Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım işim İstanbul da evim başka şehirde (eşimin tayininden dolayı ) inşallah kendi evim olunca bi koşu bandı da ben alıcam artık böyle olmuyor sana bravo çok azimlisin valla
eminim cok zordur..allah kolaylik versin..istanbulda dami evin var?

E ben de kaçar duşşş ve çanta hazırlayıp film izlemeceye
kolay gelsin..

hahaaahaa hepimizde durum ayni:)))
yarindan tezi yok toparlanin bakim..ben sporuma bile basladim..gun gun artirma niyetindeyim ins basaririm..sporsuz olmuyo...

Merhabalar...
Temmuz ayında doğum yaptım, kızım 3 ayını doldurmak uzere...
Sütüm 1 aydır anca gelıyor desem yanlıs olmaz...
Bekarken yapmıstım karatay cok da memnun kalmıstım, fakat sımdı emzırdıgım ıcın aranızda emzırırken karatay yapan var mı merak edıyorum...
Gercı kafamda delı sorular ?
Karatayın her lokması saglıklı, neden etkılesın sutumu dıyorum, etkılese de olumlu yonde olur sanırım...
Evde yuruyus bandım ve stepperım var, sezeryanla doğum yaptım, gurbetteyım, baharda memlekete gıdıcez, benı bole kımse gormedı yanı gıdene kadar 6 ayım var 25 kılo emzırırken cok mu ütopik olur?
Kılo verme tecrubem cok fazla daha once saglıklı bır sekılde duzenlı yuruyusle 4 ayda 20-22 kılo vermıstım ama sımdı kızım var onu etkılemeden bu kadar kıloyu vermem mumkunmu kı?
Ayy ne sorduumm ama napayım ılla kı vardır evlı bu yollardan gecmıs ablalar demı?

canım öncelikle hoşgeldin ve bebişini güle güle büyüt..tabii ki var aramızda emziren anneler hatta hamileler bile var..karatay demek sağlıklı beslenmek demek sen bunu biliyormuşsun zaten..hem bebişini sağlıklı beslemiş ve kilo da vermiş olursun..ilk başlarda kilo hızlı gitse de sonradan yavaşlayabilir..metabolizmanın hızına bağlı..ilk sayfamızı ve kurallarımızı okumanı tavsiye ederim..tatil dolayısıyla boş biraz topiğimiz ama pazartesiden itibaren hepimşz tam kadro buradayız..takıldığın yerlerde yanındayız..başarılar...

eveeett döndük kürkçü tükkanınaa..hoş ben biryere de gitmedim emme yoğun bir trafik yaşadığım aşikar..

ve bugün haydeee diyerek düzenimi aldım..

sabah

menemen
çingene salatası
peynir zeytin
ceviz 3-4 çekirdekli kuru üzüm
çay çayy

umarım artık vukuatsız olarak yoluma devam ederim

ahhh ahhh sorma sormaa

umarım kazasız belasız hayırlısıyla geçer yolculuğun canım..trafik fenedırr

Hizmette sınır yoğtur diyosun yaneee

Eee bu arada senin kaçamakların basküldeki yansıması nasıl acep
ya neeee
1. 7 kilocukk:18::18::18:

yasasin..3 km 35 dk yurudum..boynum daha iyi cok sukur..
sersumcum tesekkur ederim canim...
iggg nerden buldun bu ayaklari böggg oldum..yok yok kacamak yok:)))

hehe eskiden çiğdoş paylaşmıştı bu ayakları kaçamak yapanın ağzına girsin bu parmaklar diyeee..
ya kaçamak ya parmakk

:18::18::18:aynen

2.öğünüm

kurufasulye
2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
cacık turşu

şimdi de çay çayy

merhaba kısslar,ben de döndüm kürkçü dükkanınave tabisi benim de oldu kaçamaklarımama hareket halimdeydim hep.o yüzden cuma kilom aynı çıktı...bugünden itibaren de sıkı bir şekilde karatayıma döndümyarın yürüyüşlere de başlıycam inşallah

:13::13:selam leylakım ..döndük döndük...

