Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bende hattrick marka sipariş verdim cnm inşallah işe yarar güle güle kullan sende. ayrıca menü bildirimini hergün düzenli yaparsan haftaya listede olabilirsin. her cuma tartı günümüz. ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim.

2.öğünüm

1 tabak kuru fasülye
küçük bi kase yoğurt
birkaç tane kabak mücver

Televizyonda Sayın Karatayı izlerken anlatım şekli ve tarzı çok hoşuma gidiyor. Bizde ailece kendinden destek alıp forma girmeyi çok istiyoruz..

benimkiler de öyle yaw:26 kaa şişti ki ağzıma girecekler nerdeyse

iyi yapmışsın Allaha havale etmekle canım..kötülük yapan kendine yapar er ya da geç seni haksız yere üzenler cezasını çekecektir bi şekilde eminim..iyi düşün iyi olsun..
canım geç kahvaltıda sorun yok ama ara öğün yapmıyoruz yanii mandalin olmamış eğer meyve yemek istiyorsan sabah kahvaltısında 1 porsiyon yiyebilirsin..
2 öğün kilo vermede daha etkili oluyor..kolay gelsin

Televizyonda Sayın Karatayı izlerken anlatım şekli ve tarzı çok hoşuma gidiyor. Bizde ailece kendinden destek alıp forma girmeyi çok istiyoruz..

biz buradayız bekleriz..

2. öğünüm

2 tane kürdan kebabı
2 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata

ve şimdi de çayımmm

canım ya...Allah ALlah

şüphelenmeye başladım..hamile olabilir misin acepp..
Olabilir miyim acep :44::44::44: Teorik olarak olabilirim aslında ama şuan sinirimi bozmamak için bir-iki gün içinde olucakmışım gibi davranıyorum
benimkiler de öyle yaw:26 kaa şişti ki ağzıma girecekler nerdeyse
Puhahahaha
2. öğünüm

2 tane kürdan kebabı
2 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata

ve şimdi de çayımmm
Afiyet olsun muhatrım

misafirlerin gelınce yaptıgın muffınlerı yada cup cakelerı wrapperlar ıle susleyp o standa koyuncaaa, işte o goruntu muhteseemm

kısacası ben evde kendım kullanıyrm .

ay ne kadar safım şu 2 katlı olanlardan bazıları çerez koyuyor ondan demi?

menümü veriyorum sabah
sucuklu yumurta
1 küçük domates

öğleden sonra 3 civarı 1kase kısır

akşam 10 tane fındık yarım salatalık 45 dk leslie

iyi mi kızlar

2. ogunumde olan oldu...
manti yedim...cokk ozlemisim yarin ama 5 km yurumeyi dusunuyorum ins..
yarin kaldigimiz yerden devam:))

bence super:) afiyet olsun..

iyi yapmışsın Allaha havale etmekle canım..kötülük yapan kendine yapar er ya da geç seni haksız yere üzenler cezasını çekecektir bi şekilde eminim..iyi düşün iyi olsun..

sağol canımcım inşallahhhhh

sabah klasik kahvaltı sonraasında annemin ev temizlemece misler gibi oldu akşamada tarhana çorbası lahana sarma yogurt az öncede eve geldim ne yorulmuşum yahu

inş işe yarar en önemlisi o ....akşam 65 dk yapmışım 250 kalori gitmiş yani öle yazıor...

tmm her gun yazarım ben yediklerimi yiyeceklerimi... ii geceler

Kızlar günaydın ,
Hepinize dert olmuştur , gece uyku tutmamıştır biliyorum , o yüzden sıcağı sıcağına haber vereyim dedim ; Sabaha karşı , siyah ipliğin beyaz iplikten ayrılabildiği anların başlangıcında regl oldum :119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:

güle güle giy canım cicilerini reglden sonra bombayı patlatırsın canım

dünkü akşam yemeğimi yazamamıştım
akşam apar topar abimlere gittik yemeği orda yedik 8 i biraz geçiyodu ama
fazla ağır bişey yoktu gelinimiz fırında kızartma yapmış tavukta koymuş çok güzel olmuş
ben bi türlü yapamıyorum fırında patlıcanlar kötü oluyodu ama onuki çok güzel olmuş
aynı şekilde yaptım patlıcanından olabilirmiş öyle dedi
neyse beni uzun zamandır görmüyodu çok şaşırdı bende onun şaşırdığına şaırdım ne konuştum beee
biz zayıfladığımızın farkına varmıyoruz herhalde baya vermişin dedi kitaplamı dedi evet dedim
eşofmanla gitmiştim ama yinede fark etti
çok güzel bi duygu herkez şaşırıyo
1 kase yoğurt yedim
arkasından 3 mil leslie
leslie yapınca kahvaltı yapasım gelmiyo niye anlamadım
ama yinede öğün bozulmasın diye
1çok küçük elma
1 mandalin( elma çok küçüktü)ASLINDA mandalin yiyesim vardı aç dokunur diye elma yedim
fındık yeşil çayyyy
öğlen kızımla kısır yemeyi düşündük yanında turşu( bu arada turşularım olmuş )
akşam yemeğim belli( bu arada kızlar canım acayip kumpir çekiyo bayramda yesemmi diyorum )
kıymalı bamya yapıcam
tarhana çorbası
salata
dün temizliği yapmıştım bugünde yazlıkları kaldırayım diyorum
akşam çok üşüdüm hala pikeyle yatıyoduk yorgan ya da baddaniyeyi çıkarayım diyorum biraz bunlarla uğraşıcam öptüm sizleri

Hadi gözünaydın aplam

güle güle giy canım cicilerini reglden sonra bombayı patlatırsın canım

Teşekkür ederim filizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…