Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Leylakım , sersumum listeye yetişemedim, falakalık da olmuşum zira durumlar fena

Sabah çocuklarla çıktım evden sabah 8 de , yeni girdim

Kalkınca tartıldım ama yazacak zaman yoktu

Bildirimim

Geçen hafta 71.2

Bu hafta 72.6

Arz ederim

Birdym dün de bugün de 5 km yürüdüm

Menüler fena ama, en iyisi yazmayayım

sersumcan kaçar kısslar..işler beni bekler..geç vakit belki gelirim misafirler gidince..öptümmm

Kolay gelsin canım

Ellerinize sağlık sersumum ve leylağım

:18::18::18:

Doğru diyosun canım , sabahları gelen çok olur, hayırlısı

Başlıyorum ama devamı yok, kendimi çözemedim bu ara:44::44:

Bu sabah da hiç Bişey yiyemeden çıktım, çok aç kalınca da öğleden sonra olanlar oldu, zıvanadan çıktım resmen

kizlar liste icin ellerinize saglik sersum ve leylak....resim kimin fikriyse super olmus
bayaa caydirici....

kilo verenleri tebrik ediyorum guleryuz canim
evet ne yapiyoruz onumuzdeki maclara bakiyoruz...

gorusuruz kizlar iyi geceler ........
uykummmmmm varrrrrrrrr......:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Teşekkürler ramaskacim iyi dileklerin icin. İyi dinlemeler sana.
Aksam menüsü
ciger sote
1 büyük kase yogurt
1 tane mandalina

Iyi haftasonlari kizlar kacamaksiz bi haftasonu olsun herkes için opuldunuz

bugünlük menüm:
sabah 1 mandalina ve ceviz
öğle biberli yoğurt yanına köy yufkasıyla
akşam zeytinyağlı biber dolması,közlenmiş patlıcan salatası,1 haşlanmış mısır

slm kizlar..
liste guzel olmus..haftaya bende listedeyim ins..
kilo verenleri tebrik etmismiydim unuttum:)) neyse yine tebrik edim...
bizde aksam ustu cocuklari kapali oyun Yerine goturduk kurtlarini doktuler .. orda buyuk bir kahve ictim..biraz gezindim..gelirkende alisverise ugradik ..az oncede yatirdim simdi cay keyfi zamani:)

Teşekkürler ramaskacim iyi dileklerin icin. İyi dinlemeler sana.
Aksam menüsü
ciger sote
1 büyük kase yogurt
1 tane mandalina

Iyi haftasonlari kizlar kacamaksiz bi haftasonu olsun herkes için opuldunuz
masaallah kacamaksiz devam edip mukafatini aliyosun..
bu arada yazamadim basin sagolsun canim..
kardesin icinde huzur mutluluk dilerim..
kucuklerle alistinmi ne kadarlikti senin bebeler? emziriyormusun?
boyun kac bu arada baya zayifladin kac kilo daha vermeyi dusunuyorsun ? masallah azimli hatunsun..

bugünlük menüm:
sabah 1 mandalina ve ceviz
öğle biberli yoğurt yanına köy yufkasıyla
akşam zeytinyağlı biber dolması,közlenmiş patlıcan salatası,1 haşlanmış mısır
sanirim misir cisss.. neyse yemissin afiyet olsun..
senmiydin gecenlerde gebelik testi yapan arkadas? tekrar yaptinmi? ins karistirmadim:))

nasilsin tatlim is hayatina alisabildinmi?
cocuklarin nasillar..
cok kilo verdin sen dikkat et kilo menu isini bosver..optm seni..

2 saat yurumussun iste daha ne sporu olsun..iyi hafta sonlari dilerim ozlemcim..

Selam azimli hatunlar diyorum emme görüyorumki herkes sosyalleşmede herkese mutlu sosyalleşmeler

en başta listenin şampiyonlarını sonrada yerinde sayanları tebriiiiiiiiiiiks

geçmişi okudum maşallah yine döktürmüşünüz özellikle Birdy bacı yine don ıslattırmış helal olsun çok keyifle okudum,çok eğlendim

BİRDY ben saa ne demiştim hatırlıyormusun ?Sen ne dersen de en az Gülse Birsel kadar komik ve zekisin yine tekrarlıyorum yeteneğini

harcama boşver ped işini, yazarak başla sonrası gelir meşhur olup mangırları götürüncede bizleri unutma

Sersum müsafürlerin vaamış kolay gelsin taklım mamaların resimlerini göremedim eminim züpper olmuştur hem protein hem

misafir hazırlığı sonuç 3. lük tebriks,takdirs

Çiğdem listeye katılmıyormu artık ? yoksa benim gibi muhabbet ve eğlence içinmi geliyor arada :44:

