Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

baş.tarihi:06.10.2013
baş.kilo:67 kg
geçen hafta kilo:67
bu hafta kilo:65
fark:2 kg
beden:38
spor: yürüyüş

bayramın etkisi sanırım :2:

slmm güzellerrrr,
uzuuunn bır yazı yzamıstım kıı yanlıslıkla sıldımmm
neysee...

sabah klasık kahvaltı ve kavurmalı yumurta... (eşimin sunumuyla )
aksam (yemegım hazır ) kıymalı kabak yemegı (evde bulgur kalmadıgı ıcın 1 -2 yemek kasıgı pırınc attımmm :26: )
yanınada dugun corba...

ögleyın ıse ne yıyecegımı bılmıyrm hıc. malum cogumuz gıbı bende bayramda kılo aldım. zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyrm. bıraz dıkkat edeyım dıyorum . edebılırsem artıııkk... canım muthıs tatlı ıstıyor , sanırım bır kere duzenı bozunca gerısı corap sokugu gıbı gelıyorr

kızlar esıme atkı ormeye karar vermıstım. dun gece atkıyı boyunluga cevırdım. daha yenı basladım. önce selanık ormeyı denedım , beceremedım. sonra cıft pırınc ormeyı denedım o da cok muntazam olmadı, bır ters bır duz karıstı bıraz bende en ıyı bıldıgım modelı basladım , tunus işi.... ama daha yenı 2 sıracık ordum , tavsıyesı olan varsaaa lutfen paylassın

Adilemir , cok gecmıs olsun .Rabbım sıfalar versın ınsallahherkese mutlu günleeerrrr

selam kızlarben güya dün gece çayımı içerek geçmişi okuyacaktım ya..yalan oldusu borusu patladığından göl konumuna gelen banyoyu,çamaşır makinasının altı,dolap içi dahil olaraktan inci ince temizlemekle geçirdim,öncesinde eşim tesisatçıyla banyolarda 2 saat uğraştı,ben de o arada birkaç çeşit yemek yaptım,sonra banyo temizliğiyav bu işler hiç bitmez mi arkadaşbugün de regl oldum tam olduneyse moral bozmayalım,yavaş yavaş hallederiz:13:
kahvaltım
kaşarlı tereyağlı omlet
7 zeytin
1 kk peynir
1 kuru incir,3 kuru kayısı,az süt kaymağı
5-6 kadar ceviz

akşama da nohut,ıspanak,ayran var....ayrıca çamaşır asma toplama gibi rutin gece mesaisibirdy kulakların çınlasın,sen pek seversin ev işlerini

çok geçmiş olsun inşallah atlatır canım kanser türürünü göre değişiyor tabi
inşallah atlatır

merhaba arkadaşlar..tek tek alıntı yapmıştım ama iş yoğunluğu sebebiyle silinmiş..gönderemeden mesajı

kayınpederimin bayram öncesi sikayetleri oldu..mide ağrısı iştahsızlık gibi

1 hafta telefonda konuşurken anlattı..
baktık her telefonda aynı şikayetleri söylüyor ..doktora git dedik..x

kayınvalidemle gitmişler..

endoskopi yapılmış..

ama doktor o zaman da iç açıcı konuşmamış..zaten kısa sürede 3 -4 kilo vermiş o ara..

doktor sonuçlar için sizi ararım demiş kayınvalideme..eşinize birşey söylemeyin demiş

ve sonuçlar dün çıktı..
kayınpederime sonuçlar bayram dolayısıyla aksadı denildi..

akrabalarımız var malatyada ..üniversite hastanesinde beyin cerrahı..profosör oldu yeni..

o cumartesi günü kayınvalidem ile kayınpederimi malatya ya götürecek..

orada tekkikleri yapılacak..kanser türü kötü huylu..

bu yüzden ne kadar yayıldığına ve kaçıncı evrede olunduğuna bakılcak..her şatta ameliyat sart demiş akrabamız..

hemen orada yaptırtacaklar ..ve akrabamız söyleyecek kanser olduğunu..

o zamana kadar saklayacağız..

herkesin bilmesi ve onun hiçbirşeyden haberi olmaması da üzücü

inşallah yayılmamıştır..ve ilk evrededir..

inşallah iyi olur ...

ne bileyim..Allah tüm hastalara şifa versin..

kayınpederim çok genç değil...ama yaşlı da değil..64 yaşında..

adilemir canım çok geçmiş olsun kayınpederine..arkadaşların yorumlarına katılıyorum...bazen her şeyi usulüne göre yapsan da,güzel yaşasan da olacak olan oluyor kaçış yok...inşallah şifasını da bulur ve iyileşir canım..

serpp maşallah becerikli ve çalışkan hatunsunben hiç anlamam o işlerden,bilenler fikir verir sana

ah canım ya..zor işler..niye patlamış boru ...

kolay gelsin canım..artık halletmişsiniz dir sanırım banyoyu

ben kahvaltıda 1 koca dilim kek

1 adet kocaman ekşi elma

1 büyük dilim peynir

bir avuç kadar zeytin yedim

şimdi öğlen öğünündeyim.

