Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yapmaya yapmaya çok iş birikmiş yawww , aslında yapsam 1 ay hiç durmadan sürer birikmiş işler ama pışşıkkkkkk yapmiciiim , azıcık yapiciiiim sonra bırakıciiimmmm

azcık yapçam bırakçam azcık yapçam bırakçam...

Yapmaya yapmaya çok iş birikmiş yawww , aslında yapsam 1 ay hiç durmadan sürer birikmiş işler ama pışşıkkkkkk yapmiciiim , azıcık yapiciiiim sonra bırakıciiimmmm

Pışıııık

Valla bende bi bitiremedim anlamadım nerden çıkıyor bu kadar iş güç :44::44::44:

çiğdem hanımlar birdy hanımlar da burday mışşş...çıstakkk

Çıstak çıstak

iyi aksamlar hatunlarr..
bugun niyetliydim ve hicc oturmadim..
ev isleri cocuklarin banyolari bide mutfaga girdim ev halkina borekler actim kiymali,pirasali kol boregi..kendimede pirasa yemegi yaptim kiymali nohutlu..himm cok guzeldii..
sahur saat 5 de yaptim
klasik karatay kahvaltisiydi kasarli yumurta esliginde..
iftarimda aksam 7 de idi..
bir kase tavuklu corba
koca bi tabak pirasa
bol salata
yogurt
3 hurma,ceviz
bolll suu...
boreklerdende birer isirik:) cok lezzetliydi ama tuttum kendimi..

afiyet olsun ve Allah kabul etsin canım

Valla o kadar saatlik açlığın üstüne börekleri bir ısırıktan sonra bırakabilmene acayip şaşırdım ve takdir ettim
Oruç için kolaylıklar , Allah kabul etsin hayatım...

afiyet olsun ve Allah kabul etsin canım

Valla o kadar saatlik açlığın üstüne börekleri bir ısırıktan sonra bırakabilmene acayip şaşırdım ve takdir ettim
Oruç için kolaylıklar , Allah kabul etsin hayatım...
tesekkur ederim kizlar..1 litre su aldim yaniima 1 litreye yakinda yesil cay demledim onu iciyorum ..yetenek sizsiniz esliginde..esimi ise yolladim..yanlizim..

teşekkür ederim canım harika bi site biz kocişle çok sevdik fiyatlarda uygun arada sipariş vereceğiz şimdi 2 sipariş verdik 15- 25 gün içinde gelecekmiş öle dediler:16:

hoşbulduk birdyimyolculuk iyi geçti ama sıkıldım bu kez nedense
ablam temizliği biz gitmeden yapmış,o gün 4 kez tüm evi silmiş delübirdy ablam badem gibi gezerken biz buruşuk olcaz yapma etme ablam didim bendecaydırıcı olabildim mi bilmem

davetini kabul ediyorum aplam

sabah öğlen ikisini biarada çıkardım kayınçom naapimm

ığğyyyyy..

oooowwwww....şok müthişsin be kayınçommm

bişeycik değil bebişimm..

:13:

Son düzenleme:
cupcake standıyla napıyorsunuz hanımlar yoksa pastane cafe öyle bişeyler mi işletiyorsunuz? şimdi leslie yapıcam oğlum nihayet uyudu. kendimi mutsuz hissediyorum nedense spor iyi gelir belki

canım hangi marka eliptik bisiklet kullanıyosun bende almayı düşünüyorum

makbuşcum atanmana çok sevindim kiloya gelince sıkma kendini canım düğün yakın o yüzden düğünden sonra bi ev düzenini kurarsın ondan sonra bebek falan olmadan verirsin canım burda bizle kolay biliyosun
o kada yapmışsın tadına bak tabisi ama iradene hayranım

cumartesi, pazar çok koşturmaca geçti
cumartesi yürüdüğüm yol o kada yürümüşümki akşama ayklarım sızladı
1tane bordo renk pantolon aldım bedene gelince çok değişiyo kızlar
kalıbına göre hala bedeni bilmiş deyilim
midyum 40 beden oluyormuş onu giydim oldu
evdekiler bol geliyo bayramda dolaşıcaz bu halimi görmeyenler var
vücuduma göre alayımda zayıfladığım belli olsun istedim
bu arada cıslı bişey yemedim ama unuttuğum için yazamadım
dünde kızıma üstbaş aldık çocuğun boyu baya uzamış kışlıkların kolları paçaları kısalmış
böylece bayramlık ta almış olduk mont ihtiyacı var o da kısalmış
baya bi masraf var
kahvaltım
2 yumurta peynir zeytin tereotu limonlu
fındık ceviz günkurusu yeşil çay
öğlen tavuk ciğeri canım çekti peynir zeytin yoğurt ve çayyy
akşamı henüz düşünmedim

brdycim gaz muhabbeti bitirdi beni yawwwwww
kızlar leslie yapmadım çünki baya bi ev temizliği var çamaşır as katla yerleştir bunlar bile spor dimi yaa baya bi işim var kız gelene kadar bitireyim sonra görüşürüz

o kada yapmışsın tadına bak tabisi ama iradene hayranım

off sorma filizim benim kıza da birsürü şey aldık..Allah sağlık versin de çok çabuk büyorlar..
kollar paçalar hep kısa
kolay gelsin

günaydııınnn,
herkese mutlu bır hafta dılıyorum ,muck
günaydın

günayydın güzeller...

erken kalkan yol alır demişler ama bende hiiç bi faliyet yok..

kahvaltımı yaptım sadece

pastırmalı kaşarlı omlet
peynir
yoğurt

su gibi akıp biten güzel bir hafta diliyorumm

gunaydin kizlar..
bugunde niyetliyim..
sahur
yumurta yapmaya usendim aksamki pirasadan bir tabak yedim az yogurt, findik ve gun kurusu esliginde..
kizlari biraktim geldim..alisverise ugradim simdi eve girisecegim:)

kaneelcim dogum gunun kutlu olsun ...nice mutlu yillara........esinle sevdiklerinle saglikli huzurlu mutlu ve fit bir yasam dilerim....(bugun dogumgunun yanlis anlamadim dimi?)

canim allah kabul etsin...iraden icin
cocuklar nasil hersey yolundadir ins....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…