Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ikramlık edilenleri geri çeviriyorum pazarcım alem her seferinde bişeyler yemem için ısrar ediyo bu hafta hocam sana yok bişey rejimdesin anladık diyo

ah o kaçamaklarr..

hadi bakalım başarılarr

Öhöm öhöm gaza geldim şimdi şart oldu başarmam sizede cuma için başarılar

Baştan sıkı kahvaltı yaptım akşama kadar dayanırım diye öğlen yemiyordum baktım dayanamıyorum milletin form bisküvilerine açma poğaça,simitinden koparmaya başladım sonraki bir kaç gün yemek haneye gittim kaçamaksız olmasına rağmen hem lezzetsiz geldi hemde niyeyse :26: doygunluk hissetmedğim için akşamları fazla miktarda yemeye başladım salatada yiyorum ama... sanırım uyku düzensizliği ve iş yarinde içtiğim çay ve kahveler etkiliyor ama onlardan da vazgeçemiyorum bakalım bu gidişin sonu kaç kiloya varacak ne güzel 1 yıl sabitlemiştim şimdi almaya başladım pöff

Kardelen sen muhteşem bir eşsin , istersen 500 kilo ol , hiçbir fiziksel olumsuzluk seni kötü gösteremez :16
Kızlar ben de çok seviyorum orda burda atıştırmayı.Hatta size bişey anlatayım ; Eniştenizle ben yakın zamana kadar Pazar günleri Migros'a gidip tadımcıların mallarından yiyorduk.Artık şansımıza o hafta ne varsa , tatlı-tuzlu-çikolata-peynir-dondurma-süt , baya yiyip-içip eve geri geliyoduk
Sahoşum ; Evet , mekik yağ yakmaz , karın kaslarını geliştirmeye yarar.Ama eğer ordaki yağ yakılmamışsa gelişen karın kasların o yağ kütlesinin altında hapsolmaya devam eder...Maalesef acı gerçek....
Anaaaa öteki yazacaklarımı unuttum tüüüü...

Kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.Film seyretmece yapıcam.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler...

mekikle ilgili kk da buna benzer bişey okumuştum bende aplam,o günden beri bırakmıştım.iyi yapmışım o vakit

en iyisi yemek saatine doğru git pazara böylece dediğin gibi öğün olur hem ne güzel yemek sonrası yürüyüşde hallolur

mecbur yemeye çalıştım köfteyi yerim etide yagsız sadece sırt eti olacak başkada et yemem

Bilinçli vede iradeli bir annesin bilyodum ama ben bile sevmediğim bir şey olunca amaaan eksik kalsın derdim, kırmızı et ve tereyağından uzun süre ailece kolesterol nedeniyle uzak durmuştuk Karatay sayesinde acısını çıkarıyoruz şimdi

ikramlık edilenleri geri çeviriyorum pazarcım alem her seferinde bişeyler yemem için ısrar ediyo bu hafta hocam sana yok bişey rejimdesin anladık diyo

Ne düşünceli pazarcıymış ooo...

Eki Görüntüle 826432

buyrun kızlar çok pratikmiş alsakmı ne

Tam tembel avrat reyonluğu

Oohh mis alış veriş,taşıma, temizleyip pişirme yok, sonunda bulaşık derdide yok iyi fikirmiş valla

Yani o yağları yakmadıktan sonra ne yapsam boş diyosun mecbur yürüycem yani

Kızlar ben bu akşam erken kaçıyorum.Film seyretmece yapıcam.Hepinizi öpüyorum , iyi geceler...

Keyifli seyirler iyi geceler...

mekikle ilgili kk da buna benzer bişey okumuştum bende aplam,o günden beri bırakmıştım.iyi yapmışım o vakit

peki o kadar kilo verdikten sonra göbeğiniz de sarkma falan oldumu? :44: yoksa yürüyüşlerden diycem de

bende hiç sarkma olmadı canım:44:

arkadaşlarr ben dün başladım karatay diyetine inşş yararlı olurr kiloo veririmm şu andaa 71,500 kiloyumm 18 kilo vermem şartt gelişmelerii yazıcamm

bende hiç sarkma olmadı canım:44:

Maşallah, maşallah valla süper o zaman ben hemen yürüyüşlere başlıyım çünki çok ama çok çirkin bi göbeğim var kilo alınca ilk göbek çıkıyor ki zaten çıkık sonra kilo versemde feci sarkık gerçi deri sarkması için estetik den başka çare yok bende de o cesaret yok amma

iyi seyirler sarhoşum

Sen napcan izlemiyomusun çalıkuşunu ?

arkadaşlarr ben dün başladım karatay diyetine inşş yararlı olurr kiloo veririmm şu andaa 71,500 kiloyumm 18 kilo vermem şartt gelişmelerii yazıcamm

Hoşgeldin canım emin ol hem yararlı olacak hem de kilo vereceksin tabii kurallara ne kadar sadık kalırsan o kadar rahat ve güzel kilo verirsin burada 20,30,40 kilo verenler vardı bazıları hala burada bazıları mezun oldu buraya sık sık gelirsen arkadaşlarla hem eğlenerek bilgi alışverişi yaparsın hem motivasyonun kaybolduğu zaman arkadaşlar yardımcı olur

aynen çocuk için dedim sersum

benim cevabı okudunmu?

slm ...
iyi kaynatmisiniz yine:)
bugunn 4 km yurudum..sonra dusa sonra krese anneler cocuklari icin biseyler hazirladi kestik bictik yapistirdik..
geldim hemen kizlari yatirdim simdi cay keyfi yapicam..menumude yazim..
1. ogunum
2 yumurta tereyaginda
11 zeytin
ceviz
maydonoz
salatalik
yogurt
2 gun kurusu
2. ogunum
1 tabak etli lahana sarmasi
1 kase cacik ( cok buyuktu)
maydonoz
2 ogune devam edicem. ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…