1 koca dilim kendim hamurunu açtığım kıymalı patatesli börek

1 koca ekşi elma

3 mandalina

ve 1 bardak çay var..

öğlen arası nescafe içerim sanırım..

akşam menusünde ise

tavuklu nohut yemeği var..o kadar..yine kıymalı patatesli börekden yenilir.

çay demlerim.meyve ve kuruyemiş.

Sağol canım
adile arkadaşım kayınpederine acil şifalar

Sabah iyi bir karatay kahvaltısı yaptım bugünü elma yoğurt olarak devam ettirmeyi düşünüyorum öğleden sonra gelirim

Allah razı olsun kızlar...aminnn

ben de örgü örüyorum..kazak bitirdim yeni...

yeniden bir tane başladım..bu kış kazaklarımı kendim örüyorum..

Sağol canım
adile arkadaşım kayınpederine acil şifalar

Sabah iyi bir karatay kahvaltısı yaptım bugünü elma yoğurt olarak devam ettirmeyi düşünüyorum öğleden sonra gelirim

afiyet olsun..adım dilek bu arada..

adil emir oğlumun adı ..ama nick de birleşik yazınca herkes adımı adile sanıyor.

selam kızlar ozlemcım gecmıs olsun hıc sevmem o tarz aksılıklerı

kahvaltım

2yumurta
zeytın,peynır
gunkurusu
omega3

aksamada

etlı taze fasulye
yogurt,fındık

dıye dusunuyorum

herkese guzel ve kacamaksız bır gun olsun ınsallah

özocum canım benim geçmiş olsun..neyse ki temiz su kuzum..inan ben tatil dönüşü yağlı suları mıtfaktan temizleyince iyi ki poklu su değil diye dua etmiştim..
dilekçe

benim blogum ..herkesi beklerim..

izleyicim olursanız daha memnun olurum.
gezdim canım bloğunda ve o ekmeklere bayıldım valla ellerine sağlık...
kayınpederine de çok üzüldüm canım umarım dediğin gibi ilk evrededir ve şifa bulur tez zamanda canım

yok cnm yaa becerıklı olsam selanık orgusunu yapardım, denedım olmadı :18:

bence de selanik çok yakışıyor atkıya canım bence bir daha dene daha başındaymışsın..

yoğun bir günü atlatmanın rahatlığıyla evimdeyim..

sabah

malatyadan özel gelen 3-4 günkurusu
ceviz ve kaysılı 1-2 mini lokum..

2. öğün olarak da eşim gelecek 1 saate kadar kıymalı yımırta ve bilimum kahvaltılık malzemeyle karnımı doyuracağım inşallah..

sizler nasılsınız...

kayınçom altta görünürdesin ama gülcemalini göremedim henüzz

Son düzenleme:
dilekçe

benim blogum ..herkesi beklerim..

izleyicim olursanız daha memnun olurum.

dilekcım, suan blogundayım ve blog fotondakı macaronları gordum bayıldım. umarım sen yapmısındır. zira hafta sonu ılk macaron denemem fena sayılmasa daa ıstedıgım gıbı olmadı. ama blogunda macaron ıle ılgılı fotodan baska bısey goremedııımmm????:26::26:

aaa pardon cnm yaaa, ben baska bır dılegın bloguna bakıyormusum. onun blogunun da adı dılekce sorumu gerı aldım

aaa pardon cnm yaaa, ben baska bır dılegın bloguna bakıyormusum. onun blogunun da adı dılekce sorumu gerı aldım

evet canım ya ben macaron yapmadım..ama püf noktaları ile ilgili bir yazı bulmuştum geçenler de..yine bulursam kopyala yapıştır yaparım buraya,,

sen benim bloğa gel dilektenfikirler.com yaz çıkar

öğlen pek bişey yemedim
yani biraz abuk subuk yedim yani
1 adet armut
çok az peynir
1 kase yoğurt
fındık,cevizve çayyyy
akşam yemeğim de hazır
nohut yemeği
salata yoğurt pilavı ben yemicem
dilekçim harika şeyler yapmışsın

teşekkür ederim..

yaptığım yemekleri hamur işlerini ya da örgü falan koymaya çalışıyorum..

geçenlerde bir kazak ördüm..

ikinci kazağı örüyorum su ara..beni dinlendiriyor..ama çocuklar ve iş ile birlikte çok zor oluyor..

akşamları bir de ödev yapıyoruz oğlumla..artık ne kadar vakit kalırsa birşeyler yapmaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…