Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canim gunaydin...sana da iyi guzel ve - bir hafta diliyorum...
burda lahmacun yapan bir restaurant var orda yemistik lahmacunlari...onceden ara ara evde kendim de yapiyordum ama bundan sonra evde hamurisi yapmama karari aldim canim...

kizlar dun gelemedim simdide mesgulum hemen cikicam...
dunku menum...karatay kahvalti aksama kuru fasulye salata ve kefir...
cissss olanlar 1 neskafe 3 biskuvi...

bugun kasarli omletle karatay kahvalti.
aksamsa fasulye piyaz yogurtlu sarimsakli kabak...
eger doymazsam 1 kase mercimek corbasi...

kizlar herkese bol - li guzel bir hafta diliyoum...

sağol canım..arada da olsa lahmacun alabileceğin bi restaurant olması güzel

cok sagol canim..cok sukur hersey yolunda..bu hafta okullar kapaniyo 2 haftalik tatil var..
menulerin guzel canim.2 ogun yapiyosun sanirim..spora baslayabildinmi?

Canım ozel mesaj gonderdım....((( cok gızlı kımse duymasın...))
tahmin ettigim seymiiiiii:))

ben de oldum olacam canım..

öyle oldu şekerimm

Kızlar ben geçen hafta regl olucam demiştim ama hala olamadım be yawwww , çok fenayım valla , yarım dünya gibi dolaşıyorum evin içinde Memişlerim acıyo çok

Kızlar ben geçen hafta regl olucam demiştim ama hala olamadım be yawwww , çok fenayım valla , yarım dünya gibi dolaşıyorum evin içinde Memişlerim acıyo çok

oy oyyy..kıyamam..ben de şiştim be kayınçom..off ki ne offf...

canım benim sen iyi ol da gerisi boş..evleniyorsun demek
senin için çok yoğun bir yıl oldu ya..
hem atanman hem de evleniyor olmana çok sevindim...öptüm canım seni...

nasilsin tatlim is hayatina alisabildinmi?
cocuklarin nasillar..
cok kilo verdin sen dikkat et kilo menu isini bosver..optm seni..

canım ya iş hayatımı seviyorum..

ben de makbulecim gibi atandım..benim için bir dönüm noktası bu ..

çocuklara bakıcı tuttum...

iyiler

büyük 2. sınıfta ..küçük bakıcı ile evde..

sen nasılsın canım..nasıl gidiyor ..

canım ya...Allah ALlah

şüphelenmeye başladım..hamile olabilir misin acepp..

arkadaşlar bende karatayın 2kitabıda vardı ama alanlar malum geri getirmedi aklımda kaldığı kadar yapıyorum ama sizden ricamözellikle kitabı olanlardan öğle yemeği seçenekleri listesi vardı (örnek menü değil)seçeneklerden istediğiniz birini tüketiyorduk bana o listeyi yazarmısın lütfen..şimdiden çoook teşekkür ediyorum

kızlar az önce yazdım ama buldum hatta isteyen olur diyeburaya yapıştırıyorum
Karatay diyetinde neler yiyebilirsiniz?

Kahvaltı (07:00-09:00)

- Az pişmiş 2 adet yumurta. Hazır lop, rafadan veya düşük ısıda tavada saf tereyağında fazla katı olmadan pişirilebilir. Menemen ya da pastırmalı yumurta yapılabilir.

- Bir avuç içi kadar az tuzlu peynir.

- Bunların yanında ekmek, poğaça ya da simit yenmeyecek! Peynirle birlikte ekmek yerine, bir ince belli çay bardağı ceviz içi veya fındık, az tuzlu fıstık, badem, yerfıstığı yenebilir.

- Az tuzlu 8-10 adet zeytin... Üzerine zeytinyağı, limon, kekik ve pul kırmızı biber eklenebilir.

- Doğal ve mevsiminde olmak şartıyla, domates, biber, salatalık, turp, maydanoz, nane, roka arzu edildiği kadar yenebilir.

- Limonlu çay veya süt içilebilir. Şekersiz ve tatlandırıcısız olarak!

Sabah kahvaltısından sonra açlık hissetmeden 4-5 saat geçiremiyor ya da 1-2 saat içinde acıkıp bir şeyler atıştırmadan duramıyorsanız, bilin ki sabah kahvaltıda yedikleriniz sağlığınıza zarar vermektedir! Özellikle ekmek, simit ve poğaçalar, bal, reçel ve tatlılar, hazır ya da taze sıkılmış meyve suları, çaya konulan şeker ve tatlandırıcılar bu zararlı yiyecekler arasında sayılabilir. Aslında bu uyarı diğer öğünler için de geçerlidir...

