Yapmaya yapmaya çok iş birikmiş yawww , aslında yapsam 1 ay hiç durmadan sürer birikmiş işler ama pışşıkkkkkk yapmiciiim , azıcık yapiciiiim sonra bırakıciiimmmm
Yapmaya yapmaya çok iş birikmiş yawww , aslında yapsam 1 ay hiç durmadan sürer birikmiş işler ama pışşıkkkkkk yapmiciiim , azıcık yapiciiiim sonra bırakıciiimmmm
çiğdem hanımlar birdy hanımlar da burday mışşş...çıstakkk
iyi aksamlar hatunlarr..
bugun niyetliydim ve hicc oturmadim..
ev isleri cocuklarin banyolari bide mutfaga girdim ev halkina borekler actim kiymali,pirasali kol boregi..kendimede pirasa yemegi yaptim kiymali nohutlu..himm cok guzeldii..
sahur saat 5 de yaptim
klasik karatay kahvaltisiydi kasarli yumurta esliginde..
iftarimda aksam 7 de idi..
bir kase tavuklu corba
koca bi tabak pirasa
bol salata
yogurt
3 hurma,ceviz
bolll suu...
boreklerdende birer isirik:) cok lezzetliydi ama tuttum kendimi..
iyi aksamlar hatunlarr..
ev isleri cocuklarin banyolari bide mutfaga girdim ev halkina borekler actim kiymali,pirasali kol boregi..kendimede pirasa yemegi yaptim kiymali nohutlu..himm cok guzeldii..
sahur saat 5 de yaptim
bir kase tavuklu corba
koca bi tabak pirasa
bol salata
yogurt
3 hurma,ceviz
bolll suu...
afiyet olsun ve Allah kabul etsin canım
tesekkur ederim kizlar..1 litre su aldim yaniima 1 litreye yakinda yesil cay demledim onu iciyorum ..yetenek sizsiniz esliginde..esimi ise yolladim..yanlizim..Valla o kadar saatlik açlığın üstüne börekleri bir ısırıktan sonra bırakabilmene acayip şaşırdım ve takdir ettim
Oruç için kolaylıklar , Allah kabul etsin hayatım...
fılızcım eksıksız gelıyor, hemde orada ne gorduysen aynısı gelıyor. dun cupcake standım geldı harıkaaa, bayıldım. tam ıstedıgım gıbı
gelme suresı fırmaya gore degısıyor. mesela benım 2 haftada gelen urunlerım oldu sıparıs verelı 40 gun olan ve hala gelmeyen urunlerımde var . sanırım sıparıs sayısına yada tedarık etme durumuna gore degısıyor. bazende naklıye sırketınde beklıyor. bunun takıbını yapabılıyorsun ama . kendı hesabından barkod numarısını al urunun ve ptt kargo yurdısı gonderı takıbınden bakabılırsın,urun nerede takıp edersın
Hoşgeldin Leylak Güzel Ayak(Selma Yeşil Elma vardı eskiden , onun gibi oldu ) N'aber , nasıl geçti yolculuk ? Ablanla bol bol temizlik yaptınız mı bakiim İncirleri lüpletmişsin , ohhhhh , afiyet olsun dicem ama olamadan vücuttan ifrazat olarak dışarı çıkmış anladığım kadarıyla. Benim gazım , senin hacetin derken topiği baya bi iğrençleştirdik farkındaysan İkimizi de artık daha naif konuları irdelemeye davet ediyorum
Bu arada bugün bi temizlik operasyonu koydum ki ev bile şaşakaldı vallaHem banyoları çamaşır suladım , hem evi sildim-süpürdüm-toz aldım , hem de bahsettiğim koltuk kirlerinden bir tanesini sildim.(tırnağımdan küçük bir leke olduğunu belirtmeden geçmek istemem) , sonra türlü pişirdim , banyo yaptım , manikür yaptım , arada China Open'da kadınlar-erkekler final maçlarını seyrettim , oehhhhh neymişim ben beeeee İşte bööle Leylak Güzel Ayak , sen gittin mevzular birikmişti , hepsini anlattım iki dakkada
sabah öğlen ikisini biarada çıkardım kayınçom naapimm
ığğyyyyy..
oooowwwww....şok müthişsin be kayınçommm
bişeycik değil bebişimm..
kitaplarımı bitirdim eliptik bisikletim geldi ve bu sabah diyete başladım... sabah 10 kalktım 11 e kadar bisiklet 11.30 daha kahvaltı kahvaltım 7-8 tuzsuz yeşil zeytin 1.5 kk peynir 1.5 tereyağlı yumurta ve yarım avuç fıstık veee bir kupa limonlu çay bu saate kadar 2 lt ye yakın limonlu su içtim snr evi topladım yataklar fln.. aardında tekrar 30 dk bisilete bindim.... öğle yemeği yok acıkırsam 1-2 salatalık veya 1 elma yerim akşamda zeytinyağlı sebzeli kabak ve kırmızı biber dolması var.....
