Bir arkadaşımın kızı 2.sınıfa kadar sabahları sadece 1 çay bardağı süt ,öğlen ve akşam tavuk kanadı ve havuç salatası arada bi lokma tadına baktığı sulu yemeklerle besleniyordu tabikide sürekli hasta oluyordu bünye zayıf diye en sonunda bademcik ameliyatı ve kulağına tüp takıldı ondan sonra inanılmaz iştahlı bi kız oldu orta okulda diyetisyenlerin kapısını aşındırmaya başladılar şimdi lise 2 öğrencisi ve maşallah boylu poslu kilosuda normal.Erkek çocukları içinde sünnet den sonra iştah açılıyor diyolar tabiki %100 değil !
Eczanelerde iştah açıcı vitamin şurubu hazırlıyorlar onları dr a bi sor istersen bide sevdiği şeyler yararlı aslında et yumurta muz farklı versiyonlarını da yiyorsa gene iyi bence diğer şeyleri evde ortaya koy belki acıkınca tadına bakarak sever alışır şimdilik aklıma gelenler bunlar :44: daha gelirse eklerimkolay gelsin
Maşallah, maşallah valla süper o zaman ben hemen yürüyüşlere başlıyım çünki çok ama çok çirkin bi göbeğim var kilo alınca ilk göbek çıkıyor ki zaten çıkık sonra kilo versemde feci sarkık gerçi deri sarkması için estetik den başka çare yok bende de o cesaret yok amma
Sen napcan izlemiyomusun çalıkuşunu ?
bu kadar sıkma kendini canım komşuluk öyle bişey genelde dikkat edince bişeycik olmazkızlar ben bugün yine komşuya gittim ve benim yiyebileceğim hiçbirşey yapmamışlar..ve ilk defa gidiyordum hayır da diyemedim.. offf..
barii kısır falan olsaydıı..kısaca sopalık oldumm....
sabah
ceviz
1 günkurusu
5-6 çekirdekli kuru üzüm
2. öğünümm:18::18::18:
1 poğça
makarna salatası
1kk kadar kıbrıs tatlısı
off çok kötü hisssettim kendimi ama dediğim gibi hep hamur işi yapmışlar ve habire yemediniz yemediniz diyip durdular..diyetteyimi zaten saçma bulur insanlar bilirsiniz.. napalım yarın ve öbürgün kaneelimin dediği detoks yani pro yapıcam..
evet ya bi dert gerçekten en iyisi vaktini bilsin gelsin regle razıyım benimde salatalıklar cozuttu birdycim heralde hormonlu oluyor salatalıklar ondan diğerleri bişey olmadı kötü deyilde suyu bulanık oldu geçen senede böyle olmuştu anneminkide olmuş herşeyde hormon var nerde o eski salatalıklarLeylakım , saçlarını güle güle kullan bitanem , becerikli kardeşim benimMemişlerimi sormuşsun ; ohhh biraz indi şişleri şükür , dünkü kadar acımıyolar bugün.Darısı senin başına
Muhtarım , valla boşuna üzülüyosun , öööle çok bişey yememişsin , olacak o kadar yani.Biz pazara gittik bugün.Orda , ayaküstü meyvadır , simittir , pazarcı ikramlarıdır derken nerdeyse senden çok yedim , o bakımdan sıkma canını muhtarım....Demek beni yalnız bırakmadın , kan kardeşiyiz biz artıkİki haftadır topikte kan gövdeyi götürmekte ...
Filizim evet valla ya , şu regli olsan bi dert , olmasan daha büyük bi dert , çok enteresan bi oluşum gerçekten
He bu arada turşuları afiyetle yiyin , sonunun benimki gibi hüsran olmamasına sevindim valla arkadaşım
arkadaşlar geçen perşembe gebelik için kan testi yaptırmıştım ve 2.67 çıkmıştı yani negaitf.fakat adet olmadım ve bugün tekrar kan testi verdim 86.7 çıktı yani pozitif değer.sanırım hamileyim hala inanamıyorum :) belirtilerim olmasa hiç hamileyim diyemicem o derece şaşırdım:) darısı isteyen herkesin başına
ayyyy negüzel işte sen sağlıklı besleniyorsundur herşey taze şanslısın canım
Aaa ne kadar güzel bir işiniz var , bayıldım valla , çok şanslısınız , nerede yaşıyosunuz ?
Kızlar milliyetin sitesinde mekik karın eritmiyor diye bi başlık var fırsatınız olunca bi okuyup düşüncelerinizide paylaşırsanız sevinirimtam benim yaptıklarımı özellikle akşam yemeği sonrası yayılma konusu vede yapmam gerekli deyip yapamadığım mekik konusunda şaşırdım :44: siz ne dersiniz ?
