Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bayram gelmese kokacakmışız topikce sabahdan beri sil süpür çek yerleştir şimdi oturdum ev misler gibi oldu civcivlerin çamaşırlarıda yıkandı ütülendi kaldırıldı yarına bi mutfağın cam balkonunu silersem bu iş tamamdır artık kaçamak falan yapmadım çayada anca sıra geldi

günaydın kızçeler dün akşam yemeğine kociş kısır istedi benimde işime geldi. sonrada 12 buçuğa kadar sarma sardım dün geceden sonra uzun bi süre sarma yapacağımı sanmıyorum. henüz bişi yemedim birazdan bişiler atıştırıp işe koyulcam inşallah bebişim fırsat verdikçe

Merhaba kızlarKaç gündür gelemedim...temizlik,alışveriş ve misafir derken fırsat olmadı.
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.sevdiklerinizle mutlu bi bayram geçirmeniz dileğiyle

muhtar bu herşeyin kakkından gelir birdycim
sanırım bende mal mal koymuşum biridym akibeti belli
ohhhhh mis canım ellerine sağlık dinlen artık

niye şok oluyon birdycim senin gibi muhterem bi insanı bulmuşta adam napcanı şaşırıyo seni memnun etmek için
yapcak tabi böle espiruklü şenşakrak hatunu bulmuş adam sana baktıkça gençleşiyo be napsın hatunumu nasıl memnun edebilirim diyo tabiiii

kahvaltımı saat 8 de yaptım
klasik karatay kahvaltı tabisi çayyy
öğlen 2 buçukta yedim 2 yumurtalı kahvaltı ve çayyyyyy"""
akşamı bilmiyorum geç yedik öğlen belki yoğurtla geçiştiririm
böreğimi yaptım diğer ev işleri bitti
yarım giremessem şimdiden hepinizin bayramını gönülden kutluyorum
sevdiklerinizle nice bayramlara canlarım :119::119::119::119::119:

Oyyy kimsecikler yok , herkes tatlı-börek-sarma peşinde galiba
Kızlar bütün gün mutfak mahkumu gibi şeklinde takıldım , beni koklayan ne yemek pişti anlar yani , o vaziyetteyim , birazdan yıkanıcam.Mamalar hazır , yarın pilav ve salata yapılacak taze-taze , yoruldum , inşallah yaptıklarım güzel olmuştur da değer
Yarın gelemem topiğe o bakımdan bugünden hepinize çok sağlıklı , çok şenlikli , çok keyifli bir bayram ve bayram tatili diliyorum.
Yiyelim ama yan gelip yatmayalım , bol bol yürüyüş yapalım , muhtarın eline koz vermeyelim
Hepinizi öpüyorum ve sevgilerimi yolluyorum

Ohhh senin menü çok güzelmiş muhtar , ben size gelicem bayramda
Eeeee benim haberim yoktu camların silineceğinden , deseydi silerdim uyduruktan da olsa
gel kuzum gell..

vayy enişte habersiz silmiş plana uyumamışsa senin ne suçun var kayınçom..yanee

yok be anca mıtfağı bitirmiştim dün bugün bitti çok şükür..

kabaklı pasta yaptım canım..keki yok 3 katmanlı bi pasta..geçmişte paylaşmıştım resmini vedene tarifini bi ara özelden yazarım sana da..çok leziz ve görünüşüde mikemmel..herkes şerbetli tatlı yapıyor ben değişik takılırım hep..

haberleşmiştik biara gelicem demişti ama sonra ses soluk çıkmadı iyiniyetlimden
ohh ellerine sağlık bebişş
kolay gelsin canım sarmalarda bitmiş ellerine sağlıkben de dinleneyim sarıcam inşallah
Merhaba kızlarKaç gündür gelemedim...temizlik,alışveriş ve misafir derken fırsat olmadı.
şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun.sevdiklerinizle mutlu bi bayram geçirmeniz dileğiyle
sana da iyi bayramlar tatlımm
muhtar bu herşeyin kakkından gelir birdycim

sanırım bende mal mal koymuşum biridym akibeti belli

ohhhhh mis canım ellerine sağlık dinlen artık

alemsinizz

ah keşkem ah keşkem..daha sarma ve poğça var..sarmayı gece poğçayı da yarına bıraktım

nice bayramlara canım

maşallah kayınçom çoğu bitmiş azı kalmışş..ellerine kollarına sağlık..

iyi muss mutlu bayramlar olsun..

valla anca oturdum da gelebildim..

sabah kızımı deneme sınavına götürme ardından alışveriş eve gelip temizlik sonrasında buzluğu boşaltmak baabında mangal vee eve gelip tatlıyı yapıp çay keyfi ile sonuçlanan bir gün ile karşınızdayım amanın ne uzun bir cümle oldu bee

yediklerimi de arzedeyim

sabah klasik kahvaltı

2. öğünüm

mangalda çeşitli tavık ve köfte ..bol salata şalgam suyu

Eviiit yine kimsecikler yok demek hala sarma-serme-döşeme işlemleri devam ediyor hepinize kolay gelsin

