Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol canuum

afiyet olsun efenim:))

gecmis olsun tatlim..
bir ara bende kullanmistim adimolceri baya etkili oluyo..

afiyet oldun pro guzelleri..

hihiii afyonlular basmis burayi benimde bi ucum afyonlu:)

cokkk sanslisin tadini cikar dogalligin...hemsom:))

Sağol yıldızcım

kahvaltim..
kkk yaninda 5 lahana sarmasi ve 1 portakal..

Lahana sarması mııAfiyet olsun tatlım
afiyet olsun bebişş

adı üstünde hıyar kayınçom..

kahvaltı aynı ve de ne evdeyim kesin

sana da afiyet olsun yıldızım

Sağol şekerim

Selam kızlar...pazardan geldim çook yoruldum...tere,roka,ıspanak,ebegümeci aldım ,hepsini yıkadım,onlar da yordu yavvebegümecini pişiriyorum kociş yesinBende sonra yerim.
çok yoruldum biraz dinleneyim

slmm

sabah kahvaltım 11.30 da

pastırmalı az kaşarlı omlet

2 kk peynir

10-11 tane tuzsuz zeytin

limonlu çay

kahvaltıdan önce 35 dk bisiklet....

akşam yemekte

şehriyeli tavuk çorbası

kereviz salatası
patlıcan ve kırmızı biberli mayonez ve yoğurtlu bişi işte ( meze mi salata mı bilmiorum )

ve 1 saat bisiklet ....

birde bugun biberiye yağı aldım bisiklete binerken onu sürüp öle spor yapıcam oda etkili oluyomuş die okumuştum ..

Son düzenleme:
Selam kızlar...pazardan geldim çook yoruldum...tere,roka,ıspanak,ebegümeci aldım ,hepsini yıkadım,onlar da yordu yavvebegümecini pişiriyorum kociş yesinBende sonra yerim.
çok yoruldum biraz dinleneyim

ellerine sağlık leylakım

ebegümeci yemiycen di miiproyu bozmayasın..:)

Son düzenleme:
2. öğünüm

3 yımırtadan çılbır
4 tavuk kanat
yoğurt

sonrası çayım

Selam hatunlar 3 km yüründü
akşamada domates soslu köfte salata zeytinyaglı kereviz 1 kaşıkda pırasa az sonrada çayımı içerim demini alsın

Sabah 1 köz biber sucuklu 1 yumurta 1 avuç ceviz biraz peynir

Öğle eşimle birlikte işe gittik benim eşim ilaç firmasında çalışıyor. Isparta'nın yalvaç ilçesine gittik. Oğlumla pizzacıya girip Allah'tan tavuk şiş varmış onu yedim

Sonra elma bahçelerinde gezdik oğlumla 2 tane elma yedim. Malesef

Akşam yoğurt çorbası 1 tabak etli nohut yemeği salata

Pek iyi değil ama bugün gezdiğimizden böyle oldu

45 dk leslie yapılacak

2. ogunum
1 tabak kiymali taze fasulye
buyuk bir kase cacik( maydonoz ve salataligi iri dograyip sade yogurtla karistiriyorum uzerine dereotu enfes oluyo caya gelen misafirlerinize hazirlayabilirsiniz hem pratik oluyo)
sade cekirdek ici, kuru uzum
bugun yuruyemedim firsat olmadi yarin 2 posta yururum ins..tarti oncesi:))
birazdan cay keyfi..

Selam kızlar nasılsınız

Bende durumlar fena,diyet yok,spor yok,nolucak bilmiyorum

Foruma da giremedim ne zamandır,biraz geçmişe bakayım,menü de bildiremiycem

Canan Karatay kurban için de ezber bozdu!
09 Ekim 2013 Çarşamba 14:00
Prof. Dr. Karatay, vücuda doğal yolla alınan proteinin girmesi gerektiğini belirterek, "İşte kurban eti bu yüzden yağıyla yenilecek" dedi.

Geliştirdiği ''Karatay Diyeti'' ile tanınan Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi İç Hastalıkları ve Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kırmızı etin çok sağlıklı olduğunu, kurbanın her bölgesinin rahatlıkla yenilebileceğini söyledi.

ETİ YAĞIYLA BİRLİKTE YİYİN

Kırmızı etin, kolesterolü çıkardığı gerekçesiyle yenmemesini önermenin yanlış olduğunu dile getiren Karatay, şöyle devam etti:

"Çalışmalar da gösterdi ki; kırmızı eti, yumurtayı yağsız yediğimiz zaman çok faydası olmuyor. Bunları yağıyla beraber yediğimiz zaman, mesela saf köy tereyağında yumurta kızartığımızda ya da pirzolayı yağıyla yediğimizde maksimum derecede etkisi olur.

İşte kurban eti bu yüzden yağıyla yenilecek. Çünkü eti yağıyla yediğimiz zaman onun hazmı çok daha rahat olur. Midemiz, bağırsaklarımız yorulmuyor. Onun için birlikte yenilecek. Eti yağıyla birlikte tüketince korkmayacağız, işte o zaman sağlığımıza kavuşacağız."

Bayramda bol mevsim salatası, yoğurt, ayran ve cacık tüketilebilir

Karatay, bayramda bol mevsim salatası, yoğurt, ayran ve cacık tüketilebileceğini belirterek, ekmeği hiç tavsiye etmediğini ancak isteyenlerin çok az yiyebileceğini, pilav olarak da buğdaydan yapılanın tercih edilmesi gerektiğini söyledi.

Kurbanın etli kemiklerinin saklanmasını öneren Karatay, "Kış boyunca onu paça ve doğal et suyu olarak herkesin kullanmasını öneriyorum. Bağışıklık sistemini en iyi güçlendiren paça ve et suyudur" diye konuştu.

Barbekü soslarının kesinlikle kullanılmaması gerektiğini dile getiren Karatay, "Esas kanserojen olan barbekü soslarıdır. Et kızartılırken tuz bile konulmayacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak : http://www.internethaber.com/mobi_content.php?type=n&id=593944#ixzz2hFk1GvCe

selam bacılaaarrr verdiğim kiloları geri aldım sanırım reglde gecikti bakalım bu cuma kimbilir kaaaaaaççç çıkcam. herneyse görümce,elti,kayın savaşından sıyrılıp kendime gelmeye karar verdim. inşallah bundan sonra hiçbişeye kafamı takmamayı düşünüyorum ne kadar becerebilirsem.kurban bayramından sonra kpss çalışmaya başlıcam inşallah. hepicinizi kocaaaammaaaaannnn öpüyorum biliom öslediniz beni dimiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…