anca bugun nete girebildim .... kurbandı gezmelerdi birde bizim bayramda sutler alınmıo o fln öle dolu dolu gecti gunler.... bi yoğurt yapmışım sormayın 40 kilo sutten suzme yoğurt yaptım40 kilo sutde guneşe koydum yani koymuştum ama havalar kapandı inş 1-2 gun içinde guneş çıkar en azından 2 gun çıksa yeter bana .... bakalım 3 gundur cısss lar çokkk ama yarın başlıyorum yine eski duzene inş. bakalaım.....
selam birdycim bayram nasıl gidiyo
slm kizlar...
nihayet bugun kacamaksiz bir gune basladim..bayramda yedim hicc acimadan hemde:)) amaaa 2 ogun beslendim saatlere dikkat ettim..biraz kilo almis gorunuyorum..olsun bugun yeni bir baslangic yaptim..kkk ile gune basladim birazdan 2. ogunumu yicem..
1 tabak firin kizartma patlican biber bol yogurtlu
az bulgur pilavi etli nohutlu
boynumun agrisida gecerse yurucem ins...fitigim varda arada tutuyo
evett kuzucuklar geldik bayramın son gününeee..umarım bugün herkeşler tartılıp kaydetmiştir ..
bugüne kadar yediklerimiz cezasızdır
mıhtarınız olaraktan titiz araştırmalarım neticesinde geçmişe gidip o güzelim ayakları buldummm..sizin içünn hiiç üşenmedimm
amaaaa bugünden sonra cezalar hazır..korkutma amaçlı örnek cezalarımız alttadır..caydırıcı olmasını umuyorum..
Eki Görüntüle 832491 Eki Görüntüle 832489
bundan sonra elinize aldığınız her cıss da bu ayaklar gözümüze gelsin inşallah..yedikten sonra da bu falakanın acısını düşünelimmm
herşey sizin için ee ben daha naapayım..böyle hizmet görülmemiştir valla da billa daa
slm kizlar...
nihayet bugun kacamaksiz bir gune basladim..bayramda yedim hicc acimadan hemde:)) amaaa 2 ogun beslendim saatlere dikkat ettim..biraz kilo almis gorunuyorum..olsun bugun yeni bir baslangic yaptim..kkk ile gune basladim birazdan 2. ogunumu yicem..
1 tabak firin kizartma patlican biber bol yogurtlu
az bulgur pilavi etli nohutlu
boynumun agrisida gecerse yurucem ins...fitigim varda arada tutuyo
anca bugun nete girebildim .... kurbandı gezmelerdi birde bizim bayramda sutler alınmıo o fln öle dolu dolu gecti gunler.... bi yoğurt yapmışım sormayın 40 kilo sutten suzme yoğurt yaptım40 kilo sutde guneşe koydum yani koymuştum ama havalar kapandı inş 1-2 gun içinde guneş çıkar en azından 2 gun çıksa yeter bana .... bakalım 3 gundur cısss lar çokkk ama yarın başlıyorum yine eski duzene inş. bakalaım.....
kızlar bayram sarması tatlısı derken bozulan ayarımı düzeltmeye çalışıcam.yarın başlıyorum
Ah keşke yakın olsak da o güzel yoğurttan ben de alabilsem , ellerine sağlık ...
tatlim hava bugun iyiydi ama cocuklarla ne mumkun tempolu disarda yurumek..aslinda disarda yurumuyi cok severim ama el vermiyo su aralar..evde kosu bandinda yurudum..Hizmette sınır yoğtur diyosun yaneee
Eee bu arada senin kaçamakların basküldeki yansıması nasıl acep
Hadi hayırlısı inşallah kaçamaksız devam edersin bacımsizin oralarda yağmur yağmıyormu ki yürüyüşü düşünüyorsun :44: yinede bravo
Maşallah 80 kilooookaç inek var öyle ahılda :44:
sütü güneşe niye koyuyorsunuz merak ettim :44: bende her hafta 5 kilo süt alıyorum köylü pazarından sadece yoğurt yapabiliyorum.Peyniri de denedim peynir mayası ile ama olmadıbidaha da denemeyi göze alamadım (sirkeyle falan)
Sana da hadi hayırlısı, kolay gelsin diyorum .34:
Benim minik kujuuum ben sana süt getiriiim o yoğurdu kendin yapıp yeme zevkini tat bir tanemizavrupa yakasını bilmiyorum ama Kadıköy de bir şarküteriye Kurtköyden getiriyolarmış bir arkadaşım alıyor bazıları da Beykoz-Şile taraflarındaki köylerde bulabiliyormuş ama sonuçta hepsi İstanbul ürünü
tatlim hava bugun iyiydi ama cocuklarla ne mumkun tempolu disarda yurumek..aslinda disarda yurumuyi cok severim ama el vermiyo su aralar..evde kosu bandinda yurudum..
sen nereye gidis yapiyosun evin baska isin baska yerdemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?