Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandımakşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..

sabah menüm

2 adet domates ve 2 adet yumurta ile omlet

1 dilim ekmek

1 dilim pasta

2 bardak nescafe..(süt ile yapılmış)

1 adet elma.

ay çok geçmiş olsun..migrenin mi var acaba...

Özlemim canım benim çok geçmiş olsunMigrenin mi vardı,istifra da etmişsin..Allah şifa versin canım benim

Günaydın kızzlarBugün yürüyüşe çıkamadım daha.kahvaltımı yaptım birazdan çıkıcam.2-3 ay önce saçıma balyaj yaptırmıştım ama sonradan beğenmedimŞimdi evde boyadım kendi rengime..uzuuuun süre değiştirmiycem artık rengini
Kahvaltım
1 yumurtadan kaşarlı omlet
zeytin
pastırma
1 muz

regl öncesi iştahım yok,midem bulandı bunları yerken

hadi gozun aydin:) gelmesi bi dert gitmesi bi dert:))

inş işe yarar en önemlisi o ....akşam 65 dk yapmışım 250 kalori gitmiş yani öle yazıor...

tmm her gun yazarım ben yediklerimi yiyeceklerimi... ii geceler
sporun super mas....

sabah klasik kahvaltı sonraasında annemin ev temizlemece misler gibi oldu akşamada tarhana çorbası lahana sarma yogurt az öncede eve geldim ne yorulmuşum yahu
yorgun savasci..allah guc versin san menude super..bende lahana sarmasi yapicam lahana beni bekliyo:)

super oluyo farkedilmek...
bende hep firinda yaparim kizartmayi..himmm..
sporun icinde mas.

ay ne kadar safım şu 2 katlı olanlardan bazıları çerez koyuyor ondan demi?

hayır canım ondan degıl. bu sadece muffın ve cup cake ıcın tasarlanmıs ,onlara katlı kurabıyelık denıyor ama bu stand dıye gecıyor. daha acıklayıcı olsun dıye fotosunu koyuyorum
yakın zamanda ıcını doldurmus sekılde fotosunu sızlerle paylasırım
(tabı kı sadece mısafırler ıcın, bana cısss )

bence super:) afiyet olsun..

teşekkür ederim yıldız hanım yıldızcığım diyebilirim herhalde ama kilom 73,5 ile 74 arası gidip geliyor inat ediyor galiba

bugünkü menüm
sabah
1 dilim patatesli börek biliyorum bu cıs ama yedim artık 1yumurta 3-4 cevizin içi domates salatalık 1 kase tarhana çorba oldukça yoğun bir kahvaltı oldu.

akşama nohutlu et yemeği düşünüyorum şimdilik bu kadar.

bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..

sabah menüm

2 adet domates ve 2 adet yumurta ile omlet

1 dilim ekmek

1 dilim pasta

2 bardak nescafe..(süt ile yapılmış)

1 adet elma.
ehh kilo derdin yok yersin tabiki pastalari himmm:)) afiyet olsun tatlim..

sanada afiyet olsun.. benim gunum gelmeden midem cok bulanir..

ilk kez görüyorum bunu. çok şıkmış evet dolusunu da görmek isterim. teşekkür ederim.

gunaydin..
kizlari biraktim daha kahvalti yapmadim..sabah kahvemi ictim bol su esliginde..evi topladim ..simdi guzel bi kahvalti hazirlicam kendime..dunku mantidan sonra baya bir artiyim ..bugun 5 km kesin yurunecek:))

gözünaydın çocuğun var mı?

gunaydin..
kizlari biraktim daha kahvalti yapmadim..sabah kahvemi ictim bol su esliginde..evi topladim ..simdi guzel bi kahvalti hazirlicam kendime..dunku mantidan sonra baya bir artiyim ..bugun 5 km kesin yurunecek:))

benimde çok kuvvetli oldu sabah benimde kesin iyi bir spor yapmam lazım

cok guzel gorunuyo guzel gunlerde kullan..bende cok severim bu tarz esyalari..
diyebilirsin tabisi:))
benim direniste kilolar..ama once kilo verilmiyo kilo almak onleniyo sonra veriliyo sanirsam...hayirli gitsinde az az da olsa gitsin...

slms slms slms
nasılız guzelleerrr? ( kılom aynı olsada ben super hıssedıyrm bugun kendımı )
dun aksam uzun zamandır dusundugum hatta malzemelerının cogunu toparladıgım kapı celnegıme basladım vee yarıdan cogu bıttıı, bu aksam tamamlar ve kapıma asmıs olurum, inşallah... yaw benı boyle seyler o kadar mutlu edıyor kııı, kendı yaptıgının yerını hıc bısey tutmuyor beaaa

sabah hazır yufka ıle dolgunlastırılmıs 52: ) sahanda yumurta... ( bır avuc yufkadan bıseycık olmaz dıye dusunuyorum ) ve klasık kahvaltı
aksamada yemegım vaaarrr kusbasılı patlıcan yemegı, sehrıye corbası, cacıııkkkk

efenım az once damla sakızlı turk kahvesı ıcıldııı, ögle yemegınde ne yapılacagı bılınmıyor , saygılarrrr

cok guzel gorunuyo guzel gunlerde kullan..bende cok severim bu tarz esyalari..

diyebilirsin tabisi:))
benim direniste kilolar..ama once kilo verilmiyo kilo almak onleniyo sonra veriliyo sanirsam...hayirli gitsinde az az da olsa gitsin...

aa iyi o zaman kilolar konusunda endişeliydim iyi oldu bunu öğrendiğim yeter artık 65 olucam ben bu ne ya kocaman tef gibi göbek

serpp hanım sanırım serpil maşallah ne marifetli hatunmuşun sen senin ev cicili biçilidir heralde. kolaygelsin bitince onada bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…