urfada merkezdeyim fena değil evimin yeriçok güzel çok merkezi ama okul pek içaçıcı değil açıkçası ama idare etcez artık şükür ki atandım
atandın ya canım alışırsın zamanla daha kötü yerlerde var herşeyden önce sağlık gerisi bi şekilde oluyor zamanla düğünede az kalmış rabbim mutluluğunu bir ömür boyu daim etsin canım
liste için leylak ve desteği için sersuma teşekkürler
teşekkür ederim canım devam edecek canım yılmak yok biz karatayın kızlarıyız yawwwwww/COLOR]
inşallah canımuuuuuuuu baby bende 75 görmek umuduyla +500 görünce şoka girdiminşallah bayramdan önce görürüm şu 75i senide tebrik ederimmm
liste için teşekkürler sersumcum :) bugün regl günüm bekliyorum hala ses seda yok.eger hamile değilsem ciddi anlamda spora ve yürüyüşe başlıcam şu 2 hafta bayrama kadar çok sıkı forma girmek istiyorumm bana katılmak steyen var mı :) 5 kilo vermek hedefim hayırlısıyla bakalım.tabii hamile değilsem.hamileysem çok egzersiz yapamam ama yavaş yürüyüşlere başlayabilirim
ellerinize kollarınıza sağlık leylak84 ve sersumcum.
uzun bi aradan sonra 1. olmak cok güzel bu beni daha da motive ettı haftaya 60 kiloyu az da olsa ucundan görebilmek insallahkilo veren vermeyen herkesi tebrik ederim azim ve kararlılıklarından dolayı önemli olan bi arada olup motive olabilmek gerisi yalan dünya
kilo veren herkesi tebrik ederim..maşallah nazar değmesin..
yanlız falakaya yatırılmış hatunlar çok hoşuma gitti..bayıldım..
makbule yi merak ettim.
nişanlanmıştı en son..ama artık gelmiyor galiba
leylakım ve sersumum elinize sağlık,liste mikemmel olmuşgeçen hafta kilo verenler safında fekat en sondaydım,.bu hafta 1 basamak atlamışım pek bahtiyar oldum burada beraber olup motivasyon arkadaşlığı yapan herkesi kutluyorum
leylakım güle güle git gelsersum sana da iyi misafir ağırlamalar cuma geceleri misafirlik için birebir,haftasonun sana kalıyo
Selam kızlar
Leylakım , sersumum listeye yetişemedim, falakalık da olmuşum zira durumlar fena
Kalkınca tartıldım ama yazacak zaman yoktu
Bildirimim
Geçen hafta 71.2
Bu hafta 72.6
Arz ederim
Birdym dün de bugün de 5 km yürüdüm
Menüler fena ama, en iyisi yazmayayım
Ellerinize sağlık sersumum ve leylağım
:18:
ben daha başlayamadım bileeDoğru diyosun canım , sabahları gelen çok olur, hayırlısı
Başlıyorum ama devamı yok, kendimi çözemedim bu ara:44::44:
Bu sabah da hiç Bişey yiyemeden çıktım, çok aç kalınca da öğleden sonra olanlar oldu, zıvanadan çıktım resmen
kizlar liste icin ellerinize saglik sersum ve leylak....resim kimin fikriyse super olmus
bayaa caydirici....
kilo verenleri tebrik ediyorum guleryuz canim
evet ne yapiyoruz onumuzdeki maclara bakiyoruz...
gorusuruz kizlar iyi geceler ........
uykummmmmm varrrrrrrrr......:18::18::18:
köy yufkası kilo vermede pek önerilmiyor ama yersen de lahmacun hakının yerine ve sabahları ye bence şekerim..bugünlük menüm:
sabah 1 mandalina ve ceviz
öğle biberli yoğurt yanına köy yufkasıyla
akşam zeytinyağlı biber dolması,közlenmiş patlıcan salatası,1 haşlanmış mısır
slm kizlar..
liste guzel olmus..haftaya bende listedeyim ins..
kilo verenleri tebrik etmismiydim unuttum:)) neyse yine tebrik edim...
bizde aksam ustu cocuklari kapali oyun Yerine goturduk kurtlarini doktuler .. orda buyuk bir kahve ictim..biraz gezindim..gelirkende alisverise ugradik ..az oncede yatirdim simdi cay keyfi zamani:)
iyi insan güzel insan hoşgeldinkızlar internetim yeni bağlandı şanlı urfaya atandım işe başladım ekimin 17 sinde düğünüm var kilom da yine 70 lerde maalesef sizi çok özledim diyetle ilgili ne yapabilirim bilmiyorum ama hiç gözüm yemiyor diyet yapmayı:18::18::18:
sanırım ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarına bakıp niye zayıflayamadım ki diyip kızacağım kendime
sizler nasılsınız herkes iyidir umarım gitti mi kilocuklar
kilo veren veremeyen benim gibi yerinde sayan amazonları tebrik ediyorum elinize sağlık leylak ve sersum liste süper olmuş
10 dk önce eve girdim tırın tırın durumlarındayım çayla cigaramla az sakinleyim
urfada merkezdeyim fena değil evimin yeriçok güzel çok merkezi ama okul pek içaçıcı değil açıkçası ama idare etcez artık şükür ki atandım
evet tatlim sonradan anladim ve ozur diledim bi onceki mesajda:)) arada yenebiliyosa erken yemeni tavsiye ederim cunku kolay kolay erimiyo misir.. bende bugun aldim yarin kizcelerime haslicam ins bana kokusu yetsin artik:) yedimmi cok yiyorum hic yememek en iyisi...
