iyiyiz sarfoşum..aynen göründüğü gibi..nasılsınız bacılar son sayfayı okuduğum kadarıyla (Sersumun alıntılarından)
Sersum mıhtar komşudaki zorunlu kaçamakların benimkilerin yanında hiç bişey değilsen proda yapabiliyorsun ben belki bayram tatilinde anca yapabilirim proyu deermişim
canımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim
iyiyiz sarfoşum..aynen göründüğü gibi..
valla pro olmasa ben naaparım bilmemee doğru tepitt bayramda proo birazz(biraz mıı ) hayall
karşılıklı içelim bebişim ben de demledimm
proo ne ki? ayrıca hamileleri tebrik ederim. en önemli uyarımı da yapayım sakın stresli bir hamilelik geçirmeyin. çocuk huysuz ve sinirli oluyor. oğlum maalesef öyle.çok seviyorum, çok akıllı, çok tatlı, çok yakışıklı ama çok mız mız, yaşayasıca. babanannem öyle derdi. bi de bi akıl verin bana bu çocuk hiç bişey yemiyor. ona uysam 50 kiloydum şimdi. yedikleri
mama aptamil junior asla normal süt içmiyor. tarhana çorbası, yumurta sucuk, elma,muz, patates kızartması, et. hepsi bu ne yedireceğimi şaşırıyorum şubatta 3 bitecek. valla aylık 200 lira mama parası veriyoruz. bi akıl verin bana.
hamileler uykunuzu bol uyuyun sonra zombi gibi gezeceksiniz. benim ki hala uyumuyor. bide ayaklarınızı karnınızı hiç açıkta bırakmayın. çocuk gazlı oluyor. ben son aylarda ayaklarımın altına buz sarıyordum :)
sersum cevap veremesende sağol.
nasılsınız bacılar son sayfayı okuduğum kadarıyla (Sersumun alıntılarından)
Birdy memişlerin sızlaması dinmiş geçmiş olsun kujuumbi mesajında sıgaraya rağmen nasıl kabız olduğumu sormuşsun el cevap ; yediklerim hep kraker, galeta vs gibi kuru şeyler + az sebze + az su +az hareket = kabızlık+ göbekte biriken yağ =kilo
Leylak yeni saç ve cicilerini güle güle kullan tatlımyağmurun incire etkisi soruma cevabın için de teşekkür ederim demek doğruymuş e bende kuru incir almaya devam o zaman
Sersum mıhtar komşudaki zorunlu kaçamakların benimkilerin yanında hiç bişey değilsen proda yapabiliyorsun ben belki bayram tatilinde anca yapabilirim proyu deermişim
Kardelen muhteşem bacım sen o mantıları 2 günde eritmezsen bana da sarfoş demesinler
canımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim
afiyet olsun canım bayramda bol bol etsanki o kadar et seven biriymişim gibi nede severim ama
tam benlikama ikramlar bozuyor herşeyi be kardelenimm..
ikramı yemiyorum zorlasalarda leylakım sağol buyur beraber içelim bunaada şükür o kadar gitti ya kilolar kalanda gidecek başka yolu yok 2 dk arada evimin keltoşunuda traş ettim geldimilaçlar saçları döküyor bende kemoya başlamadan traşlıyorum moralini bozmasın diye
evet şekerim vericez başka yolu yok
ne düşünceli hatunsun..eşin çok şanslı valla
ikramı yemiyorum zorlasalarda leylakım sağol buyur beraber içelim bunaada şükür o kadar gitti ya kilolar kalanda gidecek başka yolu yok 2 dk arada evimin keltoşunuda traş ettim geldimilaçlar saçları döküyor bende kemoya başlamadan traşlıyorum moralini bozmasın diye
tamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver
sağol bacımmaminnn
pazarda atıştırmak da süper oluyo yaaa
iyiyiz sarfoşum..aynen göründüğü gibi..
valla pro olmasa ben naaparım bilmemee doğru tespitt bayramda proo birazz(biraz mıı ) hayall
karşılıklı içelim bebişim ben de demledimm
afiyet olsun canım bayramda bol bol etsanki o kadar et seven biriymişim gibi nede severim ama
tam benlikama ikramlar bozuyor herşeyi be kardelenimm..
