eminim cok zordur..allah kolaylik versin..istanbulda dami evin var?Evet canım işim İstanbul da evim başka şehirde (eşimin tayininden dolayı )inşallah kendi evim olunca bi koşu bandı da ben alıcam artık böyle olmuyor sana bravo çok azimlisin valla
kolay gelsin..E ben de kaçar duşşş ve çanta hazırlayıp film izlemeceye
hahaaahaa hepimizde durum ayni:)))çekilinnnnnn yerleri zıngırdatarak geliyorummmm :) verdiğim kiloları almanın utanç ve hüznü içersindeyim bacılarrrr sanki hayatımda hiç pirinçli sarma tatlı yememiş gibi bu bayram daha bi farklı yedim yahuuu
Merhabalar...
Temmuz ayında doğum yaptım, kızım 3 ayını doldurmak uzere...
Sütüm 1 aydır anca gelıyor desem yanlıs olmaz...
Bekarken yapmıstım karatay cok da memnun kalmıstım, fakat sımdı emzırdıgım ıcın aranızda emzırırken karatay yapan var mı merak edıyorum...
Gercı kafamda delı sorular ?
Karatayın her lokması saglıklı, neden etkılesın sutumu dıyorum, etkılese de olumlu yonde olur sanırım...
Evde yuruyus bandım ve stepperım var, sezeryanla doğum yaptım, gurbetteyım, baharda memlekete gıdıcez, benı bole kımse gormedı yanıgıdene kadar 6 ayım var 25 kılo emzırırken cok mu ütopik olur?
Kılo verme tecrubem cok fazla daha once saglıklı bır sekılde duzenlı yuruyusle 4 ayda 20-22 kılo vermıstım ama sımdı kızım var onu etkılemeden bu kadar kıloyu vermem mumkunmu kı?
Ayy ne sorduummama napayım ılla kı vardır evlı bu yollardan gecmıs ablalar demı?
ahhh ahhh sorma sormaaSelamlar herkese
Bayramı az hasarlı atlatmışınızdır inşallah
Ben 1 ve 2. günü baklava börek dolma (pirinçli malesef) üçlüsü ile cıss hakkımı tepe tepe kullanmıştım ama hep hareket halindeydim dün ve bugün ise kısa aralıklarla az az ama cıslı yediğim için leptine fırsat veremedim malesefdün ütüleri bitirdim bugünde haftalık yemekleri yaptım yarın kahvaltıdan sonra çorba yapıp öğleden sonra yola çıkacağım bilet bulamadım o yüzden umarım yollar açılmış olur hava buradada sağanak yağışlı olduğundan eve hapsolduk ve benim iştah tavan yapmış durumda hepinize bayram sonrası bol iradeli,hareketli,leptinli ve 0 kaçamaklı yeni bir hafta diliyorum ha unutmadan kilom bu sabah pijamayla 64.7 idi
Hizmette sınır yoğtur diyosun yaneee
Eee bu arada senin kaçamakların basküldeki yansıması nasıl acep
yasasin..3 km 35 dk yurudum..boynum daha iyi cok sukur..
sersumcum tesekkur ederim canim...
iggg nerden buldun bu ayaklari böggg oldum..yok yok kacamak yok:)))
çekilinnnnnn yerleri zıngırdatarak geliyorummmm :) verdiğim kiloları almanın utanç ve hüznü içersindeyim bacılarrrr sanki hayatımda hiç pirinçli sarma tatlı yememiş gibi bu bayram daha bi farklı yedim yahuuu
merhaba kısslar,ben de döndüm kürkçü dükkanınave tabisi benim de oldu kaçamaklarım ama hareket halimdeydim hep.o yüzden cuma kilom aynı çıktı...bugünden itibaren de sıkı bir şekilde karatayıma döndüm yarın yürüyüşlere de başlıycam inşallah
:13::13:selam leylakım ..döndük döndük...
bayram falan kalmadı artık,yılbaşına kadar diyeti bozmak yok sersumum
Kızlar n'abersiniz , keyifler nasıl ?
Bayram zaiyatı var mıdır ? Ben bayramda hemen hemen hiç kaçamak yapmamakla birlikte kilo almışım , gene anlamadım tabi nasıl oldu bu iş , artık anlamaya da çalışmıyorum aslında , tam bir teslimiyet duygusu içindeyim
kesinlikle..bi önceki sayfaya koyduğum parmakla falakadan belli değil mi..
Kızlar n'abersiniz , keyifler nasıl ?
Bayram zaiyatı var mıdır ? Ben bayramda hemen hemen hiç kaçamak yapmamakla birlikte kilo almışım , gene anlamadım tabi nasıl oldu bu iş , artık anlamaya da çalışmıyorum aslında , tam bir teslimiyet duygusu içindeyim
selam kayınçom..valla ben kaçamağın dibine vurdum..
olan oldu valla..bugün düzene girdim..
anlasan da anlamasan da olan olmuşş...benim de senin de metabolizma ilginç. .salver gitsin. ..düşün düşün poktur işin...
belli belli
aplam acaba hamurişi kürü mü yapsan,o işe yarıyo sende
Maşallah 80 kilooookaç inek var öyle ahılda :44:
sütü güneşe niye koyuyorsunuz merak ettim :44: bende her hafta 5 kilo süt alıyorum köylü pazarından sadece yoğurt yapabiliyorum.Peyniri de denedim peynir mayası ile ama olmadıbidaha da denemeyi göze alamadım (sirkeyle falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?