ah ahh eskidendi o irade 3 sene oncesinde 16 kilo vermistim 48 bedenden 40 bedene dusmustum ah ahh simdi iradesizisim malesefolurmu tatlım ne özrü hiç sorun değil oğluşuma kardeş düşünürsem veya öyle bi şüphem olursa sizinle paylaşırım bendeiraden süper cnm maşallah kendini tutuyosan ne güzel
sersumcum sufranin resmini cekmedinmi:))
resimlerimi paylaşayım..yediklerimi ve yemediklerimiii
Eki Görüntüle 823240 Eki Görüntüle 823239 Eki Görüntüle 823238
yediklerim
islim kebabı
bulgurlu zeytinyağlı yaprak sarma
kabak slatası
zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
yemediklerim
şekilde görünen müthiş pasta
misafirlerin getirdiği baklava
pirinç pilavı
aferin bana..
yemek sonrası da sadece çayımı içtimm
resimlerimi paylaşayım..yediklerimi ve yemediklerimiii
Eki Görüntüle 823240 Eki Görüntüle 823239 Eki Görüntüle 823238
yediklerim
islim kebabı
bulgurlu zeytinyağlı yaprak sarma
kabak slatası
zeytinyağlı taze fasulye
salata
yoğurt
yemediklerim
şekilde görünen müthiş pasta
misafirlerin getirdiği baklava
pirinç pilavı
aferin bana..
yemek sonrası da sadece çayımı içtimm
sağol yıldızım.amaaaaa pasta cokk gusellll
tarif isteriz...
hepsi super..ellerine saglik..calisan hamarat hatun..
sağol bebeeemm.
kanka supersın hem sen hemde sofra harıka bu kadar yorgunlugun ustune bıde bıze ızahat verıyon helel kuşum sana
sağol tatlımmseni kocamaaaaaaaaannn tebrik ederim cnm sofra harika görünüyo ve sen pastayı yememişsin ben olsam dayanamazdımmmm maşallahhhh sana
bundan sonra burdayım inşallah canım internetim bağlandı çok şükür nişanlımın ataması gerçekleşmedi maalesef uzun soluklu bi ilişki olunca annem de hem başını beklesin hemde yanında tekrar hazırlansın dedi karıştırdı ortalığı normalde düğünü önümüzdeki sene düşünüyorduk ama yapacaz artık hayırlısı bakalım o da inşallah atanır biran önce burası fena değil aslında ama okul çok zorlayıcı yaa kalabalık aileler var sürekli bi kenara itilmiş boyundan büyük sorumluluklar verilen çocuklar var çok kalabalık bir de ben tekim hayırlısı artık elimden geldiğince yapmaya çalııcaz bişiler çiğdem nerelerde ya geçmişi de okumadım gerçi de
inşallah canım
nası yanii 2 haftada hatta bayrama 1 hafta kaldı 5 kilo mu...canım okaa kasma kendinii
o falaka benim icadım canım..caydırıcı oluyoo
valla iyi insan lafının üstüne bukadar gelirmişyaaa
sağol bebişim..valla harika evet iyi ki cuma geldiler.
ee şekerim napalım torpil yok hakedene falaka
neyse ki yürümüşsün
ben daha başlayamadım bilee
şekerim ben buldum falakayı daha süper fikirlerim olacakk..motive şartt
iyi uykular tatlımmm
köy yufkası kilo vermede pek önerilmiyor ama yersen de lahmacun hakının yerine ve sabahları ye bence şekerim..
vee mısır da cıss..ama sonrasında demişsin kociş karşımda yedi diye. .neyse olmuş artık afiyet olsun. .
iyi insan güzel insan hoşgeldinvalla da lafının üstüne geldin kuşumm..
oh maşallah göreve başlanmış hayırlısı olsun..düğüne de az var..hadi Allah tamamına erdirsin canım benim..
sonrasında nerede yaşıyacaksınız..:44::44:nişanlın da orada mı..ara da gel özletme bebişim
oh tatlım hakettin dinlenmeyii
ah bebişim beterin beteri var..buradakileri düşünürsen çook mutlu olursun inan
hayırlısı olsun canım..umarım herşey gönlünüzce olurbundan sonra burdayım inşallah canım internetim bağlandı çok şükür nişanlımın ataması gerçekleşmedi maalesef uzun soluklu bi ilişki olunca annem de hem başını beklesin hemde yanında tekrar hazırlansın dedi karıştırdı ortalığı normalde düğünü önümüzdeki sene düşünüyorduk ama yapacaz artık hayırlısı bakalım o da inşallah atanır biran önce burası fena değil aslında ama okul çok zorlayıcı yaa kalabalık aileler var sürekli bi kenara itilmiş boyundan büyük sorumluluklar verilen çocuklar var çok kalabalık bir de ben tekim hayırlısı artık elimden geldiğince yapmaya çalııcaz bişiler çiğdem nerelerde ya geçmişi de okumadım gerçi de
hoşgeldin..ilk sayfamız sana çok faydalı olacaktır..tavsiye ederim.Merhabalar bende yeni geldim...benimde zayıflamam lazım ( karatay diyetini demeye başlayacağım umarım herkeste gösterdiği etkiyi bende de gösterir....Yalnız ben yürümek yerine oryantal yapıyorum .....HEDEF KİLO : 50 ŞİMDİKİ KİLO : 73
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?