Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

herkesler gezmede tozmada tabiisii..biz de gelen giden ve bugün de iadei ziyaretler..bitmedi valla ..yarın bitmiş olur inşallah..
paldır küldür geçti tatil...tabii cıslar da dolu..bayram sonu iyi bir detoks yapmam lazım.:18::18:.proya devam

hepinizi öpüyorumm

Merhabalar bizde döndük ısparta ya ben zayıflamışım kızlar 72.200 çıktım sabah bugün CIs olarak bi dilim baklava dilimi vardı sabah karatay kahvaltı öğleden sonra kıyma kavurma yarım yufka ekmeği evet Buda CIs ama daha bişey yemiycem şimdilik bu kadar sevgiler

anca bugun nete girebildim .... kurbandı gezmelerdi birde bizim bayramda sutler alınmıo o fln öle dolu dolu gecti gunler.... bi yoğurt yapmışım sormayın 40 kilo sutten suzme yoğurt yaptım 40 kilo sutde guneşe koydum yani koymuştum ama havalar kapandı inş 1-2 gun içinde guneş çıkar en azından 2 gun çıksa yeter bana .... bakalım 3 gundur cısss lar çokkk ama yarın başlıyorum yine eski duzene inş. bakalaım.....

Ah keşke yakın olsak da o güzel yoğurttan ben de alabilsem , ellerine sağlık ...

selam kızlar öncelikle iyi bayramlar, nasılsınız bakalım, allahtan bu hafta liste yok herkes perişan olurdu valla:44:
ben cuma 70,8 ptesi 70,4 olmuştum tabi bilinçli değil benimki,bayramda annemlere gidince yemekleri o yaptı ben yedim hem de hep cıs cıs....kesin birkaç kilo almışımdır derken bugün eve geldim hemen tartıldım 70,6 yani pek bir değişiklik olmadı hayret dedim...bu hafta baklava börek kavurma ile geçti herkese ctesi den itibaren maraton başlar cumaya herkesin eksik girmesi dileğiyle öpüyorum boncuklarım

selam birdycim bayram nasıl gidiyo

Selam canımcım , kusura bakma görmemişim seni akşam...İyi valla , ilk gündü bizim bayram telaşı , ogün bugündür gayet normal normal takılıyoruz evde.Senin nasıl durumlar , kaçamak var mı kaçamak?

slm kizlar...
nihayet bugun kacamaksiz bir gune basladim..bayramda yedim hicc acimadan hemde:)) amaaa 2 ogun beslendim saatlere dikkat ettim..biraz kilo almis gorunuyorum..olsun bugun yeni bir baslangic yaptim..kkk ile gune basladim birazdan 2. ogunumu yicem..
1 tabak firin kizartma patlican biber bol yogurtlu
az bulgur pilavi etli nohutlu
boynumun agrisida gecerse yurucem ins...fitigim varda arada tutuyo

geçmiş olsun canım..ben de yarın kaçamaksız günlerime dönücem

evett kuzucuklar geldik bayramın son gününeee..umarım bugün herkeşler tartılıp kaydetmiştir ..

bugüne kadar yediklerimiz cezasızdır

mıhtarınız olaraktan titiz araştırmalarım neticesinde geçmişe gidip o güzelim ayakları buldummm..sizin içünn hiiç üşenmedimm

amaaaa bugünden sonra cezalar hazır..korkutma amaçlı örnek cezalarımız alttadır..caydırıcı olmasını umuyorum..

Eki Görüntüle 832491

bundan sonra elinize aldığınız her cıss da bu ayaklar gözümüze gelsin inşallah.. yedikten sonra da bu falakanın acısını düşünelimmm

herşey sizin için ee ben daha naapayım..böyle hizmet görülmemiştir valla da billa daa

Son düzenleme:
Selamlar herkese

Bayramı az hasarlı atlatmışınızdır inşallah

Ben 1 ve 2. günü baklava börek dolma (pirinçli malesef) üçlüsü ile cıss hakkımı tepe tepe kullanmıştım ama hep hareket halindeydim dün ve bugün ise kısa aralıklarla az az ama cıslı yediğim için leptine fırsat veremedim malesef dün ütüleri bitirdim bugünde haftalık yemekleri yaptım yarın kahvaltıdan sonra çorba yapıp öğleden sonra yola çıkacağım bilet bulamadım o yüzden umarım yollar açılmış olur hava buradada sağanak yağışlı olduğundan eve hapsolduk ve benim iştah tavan yapmış durumda hepinize bayram sonrası bol iradeli,hareketli,leptinli ve 0 kaçamaklı yeni bir hafta diliyorum ha unutmadan kilom bu sabah pijamayla 64.7 idi

Hizmette sınır yoğtur diyosun yaneee

Eee bu arada senin kaçamakların basküldeki yansıması nasıl acep

Hadi hayırlısı inşallah kaçamaksız devam edersin bacım sizin oralarda yağmur yağmıyormu ki yürüyüşü düşünüyorsun :44: yinede bravo

Maşallah 80 kiloooo kaç inek var öyle ahılda :44:
sütü güneşe niye koyuyorsunuz merak ettim :44: bende her hafta 5 kilo süt alıyorum köylü pazarından sadece yoğurt yapabiliyorum.Peyniri de denedim peynir mayası ile ama olmadı bidaha da denemeyi göze alamadım (sirkeyle falan)

kızlar bayram sarması tatlısı derken bozulan ayarımı düzeltmeye çalışıcam.yarın başlıyorum

Sana da hadi hayırlısı, kolay gelsin diyorum .34:

Ah keşke yakın olsak da o güzel yoğurttan ben de alabilsem , ellerine sağlık ...

Benim minik kujuuum ben sana süt getiriiim o yoğurdu kendin yapıp yeme zevkini tat bir tanemiz avrupa yakasını bilmiyorum ama Kadıköy de bir şarküteriye Kurtköyden getiriyolarmış bir arkadaşım alıyor bazıları da Beykoz-Şile taraflarındaki köylerde bulabiliyormuş ama sonuçta hepsi İstanbul ürünü

yasasin..3 km 35 dk yurudum..boynum daha iyi cok sukur..
sersumcum tesekkur ederim canim...
iggg nerden buldun bu ayaklari böggg oldum..yok yok kacamak yok:)))

tatlim hava bugun iyiydi ama cocuklarla ne mumkun tempolu disarda yurumek..aslinda disarda yurumuyi cok severim ama el vermiyo su aralar..evde kosu bandinda yurudum..
sen nereye gidis yapiyosun evin baska isin baska yerdemi?

tatlim hava bugun iyiydi ama cocuklarla ne mumkun tempolu disarda yurumek..aslinda disarda yurumuyi cok severim ama el vermiyo su aralar..evde kosu bandinda yurudum..
sen nereye gidis yapiyosun evin baska isin baska yerdemi?

Evet canım işim İstanbul da evim başka şehirde (eşimin tayininden dolayı ) inşallah kendi evim olunca bi koşu bandı da ben alıcam artık böyle olmuyor sana bravo çok azimlisin valla

çekilinnnnnn yerleri zıngırdatarak geliyorummmm :) verdiğim kiloları almanın utanç ve hüznü içersindeyim bacılarrrr sanki hayatımda hiç pirinçli sarma tatlı yememiş gibi bu bayram daha bi farklı yedim yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…