bugün bizim liste günümüz..bildirimleri takip edersen öğrenirsin canım..listeleri gördükçe de kolay olduğunu anlarsın..ekliyorum seni de ilk sayfamızda sıranı görebilirsin..başarılarr
sonunda canım bayramda almıyayımda tırsıyom vallateşekkür ederim canım
olsun canım üzülme,regldendir o şişkinlik.haftaya baya bi - görürsün kesinlikle
bu arada yüzdeni yanlış hesaplamışsın,ben düzelttim
regldendir canım o
sağol canım
tebrikler filizcim,gördün 69 u vallaazmin sonucu işte
topiğimizin maskotu biraz hamur falan yokmuydu birdycim sana iyi geliyo bence hamur yemediğinden oldu haftaya bol ye bak nası vericenKızlar herkese günaydın ,
Regl olucam , davul gibiyim , bel-mel bişey kalmamış , bildiğin odun gibi olmuşum.Buna göre kilo durumum da pek iç açıcı değil haliyle :
Geçen hafta : 45.2 kg
Bu hafta : 45.5 kg
Fark : ++0.3 kg
% : ++ 0.663 (gene diabloya ramak kalmış valla :18::18::18:)
Beden : 34 (#direnBirdy#)
Boy : 1.5 m
topiğimizin maskotu biraz hamur falan yokmuydu birdycim sana iyi geliyo bence hamur yemediğinden oldu haftaya bol ye bak nası vericen
Arzederim.Leylakım kolay gelsin-ellerine sağlık-iyi yolculuklar.Kızlar ben yandım inşallah sizler yanmamışsınızdır.Hepinize ince günler diliyorum ve de kaçıyorum...
irevet yaaa 69 u gördük ya çok şükür bayramıda halledersek kilo almadan gerisi gelir
cok tebrık ederım canım bundan sonrası corap söküğü gibi gelır
tebrik ederim sersumcum iyi gidiyosun eski formuna az kaldı bizde şubat tatilinde kaçıyoz burlardan biraz ben de ozaman korkuyom kendimden ama dikkat edicemrumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok
canım kendi adıma söyliyeyim öğünleri atlamıcaksın zamanında yiyeceksin tatlı isteği olunca günkurusu imdada yetişiyo çiğ fındık bulursan sabah ve öğlen yarım çay bardağı tüketirsen açlık krizi falan olmaz nacizane
canım hiiç moral bozmak yok bu kış hepimiz kurtulacağız bu kilolardan..ben de yıllar vardı 75 i görmeyeli ama karatayla herşey mümkün..20-40 hatta 50 kilo veren arkadaşlarımız var aramızda..hepimiz birbirimizi motive ediyoruz..yılmak yok kaçamak mı yaptın pes etmek yok.duraksamalar olacak sabretmek lazım ..yaza fit hatunlar olarak gireceğiz sözümüz sözz.
serpçim şu senin önerdiğin alışveriş sitesinden bizde bişeler aldık aliexpres 15 gün dediği gibi mi geliyor seninde geç mi geldi tam istediğin gibi gönderiyorlarmı eksik olmuyor deyilmikızlar ben bugunun cuma oldugunu bılıyorumdaaa, (sevıncten) lakın kılo bıldırım gunu oldugunu unuttummm..pardon...
gercı bıldırılecek cok da bısey yokk...
durum : gecen hafta ıle aynııı ,malesefff
ama bugun cok hosuma gıden seyler duydum. dun esım ıle alısverıse gıtmıstık bırkac gomlek etek vs bıseyler aldım ve bugunde aldıklarımı gıydım. ıs yerındekı kızlar dedı kııııı: kılo verdıgın sımdı daha ıyı bellı olduuu, zayıfladın seeenn
ben bılıyordum zaten zayıfladıgımıda duymak hos oldueskı kıyafetlerım artık bol geldıgı ıcın , kılo verdıgım anlasılmıyor ,anlasılan
sabah :kk kahvaltısı
öğlen: 1-2 sıkım etsiz cevızlı çiğköfte..
