Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

olmamııııı birdycim
geçmiş olsun canım
sersumcum bende 1 .7 kilocuk almışım ne tesadüf lakin wc ye çıkmadan ilk tartıldım halbuki perşembe günü aynıydım hiç almamıştım
ilginç cuma tartılcakmıydık önümüzdeki cumaya tartılıp 2 ye bölmücekmiyiz ben öle biliyodum

normale döndük sonunda
kahvaltım
kıymalı yumurta yeşil çay
fındık ceviz
öğlen haşlama et
çayyyyyyy fındıkkkk
yoğurt
akşamda dolma yapıcam bulgurlu artık öyle yiyoruz
salata yoğurt
kilolar gidecek başka yolu yok
bugün ev temizlemece yine evi mok götürmüş
birazdan evi süpürcem bayyyyyyyy

Hoşbulduk :)))) Süpersiniz vallahi ne diyim,ben fazla yürüyüş yapamıyorum bebeğim var ama şimdi düşündümde akşam onu pusetine koyup bir iki tur atsam fena olmaz...yürümek kilo vermeye en büyük yardımcı bunu biliyorum inşallah sizin gibi güzel sonuçlara ulaşırız.Biz bu programa 4 ekimde 4 arkadaş başladık şimdilik 2 kilo kaybım var....bayramda hepimiz sadece birer tatlı kaçamağı yaptık çünkü karatay 1 dilim baklava yiyin demiştiş :)

sabah kahvaltım :

1 haşlama yumurta
1 avuç ceviz
1 domates
1 dilim kaşar
1 dilim beyaz peynir
1 bardak şekersiz çay

gunaydın ben karatay diyetine başlamadan ilk kitapları aldım ve okudum karatay diyeti ve karatay mutfağı 2 kitap ikiside çok yararlı bence yemek pişirirken yaptığımız hatalar neyden ne kdr yemeli v.s. bence al parana yazık olmazz

diyet yapsanda yapmasanda evinde bulunmalı bence internette d&r den getirttim ben daha uygundu fiyat olarak... ben karatay diyetine 2 hafta önce başladım ilk hafta 2 kilo verdi gecen hafta bayram olunca dikkat etmedim ama kilom aynı almadım bugun yine başladım diyete... birde eliptik bisiklet aldım sabah 30- 45 dk akşamları 1 saat bisiklete biniyorum bunun da faydası çok oluyor...

yumurta bende haşlanmış sevmem ama tereyağında sarısı ile beyazını iyice karıştırıp pişiriyorum yada sucuklu pastırmalı kaşarlı fln o şekilde yiyebiliyor musun bilmiorum ama menemen içinde fln dene çnk kilo vermende yumurta etkiliymiş hem karın yağlarını eritiyormuş hem tokluk hissi veriyormuş yani 2 yumurta şart

kizlar herkese bol iradeli bir hafta diliyorum...sonunda bayram bitti.....normale donduk.
guzel bir karatay kahvaltisi yaptim...
aksam yemegini disarda yiyecem.bayrami telafi edicem o yuzden ciss yok....

sersum canim bugun mesai zor gelmistir yogundur heralde kolay gelsin..
canim ben cuma tartilmadim bildirim yok diye...en son bildirim den gecerli degilmi...nasil yapicaz canim...
bu siralar cok ugrayamiyorum gorusuruz kizlar...

selam kıslar yenı bır hafta baslıyor bol ırade ve azım dılıyorum

2 yumurta
zeytın,peynır
fındık,gunkurusu
omega3,çay

aksamda

salata
köfte
fındık yemeyı planlıyorum

herkese selam bayramda kilo almadan kaldığım yerden devam ediorum inş bu haftada 2 kilo gider.....

sabah 9.30 da kalkış 35 dk bisiklet 12 de kahvaltı

buyuk kupayla limonlu açık çay ( şeker tabiki )

tereyağlı kaşarlı 2 yumurta

7-8 zeytin 1/2 kk peynir

1 avuç yer fıstığı

akşama buyuk olasılıkla

etli kuru fasulye ve sebzeli bulgur pilavı yanına salata veya cacık

1 saatte bisiklet..... şimdi evi temizlioyrum zamanım olursa şimdi yine yarım saat kadar bisiklete binebilirim .... görüşürz kıslarr ben kaçar artık

Son düzenleme:
slmmm
herkese guzel bir hafta dilerim..
artik onume bakip takildigim kilodan asagilara inmek istiyorum...
bugun sabah kkk
kahve
4 gibide 2. ogunumu yapmayi planliyorum..
kiymali nohutlu pirasa
bol yesillik ve yogurt
yemekten sonrada yuruyusumu yapacagim ins..sonra yazarim buraya ne kadar yuruyebildigimi..

merhaba kızlar ,
hepınızın gecmıs bayramını kutlarım. malum bayram dolayısıyla gorusemedık .
bugun de ce ee dıyıp cıkıcam hemen. regl oldum ve muthıs agrım var...

karataya gelınceee... ramazan bayramında ıyı yırtmıstım amaaa bu bayram kaçamaklar ıle dolu bır bayramdı benım ıcın...
bugunden ıtıbaren duzene gırmıs bulunuyorum. umarım cumaya kadar toparlarım durumu...
hepınızı çok özledım, gecmısı okuyamadım henuz... en yakın zamanda okuyup yenıden aranızda olucam ınşallahhh...

görüşmek uzeree...

temizliğim bitti sonunda kızımlada duşumuzu aldık mis gibi koktu heryer
dolmamı sabah yapmıştım birazdan pişiricem
gelirim yine bay bayyyyy

iyi bayramlar canım..teyzemlerin de ellerinden öperim..biz annemizin babamızın elini öpemedik bu bayram sen benim yerime de öp...

