Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızzlar ben çıkıyorum...kendinize iyi bakın.öpüyorum hepinizipazar günü görüşmek üzere

ne güzel işte gitsin kilolar..

sabah hem muz hem yumurta kilo vermeni yavaşlatabilir canım.diğerleri gayet güzel..bulguru da çok abartmadan yersen sorun yok

llisteyi leylağımın vekaletiyle 3 te ben yayınlıyacağım gelmeyenler duymayanlar duysun..biraz daha işlere bakiim bu arada gelsin bildirimler..öptümm

Son düzenleme:
slm kizlar..
sabah kahvemi ictim istah gitti hic kahvalti istemedi canim..1 kase yogurt icine findik gunkurusu hurma kattim yedim..1,5 km yurudum islerimi hallettim aksam icin kiymali kapuska yapicam ins...
kilo verenleri tebrik ederim..
liste icin kolay gelsin sersumum.
leylakcim sana iyi tatiller..
ne guzel bise akrabalarinin yakin olmasi..benim canim ablalarim tr de...
bugun tartildim sersumcum haftaya bildirim yapicam ins..ama yuzde isinden hic cakmiyom:) ben verdigim kiloyu bilirim:)))

teşekkür ederim muz uyarınızı dikkate alıcam bulguru da
rica ederim canım..bulguru hepimiz çok seviyoruz ama genelde çok bulgur tükettiğimizde kilo verişimiz de yavaşlıyor..:26:
hiç yiyememekten iyidir değil mi

buarada sen liste yapma sıramıza ve cuma yarışmamıza katılacak mısın canım..eğer istiyorsan kurallarımız 2 hafta düzenli menü bildirimi ve liste yapmayı kabul etmek..istiyorsan söyle eklerim senide.

teşekkürler bıtanem inşallah bızım için hayırlı olur suanda gıtmemkten cok mutluyuz

aman maşallah de dilini ıssır..umarım hep öyle olur

sağol canım..evet hafta listedesin yıldızım bu haftayı iyi değerlendir de rekorla gir listeye

yüzde işini biz hallederiz kime söylesen yapar canım..sen takma kafana

evet katılmak isterim tabi ki liste yapmayı bilmiyorum öğretirseniz yaparım menülerimide düzenli veririm teşekkürler

size birazcık zayıflama hikayemi anlatayım oğlum 2,5 yaşında hamile kaldığımda 71 dim. doğuma 96 kilo ile girdim eve geldim 93 kiloyum çocuk 3,5 kilo doğdu onunda yarım kilosu yok. öyle moralim bozulduki 3 ayda 75 i gördüm 70 i bile gördüm ama 69 u göremedim hala. 4 yıl olmuş 69 u göremeyişim işte bu yüzden görücem ben bu 69u eşim bana yerleşmiş kilolar gitmez dedi iyice çıldırttı

canım hiiç moral bozmak yok bu kış hepimiz kurtulacağız bu kilolardan..ben de yıllar vardı 75 i görmeyeli ama karatayla herşey mümkün..20-40 hatta 50 kilo veren arkadaşlarımız var aramızda..hepimiz birbirimizi motive ediyoruz..yılmak yok kaçamak mı yaptın pes etmek yok.duraksamalar olacak sabretmek lazım..yaza fit hatunlar olarak gireceğiz sözümüz sözz.

evet katılmak isterim tabi ki liste yapmayı bilmiyorum öğretirseniz yaparım menülerimide düzenli veririm teşekkürler

bugün bizim liste günümüz..bildirimleri takip edersen öğrenirsin canım ..listeleri gördükçe de kolay olduğunu anlarsın..ekliyorum seni de ilk sayfamızda sıranı görebilirsin..başarılarr

handrake
papadiya
ficans
serpp
güleryüz2011
ihya
kaneel
emelos
nehirsu85
sweetdimple

hadi kızlarr nerdesinizz

Son düzenleme:
bıldırımapadiya
gecen hafta:77.9
bu hafta:77.9
spor:yuruyus

topıcdekı toplu katlıamdan bende nasıbımı aldım.bırdy ve leylakım ped işinin gideri var diyim ben size

rumuz:GULERYUZ2011
baş.tarihi:16 OCAK 2013
baş.kilo:75
geçen hafta kilo:63.500 CUMA Kİ KİLOM(YOLDAN GELDİGİM GÜN Kİ CARSAMBA SABAHI KİLOM 63.00 İDİ VE REGLİ OLDUM hemen şiştim 500 gr)
bu hafta kilo:61.600
fark:----1.900 GR
yüzde:----% 2.99
toplam fark:13.400 GR
beden:36-38
spor:HERGÜN 1 SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜS

KOLAY GELSIN SERSUMCUM. BİRAZ GEC OLDU AFFOLA SPOR YAPTIM KIZ TEKRAR UYUTTUM DERKEN ANCAK OLDU.

Son düzenleme:
kızlar ben bugunun cuma oldugunu bılıyorumdaaa, (sevıncten) lakın kılo bıldırım gunu oldugunu unuttummm..pardon...
gercı bıldırılecek cok da bısey yokk...

durum : gecen hafta ıle aynııı ,malesefff

ama bugun cok hosuma gıden seyler duydum. dun esım ıle alısverıse gıtmıstık bırkac gomlek etek vs bıseyler aldım ve bugunde aldıklarımı gıydım. ıs yerındekı kızlar dedı kııııı: kılo verdıgın sımdı daha ıyı bellı olduuu, zayıfladın seeenn

ben bılıyordum zaten zayıfladıgımıda duymak hos oldu eskı kıyafetlerım artık bol geldıgı ıcın , kılo verdıgım anlasılmıyor ,anlasılan

sabah :kk kahvaltısı

öğlen: 1-2 sıkım etsiz cevızlı çiğköfte..

bu aksam mısafır var kayınvalde yatılı bır gunlugune bızde...sabaha dıyorum, hazır yufkadan pızza gıbı bıseyler yapsamm, kahvaltı ıcın ??? kacamak olur mu kı:26: bılemedım sıze danısayım ıstedım.

aksam yemegım ıse hazır: tarhana corbası ,etlı kuru fasulyee, mercımeklı bulgur pılavı,ayran ,kırmızı lahana salatası...

lıste yapan arkadasa kolay gelsınn, kılo veren herkesı kutluyorum. pazartesı gorusmek uzere...

spor tamam kızlar
65 dk
6.5 km
530 kalori
hız 6

sabah menüm 2 yumurtalı omlet,peynir,domates,3adet kuru incir
aksam menüm daha belirsiz simdi yapam bariiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…