bu aksam mısafır var kayınvalde yatılı bır gunlugune bızde...sabaha dıyorum, hazır yufkadan pızza gıbı bıseyler yapsamm, kahvaltı ıcın ??? kacamak olur mu kı:26: bılemedım sıze danısayım ıstedım.
aksam yemegım ıse hazır: tarhana corbası ,etlı kuru fasulyee, mercımeklı bulgur pılavı,ayran ,kırmızı lahana salatası...
lıste yapan arkadasa kolay gelsınn, kılo veren herkesı kutluyorum. pazartesı gorusmek uzere...
ilk sayfada göremedim ilk sayfa neresi acaba
Merhaba kızlar
Nasilsiniz ?
bugun tarti gunu herkese iyi sonuclar dilerim..
Ben bu sabah kalktigimda regl olmustum .. ona bagli olraka bir kac yuz gram fazla ciktim.
Bildirim
Kaneel
gecen hafta 68.900
bu hafta: 69.300
fark: +400 gram
Simdi ise gidiyorum kizlar .. aksam gorusmek uzre kendinize dikkat edin..
neden çizelgem değişmiyor anlamadım bu formata uygun değil diyor nerde yanlış yapıyorum sizce
tebrik ederim sersumcum iyi gidiyosun eski formuna az kaldı bizde şubat tatilinde kaçıyoz burlardan biraz ben de ozaman korkuyom kendimden ama dikkat edicemsanda nazar değmesin arkadaşım
serpçim şu senin önerdiğin alışveriş sitesinden bizde bişeler aldık aliexpres 15 gün dediği gibi mi geliyor seninde geç mi geldi tam istediğin gibi gönderiyorlarmı eksik olmuyor deyilmi
liste için leylak ve desteği için sersuma teşekkürlerkilo verenler
1-güleryüz2011 %2.99
2-filiztoprak %1,424
3-sersum %1,178
4-özlemkartal %0,931
5-ttet %0,212
aynı kalanlar.. az sıkın kızlar
6-:44:kardelen
7-:44:leylak84
8-:44apadiya
9-:44:serpp
kilo alanlar
kaneel:+ %0,580 :18:
birdy:+ %0,663 :18:
naz8:+ %0,657 :18:
handrake + %0.701 :18: sen hamişsin sana yokk
Gelmeyenler..son ihtar!!!!
Eki Görüntüle 822895
ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple
hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok. .herkesi tebrik ederim..
sağol canım..inşallah böyle devam eder..
güle güle kullan şekerimm
teşekkürler cnm yüzde hesabı sabah aceleden yanlış oldu sanırım regl daha olmadım ama eli kulağında olsada rahatlasammteşekkür ederim canım
olsun canım üzülme,regldendir o şişkinlik.haftaya baya bi - görürsün kesinlikle
bu arada yüzdeni yanlış hesaplamışsın,ben düzelttim
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok
serpçim şu senin önerdiğin alışveriş sitesinden bizde bişeler aldık aliexpres 15 gün dediği gibi mi geliyor seninde geç mi geldi tam istediğin gibi gönderiyorlarmı eksik olmuyor deyilmi
[sıze=3][ı]kilo verenler[/ı][/sıze]
1-güleryüz2011 %2.99
2-filiztoprak %1,424
3-sersum %1,178
4-özlemkartal %0,931
5-ttet %0,212
aynı kalanlar.. Az sıkın kızlar
kilo alanlar
handrake + %0.701 :18: Sen hamişsin sana yokk
gelmeyenler..son ihtar!!!!
Eki Görüntüle 822895
ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple
Hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok. .herkesi tebrik ederim..
kilo verenler
1-güleryüz2011 %2.99
2-filiztoprak %1,424
3-sersum %1,178
4-özlemkartal %0,931
5-ttet %0,212
aynı kalanlar.. az sıkın kızlar
kilo alanlar
handrake + %0.701 :18: sen hamişsin sana yokk
Gelmeyenler..son ihtar!!!!
Eki Görüntüle 822895
ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple
hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok. .herkesi tebrik ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?