Özlemim ben de sana ailenle beraber çok güzel bir bayram diliyorum , herkese sevgiler , seni de çok çok öpüyorum canım arkadaşım

canlarım güzel dileklerinize çok teşekkür ederim biraz geç olsa daben de sizleri kocamanından öpüyorumçok da özledimbayram güzel ve bol kaçamaklı geçticumartesi gecesi evimize döndük,pazar günü çamaşır ve ütüyle akşamı ettiğimden yine gelemedim tabi çocukların hazırlıkları filan da vardı..bugün de işyerinde bayramlaşma fasılları ziyaretler derken yeni zaman buldumherkes iyidir inşallah,akşam geçmişi okumaya çalışırım şööööle çay içerek

geçmiş bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..

çok üzgünüm kayınpederimin kanser olduğu haberini aldım...

ne yiyip ne yemeyeceğiz biz..

kendisi ayvalık da yaşıyor..en has zeytin yağı ile beslenirler..başka yağ girmez evlerine ..ve her sebze yetişir o civarda..ne bileyim..ailesinde kanser geçmişi yok..kayınpederimin ailesi uzun yaşar..babası bile 3 yıl önce 83 yaşında vefat etti..

çok üzgünüm..

oda olur şekerim..ben tartıldım da onu sayıcam..tartılmayanlar 2 haftalık sayıp 2 ye bölerler..
tahmin ettiğim kadar kötü değildi şükür
canım 2 hafta önceki kilona göre hesaplayıp 2 ye bölücen yüzdeni..

:26::26:çok üzüldüm canım..Allah şifa versin inşallah ve acı çektirmesin.:26:.çok bela bişey bu kanser yaa..ne kadar dikkat etsen de havası suyu herşeyi kirli dünyanın artık maalesef..Allah hepimizi korusun

Canım benim , bence bu hastalık işlerinin bir nedeni yok , olacaksa oluyor , olmayacaksa da ne kadar dikkat etmezsen etme hiçbir şey olmuyor .Hepimiz elimizden geldiğince iyi şeyler yemeye çalışıyoruz ama ne olacağımız belli değil....Çok ama çok geçmiş olsun , ne kanseri olmuş , hangi evre? Bu rahatsızlığa yakalanıp da iyileşen pek çok insan var çevremizde.İnşallah amca da iyi bi tedavi ve moralle atlatacak , yaşı da genç anladığım kadarıyla.Üstelik dediğin gibi çoook güzel çoook doğal bir yerde yaşıyor.Bunların hepsi iyileşmesi için önemli etmenler , inancınızı yitirmeyin sakın.Allahım şifa verecektir mutlaka....

çok şükür pazartesiyi vukuatsız atlattım..korkunç bir kalabalık bekliyordum halbuki ama neyseki yoktu...

yediklerime gelince sabahı yazmıştım..

2. öğün olarak

3-4 kaşık kısır
turşu ve çayy

akşama da bizimkilere mücver yapıcam kendimi tutabilirsem yemem bakalımm..şimdilik tokum aslında

ev işleri tamam da akşamda yemeğe misafir var :26: :26:

böle çat kapı misafirleri hiç sevmiorum ne guzel bisiklete bincektim hem ben yalnızlığı daha çok seviyorum öle pek kadın kadına oturup dedikodu pek bana göre değil evde yalnız rahat bi şort taytla uzanıp tv izlemek nete girmek bana yetio...

birde misafir eşimin babaannesi halası kayınvalidem tam muhteşem uçlu

allahtan hazırlık insanım dondurucuda kavrulmuş et pişmiş fasulye vardı ve işte kuru fasulye sonra sarma ve kuru dolma vardı onlardan da çıkardım köz patlıcan çıkardım birde yoğurtlu sarımsaklı fln salata gibi yanına kemal paşa şerbetlicem birde turşu ve cacık al sana mönü

ama benim bisiklet binme işi yalan oldu malesef

çook geçmiş olsun canım moralinizi bozmayın en önemlisi moral 1 yıldır ugraşıyoruz bu hastalıkla grip gibi bakıyoruz yoksa çekilmez tedavisini ihmal etmeyin birde şekerden uzak tutun şeker kanser hücresini besliyor

sabah klasik kahvaltı sonrasında komşuya geçmiş olsuna indim sonrasında ev temizlemece yemeklerde yapıldı kurufasulye pilav yanınada turşu şimdide yeşil çayımı içiyorum

Evet canım yeter artık,inşallah kaçamak yok ,benim sorun motive kaybı zaten ama burada hep birlikte onu da aşıcam inşallah

Canım Allah şifa versin,inşallah atlatır

Canım pazartesiyi hafif atlatmışsın sevindim,burada bayramda bile hastaneler doluydu,nöbetçi eczanelerde de uzun bir kuyruk

Mücver actifryda ise yersin,2.öğününü az tutmuşsun

sabah klasik kahvaltı sonrasında komşuya geçmiş olsuna indim sonrasında ev temizlemece yemeklerde yapıldı kurufasulye pilav yanınada turşu şimdide yeşil çayımı içiyorum

Ellerine sağlık canım,afiyet olsun

Yarın sabah ve akşam binersin canım,menü de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…