halen tereddutlerim var inanamıyorum kilo vereceğime ama bakalım adet dönemim yeni bitti ve adetliyken dikkat etmemiştim yediklerime 1 haftada 2 kilo almışım 79 dan başlıyorum diyete yani.... bakalım hayırlısı.. artık
makbuşcum atanmana çok sevindim kiloya gelince sıkma kendini canım düğün yakın o yüzden düğünden sonra bi ev düzenini kurarsın ondan sonra bebek falan olmadan verirsin canım burda bizle kolay biliyosunkızlar internetim yeni bağlandı şanlı urfaya atandım işe başladım ekimin 17 sinde düğünüm var kilom da yine 70 lerde maalesef sizi çok özledim diyetle ilgili ne yapabilirim bilmiyorum ama hiç gözüm yemiyor diyet yapmayı:18::18::18:
sanırım ilerleyen zamanlarda düğün fotoğraflarına bakıp niye zayıflayamadım ki diyip kızacağım kendime
sizler nasılsınız herkes iyidir umarım gitti mi kilocuklar
o kada yapmışsın tadına bak tabisi ama iradene hayranımbu kadar pasta muhabbeti yeter normale dönelim littfennn
kocişim kızımı dersaneye götürdü ben de kahvaltıyı hazırladım bi topiğe geliim dedim ama tabii herkesler uykudaa.
güzel bir hafta sonu dilerimm
kahvaltım
1 avuç kadar tandır ekmeği
biber kavurması
yoğurt
peynir zeytin
söğüş salata
2-3 bulgurlu zeytinyağlı sarma
1 kaşık zeytinyağlı fasulye(deneyin sabahları harika gidiyor..)
veee 1 kk kadar pastamdan yemeyi planlıyorum Allah afetsinn:18::18::18:
e tabii üstüne çayy ve film keyfimiz.:82::82:
.misafirin gelmesi bu bakımdan da iyi oldu temizlik olayı bitti rahatım heyoooo
o kada yapmışsın tadına bak tabisi ama iradene hayranım
off sorma filizim benim kıza da birsürü şey aldık.cumartesi, pazar çok koşturmaca geçti
cumartesi yürüdüğüm yol o kada yürümüşümki akşama ayklarım sızladı
1tane bordo renk pantolon aldım bedene gelince çok değişiyo kızlar
kalıbına göre hala bedeni bilmiş deyilim
midyum 40 beden oluyormuş onu giydim oldu
evdekiler bol geliyo bayramda dolaşıcaz bu halimi görmeyenler var
vücuduma göre alayımda zayıfladığım belli olsun istedim
bu arada cıslı bişey yemedim ama unuttuğum için yazamadım
dünde kızıma üstbaş aldık çocuğun boyu baya uzamış kışlıkların kolları paçaları kısalmış
böylece bayramlık ta almış olduk mont ihtiyacı var o da kısalmış
baya bi masraf var
kahvaltım
2 yumurta peynir zeytin tereotu limonlu
fındık ceviz günkurusu yeşil çay
öğlen tavuk ciğeri canım çekti peynir zeytin yoğurt ve çayyy
akşamı henüz düşünmedim
brdycim gaz muhabbeti bitirdi beni yawwwwww
kızlar leslie yapmadım çünki baya bi ev temizliği var çamaşır as katla yerleştir bunlar bile spor dimi yaa baya bi işim var kız gelene kadar bitireyim sonra görüşürüz
günaydıngünaydııınnn,
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ,muck
Eki Görüntüle 824830
günayydın güzeller...
erken kalkan yol alır demişler ama bende hiiç bi faliyet yok..
kahvaltımı yaptım sadece
pastırmalı kaşarlı omlet
peynir
yoğurt
su gibi akıp biten güzel bir hafta diliyorumm
Eki Görüntüle 824830
günayydın güzeller...
erken kalkan yol alır demişler ama bende hiiç bi faliyet yok..
kahvaltımı yaptım sadece
pastırmalı kaşarlı omlet
peynir
yoğurt
su gibi akıp biten güzel bir hafta diliyorumm[/QUOTE
proteinin dibine vurmussun yine:)) afiyet olsun..ama bende pro agirlikli beslenicem artik..
Sana da günaydın canım
Bende de bi faaliyet yok , regl olmuşum, heryerim ağrıyor
[
proteinin dibine vurmussun yine:)) afiyet olsun..ama bende pro agirlikli beslenicem artik..
Eline saglik canim .. Cok guzel bir liste olmus .. Ben her ne kadar artilarda gorunsemde bu regl donmeleri boyle iste bir kac yuz gram fark ediyor .. Bitmesini hayatimin piskolojimin normale donmesini bekleyecegz .. ma herkesleri tebrik ediyorum.. Elinie yureginize saglik ..
Illaki verecegiz bu kilolar gidecek .. Siz bayrama kadar .. ben Turkiyeye gidene kadar amacim 65 e inebilmek insallah 24 ekimde gidiyorum kizceler .. o gune kadar kacamak yok !!! Ama ptesi dogum gunum kocis ile yemege cikacagiz ondan gari ne bir kacamak ne bir icecek ne bir kirinti hersey yasak bol bol yogurt sut .. insallah hayirlisi ile Bu sefer annemi hepten cildirtacagim verdigim kilocuklar ile 65 bi gidim yaa
iyi aksamlar hatunlarr..
sahur saat 5 de yaptim
bir kase tavuklu corba
koca bi tabak pirasa
bol salata
yogurt
3 hurma,ceviz
bolll suu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?