Eki Görüntüle 824830
günayydın güzeller.....
erken kalkan yol alır demişler ama bende hiiç bi faliyet yok..
kahvaltımı yaptım sadece
pastırmalı kaşarlı omlet
peynir
yoğurt
su gibi akıp biten güzel bir hafta diliyorumm
canim gunaydin...sana da iyi guzel ve - bir hafta diliyorum...
burda lahmacun yapan bir restaurant var orda yemistik lahmacunlari...onceden ara ara evde kendim de yapiyordum ama bundan sonra evde hamurisi yapmama karari aldim canim...
bugun kasarli omletle karatay kahvalti.
aksamsa fasulye piyaz yogurtlu sarimsakli kabak...
eger doymazsam 1 kase mercimek corbasi...
kizlar herkese bol - li guzel bir hafta diliyoum...
cok sagol canim..cok sukur hersey yolunda..bu hafta okullar kapaniyo 2 haftalik tatil var..kaneelcim dogum gunun kutlu olsun ...nice mutlu yillara........esinle sevdiklerinle saglikli huzurlu mutlu ve fit bir yasam dilerim....(bugun dogumgunun yanlis anlamadim dimi?)
canim allah kabul etsin...iraden icin
cocuklar nasil hersey yolundadir ins....
menulerin guzel canim.2 ogun yapiyosun sanirim..spora baslayabildinmi?canim gunaydin...sana da iyi guzel ve - bir hafta diliyorum...
burda lahmacun yapan bir restaurant var orda yemistik lahmacunlari...onceden ara ara evde kendim de yapiyordum ama bundan sonra evde hamurisi yapmama karari aldim canim...
kizlar dun gelemedim simdide mesgulum hemen cikicam...
dunku menum...karatay kahvalti aksama kuru fasulye salata ve kefir...
cissss olanlar 1 neskafe 3 biskuvi...
bugun kasarli omletle karatay kahvalti.
aksamsa fasulye piyaz yogurtlu sarimsakli kabak...
eger doymazsam 1 kase mercimek corbasi...
kizlar herkese bol - li guzel bir hafta diliyoum...
Canım ozel mesaj gonderdım....((( cok gızlı kımse duymasın...))
tahmin ettigim seymiiiiii:))
Canım ozel mesaj gonderdım....((( cok gızlı kımse duymasın...))
ben de oldum olacam canım..
öyle oldu şekerimm
Kızlar ben geçen hafta regl olucam demiştim ama hala olamadım be yawwww , çok fenayım valla , yarım dünya gibi dolaşıyorum evin içindeMemişlerim acıyo çok
canım merhaba annem gilin evde internet yoktu maalesef o yüzden giremedim şanlıurfaya atandım 17 ekimde düğünüm ar bir yandan düğün telaşı bir yandan atama yerleşe vs ancak internet bağlatabildim bi de atandığım okulda tekim ve 2000 kusür öğrenci var çok yoğun geçiyor alışcam inşallah o yüzden gelemedim uzun zamandır ama hep aklımın bir köseşindesiniz
canım merhaba annem gilin evde internet yoktu maalesef o yüzden giremedim şanlıurfaya atandım 17 ekimde düğünüm ar bir yandan düğün telaşı bir yandan atama yerleşe vs ancak internet bağlatabildim bi de atandığım okulda tekim ve 2000 kusür öğrenci var çok yoğun geçiyor alışcam inşallah o yüzden gelemedim uzun zamandır ama hep aklımın bir köseşindesiniz
nasilsin tatlim is hayatina alisabildinmi?
cocuklarin nasillar..
cok kilo verdin sen dikkat et kilo menu isini bosver..optm seni..
Kızlar ben geçen hafta regl olucam demiştim ama hala olamadım be yawwww , çok fenayım valla , yarım dünya gibi dolaşıyorum evin içindeMemişlerim acıyo çok
canım hangi marka eliptik bisiklet kullanıyosun bende almayı düşünüyorum
cupcake standıyla napıyorsunuz hanımlar yoksa pastane cafe öyle bişeyler mi işletiyorsunuz? şimdi leslie yapıcam oğlumnihayet uyudu. kendimi mutsuz hissediyorum nedense spor iyi gelir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?