Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aa yeni gördüm sağol canım kilosu iyi benim oğlANIN YEMEK SEÇİYOR SEBZE yemiyor sadece neyse bakalım buna da şükür

bu kadar sıkma kendini canım komşuluk öyle bişey genelde dikkat edince bişeycik olmaz
evet ya bi dert gerçekten en iyisi vaktini bilsin gelsin regle razıyım benimde salatalıklar cozuttu birdycim heralde hormonlu oluyor salatalıklar ondan diğerleri bişey olmadı kötü deyilde suyu bulanık oldu geçen senede böyle olmuştu anneminkide olmuş herşeyde hormon var nerde o eski salatalıklar

cnm çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah çok öpüyorum

kızlar ben hala iyi değilim malesef çok moralim bozuk ara ara giriyorum bu hafta beni affedin nolur

ayyyy negüzel işte sen sağlıklı besleniyorsundur herşey taze şanslısın canım

Aaa ne kadar güzel bir işiniz var , bayıldım valla , çok şanslısınız , nerede yaşıyosunuz ?

afyon da kuçuk bi ilçede yaşıyorum aslında bursalıyım ama buraya gelin geldim bende çok seviyorum herşey doğal kendim göre göre yapıorum..... peynir yoğurt çökelek tereyağ hepsini kendim yapıorum... artı meyve ağaçlarımız var onları toplayıp recel komposto v.s. yapıp kızıma meyve suyu meyveli yoğurt fln yapıorum bugun ceviz toplamaya gittik çok yoruldum ama öle yani zevkli.....

iyi geceler herkese

akşam yemekten sonra kızım patlamış mısır istedi bende 1 avuç yedim artık yapınca :S :S

sonra ardından 70 dk eliptik bisiklet 330 kalori gösteriodu bugun dayanamadım tartıya çıktım ama hala ibre 79 gösterio gerci daha pazar gunu başladım ama ne biliyim bi daha çıkmıcam tartıya cuma gunune kdr bakalım nolcak... eşimde canımı sıkıor sende karatayla kilo veremezsin verirsen bisikletle verirsin onla da 4-5 kilo diyor. herşey yenerek kilo mu verilir diyor :S :S
moralim bozuluor biraz ama nesee

ben de bel fıtığım yüzünden çekemiyom diye üzülüyodum..boşa üzülmüşüm beyaa
:86::86::86::86::86:
Eki Görüntüle 826432

buyrun kızlar çok pratikmiş alsakmı ne
ilgünçççç

evet şekerim bu gidişine bir dur demen lazımm

mekikle ilgili kk da buna benzer bişey okumuştum bende aplam,o günden beri bırakmıştım.iyi yapmışım o vakit
ben de ben de
aynen çocuk için dedim sersum

yürüyüşş
lahana sarmasıı benim de canım çok istiyoreee

evet filizim olcek arada napalımm

bakalım benimkiler noolcak bu hafta sonu açıcam bende:18::18::18:

kızlar ben hala iyi değilim malesef çok moralim bozuk ara ara giriyorum bu hafta beni affedin nolur
:26::26::26:sen iyi ol canım sorun değil..
valla harika..çok kıskandım
sen de güzel kilolar ver eşine de kapak olsun şekerim..

bugün evde olabilirim olmayabilirim de belli diğill..eh şimdilik buralardayım..beyim gelsin nöbetten kahvaltı yapıciiz..

kahvaltım..

pastırmalı omlet
peynir zeytin
yoğurt
maydanoz

şeklinde olacak büyük ihtimalle...denişiklik olursa arzederim efenimm

bence karatayın kurallarına çok güzel uyman lazım mesela mısır yemişsin zaten yasak bi de geç yemişsin leptin gitmiş olmamış
canım ben ilk başladığımda çok dikkat etmiştim fazla fazla verdim sonra yavaşlıyo zaten sen şu anda yenisin kilo verme aşamasında kaçamak yapmassan baya bi vereceğinden eminim bize göre daha doğal besleniyosun daha ne olsun eşine takma kafanı sen azimli olmaya bak

