- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
selam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandım akşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..
selam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandım akşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..
hadi gozun aydin:) gelmesi bi dert gitmesi bi dert:))Kızlar günaydın ,
Hepinize dert olmuştur , gece uyku tutmamıştır biliyorum , o yüzden sıcağı sıcağına haber vereyim dedim ; Sabaha karşı , siyah ipliğin beyaz iplikten ayrılabildiği anların başlangıcında regl oldum:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
sporun super mas....inş işe yarar en önemlisi o ....akşam 65 dk yapmışım 250 kalori gitmiş yani öle yazıor...
tmm her gun yazarım ben yediklerimi yiyeceklerimi... ii geceler
yorgun savasci..allah guc versin san menude super..bende lahana sarmasi yapicam lahana beni bekliyo:)sabah klasik kahvaltı sonraasında annemin ev temizlemece misler gibi oldu akşamada tarhana çorbası lahana sarma yogurt az öncede eve geldim ne yorulmuşum yahu
super oluyo farkedilmek...dünkü akşam yemeğimi yazamamıştım
akşam apar topar abimlere gittik yemeği orda yedik 8 i biraz geçiyodu ama
fazla ağır bişey yoktu gelinimiz fırında kızartma yapmış tavukta koymuş çok güzel olmuş
ben bi türlü yapamıyorum fırında patlıcanlar kötü oluyodu ama onuki çok güzel olmuş
aynı şekilde yaptım patlıcanından olabilirmiş öyle dedi
neyse beni uzun zamandır görmüyodu çok şaşırdı bende onun şaşırdığına şaırdım ne konuştum beee
biz zayıfladığımızın farkına varmıyoruz herhalde baya vermişin dedi kitaplamı dedi evet dedim
eşofmanla gitmiştim ama yinede fark etti
çok güzel bi duygu herkez şaşırıyo
1 kase yoğurt yedim
arkasından 3 mil leslie
leslie yapınca kahvaltı yapasım gelmiyo niye anlamadım
ama yinede öğün bozulmasın diye
1çok küçük elma
1 mandalin( elma çok küçüktü)ASLINDA mandalin yiyesim vardı aç dokunur diye elma yedim
fındık yeşil çayyyy
öğlen kızımla kısır yemeyi düşündük yanında turşu( bu arada turşularım olmuş )
akşam yemeğim belli( bu arada kızlar canım acayip kumpir çekiyo bayramda yesemmi diyorum )
kıymalı bamya yapıcam
tarhana çorbası
salata
dün temizliği yapmıştım bugünde yazlıkları kaldırayım diyorum
akşam çok üşüdüm hala pikeyle yatıyoduk yorgan ya da baddaniyeyi çıkarayım diyorum biraz bunlarla uğraşıcam öptüm sizleri
ay ne kadar safımşu 2 katlı olanlardan bazıları çerez koyuyor ondan demi?
bence super:) afiyet olsun..
bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..selam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandım akşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..
ehh kilo derdin yok yersin tabiki pastalari himmm:)) afiyet olsun tatlim..sabah menüm
2 adet domates ve 2 adet yumurta ile omlet
1 dilim ekmek
1 dilim pasta
2 bardak nescafe..(süt ile yapılmış)
1 adet elma.
sanada afiyet olsun.. benim gunum gelmeden midem cok bulanir..Günaydın kızzlarBugün yürüyüşe çıkamadım daha.kahvaltımı yaptım birazdan çıkıcam.2-3 ay önce saçıma balyaj yaptırmıştım ama sonradan beğenmedim Şimdi evde boyadım kendi rengime..uzuuuun süre değiştirmiycem artık rengini
Kahvaltım
1 yumurtadan kaşarlı omlet
zeytin
pastırma
1 muz
regl öncesi iştahım yok,midem bulandı bunları yerken
hayır canım ondan degıl. bu sadece muffın ve cup cake ıcın tasarlanmıs ,onlara katlı kurabıyelık denıyor ama bu stand dıye gecıyor.daha acıklayıcı olsun dıye fotosunu koyuyorum
yakın zamanda ıcını doldurmus sekılde fotosunu sızlerle paylasırım(tabı kı sadece mısafırler ıcın, bana cısss )
Eki Görüntüle 825803
Kızlar günaydın ,
Hepinize dert olmuştur , gece uyku tutmamıştır biliyorum , o yüzden sıcağı sıcağına haber vereyim dedim ; Sabaha karşı , siyah ipliğin beyaz iplikten ayrılabildiği anların başlangıcında regl oldum:119::119::119::119::118::118::118::118::124::124::124:
gunaydin..
kizlari biraktim daha kahvalti yapmadim..sabah kahvemi ictim bol su esliginde..evi topladim ..simdi guzel bi kahvalti hazirlicam kendime..dunku mantidan sonra baya bir artiyim ..bugun 5 km kesin yurunecek:))
cok guzel gorunuyo guzel gunlerde kullan..bende cok severim bu tarz esyalari..hayır canım ondan degıl. bu sadece muffın ve cup cake ıcın tasarlanmıs ,onlara katlı kurabıyelık denıyor ama bu stand dıye gecıyor.daha acıklayıcı olsun dıye fotosunu koyuyorum
yakın zamanda ıcını doldurmus sekılde fotosunu sızlerle paylasırım(tabı kı sadece mısafırler ıcın, bana cısss )
Eki Görüntüle 825803
diyebilirsin tabisi:))teşekkür ederim yıldız hanım yıldızcığım diyebilirim herhalde ama kilom 73,5 ile 74 arası gidip geliyor inat ediyor galiba
bugünkü menüm
sabah
1 dilim patatesli börek biliyorum bu cıs ama yedim artık 1yumurta 3-4 cevizin içi domates salatalık 1 kase tarhana çorba oldukça yoğun bir kahvaltı oldu.
akşama nohutlu et yemeği düşünüyorum şimdilik bu kadar.
yap yap bugun spor gunu olsun:))benimde çok kuvvetli oldu sabah benimde kesin iyi bir spor yapmam lazım
cok guzel gorunuyo guzel gunlerde kullan..bende cok severim bu tarz esyalari..
cok guzel gorunuyo guzel gunlerde kullan..bende cok severim bu tarz esyalari..
diyebilirsin tabisi:))
benim direniste kilolar..ama once kilo verilmiyo kilo almak onleniyo sonra veriliyo sanirsam...hayirli gitsinde az az da olsa gitsin...
slms slms slms
nasılız guzelleerrr? ( kılom aynı olsada ben super hıssedıyrm bugun kendımı )
dun aksam uzun zamandır dusundugum hatta malzemelerının cogunu toparladıgım kapı celnegıme basladım vee yarıdan cogu bıttıı, bu aksam tamamlar ve kapıma asmıs olurum, inşallah... yaw benı boyle seyler o kadar mutlu edıyor kııı, kendı yaptıgının yerını hıc bısey tutmuyor beaaa
sabah hazır yufka ıle dolgunlastırılmıs52: ) sahanda yumurta... ( bır avuc yufkadan bıseycık olmaz dıye dusunuyorum ) ve klasık kahvaltı
aksamada yemegım vaaarrrkusbasılı patlıcan yemegı, sehrıye corbası, cacıııkkkk
efenım az once damla sakızlı turk kahvesı ıcıldııı, ögle yemegınde ne yapılacagı bılınmıyor , saygılarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?