Kızlar n'abersiniz , keyifler nasıl ?
Bayram zaiyatı var mıdır ? Ben bayramda hemen hemen hiç kaçamak yapmamakla birlikte kilo almışım , gene anlamadım tabi nasıl oldu bu iş , artık anlamaya da çalışmıyorum aslında , tam bir teslimiyet duygusu içindeyim

selam kayınçom..valla ben kaçamağın dibine vurdum..

olan oldu valla..bugün düzene girdim..

anlasan da anlamasan da olan olmuşş ...benim de senin de metabolizma ilginç..salver gitsin...düşün düşün poktur işin...

kesinlikle..bi önceki sayfaya koyduğum parmakla falakadan belli değil mi..

belli belli

aplam acaba hamurişi kürü mü yapsan,o işe yarıyo sende

bizim inek çokkkk 15 tane inek var danası buzağı düvesi fln 35 tane... işte çiğ sütü guneşe koydun mu kesiliyor ustu de kaymak bağlıyor ustunden tereyağ oluyor altındakini de keseye katıp suzup çökelek yada lor olarak kullanabilirsin çok guzel oluyor gecen sene 80 kilo güne sut koymuş onları tuzlayıp çörekotlayıp şişelere katmıştım 1 sene yedik tadı hiç bozulmadı bu sene tuzlamadan derin dondurucuya koyucam azar azar çıkarıp tuketicem yoğurduda öle yaptım

peynir yaparken sutu kaynat kaynamaya başlayınca 4-5 dk sonra mayayı ilave et 1-2 dk kaynat ocağın altını kapat soğuyana kdr bekle sonra kesele ve ustune ağırlık koy yaklaşık 1- 1,5 gun o ağırlıkla dursun suyunu iyice versin ben gecenlerde 7 kilo sutten yaptım peynir yarım kilodan biraz fazlaydı 4-5 parcaya böldum tuzlu su hazırladım içine koydum ama bizde 1 haftada bitti uzun sure kalacağı zaman yani fazla yapacaksan derin dondurucuya parca parca koy veya salamurasını yapmalısın ben mayalı peyniri çok sevmiyorum guneşten kesilip yapılan peynir bana daha lezzetli doğal gelio denemeni tavsiye ederim ağustosun son 15 ile eylulun ilk 15 i arası gune konan sut daha lezzetli ve kıvamlı oluo çünkü yavaş yavaş 2-3 gunde kesilmesi lazım...... bayram sebebi ile sutler alınmayınca mecburen yaptım bende zaten havalarda kapalı olunca öle duruo bugun biraz gunesliydi yarında guneşli olucakmış bakalım yoksa mayayla peynir yapıcam bende ......... öle yani amma amma konuştummm yaaa

Son düzenleme:
bu gun 2 gunluk detoks diyetine başladım pazartesden itibarende karataya devam... yalnızz pazartesi adet olucam ve accayip tatlı krizindeyim.... kendimi zor tutuyorum bişiler pişirmemek için az önce sutlu irmik tatlısı yaptım 2 dilim ucurdum heemen .... offf yaaa ne guzel iyi gidiodu bayramda kilo almadan yırttım inş şu 3 -4 gunu de çok abartmadan yırtarım... :2: :2: :2:

bu akşam biraz bisiklete binicem bayramda çok binemedim ......

Merhaba geçmişi okudum sanırım herkesler kilo almış şükür ben verdim 72 200 devam ediyorum
Menümü verip kaçıyorum
Sabah sıradan karatay
Öğleden sonra yoğurtlu köz patlıcan
1 mandalina
5-10 fındık fıstık karışımı hoşçakalın şimdilik

Şeyini şeettimin trafiği sayesinde kafayı sıyırdım da geldim annemin evine ve geç bi karatay kahvaltısından sonra yollarda cips

tuzlu bisküvi yemek zorunda kaldım eve gelince 2 kase yoğurt ve bir avuç ceviz yedim saat 11 i geçiyodu üstelik bağırsaklar yine

kilitlendi

Selam kızlar,ben de geldim

Bayram güzel,bol kaçamaklı bile diyemiyorum,baklavalar,börekler,pirinçli sarmalar şeklinde geçti ve 3.günü akşamı tok karnına tam 74.8 kilo çıktım,cuma sabahı da 73.8,mart 2012 deki kilom 75 di,en başa döndüm:18::18::18:

Artık kaçamak falan yok,tam 1 ay sonra da kuzenimin düğünü var,o zamana kadar artık ne verirsem,sonra da devam tabii

Sabah kahvaltım menemen,peynir,zeytin,domates, 1 avuç fındık,2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…