çok geçmiş olsun inşallah atlatır canım kanser türürünü göre değişiyor tabi
inşallah atlatır
geçmiş olsun
yine yakalayamadan çıkmışım cicim
selam kızlarben güya dün gece çayımı içerek geçmişi okuyacaktım ya..yalan oldu su borusu patladığından göl konumuna gelen banyoyu,çamaşır makinasının altı,dolap içi dahil olaraktan inci ince temizlemekle geçirdim,öncesinde eşim tesisatçıyla banyolarda 2 saat uğraştı,ben de o arada birkaç çeşit yemek yaptım,sonra banyo temizliği yav bu işler hiç bitmez mi arkadaş bugün de regl oldum tam oldu neyse moral bozmayalım,yavaş yavaş hallederiz:13:
kahvaltım
kaşarlı tereyağlı omlet
7 zeytin
1 kk peynir
1 kuru incir,3 kuru kayısı,az süt kaymağı
5-6 kadar ceviz
akşama da nohut,ıspanak,ayran var....ayrıca çamaşır asma toplama gibi rutin gece mesaisibirdy kulakların çınlasın,sen pek seversin ev işlerini
slmm güzellerrrr,
uzuuunn bır yazı yzamıstım kıı yanlıslıkla sıldımmm
neysee...
sabah klasık kahvaltı ve kavurmalı yumurta... (eşimin sunumuyla)
aksam (yemegım hazır ) kıymalı kabak yemegı (evde bulgur kalmadıgı ıcın 1 -2 yemek kasıgı pırınc attımmm :26: )
yanınada dugun corba...
ögleyın ıse ne yıyecegımı bılmıyrm hıc. malum cogumuz gıbı bende bayramda kılo aldım. zaten sadece regl donemınde kılo verebılıyrm. bıraz dıkkat edeyım dıyorum . edebılırsem artıııkk... canım muthıs tatlı ıstıyor , sanırım bır kere duzenı bozunca gerısı corap sokugu gıbı gelıyorr
kızlar esıme atkı ormeye karar vermıstım. dun gece atkıyı boyunluga cevırdım. daha yenı basladım. önce selanık ormeyı denedım , beceremedım. sonra cıft pırınc ormeyı denedım o da cok muntazam olmadı, bır ters bır duz karıstı bırazbende en ıyı bıldıgım modelı basladım , tunus işi.... ama daha yenı 2 sıracık ordum , tavsıyesı olan varsaaa lutfen paylassın
Adilemir , cok gecmıs olsun .Rabbım sıfalar versın ınsallahherkese mutlu günleeerrrr
adilemir canım çok geçmiş olsun kayınpederine..arkadaşların yorumlarına katılıyorum...bazen her şeyi usulüne göre yapsan da,güzel yaşasan da olacak olan oluyor kaçış yok...inşallah şifasını da bulur ve iyileşir canım..
serpp maşallah becerikli ve çalışkan hatunsunben hiç anlamam o işlerden,bilenler fikir verir sana
Sağol canım
adile arkadaşım kayınpederine acil şifalar
Sabah iyi bir karatay kahvaltısı yaptım bugünü elma yoğurt olarak devam ettirmeyi düşünüyorum öğleden sonra gelirim
Sağol canım
adile arkadaşım kayınpederine acil şifalar
Sabah iyi bir karatay kahvaltısı yaptım bugünü elma yoğurt olarak devam ettirmeyi düşünüyorum öğleden sonra gelirim
serpp maşallah becerikli ve çalışkan hatunsunben hiç anlamam o işlerden,bilenler fikir verir sana
özocum canım benim geçmiş olsun.selam kızlarben güya dün gece çayımı içerek geçmişi okuyacaktım ya..yalan oldu su borusu patladığından göl konumuna gelen banyoyu,çamaşır makinasının altı,dolap içi dahil olaraktan inci ince temizlemekle geçirdim,öncesinde eşim tesisatçıyla banyolarda 2 saat uğraştı,ben de o arada birkaç çeşit yemek yaptım,sonra banyo temizliği yav bu işler hiç bitmez mi arkadaş bugün de regl oldum tam oldu neyse moral bozmayalım,yavaş yavaş hallederiz:13:
akşama da nohut,ıspanak,ayran var....ayrıca çamaşır asma toplama gibi rutin gece mesaisibirdy kulakların çınlasın,sen pek seversin ev işlerini
gezdim canım bloğunda ve o ekmeklere bayıldım valla ellerine sağlık...
bence de selanik çok yakışıyor atkıya canım bence bir daha dene daha başındaymışsın..yok cnm yaa becerıklı olsam selanık orgusunu yapardım, denedım olmadı :18:
aaa pardon cnm yaaa, ben baska bır dılegın bloguna bakıyormusum. onun blogunun da adı dılekcedilekcım, suan blogundayım ve blog fotondakı macaronları gordum bayıldım. umarım sen yapmısındır. zira hafta sonu ılk macaron denemem fena sayılmasa daa ıstedıgım gıbı olmadı. ama blogunda macaron ıle ılgılı fotodan baska bısey goremedııımmm????:26::26:
aaa pardon cnm yaaa, ben baska bır dılegın bloguna bakıyormusum. onun blogunun da adı dılekcesorumu gerı aldım
aaa pardon cnm yaaa, ben baska bır dılegın bloguna bakıyormusum. onun blogunun da adı dılekcesorumu gerı aldım
öğlen pek bişey yemedim
yani biraz abuk subuk yedim yani
1 adet armut
çok az peynir
1 kase yoğurt
fındık,cevizve çayyyy
akşam yemeğim de hazır
nohut yemeği
salata yoğurt pilavı ben yemicem
dilekçim harika şeyler yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?