ben bunu aldım evmambodan internette ki en ucuz fiyattı hem seleside vardı ayakta yorulunca yavas modda oturduğum yerde devam ediyorum tavsiye ederim 3 gunde elime ulaştı .... fiyatına göre çok iyi bence..
Dynamic 803 Eliptik Bisiklet : evmambo.com
benimkiler de öyle yaw:26kaa şişti ki ağzıma girecekler nerdeyse
iyi yapmışsın Allaha havale etmekle canım..kötülük yapan kendine yapar er ya da geç seni haksız yere üzenler cezasını çekecektir bi şekilde eminim..iyi düşün iyi olsun..kızlar 2 gündür o kadar moralim bozukki dün çok ağladım sonra baş ağrısından gece uyuyamadım malum bu sinirle çikolata bile yedim o yüzden 2 gün hiç menü bildirimi yapamıcam. inşallah kendimi toparlıcam kızlar. haksız yere arkamdan yapılan dedikodular, yalan yanlış şeyler söylenmiş ben Allaha havale ettim çok moralim bozuk
canım geç kahvaltıda sorun yok ama ara öğün yapmıyoruz yanii mandalin olmamış eğer meyve yemek istiyorsan sabah kahvaltısında 1 porsiyon yiyebilirsin..herkesee selam bişi sorucam benim sabah kahvaltım 11 den sonra genelde bu kilo vermeme engel mi acaba....
sabah 11 de kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu peynir
8-10 zeytin ve
yerfıstığı yanında
limonlu cay
az önce atıştırma olarak 2 orta boy mandalina
akşam yemeği 7.15 de
etli kuru fasulye
mantarlı sebzeli bulgur pilavı ve turşu...
sizce beslenmem dooğru mu eklemem yada çıkarmam gereken var mı ?? birde bugun 30 dk eliptik bisiklet akşamda 30 dk yapıcam dun biraz fazla yapınca bugun bacaklarım ağrıo yavaş yavaş sureyi artırsam ii olcak gibi???
birde bu liste ve haftalık kilo bildiirimi hakkında bilgi alabilirmiyim sizler bahsediosunuz ama tam anlamadım
Televizyonda Sayın Karatayı izlerken anlatım şekli ve tarzı çok hoşuma gidiyor. Bizde ailece kendinden destek alıp forma girmeyi çok istiyoruz..
:86::86::86::86:
2. öğünüm
2 tane kürdan kebabı
2 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata
ve şimdi de çayımmm
afiyet olsun canım
Olabilir miyim acep :44::44::44: Teorik olarak olabilirim aslında ama şuan sinirimi bozmamak için bir-iki gün içinde olucakmışım gibi davranıyorumcanım ya...Allah ALlah
şüphelenmeye başladım..hamile olabilir misin acepp..
Puhahahahabenimkiler de öyle yaw:26kaa şişti ki ağzıma girecekler nerdeyse
Afiyet olsun muhatrım2. öğünüm
2 tane kürdan kebabı
2 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata
ve şimdi de çayımmm
afiyet olsun canım[/B][/I]
Olabilir miyim acep :44::44::44: Teorik olarak olabilirim aslında ama şuan sinirimi bozmamak için bir-iki gün içinde olucakmışım gibi davranıyorum
Afiyet olsun muhatrım
misafirlerin gelınce yaptıgın muffınlerı yada cup cakelerı wrapperlar ıle susleyp o standa koyuncaaa, işte o goruntu muhteseemm
kısacası ben evde kendım kullanıyrm .
bence super:) afiyet olsun..ay ne kadar safımşu 2 katlı olanlardan bazıları çerez koyuyor ondan demi?
menümü veriyorum sabah
sucuklu yumurta
1 küçük domates
öğleden sonra 3 civarı 1kase kısır
akşam 10 tane fındık yarım salatalık 45 dk leslie
iyi mi kızlar
afiyet olsun tatlim..2.öğünüm
1 tabak kuru fasülye
küçük bi kase yoğurt
birkaç tane kabak mücver
sanada afiyet olsun sersumum...2. öğünüm
2 tane kürdan kebabı
2 kaşık taze fasulye
1 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
salata
ve şimdi de çayımmm
Olabilir miyim acep :44::44::44: Teorik olarak olabilirim aslında ama şuan sinirimi bozmamak için bir-iki gün içinde olucakmışım gibi davranıyorum
afiyet olsun tatlim..
sanada afiyet olsun sersumum...
bende birazdan cay keyfi yapicam ..
iyi yapmışsın Allaha havale etmekle canım..kötülük yapan kendine yapar er ya da geç seni haksız yere üzenler cezasını çekecektir bi şekilde eminim..iyi düşün iyi olsun..
bende hattrick marka sipariş verdim cnm inşallah işe yarar güle güle kullan sende. ayrıca menü bildirimini hergün düzenli yaparsan haftaya listede olabilirsin. her cuma tartı günümüz. ilk sayfayı okumanı tavsiye ederim.
güle güle giy canım cicilerini reglden sonra bombayı patlatırsın canımherkese çoook güzel ve bol eksili bir hafta diliyorum kısslar
sabah 5 km yürüyüp kahvaltımı yaptım...klasik kahvaltı....sonra da temizlik
temizlik bitince de alışverişe çıkıp yeni ciciler aldım kendime ve eşimebaya bi yürüdüm,çooook yoruldum.
reglim de geldi gelecek,çok şişim yaabugün baya bi - gördüm tartıda ama asıl kilo reglden sonra belli olur artık
Kızlar günaydın ,
Hepinize dert olmuştur , gece uyku tutmamıştır biliyorum , o yüzden sıcağı sıcağına haber vereyim dedim ; Sabaha karşı , siyah ipliğin beyaz iplikten ayrılabildiği anların başlangıcında regl oldum:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
Kızlar günaydın ,
Hepinize dert olmuştur , gece uyku tutmamıştır biliyorum , o yüzden sıcağı sıcağına haber vereyim dedim ; Sabaha karşı , siyah ipliğin beyaz iplikten ayrılabildiği anların başlangıcında regl oldum:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
Teşekkür ederim filizimgüle güle giy canım cicilerini reglden sonra bombayı patlatırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?