Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi geceler kizlar ..
leptininiz bol bol olsun ..

ben yarin yine aksamciyim sizlere yazmaya calisirim .. opuldunuz

Oooo ölme eşşeğim ölme müsait bi zamanımda dişi yazar ve stad-upcuların geçmişin araştırcam bakalım onlar nasıl-nerden başlamış :44:

evet kaderde varsa olur da accukda insanın kendi elindedir o kader ,tabisi neden olmasın yani

peteği ısıtıcıyı annemdende alırım ama mesele şehirlerarası gidip otobüsle nasıl getircem ?:44: 2 gün sonra mevsim normale

döncekmiş burda, alt katımızda bebek ve 7 yaşında abisi var olar muhtemelen ısıtıyorlardır

sıcak suyumuz var şükür ama dediğin gibi banyo buzzz olunca önce babamız duşa girip ısıtıyor sonra kızım en son ben anca öyle

idare ediyoruz :44:

Son anda gördüm postunu , cevap yazdım , kaçıyorum , enişten mızmızlandı ...Öptüm çokkkk....

Okey tatlım keyifli geceler bende öptüm

iyi geceler kizlar ..
leptininiz bol bol olsun ..

ben yarin yine aksamciyim sizlere yazmaya calisirim .. opuldunuz

Yarın işinde kolay gelsin canım ,iyi geceler sende öpüldün

iyi geceler kızlar biran kendimi yemek tarifleri sayfasında kedinin ciğere baktığı gibi keklere pastalara ve muhteşem yemek tariflerine bakarken buldum :) içlerinde bize uygun olan fellah köftesi ve içli köfte var ama tariflerde irmik kullanılıyo.biz irmik tüketebiliyomuyduk ?

kızlar bu kitabı bi okuyun 10 yıllık ciddi bi çalışmanın sonucu 20 dakika yetecektir haydiiiiiiiiiiiiiiiii zayıflıyalım <a href="http://bdc5bfaen4o-8-c68ya9ls1ufp.hop.clickbank.net/" target="_top">Click Here!</a>//

kızlar netten bunları buldum bakıııııııınnn
İrmiğin faydalarına şaşıracaksınız!

Beslenme ve Diyet Uzmanı Sinem Kolbakır

Buğday türü olan irmik, daha çok makarna yapımında, yemekleri koyulaştırmada ve
hepimizin bildiği gibi vazgeçilmez bir malzeme olarak tatlılarda kullanılır.

Faydalarından bir kaçı:

1) Protein değerinin yüksek oluşu sebebiyle vejetaryenler tarafından buğday ununa kıyasla daha sık kullanılır.
2) Protein, karbonhidrat ve enerji muhtevasıyla bebek beslenmesinde mühim bir yere sahiptir.
3) Glisemik indeksi düşük olduğundan kana karışma hızı yavaştır, bu hususiyetiyle diyabet ve insülin direnci durumlarında kullanımı beyaz una kıyasla daha uygundur.
4) Sindirim açısından beyaz una göre daha avantajlıdır, yine bu hususiyetiyle de bebek beslenmesinde mühim yer tutar.
5) İçindeki B ve E vitaminleri ile hem çocuk hem yetişkin sağlığı üzerine faydaları sayılmayacak kadardır.
6) Yüksek karbonhidrat ve enerji ihtiva etmesi ile zayıflama diyetlerinde irmik kullanımı, aynen beyaz veya esmer unlarda olduğu gibi diyetisyenin öngördüğü miktarlarda olduğu sürece bir mahsur oluşturmamakta, aksine düşük glisemik indeksi ve kolay sindirilebilir oluşuyla tavsiye edilmektedir.

Off hepsi de enfes görünüyor, ellerine sağlık canım, tarifi ben de kaydediyorum hemen

merhaba kizlar..
nasilsiniz ?

Ben erken uyandim kahvaltimi yaptim birazdan yurumeye cikacagim..
Bugun de istahim pek yoktu..

Sabah:
1 kase yogurt
1 nektarin
yarim kase kabuklu fistik
kahve
omega3, multivitamin, folikasit
su

yine yol göründü diyosun canım..hadi hayırlısı..
Bravos mıhtar, karnım tok olmasına rağmen böyle bi komşum olsaydı da yesem dedim valla, özellikle tatlıyı
:

inşallah birgün hepberaber böyle sofralarda buluşuruz canım

geçmiş olsun canım
güzel mişşşş...gı sinin düşük olması güzelll..ama yine de bize cısss
Off hepsi de enfes görünüyor, ellerine sağlık canım, tarifi ben de kaydediyorum hemen

bugün pazarr..nekaa çabuk geçiyor bu hafta sonu bee..neyse haftaya 9 günlük tatile giricez inşallah..onu düşünüp sabrediyom

kahvaltım

pastırmalı omlet
3 bulgurlu sarma
2 kaşık taze fasulye
yoğurt
biber kavurma
söğüş salata
peynir zeytin
ceviz
çay çayy

