Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar ben bugün yine komşuya gittim ve benim yiyebileceğim hiçbirşey yapmamışlar ..ve ilk defa gidiyordum hayır da diyemedim..offf..
barii kısır falan olsaydıı..kısaca sopalık oldumm....

sabah

ceviz
1 günkurusu
5-6 çekirdekli kuru üzüm

2. öğünümm:18::18::18:

1 poğça
makarna salatası
1kk kadar kıbrıs tatlısı

off çok kötü hisssettim kendimi ama dediğim gibi hep hamur işi yapmışlar ve habire yemediniz yemediniz diyip durdular..diyetteyimi zaten saçma bulur insanlar bilirsiniz..napalım yarın ve öbürgün kaneelimin dediği detoks yani pro yapıcam..

napıyon beyaaa...ben naaptım gördün müüü

offyaaa..olan olduu:26:..insan bi mercimek köfte,kısır ,ya da hafif bi salata yapar di mii

Leylakım n'aber canım , nasıl geçiyo günün , neler yaptın bakalım ?

aplambugün evde boş işlerleuğraştıktan sonra saçımı boyadım..sonra da evde sıkılınca dışarı çıktım kaç saat yürüdüm bilmiyorum.yemek falan derken de bu saat oldu işte.
sen nasılsın,regl oldun memişler indi mi birazbenimkiler felaket hala:86::86:

leylakımm cicilerini güle güle kullan canım..saçını da

sağol sersumum

sersumum senin komşular da tam diyet düşmanı heeeneyse canım olan olmuş.2 gün pro yap bişeycik olmaz
ben de yapıcam çarşamba-perşembe

sersumum senin komşular da tam diyet düşmanı heeeneyse canım olan olmuş.2 gün pro yap bişeycik olmaz
ben de yapıcam çarşamba-perşembe

öyleler valla yaa..dedim kesin bulgurlu bişeyler vardır ama maalesef..

2.öğünüm

kuru fasülye
köfte
salata

şimdi de kahve

Son düzenleme:
olmaz bebişim olmaz
varım kıssszaten regl de geldi gelecek cumaya faydası olur belki

temem o zaman..bak bozana falaka...

benim de geldi regl..anammm bu hafta listede kan gövdeyi götürecek desene kayınçom da regl..

Leylakım , saçlarını güle güle kullan bitanem , becerikli kardeşim benim Memişlerimi sormuşsun ; ohhh biraz indi şişleri şükür , dünkü kadar acımıyolar bugün.Darısı senin başına
Muhtarım , valla boşuna üzülüyosun , öööle çok bişey yememişsin , olacak o kadar yani.Biz pazara gittik bugün.Orda , ayaküstü meyvadır , simittir , pazarcı ikramlarıdır derken nerdeyse senden çok yedim , o bakımdan sıkma canını muhtarım....Demek beni yalnız bırakmadın , kan kardeşiyiz biz artık İki haftadır topikte kan gövdeyi götürmekte ...
Filizim evet valla ya , şu regli olsan bi dert , olmasan daha büyük bi dert , çok enteresan bi oluşum gerçekten
He bu arada turşuları afiyetle yiyin , sonunun benimki gibi hüsran olmamasına sevindim valla arkadaşım

olmaz demi gülümm..he kıss birlikte yapalım proo var mısınn

proo ne ki? ayrıca hamileleri tebrik ederim. en önemli uyarımı da yapayım sakın stresli bir hamilelik geçirmeyin. çocuk huysuz ve sinirli oluyor. oğlum maalesef öyle.çok seviyorum, çok akıllı, çok tatlı, çok yakışıklı ama çok mız mız, yaşayasıca. babanannem öyle derdi. bi de bi akıl verin bana bu çocuk hiç bişey yemiyor. ona uysam 50 kiloydum şimdi. yedikleri
mama aptamil junior asla normal süt içmiyor. tarhana çorbası, yumurta sucuk, elma,muz, patates kızartması, et. hepsi bu ne yedireceğimi şaşırıyorum şubatta 3 bitecek. valla aylık 200 lira mama parası veriyoruz. bi akıl verin bana.
hamileler uykunuzu bol uyuyun sonra zombi gibi gezeceksiniz. benim ki hala uyumuyor. bide ayaklarınızı karnınızı hiç açıkta bırakmayın. çocuk gazlı oluyor. ben son aylarda ayaklarımın altına buz sarıyordum :)

temem o zaman..bak bozana falaka...

benim de geldi regl..anammm bu hafta listede kan gövdeyi götürecek desene kayınçom da regl..

tamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver

sağol bacımmaminnn

pazarda atıştırmak da süper oluyo yaaa

Selam kızlar sabah normal klasik kahvaltı akşama kadar sorun yok ama akşam cısss falakaya razıyım muhtarım hep eşim suçlu illa mantı yap dedi götürdüm 1 tabagıda bende nasılda özlemişim

nasılsınız bacılar son sayfayı okuduğum kadarıyla (Sersumun alıntılarından)

Birdy memişlerin sızlaması dinmiş geçmiş olsun kujuum bi mesajında sıgaraya rağmen nasıl kabız olduğumu sormuşsun el cevap ; yediklerim hep kraker, galeta vs gibi kuru şeyler + az sebze + az su +az hareket = kabızlık+ göbekte biriken yağ =kilo

Leylak yeni saç ve cicilerini güle güle kullan tatlım yağmurun incire etkisi soruma cevabın için de teşekkür ederim demek doğruymuş e bende kuru incir almaya devam o zaman

Sersum mıhtar komşudaki zorunlu kaçamakların benimkilerin yanında hiç bişey değil sen proda yapabiliyorsun ben belki bayram tatilinde anca yapabilirim proyu deermişim

Kardelen muhteşem bacım sen o mantıları 2 günde eritmezsen bana da sarfoş demesinler

pro protein harici birşey yememek canım..1-2 gün sadece protein alıyoruz bu da metabolizmayı hızlandırıyor..sebze ceviz ve başka birşey yok..et,yumurta.süt ve ürünlerii

yemeyen çocuk çok zor..Allah yardımcın olsun.:26:.akıl veremiyeceğim çünkü benim kızımda yoktu böyle bir sorun..yaşayan bilir derler ya..

tamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver

Selam kızlar sabah normal klasik kahvaltı akşama kadar sorun yok ama akşam cısss falakaya razıyım muhtarım hep eşim suçlu illa mantı yap dedi götürdüm 1 tabagıda bende nasılda özlemişim

ah be gülüm ben sana sen bana ben de falakalık oldum bugün

canımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim

sen öölee diyosan ööledir..kesin beyine sormuşsundur..

:13::13::13: kankayınçom benimm..zuhaha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…