Benim kısa günün özetini arz edeyim ;

Sabah 10:30 kalkıldı böbrek boşaltma faslından sonra tartıldım 65 kg hemide pijamalarla bana sonra öce kayısı arası kaymak (3 adet) ardından klasik karatay kahvaltısı yaptım 12:30 da evden çıktım pazara gittim, dönüşte Esse mağazasında izdihamı görünce daldım bi düdüklü (50 tl) bide döküm ızgaralık tava (80 tl) aldım yüküm ağırlaşınca taksiyle döndüm malesef eve geldiğimde saat 15:15 idi sonra hep mutfaktaydım günlük yemeklerden sonra yufkadan börek ve triamisu yaptım şimdi totomu kooltuğa yaydım tv de o ses TR ile hükümet kadın arasında zaplıyolar bende ona bakıyorum birazdan banyo faslı var sonra filmler bakarım falan filan...bayramın 1. günü akşam 5 de büyüklerimize çaya davetliyiz 2. günü bana galecekler o yüzden bende gelemeyebilirim 3. günü gelirim inşallah

Bande hepinizi öpüyor sevdiklerinizle huzur ve mutluluk dolu bayram-tatil diliyorum

Aynı anda girmişiz topiğe muhtarım

öncelikle temizlik içüün geçmiş olsun ellerine sağlık canım, sarma olmasa olmazmı yaff hadi poğaça neysede

Kabaklı pastayı okumuştum ama teferruatlı ve kabak tatlısını evdekiler çok sevmiyolar diye kaydetmemiştim ama deneyip tadmadan karar varmemek lazım tabi ben geçmişi arar bulurum sen uğraşma canım yine de çok teşekkür ederim sana kolay gelsin o zaman yaptıklarını da afiyetle yersiniz inşallah

kızçeler bayram dolayısıyla nete giremeyebilirim hepinizin şimdiden bayramını kutlar huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim

Selam kızlar

Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutlarım, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim

Son düzenleme:

Herkese hayırlı bayramlar yarın tüm gün annemdeyiz bugünde kalan işler yapıldı mezarlığa babama gittik

Merhaba kızlar bugün göcekteydik cennetin bu dünyada da olduğuna karar verdim milyon dolarlık yatlar su üzerinde evler yarın yine gidicez fotoları çekicem dönünce atarım denize girilen plajın kumu Mısır'dan getirilmiş yarın nasipse bizde gidicez denize doğuş grubununmuş oralar kişi başı giriş 40 tl plaja kapıdaki çocuk 20 tl yaptı işte öyle hayat zenginlere güzel neyse gelelim kahvaltıya 1 kase mercimek 1 yumurta 5 zeytin biraz peynir 2 ceviz

Öğle haşlanmış Mısır biraz 1kk peynir 1 hurma 6 fındık

Akşam 5 kaşık tarhana 30 dk yürüyüş hepinize iyi bayramlar diliyorum Allah kabul etsin sevgiler

Eki Görüntüle 831229

Herkese hayırlı bayramlar yarın tüm gün annemdeyiz bugünde kalan işler yapıldı mezarlığa babama gittik

Selam kızlar

Hepinizin Bayramı'nı şimdiden kutlarım, sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve mutlu bayramlar dilerim

kızçeler bayram dolayısıyla nete giremeyebilirim hepinizin şimdiden bayramını kutlar huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim

Hepinize iyi bayramlar birdy sersum diğerleri hepinize mutlu huzurlu bayramlar

Gunaydin kizlar....
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.AILENIZLE SEVDIKLERINIZLE GUZEL BIR BAYRAM DILERIM....

sağol canım..valla sarma güzel gidiyor tatlının yanına
iyi bayramlarr..
Selam kızlar

iyi bayramlarr..

iyi bayramlar ve iyi tatillerr
Gunaydin kizlar....
BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.AILENIZLE SEVDIKLERINIZLE GUZEL BIR BAYRAM DILERIM....
iyi bayramlarr..

nice nice mutlu musssmutlu bayramlar dilerim..hepinizi öpüyorummm..

merhaba arkadaşlar..bayramınız kutlu olsun..nice güzel bayramlar yaşayalım sağlıkla inşallah...ben annemin yanındayım..acele hazırlık yapıp çıkmak durumunda kaldım topiğe gelemedim..birlikte bayram hazırlığı baklava filan derken şimdi vakit buldum..babamlar kurban kesmeye gitti,ben dayanamadığımdan evde bekliyorum...hepinizi kocaman öptüm...iyi bayramlar..fırsat bulursam yine gelirim...

iyi bayramlar canım..teyzemlerin de ellerinden öperim..biz annemizin babamızın elini öpemedik bu bayram sen benim yerime de öp...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…