:86::86::86::86::86:ayy sorma,pazarda peynirciyle başlıyorum her hafta.illa tatmam için peynir uzatıyo geri çeviriyorum adamı her seferinde:26:diyemiyorum karatay yapıyorum leptinim gider diyebazen alıyorum arkasından da salatalık yiyip öğün yapıyorum napıyım
Öhöm öhöm gaza geldim şimdi şart oldu başarmamsizede cuma için başarılar
Baştan sıkı kahvaltı yaptım akşama kadar dayanırım diye öğlen yemiyordum baktım dayanamıyorum milletin form bisküvilerine açma poğaça,simitinden koparmaya başladım sonraki bir kaç gün yemek haneye gittim kaçamaksız olmasına rağmen hem lezzetsiz geldi hemde niyeyse :26: doygunluk hissetmedğim için akşamları fazla miktarda yemeye başladım salatada yiyorum ama... sanırım uyku düzensizliği ve iş yarinde içtiğim çay ve kahveler etkiliyor ama onlardan da vazgeçemiyorum bakalım bu gidişin sonu kaç kiloya varacakne güzel 1 yıl sabitlemiştim şimdi almaya başladım pöff
ben de ben de
mekikle ilgili kk da buna benzer bişey okumuştum bende aplam,o günden beri bırakmıştım.iyi yapmışım o vakit
aynen çocuk için dedim sersum
yürüyüşşslm ...
iyi kaynatmisiniz yine:)
bugunn 4 km yurudum..sonra dusa sonra krese anneler cocuklari icin biseyler hazirladi kestik bictik yapistirdik..
geldim hemen kizlari yatirdim simdi cay keyfi yapicam..menumude yazim..
1 tabak etli lahana sarmasi
.
evet filizim olcek arada napalımmbu kadar sıkma kendini canım komşuluk öyle bişey genelde dikkat edince bişeycik olmaz
evet ya bi dert gerçekten en iyisi vaktini bilsin gelsin regle razıyım benimde salatalıklar cozuttu birdycim heralde hormonlu oluyor salatalıklar ondan diğerleri bişey olmadı kötü deyilde suyu bulanık oldu geçen senede böyle olmuştu anneminkide olmuş herşeyde hormon var nerde o eski salatalıklar
:26::26::26:sen iyi ol canım sorun değil..kızlar ben hala iyi değilim malesef çok moralim bozuk ara ara giriyorum bu hafta beni affedin nolur
valla harika..çok kıskandımafyon da kuçuk bi ilçede yaşıyorum aslında bursalıyım ama buraya gelin geldim bende çok seviyorum herşey doğal kendim göre göre yapıorum..... peynir yoğurt çökelek tereyağ hepsini kendim yapıorum... artı meyve ağaçlarımız var onları toplayıp recel komposto v.s. yapıp kızıma meyve suyu meyveli yoğurt fln yapıorum bugun ceviz toplamaya gittik çok yoruldum ama öle yani zevkli.....
sen de güzel kilolar ver eşine de kapak olsun şekerim..sonra ardından 70 dk eliptik bisiklet 330 kalori gösteriodu bugun dayanamadım tartıya çıktım ama hala ibre 79 gösterio gerci daha pazar gunu başladım ama ne biliyim bi daha çıkmıcam tartıya cuma gunune kdr bakalım nolcak... eşimde canımı sıkıor sende karatayla kilo veremezsin verirsen bisikletle verirsin onla da 4-5 kilo diyor. herşey yenerek kilo mu verilir diyor :S :S
moralim bozuluor biraz ama nesee
iyi geceler herkese
akşam yemekten sonra kızım patlamış mısır istedi bende 1 avuç yedim artık yapınca :S :S
sonra ardından 70 dk eliptik bisiklet 330 kalori gösteriodu bugun dayanamadım tartıya çıktım ama hala ibre 79 gösterio gerci daha pazar gunu başladım ama ne biliyim bi daha çıkmıcam tartıya cuma gunune kdr bakalım nolcak... eşimde canımı sıkıor sende karatayla kilo veremezsin verirsen bisikletle verirsin onla da 4-5 kilo diyor. herşey yenerek kilo mu verilir diyor :S :S
şimdiden afiyet olsun sersumumbugün evde olabilirim olmayabilirim de belli diğill..eh şimdilik buralardayım..beyim gelsin nöbetten kahvaltı yapıciiz..
kahvaltım..
pastırmalı omlet
peynir zeytin
yoğurt
maydanoz
şeklinde olacak büyük ihtimalle...denişiklik olursa arzederim efenimm
ayynen katılıyorummbence karatayın kurallarına çok güzel uyman lazım mesela mısır yemişsin zaten yasak bi de geç yemişsin leptin gitmiş olmamış
canım ben ilk başladığımda çok dikkat etmiştim fazla fazla verdim sonra yavaşlıyo zaten sen şu anda yenisin kilo verme aşamasında kaçamak yapmassan baya bi vereceğinden eminim bize göre daha doğal besleniyosun daha ne olsun eşine takma kafanı sen azimli olmaya bak
şimdiden afiyet olsun sersumum
afyon da kuçuk bi ilçede yaşıyorum aslında bursalıyım ama buraya gelin geldim bende çok seviyorum herşey doğal kendim göre göre yapıorum..... peynir yoğurt çökelek tereyağ hepsini kendim yapıorum... artı meyve ağaçlarımız var onları toplayıp recel komposto v.s. yapıp kızıma meyve suyu meyveli yoğurt fln yapıorum bugun ceviz toplamaya gittik çok yoruldum ama öle yani zevkli.....
