sersumcan kaçar kısslar..işler beni bekler. .geç vakit belki gelirim misafirler gidince. .öptümmm
kilo verenler
1-güleryüz2011 %2.99
2-filiztoprak %1,424
3-sersum %1,178
4-özlemkartal %0,931
5-ttet %0,212
aynı kalanlar.. az sıkın kızlar
6-:44:kardelen
7-:44:leylak84
8-:44apadiya
9-:44:serpp
kilo alanlar
kaneel:+ %0,580 :18:
birdy:+ %0,663 :18:
naz8:+ %0,657 :18:
handrake + %0.701 :18: sen hamişsin sana yokk
Gelmeyenler..son ihtar!!!!
Eki Görüntüle 822895
ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple
hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok. .herkesi tebrik ederim..
evet canım iyi oluyor aslında ama sabahları da çok yoğun hasta..neyse idare ediyoz
he kaçırmışım seni canımm
off sorma yaa..başlasak iyi olacak:26::26:
sakın ficansım sakın başladın mı duramıyosun..
masaallah kacamaksiz devam edip mukafatini aliyosun..Teşekkürler ramaskacim iyi dileklerin icin. İyi dinlemeler sana.
Aksam menüsü
ciger sote
1 büyük kase yogurt
1 tane mandalina
Iyi haftasonlari kizlar kacamaksiz bi haftasonu olsun herkes için opuldunuz
sanirim misir cisss.. neyse yemissin afiyet olsun..bugünlük menüm:
sabah 1 mandalina ve ceviz
öğle biberli yoğurt yanına köy yufkasıyla
akşam zeytinyağlı biber dolması,közlenmiş patlıcan salatası,1 haşlanmış mısır
nasilsin tatlim is hayatina alisabildinmi?kilo veren herkesi tebrik ederim..maşallah nazar değmesin..
ben artık kilo bildirimi ve menü bildirimi yapamıyorum..
yanlız falakaya yatırılmış hatunlar çok hoşuma gitti..bayıldım..
makbule yi merak ettim.
nişanlanmıştı en son..ama artık gelmiyor galiba
2 saat yurumussun iste daha ne sporu olsun..iyi hafta sonlari dilerim ozlemcim..leylakım ve sersumum elinize sağlık,liste mikemmel olmuşgeçen hafta kilo verenler safında fekat en sondaydım,.bu hafta 1 basamak atlamışım pek bahtiyar oldum burada beraber olup motivasyon arkadaşlığı yapan herkesi kutluyorum
sabah kahvaltımı yazmıştım,arada çiğ kaju yedim,çok tokum,muhtemelen akşam yemek yemicem,çok acıkırsam taze süt var içerimçarşıda 2 saat kadar dolaştım,bugün başka ziporum yohtir haftasonu işlerim var muhtemelen gelemem,size iyi muhabbetler
leylakım güle güle git gelsersum sana da iyi misafir ağırlamalar cuma geceleri misafirlik için birebir,haftasonun sana kalıyo
sanirim misir cisss.. neyse yemissin afiyet olsun..
senmiydin gecenlerde gebelik testi yapan arkadas? tekrar yaptinmi? ins karistirmadim:))
ayy ben seninle karistirdim naz arkadasi..ozur dilerim nazcim...liste için teşekkürler sersumcum :) bugün regl günüm bekliyorum hala ses seda yok.eger hamile değilsem ciddi anlamda spora ve yürüyüşe başlıcam şu 2 hafta bayrama kadar çok sıkı forma girmek istiyorumm bana katılmak steyen var mı :) 5 kilo vermek hedefim hayırlısıyla bakalım.tabii hamile değilsem.hamileysem çok egzersiz yapamam ama yavaş yürüyüşlere başlayabilirim
evet tatlim sonradan anladim ve ozur diledim bi onceki mesajda:)) arada yenebiliyosa erken yemeni tavsiye ederim cunku kolay kolay erimiyo misir.. bende bugun aldim yarin kizcelerime haslicam ins bana kokusu yetsin artik:) yedimmi cok yiyorum hic yememek en iyisi...mısır fazla yenmemeli diye biliyorum bende canım ama eşim yerken dayanamadım. gebelik testi yapan ben değilim canım
kilo veren herkesi tebrik ederim..maşallah nazar değmesin..
ben artık kilo bildirimi ve menü bildirimi yapamıyorum..
yanlız falakaya yatırılmış hatunlar çok hoşuma gitti..bayıldım..
makbule yi merak ettim.
nişanlanmıştı en son..ama artık gelmiyor galiba
tatlim hosgeldin atanmana sevindim.. hayirli olsun..kızlar internetim yeni bağlandı şanlı urfaya atandım işe başladım ekimin 17 sinde düğünüm var kilom da yine 70 lerde maalesef sizi çok özledim diyetle ilgili ne yapabilirim bilmiyorum ama hiç gözüm yemiyor diyet yapmayı:18::18::18:
sanırım ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarına bakıp niye zayıflayamadım ki diyip kızacağım kendime
sizler nasılsınız herkes iyidir umarım gitti mi kilocuklar
tatlim hosgeldin atanmana sevindim.. hayirli olsun..
bugun adilemir arkadsimiz seni sormustu tesadufe bakki sen geldin:))
dugune az kalmis bence karatayi birakmasan iyi en azindan ana kurallara uyarak devam et..zaten dugune az kalmis 13 gunde mucize beklenmez ama evlenince cok kilo aliniyo tavsiyem karatayi birakma sen almak yerine ver canim..sonra bebis felan derken bide bakmissin kilo almis basini gidiyo..umarim karataydan vazgecmezsin...
simdiden mutluluk ve huzur dilerim tatlim...
kilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan amazonları tebrik ediyorum elinize sağlık leylak ve sersum liste süper olmuşkilo verenler
1-güleryüz2011 %2.99
2-filiztoprak %1,424
3-sersum %1,178
4-özlemkartal %0,931
5-ttet %0,212
aynı kalanlar.. az sıkın kızlar
6-:44:kardelen
7-:44:leylak84
8-:44apadiya
9-:44:serpp
kilo alanlar
kaneel:+ %0,580 :18:
birdy:+ %0,663 :18:
naz8:+ %0,657 :18:
handrake + %0.701 :18: sen hamişsin sana yokk
Gelmeyenler..son ihtar!!!!
Eki Görüntüle 822895
ficans
ihya
emelos
nehirsu85
sweetdimple
hepimiz buradayız gerisi boşş..moral bozmak yok. .herkesi tebrik ederim..
kilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan amazonları tebrik ediyorum elinize sağlık leylak ve sersum liste süper olmuş
10 dk önce eve girdim tırın tırın durumlarındayım çayla cigaramla az sakinleyim
makbuş hayırlı olsun yerin canım urfa güzeldir ya 2 sene kaldık bizde moralinide bozma azıcık dikkat et yediklerinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?