sağol bebeemm..
inşallah:18::18::18:
ben çok güzel suratlar eklerim merak etme sen:86::86::86:
bişiy değil kuzuum..
kızzlar ben çıkıyorum...kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizipazar günü görüşmek üzere
teşekkür ederim filiz hanım. ben dün 74.400 düm. bu sabah 73.800 ama aç yattım gece bol su içtim ondan heralde diyetin lafı bile korkuttu kilolarımı :)
sabah kahvaltıma bir bakın bakalım
1 yumurta 1 avuç taze ceviz 1 domates 1 biber 1muz 2 kk peynir evde tek yumurta vardı işte böyle akşam yemeği olarak bol yeşillikli kısır yaparsam taze fasulye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
ne güzel işte gitsin kilolar..
sabah hem muz hem yumurta kilo vermeni yavaşlatabilir canım.diğerleri gayet güzel..bulguru da çok abartmadan yersen sorun yok
oğluşunun kreşi hayırlı olsun canım..
rica ederim canımteşekkür ederim muz uyarınızı dikkate alıcam bulguru da
teşekkürler bıtanem inşallah bızım için hayırlı olur suanda gıtmemkten cok mutluyuz
slm kizlar..
sabah kahvemi ictim istah gitti hic kahvalti istemedi canim..1 kase yogurt icine findik gunkurusu hurma kattim yedim..1,5 km yurudum islerimi hallettim aksam icin kiymali kapuska yapicam ins...
kilo verenleri tebrik ederim..
liste icin kolay gelsin sersumum.
leylakcim sana iyi tatiller..
ne guzel bise akrabalarinin yakin olmasi..benim canim ablalarim tr de...
bugun tartildim sersumcum haftaya bildirim yapicam ins..ama yuzde isinden hic cakmiyom:) ben verdigim kiloyu bilirim:)))
rica ederim canım..bulguru hepimiz çok seviyoruz ama genelde çok bulgur tükettiğimizde kilo verişimiz de yavaşlıyor..:26:
hiç yiyememekten iyidir değil mi
buarada sen liste yapma sıramıza ve cuma yarışmamıza katılacak mısın canım..eğer istiyorsan kurallarımız 2 hafta düzenli menü bildirimi ve liste yapmayı kabul etmek..istiyorsan söyle eklerim senide.
aman maşallah de dilini ıssır..umarım hep öyle olur
size birazcık zayıflama hikayemi anlatayım oğlum 2,5 yaşında hamile kaldığımda 71 dim. doğuma 96 kilo ile girdim eve geldim 93 kiloyum çocuk 3,5 kilo doğdu onunda yarım kilosu yok. öyle moralim bozulduki 3 ayda 75 i gördüm 70 i bile gördüm ama 69 u göremedim hala. 4 yıl olmuş 69 u göremeyişim işte bu yüzden görücem ben bu 69u eşim bana yerleşmiş kilolar gitmez dedi iyice çıldırttı
evet katılmak isterim tabi ki liste yapmayı bilmiyorum öğretirseniz yaparım menülerimide düzenli veririm teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?