şimdiden afiyet olsun sersumum

ayynen katılıyorumm
şimdiden afiyet olsun sersumum

sağol bebişimm..günaydınn

Son düzenleme:
kahvaltım
2 yumurtalı peynirli omlet tereotu
3 günkurusu fındık yeşil çay
1 adet mandalin
bugün leslie yapmadım
birazdan sağlıkocağına gidicem baya bi mesafe var
sol kulağımda bi ağrı var onu göstericem aile hekimi izinliydi herhalde gelmiştir
daha önce dış kulak iltihabı geçirmiştim sanki ağrı ona benziyo önümüzde bayram
biran önce göstereyim adımsayarımı takayım bakalım kaç km yürüyeceğim
bendede hastalık haline geldi orası kaç km burası kaç adımsayarsız çıkmam abiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızzlar
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
pastırma
peynir

afyonun hangı ılcesı acaba ? sakıncası yoksa....? bende afyonluyumda merak ettım

Yani hata senden değil , salatalığın hıyarlığından diyosun
N'oldu ki canım , hayırdır niye sıkkın canın o kadar ?
Ahhhh ne kadar güzel yaaaa , çok imrendim sana , temiz hava , bol gıda , haklısın işin hiç bitmez ama yine de çooooooook güzel bi hayatın var , mutluluğun daim olsun
Oyyy ben hemen hemen her gece yiyorum patlamış mısır...Yağsız-tuzsuz ....
Muhtarım çok çelişkili ifade vermişsin.Netice de evde misin-değil misin , kahvaltıda farklılık oldu mu-olmadı mı.....
Afiyetler olsun...
Günaydın kızzlar
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
pastırma
peynir
Sana da afiyetler olsun....

ay çok geçmiş olsun..migrenin mi var acaba...

Özlemim canım benim çok geçmiş olsunMigrenin mi vardı,istifra da etmişsin..Allah şifa versin canım benim

bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..

çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum migren olabilirmi acaba çok dikkat et canım ihmal etme

özlemim kuzum geçmiş olsun

kızlar çok teşekkür ederimevet migren ağrısı..aslında senede 2-3 kez olurdu ama hiç bu kadar ağrılı olmamıştıdün de akşama kadar ağrıdı biraz,bugün daha hafif..yemek yapamadığımdan çoluk çocuk 2 gündür pide lahmacun yiyoruz söylemesi ayıp:26:tabi tartıda 600 gram fazla çıktım cumaya görebirdyim tiroidim referans değerlerin içinde lakin alt sınıra çok yakın,yani ilaç alınarak artırılsa daha iyi olabilirdoktora görünerek yaptırmadım tahlili canım,eşim ayarladı sabah gidip kan verdim laboratuvara,doktora gösterme işini inşallah bi boşluk yakalayıp halledicem zira demir ilacı almam şart
kızlar o kadar tereyağlı yumurtalar,zeytinyağlı salatalar yememe rağmen trigliserit oranım eskiye göre düşmüş,iyi kolesterolüm yükselmiş,kötüsü düşmüş...kan şekerim de eskiye göre daha düşük..karatay beslenmesinin ne kadar mantıklı ve bilimsel olduğunu bir daha anladım,bizi hasta eden kötü karbonhidratlarmış,ilgilenenlere duyurulur

gunaydin kizlar..
daha kahvalti etmedim..kizlari biraktim geldim ..kahve icicem once..sonra kahvalti..bugun baya bi eksi gordum ve sevindirik oldum..yuruyuslerimi birakmakla hata etmisim sanirsam.dunku yurumenin etkisi tartiya yansidi hemen..bugunde yurucem ins..

günaydınlar efenıımmm

sabah kk kahvaltısı yapıldı fekat yanında mıhlamada götürüldü mıhlamayı esımde bende cok sevıyoruz arada yapıyorum ole, mısır unu sanırıım yasak ama peynır ve tereyag ıle bırlesınce sankı bu üçlü bırlesım cıss degılmıs gıbı gelıyooo

sabah işe gelırken canım otobuse bınmek ıstemedı ve 1.5 km yurundu efenım (topuklu ayakkabılar ıle agır tempoda tabısıı )
bu aradaa dun aksam 1 kase kuru fasulye yendı o kadar ... tam doymamıstım ac yattım (leptınleeerrr ) ve sabah kalktıgımda tartıda -200 u gordum , mutluyum

aksam ,dun bahsettıgım kapı susumude tamamladım ve kapıma astım. ben begendım , hosuma gıttı bakalım sızler nasıl bulacaksınız? ufocan ?

uğur böcüğüde konduruduuumm

bu aksam ılave olarak bırazda beyaz cıceklerden saplamayı dusunuyorum cımenlerıme bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…