iyi bayramlar canım..teyzemlerin de ellerinden öperim.. biz annemizin babamızın elini öpemedik bu bayram sen benim yerime de öp...
bende annemle babamla kardeşlerimle bi bayram geçirmek isterdim cnm ama napalım nasip değilmiş canları sağolsun.
merhaba arkadaşlar..bayramınız kutlu olsun..nice güzel bayramlar yaşayalım sağlıkla inşallah...ben annemin yanındayım..acele hazırlık yapıp çıkmak durumunda kaldım topiğe gelemedim..birlikte bayram hazırlığı baklava filan derken şimdi vakit buldum..babamlar kurban kesmeye gitti,ben dayanamadığımdan evde bekliyorum...hepinizi kocaman öptüm...iyi bayramlar..fırsat bulursam yine gelirim...
Kizlar ben iki gündür fulltime calisiyorum .. Sabah 6 dan saat 3 e kadar .. Ama maalesef bugun toplantimiz oldugu icin isten saat 6 da cikabildim..
Evde yemek yoktu gelip hemen 30 dakika icinde cok guzel ve istah acici bir sofra hazirladim.
Bugun cok kacamak yaptim .. valla soyle diyeyim .. Sanki hayatimda hic cikolata gormedim .. hic cubuk kraker yemedim..
Neyse canim istedi yedim ama cok da calistim ..
Yarin insallah kendimi toplarim .. Kacamak ertesi yapacagim .. insallah bozmam ..
Sizleri de okudum ufacikdan kacamaklar baslamis .. Sahi bu hafta tarti gunu yapacakmiyiz ?? Bilen duyan varmidir acep ??
Vallahi isabet olmus tatlim .. yoksa herkez arti larda olacakti .. En az kilo alan birincimiz olacaktiBu hafta tartı yok , muhtar pass geçti Kaneelcim...
Aynen :)Vallahi isabet olmus tatlim .. yoksa herkez arti larda olacakti .. En az kilo alan birincimiz olacakti
[h=1]KURUFASULYELİ KEK
[/h]
Malzeme
- 250 G. kurufasulye,
- 1 Yumurta,
- 1 Su bardağı ceviz,
- 1 Su bardağı kuru üzüm,
- 10 Adet günkurusu kayısı,
- 1 Paket vanilya.
Yapılışı
Akşamdan ıslatılmış kurufasulye iyice haşlanır. El blenderiyle püre haline getirilir. Bir yumurta çırpılır, kuru fasulye püresine eklenerek karıştırılır. Cevizler elle ufalanır (rondoda da çekilebilir), kayısılar küçük küçük doğranır. Cevizler, kayısılar, üzümler ve vanilya fasulye püresine eklenerek iyice karıştırılır, 28 cm çapında bir fırın kabına yayılır. Fırında 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
yavas yavas:))arkadaslar cok acılll karatatay dıyetıne
baslamam lazım. Lutfen yardım ogle yemegı
menusunu sayıyımda ne yıycem bı soleyın
yarma corba , hasanpasa kofte , spagettı ,
meyve , kısır , borulce salata , ıceberg salata
cok acıl yardım lutfenn
yavas yavas:))
yarma corba yenebilir..
kisiri abartma 2-3 kasigi gecmesin..
meyve yeme..
salata,kofte cok rahat yiyebilirsin..
borulce salatada yiyebilirsin..
kitabi okudunmu arkadasim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?