Canım yaaaa , ne iğrenç , ne trawmatik bişey yaşamışsın , migren ağrısı mı ki acaba , valla çok geçmiş olsun , bugün kazan gibidir kafan ...Geçen gün baş ağrılarıyla ilgili bi program seyrettim.Eğer kafayı tülbentle mengeneye alınca kendini daha iyi hissediyosan o ağrı kesin migren ağrısıymış.Düşün Hayriye Hanım senelerce ne çekmişselam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandım akşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..
Sağol Ufocan , çocuğum yok ....gözünaydın çocuğun var mı?
merhaba kızlar nasılsınız, bu aralar menü bildiremiyorum çünkü menü yazacak kadar bir şeyler yiyemiyorum maalesef ancak geçiştiriyorum acıkmaktan nefret ediyorum yemekten nefret ediyorum bu aralar...kızlar dua edin de hemen geçsin iştahlı zamanlarımı özledim....bu arada cuma günü bildirimde 71,8 dim, dün bugün 71,2 çıktım kilo mu veriyorum şişliğim mi azalıyor anlamadım aman zaten artık kilo vermek gibi bir derdim yok da sizleri sevdiğim için buradayım...
Aaa ne kadar güzel bir işiniz var , bayıldım valla , çok şanslısınız , nerede yaşıyosunuz ?herkse selam
10.30 kalkış 35 dk bisiklet
sabah kahvaltım 11.30 da
10-11 tane zeytin
2 yumurta
2 kk peynir
3-4 dilim pastırma
yarım avuc fıstık
akşama
etli kuru fasulye bulgur pilavı var yanında turşu yoğurt belki salata şimdi de çiftliğimize gidiyorum orda işler çok birikmiş bizim ineklerimiz var eşim sut satıyor öle olunca bi ev daha var gibi orada ama orda işler hiç bitmio :)
çiftlikte çok yorulmazsam akşama 1 saatte bisiklet...
Oooo bugün ben hamile olmadığıma sen de hamile olduğuna sevindin.Gözün aydın canım , inşallah çok sağlıklı , çok bahtlı , çok tatlı bir bebeğin olurarkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına
Aaa ne kadar güzel bir işiniz var , bayıldım valla , çok şanslısınız , nerede yaşıyosunuz ?
Oooo bugün ben hamile olmadığıma sen de hamile olduğuna sevindin.Gözün aydın canım , inşallah çok sağlıklı , çok bahtlı , çok tatlı bir bebeğin olur
Canım yaaaa , ne iğrenç , ne trawmatik bişey yaşamışsın , migren ağrısı mı ki acaba , valla çok geçmiş olsun , bugün kazan gibidir kafan ...Geçen gün baş ağrılarıyla ilgili bi program seyrettim.Eğer kafayı tülbentle mengeneye alınca kendini daha iyi hissediyosan o ağrı kesin migren ağrısıymış.Düşün Hayriye Hanım senelerce ne çekmişİnşallah tekrarı olmaz canımcım.Bu arada senin hypotiroidin var mıydı ki , yoksa bu düşüklük yeni bişey mi ? İlaç verdi mi doktor ? Demir için takviye verdi mi ? (ayyy ne çok soru sordum , kendim kendimden sıkıldım şuan valla , kusura bakma) Diğer değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim , gözün aydın
Sağol Ufocan , çocuğum yok ....
arkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına
amiinn teyzesi tatlı dilinle yaptıgın güzel dualar için teşekkür ediyoruuzz
çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum migren olabilirmi acaba çok dikkat et canım ihmal etmeselam kızlar..bi sürü şey yazmıştım internet gitti,hepsi silindikısaca özetliyim canlar halsizim biraz da..haftasonum yoğun geçti,2 gündür evi kadına teslim ettim,ama dün öğleden itibaren bir başağrısı başladı bende,ölüyorum sandım akşamı zor edip eve gittim yattım,başıma koca bir çivi çakıyolar sanki,istifra ettim,saatlerce sürdü,sonunda uyumuşum..öğlen ve akşam bişey yiyemedim ama gece yarısı açlıktan midem kasılınca eşimin başucuma koyduğu elma ve birkaç grissini yedim maalesef..pek farkında da değildim açıkçası.. doğum sancısı ve böbrek taşı ağrıları çektim,bu da onlardan aşağı kalmazdı yani...bu arada tahlil sonuçlarımı aldım,demir ve tiroidim düşük..demire bağlı bazı kan değerlerim düşük,kolesterol ve diğer değerler iyi...çabuk kilo alıp zor vermemin nedeni olabilir belki bu durum...kızlar görüşürüz ,geçmişe bakamadım..
ayyyy negüzel işte sen sağlıklı besleniyorsundur herşey taze şanslısın canımherkse selam
10.30 kalkış 35 dk bisiklet
sabah kahvaltım 11.30 da
10-11 tane zeytin
2 yumurta
2 kk peynir
3-4 dilim pastırma
yarım avuc fıstık
akşama
etli kuru fasulye bulgur pilavı var yanında turşu yoğurt belki salata şimdi de çiftliğimize gidiyorum orda işler çok birikmiş bizim ineklerimiz var eşim sut satıyor öle olunca bi ev daha var gibi orada ama orda işler hiç bitmio :)
çiftlikte çok yorulmazsam akşama 1 saatte bisiklet...
gözün aydın canım allah isteyen herkeze versinarkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına
serpp hanım sanırım serpil maşallah ne marifetli hatunmuşun sen senin ev cicili biçilidir heralde. kolaygelsin bitince onada bakarız
arkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına
maşallah möaşallahhh, topıkde hamıle sayısı artıyor, bende ıstıyorum artıııkkk, hayırlısı ıle ınsallah
Rabbım hayırlı evlat etsın inşallah saglıklı sıhhatlı kavusursun bebegıne canım , tebrıkler
amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah.bi kadın dogum doktoruna git görün derim folik asit verir içmeye başlarsın ben öyle yaptım bir ay öncesinden içmiş oldum sana da tasiye ederim.bebeğin beyin ve omuriliği gelişimi için çok önemli :)
amın canım ınsallah... Ben zaten folık asıt ıcıyorum bır suredır. Dr gıtmeyı dusunmuyor degılım. Ama bu ay bı gecsın gebe degılsem gıdıcem. Bu ay cok umıtlıym bakalım ,nasıp...
bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..
ehh kilo derdin yok yersin tabiki pastalari himmm:)) afiyet olsun tatlim..
sanada afiyet olsun.. benim gunum gelmeden midem cok bulanir..
sağol canımaynen mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum her ay
canım hayırlı olsun,allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahiçime doğmuştu zaten hamile olduğun
Topiğimizde hamişler çoğaldı ne güzelsıra serrp de artık
teşekkür ederim canımm serrp ten sonra kanael de inşallahh
teşekkür ederim canımm aminn[sıze=3][ı]kayınçom patlatmışsınOhh rahatladın artık..
leylakımm cicilerini güle güle kullan canım..saçını da
filizim ne güzel şey zayıfladığımızın başkaları tarafından onaylanması
özlemim kuzum geçmiş olsun
serpp standın çok hoşş dolusunun resmini merakla bekliyoruzz..
handrake canım dikkat et kendine..umarım kısa sürede biter bu iştahsız dönemin..biz de seni görmekten memnunuz canım
kayınçom benim beyim ı dediğin mengene taktiğini kullanır hep migreninde.:26::26:.kırmızı tülbentle hemde
ttet canım tebrikler sağlıkla kavuş bebişine..allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
gmzz_z ne güzel canım sütün yoğurdun en doğalını yiyiyorsunuz
Sanırım bukadardıı...unuttuklarım kusura kalmasın...:44::44:
[/ı][/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?