Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyiyiz sarfoşum..aynen göründüğü gibi..

valla pro olmasa ben naaparım bilmem ee doğru tespitt bayramda proo birazz(biraz mıı) hayall

canımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim

karşılıklı içelim bebişim ben de demledimm

Son düzenleme:
.................................................................

Son düzenleme:

valla pro olmasa ben naaparım bilmem ee doğru tepitt bayramda proo birazz(biraz mıı) hayall

afiyet olsun canım bayramda bol bol et sanki o kadar et seven biriymişim gibi nede severim ama

Bir arkadaşımın kızı 2.sınıfa kadar sabahları sadece 1 çay bardağı süt ,öğlen ve akşam tavuk kanadı ve havuç salatası arada bi lokma tadına baktığı sulu yemeklerle besleniyordu tabikide sürekli hasta oluyordu bünye zayıf diye en sonunda bademcik ameliyatı ve kulağına tüp takıldı ondan sonra inanılmaz iştahlı bi kız oldu orta okulda diyetisyenlerin kapısını aşındırmaya başladılar şimdi lise 2 öğrencisi ve maşallah boylu poslu kilosuda normal.Erkek çocukları içinde sünnet den sonra iştah açılıyor diyolar tabiki %100 değil !

Eczanelerde iştah açıcı vitamin şurubu hazırlıyorlar onları dr a bi sor istersen bide sevdiği şeyler yararlı aslında et yumurta muz farklı versiyonlarını da yiyorsa gene iyi bence diğer şeyleri evde ortaya koy belki acıkınca tadına bakarak sever alışır şimdilik aklıma gelenler bunlar :44: daha gelirse eklerim kolay gelsin

Teşekkür ederim canım benim

canımız sağolsun dayanırmı bize cısslar veririz hemen sarhoşumun dediği gibi çay içen varsa buyrun yeni demledim

Afiyet olsun kardelenim

tam benlik ama ikramlar bozuyor herşeyi be kardelenimm..

ikramı yemiyorum zorlasalarda leylakım sağol buyur beraber içelim bunaada şükür o kadar gitti ya kilolar kalanda gidecek başka yolu yok 2 dk arada evimin keltoşunuda traş ettim geldimilaçlar saçları döküyor bende kemoya başlamadan traşlıyorum moralini bozmasın diye

evet şekerim vericez başka yolu yok

ne düşünceli hatunsun..eşin çok şanslı valla

bu hafta liste bende galiba hastane dönüşü anca yapabilirim sorun olmaz dimi öğleden sonra anca gelebiliyorum

ben de birazdan bitki çayı içicem
çok iyi düşünmüşsün canım

tamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver

sağol bacımmaminnn

pazarda atıştırmak da süper oluyo yaaa

Bende bugün iş çıkışı havada güzel diye yürüyerek mısır çarşısına indim sözde sadece kuru kahve ve fındık badem falan alırım hemde yürümüş olurum diye amanıin bi insan seline kapıldım artık nereye sürüklendiysem her adım başında tadımlık ikramları kabul edip lüpletmekten özelliklede çikolata, tatlıları, kuruyemiş ve peynirleri zevkle lüpletip evdede yemeğin üstüne yine accuk lüpletmekten nefes alamaz hale geldim kıssadan hisse alışverişde ikramlar olunca çook fena çook

Afiyet olsun canım ben birazdan annemin karşı komşusu teyzeye geçmiş olsuna gitcem yemek üstü çay yada kahveyi orda içeceğim inşallah

valla pro olmasa ben naaparım bilmem ee doğru tespitt bayramda proo birazz(biraz mıı) hayall

Ya ben kahvaltılarımı kaçamaksız yapıyorum en fazla bazen galeta falan yersem 1-2 gal. yiyorum ama öğlen kaçamaklarım fazla olmaya başladı bide akşam annemde allah ne verdiyse yiyorum birçokları 2 öğünle bide yürüyüş yaparak nasıl dayanıyorlar anlamıyorum yaff

afiyet olsun canım bayramda bol bol et sanki o kadar et seven biriymişim gibi nede severim ama

AAA sevmezmisin? hiç dikkat etmemişim menülerine nasıl verdin o kaa kiloyu etsiz-butsuz :44:

tam benlik ama ikramlar bozuyor herşeyi be kardelenimm..

Büyük konişmiim ama ikramları şeker hastasıyım diyerek geri püskürtcem zaten baklava türü tatlılarla pek aram yok bi tek börek konusunda zaafım var bakalım göricciz

ah o kaçamaklarr..

hadi bakalım başarılarr

tamam muhtarım,bozana falaka,kırbaç,elektrik allah ne verdiyse ver

sağol bacımmaminnn

pazarda atıştırmak da süper oluyo yaaa
Valla ya , biraz ondan-biraz bundan
Selam kızlar sabah normal klasik kahvaltı akşama kadar sorun yok ama akşam cısss falakaya razıyım muhtarım hep eşim suçlu illa mantı yap dedi götürdüm 1 tabagıda bende nasılda özlemişim
Amaaan iyi etmişsin oh afiyet olsun.O da lazım , bi tabaktan bişey olmaz.Sonuçta kıyması var , yoğurdu var...
Evet canım yaaa , topiğe de dert oldu benim memişler kaç gündür.Şükür onlar da , topik de rahat bundan sonra
Eeeee sen niye o kuru şeyleri yemeye başladın?Gerçi çalışırken dışarıda ne bulsan onu yiyosun ama bari evde takviye et Sarhoşum , salata ye en azından.Salata da uğraştırıcı de mi?Ben bazan bayıyorum yaparken ama yemesi güzel diye katlanıyorum...

Ben isterim
sen öölee diyosan ööledir..kesin beyine sormuşsundur..

:13::13::13: kankayınçom benimm..zuhaha..
Sormadan nefes bile almam ben beeee

Kızlar milliyetin sitesinde mekik karın eritmiyor diye bi başlık var fırsatınız olunca bi okuyup düşüncelerinizide paylaşırsanız sevinirim tam benim yaptıklarımı özellikle akşam yemeği sonrası yayılma konusu vede yapmam gerekli deyip yapamadığım mekik konusunda şaşırdım :44: siz ne dersiniz ?

ayy sorma,pazarda peynirciyle başlıyorum her hafta.illa tatmam için peynir uzatıyo geri çeviriyorum adamı her seferinde:26:diyemiyorum karatay yapıyorum leptinim gider diyebazen alıyorum arkasından da salatalık yiyip öğün yapıyorum napıyım

mecbur yemeye çalıştım köfteyi yerim etide yagsız sadece sırt eti olacak başkada et yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…