Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

neden çizelgem değişmiyor anlamadım bu formata uygun değil diyor nerde yanlış yapıyorum sizce

rumuz=handrake
b. tarihi=12 ağustos
b. kilo=73,7
g.h kilo=71,3
b.h.kilo=71,8
toplam fark=1,9kg
haftalık fark=+500gr
haftalık %= +696
spor yok diyet desen zaten uygulayamıyorm bulantılar yüzünden doğru düzgün yemek yiyemiyorum birkaç gündür hamurişi ile bastırıyorum maalesef ve hemen yansıdı tartıya...bulantılar geçsin artıkk

sonunda canım bayramda almıyayımda tırsıyom valla
topiğimizin maskotu biraz hamur falan yokmuydu birdycim sana iyi geliyo bence hamur yemediğinden oldu haftaya bol ye bak nası vericen

cok tebrık ederım canım bundan sonrası corap söküğü gibi gelır
irevet yaaa 69 u gördük ya çok şükür bayramıda halledersek kilo almadan gerisi gelir
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok
tebrik ederim sersumcum iyi gidiyosun eski formuna az kaldı bizde şubat tatilinde kaçıyoz burlardan biraz ben de ozaman korkuyom kendimden ama dikkat edicemsanda nazar değmesin arkadaşım

teşekkür ederim filiz hanım. ben dün 74.400 düm. bu sabah 73.800 ama aç yattım gece bol su içtim ondan heralde diyetin lafı bile korkuttu kilolarımı :)

sabah kahvaltıma bir bakın bakalım

1 yumurta 1 avuç taze ceviz 1 domates 1 biber 1muz 2 kk peynir evde tek yumurta vardı işte böyle akşam yemeği olarak bol yeşillikli kısır yaparsam taze fasulye düşünüyorum yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler[/QUOTE]
sersum arkadaşım söylenecekleri söylemiş canım aynen öyle

serpçim şu senin önerdiğin alışveriş sitesinden bizde bişeler aldık aliexpres 15 gün dediği gibi mi geliyor seninde geç mi geldi tam istediğin gibi gönderiyorlarmı eksik olmuyor deyilmi

kilo verenler

1- güleryüz2011 %2.99
2- filiztoprak %1,424
3- sersum %1,178

4- özlemkartal %0,931
5- ttet %0,212

aynı kalanlar.. az sıkın kızlar

6-:44:kardelen
7-:44:leylak84
8-:44apadiya
9-:44:serpp

kilo alanlar

kaneel:+ %0,580 :18:
birdy:+ %0,663 :18:
naz8:+ %0,657 :18:
handrake + %0.701 :18: sen hamişsin sana yokk

Gelmeyenler..son ihtar!!!!

ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple

hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok..herkesi tebrik ederim..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Nasilsiniz ?

bugun tarti gunu herkese iyi sonuclar dilerim..
Ben bu sabah kalktigimda regl olmustum .. ona bagli olraka bir kac yuz gram fazla ciktim.

Bildirim

Kaneel

gecen hafta 68.900
bu hafta: 69.300
fark: +400 gram

Simdi ise gidiyorum kizlar .. aksam gorusmek uzre kendinize dikkat edin..

son anda yırttın falakadan şekerim.. regldendir tabii üzülme..
kolay gelsin

sağol canım..inşallah böyle devam eder..

güle güle kullan şekerimm

sersumcan kaçar kısslar..işler beni bekler..geç vakit belki gelirim misafirler gidince..öptümmm

liste için leylak ve desteği için sersuma teşekkürler

sağol canım..inşallah böyle devam eder..

güle güle kullan şekerimm

teşekkür ederim canım devam edecek canım yılmak yok biz karatayın kızlarıyız yawwwwww

teşekkür ederim canım
olsun canım üzülme,regldendir o şişkinlik.haftaya baya bi - görürsün kesinlikle
bu arada yüzdeni yanlış hesaplamışsın,ben düzelttim
teşekkürler cnm yüzde hesabı sabah aceleden yanlış oldu sanırım regl daha olmadım ama eli kulağında olsada rahatlasamm
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:76.4 kg
bu hafta kilo: 75.5 kg
haftalık yüzde:--%1.178
haftalık fark:--900 gr
toplam fark:9.5 kg
beden:42
spor:yok

uuuuuuuu baby bende 75 görmek umuduyla +500 görünce şoka girdim inşallah bayramdan önce görürüm şu 75i senide tebrik ederimmm

kızlar bu haftada kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim önemli olan bu yolda olmak dimi ama

serpçim şu senin önerdiğin alışveriş sitesinden bizde bişeler aldık aliexpres 15 gün dediği gibi mi geliyor seninde geç mi geldi tam istediğin gibi gönderiyorlarmı eksik olmuyor deyilmi

fılızcım eksıksız gelıyor, hemde orada ne gorduysen aynısı gelıyor. dun cupcake standım geldı harıkaaa, bayıldım. tam ıstedıgım gıbı
gelme suresı fırmaya gore degısıyor. mesela benım 2 haftada gelen urunlerım oldu sıparıs verelı 40 gun olan ve hala gelmeyen urunlerımde var . sanırım sıparıs sayısına yada tedarık etme durumuna gore degısıyor. bazende naklıye sırketınde beklıyor. bunun takıbını yapabılıyorsun ama . kendı hesabından barkod numarısını al urunun ve ptt kargo yurdısı gonderı takıbınden bakabılırsın,urun nerede takıp edersın

liste için teşekkürler sersumcum :) bugün regl günüm bekliyorum hala ses seda yok.eger hamile değilsem ciddi anlamda spora ve yürüyüşe başlıcam şu 2 hafta bayrama kadar çok sıkı forma girmek istiyorumm bana katılmak steyen var mı :) 5 kilo vermek hedefim hayırlısıyla bakalım.tabii hamile değilsem.hamileysem çok egzersiz yapamam ama yavaş yürüyüşlere başlayabilirim

ellerinize kollarınıza sağlık leylak84 ve sersumcum.
uzun bi aradan sonra 1. olmak cok güzel bu beni daha da motive ettı haftaya 60 kiloyu az da olsa ucundan görebilmek insallah kilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim azim ve kararlılıklarından dolayı önemli olan bi arada olup motive olabilmek gerisi yalan dünya

kilo veren herkesi tebrik ederim..maşallah nazar değmesin..

ben artık kilo bildirimi ve menü bildirimi yapamıyorum..

yanlız falakaya yatırılmış hatunlar çok hoşuma gitti..bayıldım..

makbule yi merak ettim.

nişanlanmıştı en son..ama artık gelmiyor galiba

leylakım ve sersumum elinize sağlık,liste mikemmel olmuşgeçen hafta kilo verenler safında fekat en sondaydım,.bu hafta 1 basamak atlamışım pek bahtiyar oldumburada beraber olup motivasyon arkadaşlığı yapan herkesi kutluyorum

sabah kahvaltımı yazmıştım,arada çiğ kaju yedim,çok tokum,muhtemelen akşam yemek yemicem,çok acıkırsam taze süt var içerimçarşıda 2 saat kadar dolaştım,bugün başka ziporum yohtirhaftasonu işlerim var muhtemelen gelemem,size iyi muhabbetler

leylakım güle güle git gel sersum sana da iyi misafir ağırlamalarcuma geceleri misafirlik için birebir,haftasonun sana kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…