Yani hata senden değil , salatalığın hıyarlığından diyosunbu kadar sıkma kendini canım komşuluk öyle bişey genelde dikkat edince bişeycik olmaz
evet ya bi dert gerçekten en iyisi vaktini bilsin gelsin regle razıyım benimde salatalıklar cozuttu birdycim heralde hormonlu oluyor salatalıklar ondan diğerleri bişey olmadı kötü deyilde suyu bulanık oldu geçen senede böyle olmuştu anneminkide olmuş herşeyde hormon var nerde o eski salatalıklar
N'oldu ki canım , hayırdır niye sıkkın canın o kadar ?kızlar ben hala iyi değilim malesef çok moralim bozuk ara ara giriyorum bu hafta beni affedin nolur
Ahhhh ne kadar güzel yaaaa , çok imrendim sana , temiz hava , bol gıda , haklısın işin hiç bitmez ama yine de çooooooook güzel bi hayatın var , mutluluğun daim olsunafyon da kuçuk bi ilçede yaşıyorum aslında bursalıyım ama buraya gelin geldim bende çok seviyorum herşey doğal kendim göre göre yapıorum..... peynir yoğurt çökelek tereyağ hepsini kendim yapıorum... artı meyve ağaçlarımız var onları toplayıp recel komposto v.s. yapıp kızıma meyve suyu meyveli yoğurt fln yapıorum bugun ceviz toplamaya gittik çok yoruldum ama öle yani zevkli.....
Oyyy ben hemen hemen her gece yiyorum patlamış mısır...Yağsız-tuzsuz ....iyi geceler herkese
akşam yemekten sonra kızım patlamış mısır istedi bende 1 avuç yedim artık yapınca :S :S
sonra ardından 70 dk eliptik bisiklet 330 kalori gösteriodu bugun dayanamadım tartıya çıktım ama hala ibre 79 gösterio gerci daha pazar gunu başladım ama ne biliyim bi daha çıkmıcam tartıya cuma gunune kdr bakalım nolcak... eşimde canımı sıkıor sende karatayla kilo veremezsin verirsen bisikletle verirsin onla da 4-5 kilo diyor. herşey yenerek kilo mu verilir diyor :S :S
Muhtarım çok çelişkili ifade vermişsin.Netice de evde misin-değil misin , kahvaltıda farklılık oldu mu-olmadı mı.....bugün evde olabilirim olmayabilirim de belli diğill..eh şimdilik buralardayım..beyim gelsin nöbetten kahvaltı yapıciiz..
kahvaltım..
pastırmalı omlet
peynir zeytin
yoğurt
maydanoz
şeklinde olacak büyük ihtimalle...denişiklik olursa arzederim efenimm
Afiyetler olsun...kahvaltım
2 yumurtalı peynirli omlet tereotu
3 günkurusu fındık yeşil çay
1 adet mandalin
bugün leslie yapmadım
birazdan sağlıkocağına gidicem baya bi mesafe var
sol kulağımda bi ağrı var onu göstericem aile hekimi izinliydi herhalde gelmiştir
daha önce dış kulak iltihabı geçirmiştim sanki ağrı ona benziyo önümüzde bayram
biran önce göstereyim adımsayarımı takayım bakalım kaç km yürüyeceğim
bendede hastalık haline geldi orası kaç km burası kaç adımsayarsız çıkmam abiiiiiiiiiiiii
Sana da afiyetler olsun....Günaydın kızzlar
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
yoğurt
pastırma
peynir
ay çok geçmiş olsun..migrenin mi var acaba...
Özlemim canım benim çok geçmiş olsunMigrenin mi vardı,istifra da etmişsin..Allah şifa versin canım benim
bas agrisi kusmayla beraberse cok dikkat edilmeli hafife alma derim..cok gecmis olsun..
Canım yaaaa , ne iğrenç , ne trawmatik bişey yaşamışsın , migren ağrısı mı ki acaba , valla çok geçmiş olsun , bugün kazan gibidir kafan ...Geçen gün baş ağrılarıyla ilgili bi program seyrettim.Eğer kafayı tülbentle mengeneye alınca kendini daha iyi hissediyosan o ağrı kesin migren ağrısıymış.Düşün Hayriye Hanım senelerce ne çekmişİnşallah tekrarı olmaz canımcım.Bu arada senin hypotiroidin var mıydı ki , yoksa bu düşüklük yeni bişey mi ? İlaç verdi mi doktor ? Demir için takviye verdi mi ? (ayyy ne çok soru sordum , kendim kendimden sıkıldım şuan valla , kusura bakma) Diğer değerlerinin iyi çıkmasına çok sevindim , gözün aydın
çok geçmiş olsun arkadaşlara katılıyorum migren olabilirmi acaba çok dikkat et canım ihmal etme
özlemim kuzum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?