 1 avuç badem yedim tabi saat 7 civarıydı gene de..yemek canım istemedi..sabahtan kan verdim bakalım sonuçlar nasıl olacak...arkadaşla gitmiştik hastaneye,eşlerimizde vardı..gelince hep beraber kahvaltı yaptık,ben evden getirmiştim 2 yumurta,1 er kk süzme ve kaşar,8 zeytin,1 avuç kadar da fıstık...ısrar üzerine sadece 1 çatal kıymalı börekten aldım:18:
şimdi işlere dalayım biraz,görüşürüz canlarım

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok

rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok

ooooo süpersin datlum,tebrikler

sersumum çoğu kişi bildirim yapmadı yavv:44::44:1 de çıkmam gerekiyo...listeyi yapsam da sonra gelenler kendilerini eklese olur mu:26:

napayysunuzz...ben de işten çıktım hemen evi süpürdüm sildim bu arada çorbam pişti geriye bi toz alma salata ve pilavla fazulye kaldı..one bee fasulyee...haha..onlarda kolay inşallah..

leylakım daha önce gelicektim kusura kalma..

sizler naaptınız bakalım..gitti mi kilolar..geçmişe bakarım şimdi..

ben çok şükür 75 i gördüm yeniden..durmak yok diycem ama önümüz bayram umarım geri gelmez..

neysee canımm şimdiden onun için kendimi geremem..ama benim pro işe yaradı yine..

Son düzenleme:
sersumum çoğu kişi bildirim yapmadı yavv:44::44:1 de çıkmam gerekiyo...listeyi yapsam da sonra gelenler kendilerini eklese olur mu:26:

tatlım olanları yazdıysan bana özelden at ben senin adına yayınlarım ekleyip geç kalma sen

Son düzenleme:

kolay gelsin canım sana
ne kusuru canım benim
gelmez gelmez,bayramda da kaçamak yapmıycaz biz

canım kendi adıma söyliyeyim öğünleri atlamıcaksın zamanında yiyeceksin tatlı isteği olunca günkurusu imdada yetişiyo çiğ fındık bulursan sabah ve öğlen yarım çay bardağı tüketirsen açlık krizi falan olmaz nacizane[/QUOTE]

teşekkür ederim filiz hanım. ben dün 74.400 düm. bu sabah 73.800 ama aç yattım gece bol su içtim ondan heralde diyetin lafı bile korkuttu kilolarımı :)

sabah kahvaltıma bir bakın bakalım

1 yumurta 1 avuç taze ceviz 1 domates 1 biber 1muz 2 kk peynir evde tek yumurta vardı işte böyle akşam yemeği olarak bol yeşillikli kısır yaparsam taze fasulye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…