Leylak İncir yemeye Aydın'a gitmişin afüyet,bal olsun bir tanem oralarda hava nasıl bilmiyorum ama yakın zamanda öğrendiğim

doğruluğunu bilmediğim bişey ; yağmurdan sonra incirler böcekleniyomuş !! Mu? Egeliler bilir :44:

Ben ise 2 günlük kabızlıktan sonra bu sabah önce 65.6 çıktım :26: sonra kayısıyla su içtim, klasik Karatay kahvaltısı yaptım

zorlanarak wc ye çıktım bilumum ev işleri alışveriş yemek yapmak gibi ziporları yaptım öğlen küçük kaçamak akşam normal yedim şimdi

ıhlamur içiyorum kalın kıyafetler ve dolu mideyle tartıldım 67.4

şu kabızlığı hayırlısıyla bi atlatiim haftanın rezillik şampiyonluğundan kurtulcam inş.

hepinize sağlıklı,mutlu ve bol leptinli kaçamaksız hafta sonları öpüldünüz şimdi film izlemece

sanirim misir cisss.. neyse yemissin afiyet olsun..
senmiydin gecenlerde gebelik testi yapan arkadas? tekrar yaptinmi? ins karistirmadim:))

mısır fazla yenmemeli diye biliyorum bende canım ama eşim yerken dayanamadım. gebelik testi yapan ben değilim canım

ayy ben seninle karistirdim naz arkadasi..ozur dilerim nazcim...
test yaptinmi tekrardan merak ettim:)

kızlar internetim yeni bağlandı şanlı urfaya atandım işe başladım ekimin 17 sinde düğünüm var kilom da yine 70 lerde maalesef sizi çok özledim diyetle ilgili ne yapabilirim bilmiyorum ama hiç gözüm yemiyor diyet yapmayı:18::18::18:
sanırım ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarına bakıp niye zayıflayamadım ki diyip kızacağım kendime

sizler nasılsınız herkes iyidir umarım gitti mi kilocuklar

mısır fazla yenmemeli diye biliyorum bende canım ama eşim yerken dayanamadım. gebelik testi yapan ben değilim canım
evet tatlim sonradan anladim ve ozur diledim bi onceki mesajda:)) arada yenebiliyosa erken yemeni tavsiye ederim cunku kolay kolay erimiyo misir.. bende bugun aldim yarin kizcelerime haslicam ins bana kokusu yetsin artik:) yedimmi cok yiyorum hic yememek en iyisi...

canım merhaba annem gilin evde internet yoktu maalesef o yüzden giremedim şanlıurfaya atandım 17 ekimde düğünüm ar bir yandan düğün telaşı bir yandan atama yerleşe vs ancak internet bağlatabildim bi de atandığım okulda tekim ve 2000 kusür öğrenci var çok yoğun geçiyor alışcam inşallah o yüzden gelemedim uzun zamandır ama hep aklımın bir köseşindesiniz

tatlim hosgeldin atanmana sevindim.. hayirli olsun..
bugun adilemir arkadsimiz seni sormustu tesadufe bakki sen geldin:))
dugune az kalmis bence karatayi birakmasan iyi en azindan ana kurallara uyarak devam et..zaten dugune az kalmis 13 gunde mucize beklenmez ama evlenince cok kilo aliniyo tavsiyem karatayi birakma sen almak yerine ver canim..sonra bebis felan derken bide bakmissin kilo almis basini gidiyo..umarim karataydan vazgecmezsin...
simdiden mutluluk ve huzur dilerim tatlim...

teşekkür ederim canım bi alıp bi veriyorum bu kiloyu şu araar irde sıfır bu irade işine bi çözüm bulmam lazım benim sanki kendime inadım var yaa kilolu halimi hiç sevmediğim halde kilo vermem gereken zamanlarda çok kilo alıyorum püüüff aslında yine başlamak istiyorum ama hiç enerjim kalmadı zaten hiç de olmadı galiba diyete enerjim bugün bi arkdaşla konuştuk okuldan 130 kilodan 62 ye düşmüş şok oldum dukan yapmış hala devam ediyor spor salonuna gidiyormş burda benim eve de çok yakın şu düğünü atlatayım da bi düzen vereeğim kendime okulun son senesi arkasından atama sitresi şimdi düğün sitresi hpsiüst üste gelince ve bensitresten ne bulunca götürünce yine döndük başa ama dur demek lazım artık

kilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan amazonları tebrik ediyorum elinize sağlık leylak ve sersum liste süper olmuş

10 dk önce eve girdim tırın tırın durumlarındayım çayla cigaramla az sakinleyim

makbuş hayırlı olsun yerin canım urfa güzeldir ya 2 sene kaldık bizde moralinide bozma azıcık dikkat et yediklerinede

urfada merkezdeyim fena değil evimin yeriçok güzel çok merkezi ama okul pek içaçıcı değil açıkçası ama idare etcez artık şükür ki atandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…