Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

merhaba kızlar nasılsınız, bu aralar menü bildiremiyorum çünkü menü yazacak kadar bir şeyler yiyemiyorum maalesef ancak geçiştiriyorum acıkmaktan nefret ediyorum yemekten nefret ediyorum bu aralar...kızlar dua edin de hemen geçsin iştahlı zamanlarımı özledim....bu arada cuma günü bildirimde 71,8 dim, dün bugün 71,2 çıktım kilo mu veriyorum şişliğim mi azalıyor anlamadım aman zaten artık kilo vermek gibi bir derdim yok da sizleri sevdiğim için buradayım...

Canım yaaaa , ne iğrenç , ne trawmatik bişey yaşamışsın , migren ağrısı mı ki acaba , valla çok geçmiş olsun , bugün kazan gibidir kafan ...Geçen gün baş ağrılarıyla ilgili bi program seyrettim.Eğer kafayı tülbentle mengeneye alınca kendini daha iyi hissediyosan o ağrı kesin migren ağrısıymış.Düşün Hayriye Hanım senelerce ne çekmiş İnşallah tekrarı olmaz canımcım.Bu arada senin hypotiroidin var mıydı ki , yoksa bu düşüklük yeni bişey mi ? İlaç verdi mi doktor ? Demir için takviye verdi mi ? (ayyy ne çok soru sordum , kendim kendimden sıkıldım şuan valla , kusura bakma) Diğer değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim , gözün aydın
gözünaydın çocuğun var mı?
Sağol Ufocan , çocuğum yok ....

Biz de seni çok seviyoruz

herkse selam

10.30 kalkış 35 dk bisiklet

sabah kahvaltım 11.30 da

10-11 tane zeytin

2 yumurta

2 kk peynir

3-4 dilim pastırma

yarım avuc fıstık

akşama
etli kuru fasulye bulgur pilavı var yanında turşu yoğurt belki salata şimdi de çiftliğimize gidiyorum orda işler çok birikmiş bizim ineklerimiz var eşim sut satıyor öle olunca bi ev daha var gibi orada ama orda işler hiç bitmio :)
çiftlikte çok yorulmazsam akşama 1 saatte bisiklet...

arkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına

Aaa ne kadar güzel bir işiniz var , bayıldım valla , çok şanslısınız , nerede yaşıyosunuz ?
Oooo bugün ben hamile olmadığıma sen de hamile olduğuna sevindin.Gözün aydın canım , inşallah çok sağlıklı , çok bahtlı , çok tatlı bir bebeğin olur

amiinn teyzesi tatlı dilinle yaptıgın güzel dualar için teşekkür ediyoruuzz

amiinn teyzesi tatlı dilinle yaptıgın güzel dualar için teşekkür ediyoruuzz

Aa ne hoş sağlıkla kucağına alırsın inşallah

çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum migren olabilirmi acaba çok dikkat et canım ihmal etme
ayyyy negüzel işte sen sağlıklı besleniyorsundur herşey taze şanslısın canım
gözün aydın canım allah isteyen herkeze versin
aman benimde ödüm kopuyo öyle bişey çıkmasın allah isteyene versin

serpp hanım sanırım serpil maşallah ne marifetli hatunmuşun sen senin ev cicili biçilidir heralde. kolaygelsin bitince onada bakarız

yok canım o kadar da degıl, elımden geldıgınce ufak tefek bıseyler yapmaya calısıyorum .hobı ıslerı ile ugrasmayı sevıyrm kısaca...
hay hay, yarın kapı celengı sizlerle inşallah

maşallah möaşallahhh, topıkde hamıle sayısı artıyor, Bende ıstıyorum artıııkkk, hayırlısı ıle ınsallah

Rabbım hayırlı evlat etsın inşallah saglıklı sıhhatlı kavusursun bebegıne canım , tebrıkler

amin canım teşekkür ederim darısı başına inşallah.bi kadın dogum doktoruna git görün derim folik asit verir içmeye başlarsın ben öyle yaptım bir ay öncesinden içmiş oldum sana da tasiye ederim.bebeğin beyin ve omuriliği gelişimi için çok önemli :)

amın canım ınsallah... ben zaten folık asıt ıcıyorum bır suredır. dr gıtmeyı dusunmuyor degılım. ama bu ay bı gecsın gebe degılsem gıdıcem. bu ay cok umıtlıym bakalım ,nasıp...

amın canım ınsallah... Ben zaten folık asıt ıcıyorum bır suredır. Dr gıtmeyı dusunmuyor degılım. Ama bu ay bı gecsın gebe degılsem gıdıcem. Bu ay cok umıtlıym bakalım ,nasıp...

inşallah hamilesindir canımm :) ben geçen aydan beri korunmuyorum çok taktım geçen ay çok düşündüm olmadı.bu ay hep en hayırlı zamanda olsun diye dua ettim.senin içinde en hayırlı zamanda olur inşallah

bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..

ehh kilo derdin yok yersin tabiki pastalari himmm:)) afiyet olsun tatlim..

sanada afiyet olsun.. benim gunum gelmeden midem cok bulanir..

Sağol canımAynen mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum her ay

Canım hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahİçime doğmuştu zaten hamile olduğun
Topiğimizde hamişler çoğaldı ne güzelSıra serrp de artık

Son düzenleme:

teşekkür ederim canımm serrp ten sonra kanael de inşallahh

Leylakım n'aber canım , nasıl geçiyo günün , neler yaptın bakalım ?

kayınçom patlatmışsın ohh rahatladın artık..

leylakımm cicilerini güle güle kullan canım..saçını da

filizim ne güzel şey zayıfladığımızın başkaları tarafından onaylanması

özlemim kuzum geçmiş olsun

serpp standın çok hoşş dolusunun resmini merakla bekliyoruzz..

handrake canım dikkat et kendine..umarım kısa sürede biter bu iştahsız dönemin..biz de seni görmekten memnunuz canım

kayınçom benim beyim ı dediğin mengene taktiğini kullanır hep migreninde.:26::26:.kırmızı tülbentle hemde

ttet canım tebrikler sağlıkla kavuş bebişine..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

gmzz_z ne güzel canım sütün yoğurdun en doğalını yiyiyorsunuz

sanırım bukadardıı...unuttuklarım kusura kalmasın...:44::44:

teşekkür ederim canımm aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…