Iyi pazarlar herkeze oruç tutacaktım ama gece kalkınca canım yemek istemedi geri yattım sonuç olarak tutamadım nasipse yarın artık neyse bugün kahvaltı da 1 tane ince 2 dilimden sucuklu peynirli domatesli tost yedim öğle ve akşamı birleştirip 2. Öğün yapıcam ondada 5 köfte bol salata 2-3 kaşık bulgur pilavı düşünüyorum ayran bide . Leslie de yapıcam biliyorum sabah menüsü iyi değil

kitaplarımı bitirdim eliptik bisikletim geldi ve bu sabah diyete başladım... sabah 10 kalktım 11 e kadar bisiklet 11.30 daha kahvaltı kahvaltım 7-8 tuzsuz yeşil zeytin 1.5 kk peynir 1.5 tereyağlı yumurta ve yarım avuç fıstık veee bir kupa limonlu çay bu saate kadar 2 lt ye yakın limonlu su içtim snr evi topladım yataklar fln.. aardında tekrar 30 dk bisilete bindim.... öğle yemeği yok acıkırsam 1-2 salatalık veya 1 elma yerim akşamda zeytinyağlı sebzeli kabak ve kırmızı biber dolması var.....

halen tereddutlerim var inanamıyorum kilo vereceğime ama bakalım adet dönemim yeni bitti ve adetliyken dikkat etmemiştim yediklerime 1 haftada 2 kilo almışım 79 dan başlıyorum diyete yani.... bakalım hayırlısı.. artık

İyi pazarlar hatunlar sabah yumurtasız kahvaltı yumurta yerine muz badem peynir zeytin günkurusu çay ve omega3 sonrasında ev toplamaca akşama köfteli ıspanak yogurt tarhana çorbası daha ne olsun

hoşgeldin aramıza karatayla gidiyor kilolar tereddütün olmaasın kolay gelsin

kısslar ben geldiiiimm
&#8203;gezdim geldim azıcık da diyeti bozdum geldim:26:ama gelince tartıldım kilo almamışımçünkü yürüyüş yaptık bol bol
sersumum;bacım liste için tekrar teşekkür ederim eline emeğine sağlık...kilo veren herkesi de kutluyorum.bu arada tatlın da süper görünüyodu
öylesarhoşolsamki;bebişim evet duyduğun doğrudur,incir ve de kiraz yağmur yağdıktan sonra kurtlanır
makbule;ataman da düğünün de hayırlı olsun şimdidenAllah mutluluğunuzu daim etsin inşallah
birdy;aplam canım aplam.senin için bol bol kuru incir yedimVe gerçekten de cırcır oldumbu arada gaz muhabbetine de nee kaaaa güldüm anlatamam

geçmişten aklımda kalanlar bu kadar.unuttuğum veya kaçırdığım varsa affola

Sen benim menajerim ol , takım çalışması yapalım
Muhtar , anladık yemek erken saatte yenecek ama seninki de fazla erken olmuş gibi geldi bana

Hoşgeldin Leylak Güzel Ayak (Selma Yeşil Elma vardı eskiden , onun gibi oldu ) N'aber , nasıl geçti yolculuk ? Ablanla bol bol temizlik yaptınız mı bakiim İncirleri lüpletmişsin , ohhhhh , afiyet olsun dicem ama olamadan vücuttan ifrazat olarak dışarı çıkmış anladığım kadarıyla. Benim gazım , senin hacetin derken topiği baya bi iğrençleştirdik farkındaysan İkimizi de artık daha naif konuları irdelemeye davet ediyorum
Bu arada bugün bi temizlik operasyonu koydum ki ev bile şaşakaldı valla Hem banyoları çamaşır suladım , hem evi sildim-süpürdüm-toz aldım , hem de bahsettiğim koltuk kirlerinden bir tanesini sildim.(tırnağımdan küçük bir leke olduğunu belirtmeden geçmek istemem) , sonra türlü pişirdim , banyo yaptım , manikür yaptım , arada China Open'da kadınlar-erkekler final maçlarını seyrettim , oehhhhh neymişim ben beeeee İşte bööle Leylak Güzel Ayak , sen gittin mevzular birikmişti , hepsini anlattım iki dakkada

Maşallah maşallah bana bi dur diyene bak

sabah öğlen ikisini biarada çıkardım kayınçom naapimm

ığğyyyyy..

oooowwwww....şok müthişsin be kayınçommm

bişeycik değil bebişimm..

çiğdem hanımlar birdy hanımlar da burday mışşş...çıstakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…