Öğle Yemeği (13:00-14:00)

Aşağıdaki yiyeceklerden bir seçenek öğle yemeği olarak tercih edilebilir:

- Etli ya da zeytinyağlı sebze yemeği...

- 3-5 kalem pirzola, biftek, bonfile, kuzu kapama... Etin yanında yüksek glisemik indeksli karbonhidrat içerdikleri için pilav ve patates yenilmeyecek!

- Balık... Izgara, fırınlanmış ya da buğulama olarak...

- Döner ya da kebap... Bol salata ve yoğurtla yenebilir. Yanında pide, pilav, patates ve ekmek yenmeyecek!

- Her türlü mercimek yemeği... Sarı, kırmızı veya yeşil mercimek olabilir.

- Semizotu... Etli ya da yoğurtlu sarımsaklı ve cevizli salata yapılabilir.

- Mevsimine göre enginar, kereviz, lahana, karnıbahar veya pırasa yemeği...

- Karnıyarık, imambayıldı, patlıcan kebabı, yaprak sarma, her türlü kabak ve biber dolma.

- Pastırmalı ya da kıymalı kuru fasulye, bakla veya nohut yemeği... Bol soğan ve salatayla yenebilir. Bunların yanında pirinç pilavı yenmemeli. Çünkü glisemik indeksi çok yüksek; 100-130!

- Evde pişirilmiş olan her türlü çorba; domates, tarhana, paça, işkembe... Hazır çorba tozları, işlenmiş oldukları için kullanılmamalıdır.

Yemeklerin yanında ek olarak şunlardan biri tercih edilebilir:

- Et ve balık yemekleriyle birlikte bol mevsim salatası, soğan ve yoğurt yenebilir.

- Yemeklerle birlikte sızma zeytinyağı, bol sarımsak ve nane eklenerek cacık yenilebilir.

- Turşu, evde geleneksel usulle, bol sirkeli, az tuzlu hazırlanarak rahatlıkla tüketilebilir.

Yukarıdaki yiyeceklerin yerine meyve tüketmek isteyenler şu alternatifleri tercih edebilir:

- Bir adet mevsim meyvesi

- Bir kâse yoğurt ve bir avuç cevizle birlikte; 5-6 adet mürdüm eriği veya bir avuç siyah çekirdekli üzüm ya da 5-6 adet kuru kayısı gibi yiyecekler de tüketilebilir.

benimkiler de öyle yaw:26 kaa şişti ki ağzıma girecekler nerdeyse

herkese çoook güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum kısslar
sabah 5 km yürüyüp kahvaltımı yaptım...klasik kahvaltı....sonra da temizlik
temizlik bitince de alışverişe çıkıp yeni ciciler aldım kendime ve eşimebaya bi yürüdüm,çooook yoruldum.
reglim de geldi gelecek,çok şişim yaabugün baya bi - gördüm tartıda ama asıl kilo reglden sonra belli olur artık

kızlar 2 gündür o kadar moralim bozukki dün çok ağladım sonra baş ağrısından gece uyuyamadım malum bu sinirle çikolata bile yedim o yüzden 2 gün hiç menü bildirimi yapamıcam. inşallah kendimi toparlıcam kızlar. haksız yere arkamdan yapılan dedikodular, yalan yanlış şeyler söylenmiş ben Allaha havale ettim çok moralim bozuk

herkesee selam bişi sorucam benim sabah kahvaltım 11 den sonra genelde bu kilo vermeme engel mi acaba....

sabah 11 de kahvaltı

2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
8-10 zeytin ve
yerfıstığı yanında
limonlu cay

az önce atıştırma olarak 2 orta boy mandalina

akşam yemeği 7.15 de

etli kuru fasulye
mantarlı sebzeli bulgur pilavı ve turşu...

sizce beslenmem dooğru mu eklemem yada çıkarmam gereken var mı ?? birde bugun 30 dk eliptik bisiklet akşamda 30 dk yapıcam dun biraz fazla yapınca bugun bacaklarım ağrıo yavaş yavaş sureyi artırsam ii olcak gibi???

birde bu liste ve haftalık kilo bildiirimi hakkında bilgi alabilirmiyim sizler bahsediosunuz ama tam anlamadım

cupcake standıyla napıyorsunuz hanımlar yoksa pastane cafe öyle bişeyler mi işletiyorsunuz? şimdi leslie yapıcam oğlum nihayet uyudu. kendimi mutsuz hissediyorum nedense spor iyi gelir belki

misafirlerin gelınce yaptıgın muffınlerı yada cup cakelerı wrapperlar ıle susleyp o standa koyuncaaa, işte o goruntu muhteseemm

kısacası ben evde kendım kullanıyrm .

...............................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…