ah o kaçamaklarr..
hadi bakalım başarılarr
Valla ya , biraz ondan-biraz bundan
Amaaan iyi etmişsin oh afiyet olsun.O da lazım , bi tabaktan bişey olmaz.Sonuçta kıyması var , yoğurdu var...
Evet canım yaaa , topiğe de dert oldu benim memişler kaç gündür.Şükür onlar da , topik de rahat bundan sonra
Eeeee sen niye o kuru şeyleri yemeye başladın?Gerçi çalışırken dışarıda ne bulsan onu yiyosun ama bari evde takviye et Sarhoşum , salata ye en azından.Salata da uğraştırıcı de mi?Ben bazan bayıyorum yaparken ama yemesi güzel diye katlanıyorum...
Ben isterim
Sormadan nefes bile almam ben beeee
Kardelen sen muhteşem bir eşsin , istersen 500 kilo ol , hiçbir fiziksel olumsuzluk seni kötü gösteremez:16
Kızlar ben de çok seviyorum orda burda atıştırmayı.Hatta size bişey anlatayım ; Eniştenizle ben yakın zamana kadar Pazar günleri Migros'a gidip tadımcıların mallarından yiyorduk.Artık şansımıza o hafta ne varsa , tatlı-tuzlu-çikolata-peynir-dondurma-süt , baya yiyip-içip eve geri geliyoduk
Sahoşum ; Evet , mekik yağ yakmaz , karın kaslarını geliştirmeye yarar.Ama eğer ordaki yağ yakılmamışsa gelişen karın kasların o yağ kütlesinin altında hapsolmaya devam eder...Maalesef acı gerçek....
Anaaaa öteki yazacaklarımı unuttum tüüüü...
ayy sorma,pazarda peynirciyle başlıyorum her hafta.illa tatmam için peynir uzatıyo geri çeviriyorum adamı her seferinde:26:diyemiyorum karatay yapıyorum leptinim gider diyebazen alıyorum arkasından da salatalık yiyip öğün yapıyorum napıyım
mecbur yemeye çalıştım köfteyi yerim etide yagsız sadece sırt eti olacak başkada et yemem
ikramlık edilenleri geri çeviriyorum pazarcım alem her seferinde bişeyler yemem için ısrar ediyo bu hafta hocam sana yok bişey rejimdesin anladık diyo
Kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.Film seyretmece yapıcam.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler...
Kardelen sen muhteşem bir eşsin , istersen 500 kilo ol , hiçbir fiziksel olumsuzluk seni kötü gösteremez:16
Kızlar ben de çok seviyorum orda burda atıştırmayı.Hatta size bişey anlatayım ; Eniştenizle ben yakın zamana kadar Pazar günleri Migros'a gidip tadımcıların mallarından yiyorduk.Artık şansımıza o hafta ne varsa , tatlı-tuzlu-çikolata-peynir-dondurma-süt , baya yiyip-içip eve geri geliyoduk
Sahoşum ; Evet , mekik yağ yakmaz , karın kaslarını geliştirmeye yarar.Ama eğer ordaki yağ yakılmamışsa gelişen karın kasların o yağ kütlesinin altında hapsolmaya devam eder...Maalesef acı gerçek....
Anaaaa öteki yazacaklarımı unuttum tüüüü...
Kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.Film seyretmece yapıcam.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler...
mekikle ilgili kk da buna benzer bişey okumuştum bende aplam,o günden beri bırakmıştım.iyi yapmışım o vakit
Oohh mis alış veriş,taşıma, temizleyip pişirme yok, sonunda bulaşık derdide yok iyi fikirmiş valla
Yani o yağları yakmadıktan sonra ne yapsam boş diyosunmecbur yürüycem yani
Keyifli seyirleriyi geceler...
peki o kadar kilo verdikten sonra göbeğiniz de sarkma falan oldumu? :44: yoksa yürüyüşlerden diycem de
iyi geceler kızlar bende diziyi izlemeye gidiyorum bol leptinler olsun
Çalıkuşunu izliyosunuz galiba iyi seyirler ve iyi geceler öyleyse
Bende karşı komşuya yarın gitcekmişiz diye sevindiydim bende film izliyim bari ,hepinizi
bende hiç sarkma olmadı canım:44:
arkadaşlarr ben dün başladım karatay diyetine inşş yararlı olurr kiloo veririmm şu andaa 71,500 kiloyumm 18 kilo vermem şartt gelişmelerii yazıcamm
iyi seyirler sarhoşum
arkadaşlarr ben dün başladım karatay diyetine inşş yararlı olurr kiloo veririmm şu andaa 71,500 kiloyumm 18 kilo vermem şartt gelişmelerii yazıcamm
aynen çocuk için dedim sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?