- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
olmamııııı birdycimSelam canımcım , kusura bakma görmemişim seni akşam...İyi valla , ilk gündü bizim bayram telaşı , ogün bugündür gayet normal normal takılıyoruz evde.Senin nasıl durumlar , kaçamak var mı kaçamak?
geçmiş olsun canımslm kizlar...
nihayet bugun kacamaksiz bir gune basladim..bayramda yedim hicc acimadan hemde:)) amaaa 2 ogun beslendim saatlere dikkat ettim..biraz kilo almis gorunuyorum..olsun bugun yeni bir baslangic yaptim..kkk ile gune basladim birazdan 2. ogunumu yicem..
1 tabak firin kizartma patlican biber bol yogurtlu
az bulgur pilavi etli nohutlu
boynumun agrisida gecerse yurucem ins...fitigim varda arada tutuyo
sersumcum bende 1 .7 kilocuk almışım ne tesadüf lakin wc ye çıkmadan ilk tartıldım halbuki perşembe günü aynıydım hiç almamıştımahhh ahhh sorma sormaa
umarım kazasız belasız hayırlısıyla geçer yolculuğun canım..trafik fenedırr
ya neeee
1. 7 kilocukk:18::18::18:
hehe eskiden çiğdoş paylaşmıştı bu ayakları kaçamak yapanın ağzına girsin bu parmaklar diyeee..
ya kaçamak ya parmakk
:18::18::18:aynen
mart ayında başladım karataya diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak bakıyorum hoşgeldin aramıza ilk sayfaları okursan faydalı olur kolay gelsin sana
3 mil leslie yapıldı sonrasında eşimle dışarı cıktık yavaş yavaş yürüdük 1 km şimdide yeşil çayımı içiyorum akşama lahmacun ayran salata tartı öncesimantının faydası oldu bünye sapıttı arada böle yapacam sabah sevindim valla tartıda
kızlar yarın hastane dönüşü anca yaparım listeyi haberiniz ola
merhaba arkadaşlar çok uzu süredir karatay diyetini araştırıyorum.hatta burdan bi kaç arkaaşada sordum bu konuda birşeyler.henüz kitabı okumadım ama Canan hanımın tüm netteki videolaını izledim bnm şöyle bir sorunum var yumurta pek sevmiyorum yiyorum ama ekmekle zorla bu konuda napabilirim.bide videola hariç kitap nasıl okuyanlar tavsiye ediyo musunuz.:26:
iyi bayramlar canım..teyzemlerin de ellerinden öperim.. biz annemizin babamızın elini öpemedik bu bayram sen benim yerime de öp...
Özlemim ben de sana ailenle beraber çok güzel bir bayram diliyorum , herkese sevgiler , seni de çok çok öpüyorum canım arkadaşım
oda olur şekerim..sersumcum bende 1 .7 kilocuk almışım ne tesadüf lakin wc ye çıkmadan ilk tartıldım halbuki perşembe günü aynıydım hiç almamıştım
ilginç cuma tartılcakmıydık önümüzdeki cumaya tartılıp 2 ye bölmücekmiyiz ben öle biliyodum
tahmin ettiğim kadar kötü değildi şükürkizlar herkese bol iradeli bir hafta diliyorum...sonunda bayram bitti.....normale donduk.
guzel bir karatay kahvaltisi yaptim...
aksam yemegini disarda yiyecem.bayrami telafi edicem o yuzden ciss yok....
sersum canim bugun mesai zor gelmistir yogundur heralde kolay gelsin..
canim ben cuma tartilmadim bildirim yok diye...en son bildirim den gecerli degilmi...nasil yapicaz canim...
bu siralar cok ugrayamiyorum gorusuruz kizlar...
:26::26:çok üzüldüm canım..Allah şifa versin inşallah ve acı çektirmesin.:26:.çok bela bişey bu kanser yaa..ne kadar dikkat etsen de havası suyu herşeyi kirli dünyanın artık maalesef.geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
çok üzgünüm kayınpederimin kanser olduğu haberini aldım...
ne yiyip ne yemeyeceğiz biz..
kendisi ayvalık da yaşıyor..en has zeytin yağı ile beslenirler..başka yağ girmez evlerine ..ve her sebze yetişir o civarda..ne bileyim..ailesinde kanser geçmişi yok..kayınpederimin ailesi uzun yaşar..babası bile 3 yıl önce 83 yaşında vefat etti..
çok üzgünüm..
geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
kendisi ayvalık da yaşıyor..en has zeytin yağı ile beslenirler..başka yağ girmez evlerine ..ve her sebze yetişir o civarda..ne bileyim..ailesinde kanser geçmişi yok..kayınpederimin ailesi uzun yaşar..babası bile 3 yıl önce 83 yaşında vefat etti..
çok üzgünüm..
çok üzgünüm..
ufocan seni tebrik ederim iradene hakim olup bayramı hasarsız atlattığın içinnasıl becerdin bi ara anlatıverde motivasyonumuz artsın bacım
Ficans evet ya artık yeter kaçamak falan yapmadüzenli menü bildir daha sık gelmeye çalış ki motivasyon azalınca arkadaşlar destek olsun kolay gelsin şimdiden
yıldız 3 bebe, kurallara uyup bide spora devam ettikce her haftanın şampiyonu sen olursun vallabravo, takdirs
çok üzgünüm..
çok şükür pazartesiyi vukuatsız atlattım..korkunç bir kalabalık bekliyordum halbuki ama neyseki yoktu...
yediklerime gelince sabahı yazmıştım..
2. öğün olarak
3-4 kaşık kısır
turşu ve çayy
akşama da bizimkilere mücver yapıcam kendimi tutabilirsem yemem bakalımm..şimdilik tokum aslında
sabah klasik kahvaltı sonrasında komşuya geçmiş olsuna indim sonrasında ev temizlemece yemeklerde yapıldı kurufasulye pilav yanınada turşu şimdide yeşil çayımı içiyorum
ev işleri tamam da akşamda yemeğe misafir var :26: :26:
böle çat kapı misafirleri hiç sevmiorum ne guzel bisiklete bincektim hem ben yalnızlığı daha çok seviyorum öle pek kadın kadına oturup dedikodu pek bana göre değil evde yalnız rahat bi şort taytla uzanıp tv izlemek nete girmek bana yetio...
birde misafir eşimin babaannesi halası kayınvalidem tam muhteşem uçlu
allahtan hazırlık insanımdondurucuda kavrulmuş et pişmiş fasulye vardı ve işte kuru fasulye sonra sarma ve kuru dolma vardı onlardan da çıkardım köz patlıcan çıkardım birde yoğurtlu sarımsaklı fln salata gibi yanına kemal paşa şerbetlicem birde turşu ve cacık al sana mönü
ama benim bisiklet binme işi yalan oldu malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?