bu hafta liste bende galiba hastane dönüşü anca yapabilirim sorun olmaz dimi öğleden sonra anca gelebiliyorum
Ya ben kahvaltılarımı kaçamaksız yapıyorum en fazla bazen galeta falan yersem 1-2 gal. yiyorum ama öğlen kaçamaklarım fazla olmaya başladı bide akşam annemde allah ne verdiyse yiyorum birçokları 2 öğünle bide yürüyüş yaparak nasıl dayanıyorlaranlamıyorum yaff
Büyük konişmiim ama ikramları şeker hastasıyım diyerek geri püskürtcem zaten baklava türü tatlılarla pek aram yok bi tek börek konusunda zaafım varbakalım göricciz
Valla ya , biraz ondan-biraz bundantamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver
sağol bacımmaminnn
pazarda atıştırmak da süper oluyo yaaa
Amaaan iyi etmişsin oh afiyet olsun.O da lazım , bi tabaktan bişey olmaz.Sonuçta kıyması var , yoğurdu var...Selam kızlar sabah normal klasik kahvaltı akşama kadar sorun yok ama akşam cısss falakaya razıyım muhtarım hep eşim suçlu illa mantı yap dedi götürdüm 1 tabagıda bende nasılda özlemişim
Evet canım yaaa , topiğe de dert oldu benim memişler kaç gündür.Şükür onlar da , topik de rahat bundan sonranasılsınız bacılar son sayfayı okuduğum kadarıyla (Sersumun alıntılarından)
Birdy memişlerin sızlaması dinmiş geçmiş olsun kujuumbi mesajında sıgaraya rağmen nasıl kabız olduğumu sormuşsun el cevap ; yediklerim hep kraker, galeta vs gibi kuru şeyler + az sebze + az su +az hareket = kabızlık+ göbekte biriken yağ =kilo
Leylak yeni saç ve cicilerini güle güle kullan tatlımyağmurun incire etkisi soruma cevabın için de teşekkür ederim demek doğruymuş e bende kuru incir almaya devam o zaman
Kardelen muhteşem bacım sen o mantıları 2 günde eritmezsen bana da sarfoş demesinler
Ben isterimcanımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim
Sormadan nefes bile almam ben beeeesen öölee diyosan ööledir..kesin beyine sormuşsundur..
:13::13::13: kankayınçom benimm..zuhaha..
Sormadan nefes bile almam ben beeee
Bende bugün iş çıkışı havada güzel diye yürüyerek mısır çarşısına indim sözde sadece kuru kahve ve fındık badem falan alırım hemde yürümüş olurum diye amanıin bi insan seline kapıldım artık nereye sürüklendiysem her adım başında tadımlık ikramları kabul edip lüpletmekten özelliklede çikolata, tatlıları, kuruyemiş ve peynirleri zevklelüpletip evdede yemeğin üstüne yine accuk lüpletmekten nefes alamaz hale geldim kıssadan hisse alışverişde ikramlar olunca çook fena çook
Afiyet olsun canım ben birazdan annemin karşı komşusu teyzeye geçmiş olsuna gitcem yemek üstü çay yada kahveyi orda içeceğim inşallah
Ya ben kahvaltılarımı kaçamaksız yapıyorum en fazla bazen galeta falan yersem 1-2 gal. yiyorum ama öğlen kaçamaklarım fazla olmaya başladı bide akşam annemde allah ne verdiyse yiyorum birçokları 2 öğünle bide yürüyüş yaparak nasıl dayanıyorlaranlamıyorum yaff
AAA sevmezmisin? hiç dikkat etmemişim menülerine nasıl verdin o kaa kiloyu etsiz-butsuz :44:
Büyük konişmiim ama ikramları şeker hastasıyım diyerek geri püskürtcem zaten baklava türü tatlılarla pek aram yok bi tek börek konusunda zaafım varbakalım göricciz
Bende bugün iş çıkışı havada güzel diye yürüyerek mısır çarşısına indim sözde sadece kuru kahve ve fındık badem falan alırım hemde yürümüş olurum diye amanıin bi insan seline kapıldım artık nereye sürüklendiysem her adım başında tadımlık ikramları kabul edip lüpletmekten özelliklede çikolata, tatlıları, kuruyemiş ve peynirleri zevklelüpletip evdede yemeğin üstüne yine accuk lüpletmekten nefes alamaz hale geldim kıssadan hisse alışverişde ikramlar olunca çook fena çook
Afiyet olsun canım ben birazdan annemin karşı komşusu teyzeye geçmiş olsuna gitcem yemek üstü çay yada kahveyi orda içeceğim inşallah
AAA sevmezmisin? hiç dikkat etmemişim menülerine nasıl verdin o kaa kiloyu etsiz-butsuz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?