Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam canlar

Dün sabahı yazmıştım,akşam mercimek çorba,lahana sarma,yoğurt

Bu sabah 1 haşlama yumurta,peynir,zeytin,domates,fındık,kuru kayısı

Öğlen 1 tabak zeytinyağlı pırasa bol limonlu

Öğleden sonra bi arkadaşımdaydım,orada 1 kase ayran çorbası,1 er tane lahana ve yaprak sarması yedim,gittiğim yerlere diyetteyim ya da karatay yapıyorum demeyi de düşünmüyorum bu sefer,tüm gözler üstümde oluyor ve daha fazla ısrar ediyorlar,en az hasarla atlatmaya çalışacağım

Son düzenleme:
slm tatlim..
gecmis olsun..
ama karamsar olmayin allah sifa versin..
ilk duydugunda cok kotu oluyosun ama sonra alisiyosun..tedavilerini aksatmayip moralinide yuksek tutarsa ins ustesinden gelir...benim annecigimde meme kanseri...4 yil oldu gogsu alindi..tedavilerini aksatmadi ve aynen kardelenin dedigi gibi grip gibi dusunuyo..
ve benim annecigimde beslenmesine sagligina cok dikkat eden bir insandi..hersey bizler icin..

ohh ne iyi menun varmis bu kisir konusunda kendime hic guvenmiyorum yedikce yiyesim geliyo...mas. sana 3-4 kasikla yetinmissin..

bende hic sevmem catkapi misafiri..mas. marifetli hatunsun..yarin telafi edersin spor isini..

fındık ve cay keyfı:))
afiyet olsun..

sabah klasik kahvaltı sonrasında komşuya geçmiş olsuna indim sonrasında ev temizlemece yemeklerde yapıldı kurufasulye pilav yanınada turşu şimdide yeşil çayımı içiyorum
sanada afiyet olsun canim..kizlarin universtemi okuyolar?

bencede en iyisi kimseye soylememek...baktin sana uyan bise yok midem agriyo diyip gecistireceksin:))

bende 4 de yedim 2. ogunumu ..2 km de yurudum ama 2 km daha yurumeyi dusunuyorum ..

arkadaşlar hiç ilgilenemedim diyetle.son 15-20 gündür ok hastayım ilaç alamıyorum hamile oldugumdan...yavaş yavaş iyileşmeye başladım tekrar sahalara dönücem inşaallah :) aşerme durumum yok hafif bulantılarım var ama diyetime engel değil şimdilik,inşaallah hiç olmaz herkese kolay gelsin haftaya burdayım inşaallah

Afferüm bebiş sen böyle hareketli oldukca kaçamaklar vız gelir tırs gider

geçmiş olsun canım,Allah şifa versin tez zamanda inşallah

iyi akşamlar kızzlarbugün temizliğim akşam üzeri bitti gelemedim.çok yoruldum çok:97::97:

bugün yediklerime gelince
sabah=
1 yumurtadan omlet
peynir
zeytin
ceviz
1 bardak ayran

2.öğün=
1 tabak kuru fasülye
2 tane kıymalı bulgurlu dolma
yoğurt

Son düzenleme:
Merhaba kizlar .. Ben bir kac gunden beri yokum yogun calisiyorum ... her gun calistim yarinda calisacagim .. obur gunde .. persembe gunu de allah kismet ederse Turkiyeye gidiyoruz .. Sizler neyaptiniz bir okuyayim sizleri opuldunuz

fındık ve cay keyfı:))

sabah klasik kahvaltı sonrasında komşuya geçmiş olsuna indim sonrasında ev temizlemece yemeklerde yapıldı kurufasulye pilav yanınada turşu şimdide yeşil çayımı içiyorum
ohh afiyetler olsun
aynen katılıyorum..insanlar diyetteyim dedikçe seni inceliyoren iyisi hiiç söylememek
ohh ne iyi menun varmis bu kisir konusunda kendime hic guvenmiyorum yedikce yiyesim geliyo...mas. sana 3-4 kasikla yetinmissin..

)
ben de zor tutuyorum kendimi bakma sen
geçmiş olsun canım

yine aklanmış paklanmışsın

afiyet olsun gülümm

Karatayı bigün televizyonda yakalarsam senden bahsetcem ben de anlamadım gitti senin bu şeker dengesizliğini :44:

Kendimi tabiki çok rahat hissediyorum en azından sabaha karşı yanarak uyanmıyorum hatta bazen üşüyorum bile tek problem kilo veriş hızım azaldı ama tek suçlusu menopoz değil pisboğazlığım ve hareketsizliğim de var

En son 2011 aralıkta kadın doğuma muayene olup tüm tahlillerimi yaptırmıştım (kemik ölçümü hariç) bidaha gidemedim ama yine gitmem lazım smear testi için inşallah senin düzenin devam eder de daha geç girersin menopoza düzenli keten tohumu kullan istersen balki süreci uzatırsın :44: ben uzun zamandır kullanmayıp sonra düzensiz kullanınca pek bi işe yaramadı sanırım

Vaayy demek eniştemiz yoğurt da mayalıyo 10 parmağında 10 marifet valla bravo senden önce bilyomuymuş yoksa seninle yaşamaya başlayınca mı öğrendi bu kadar marifeti bide hamur açıyor dersen sizin enişteyi pencere önü saksısı yaparım artık benim bir arkadaşımında Bursa orhangazi taraflarında babasının zeytinliği var o da kasım gibi gidiyor zeytin toplamaya ben yağımı onadan alıyorum ama soğuk sıkım mı değil mi bilmiyor arkadaş kendileri sıkmıyo herkesin sıktırdığı bir yer varmış oraya sıktırılıyor demişti inşallah peynirin alasını bulursunda alıp afiyetle yersiniz canım ben en son mısır çarşısının yan tarafında peynircilerin orda seyyar satıcıdan kapalı paket almıştım kilosu 5 tl :34 estafitifiti ne demek çenem düştü paylaşım yapıyos burda

Geçmiş olsun canım, o kadar koşturmacayla ucuz atlatmışsın bence, ben olsam 2-3 gün yataktan çıkamazdım kesin

Gamzeee inan bi solukta okudum yazdıklarını hem sevindim yepyeni değerli bilgiler için hem buruldum doğal diye aldığım ürünler hele hele tereyağı kilosunu 15-20 tl arasında alıyodum bu kadar zahmetli ve maliyetli olan bişeyi ucuza satıyolarsa vardır bi yamuğu günahları yalan söyleyenlerin boynuna dycem ama benimkilerde köpüük köpük oluyo kokusuda normal geliyo,rengi süt gibi bazen hafif sarı oluyo :44: sütleri şeffaf su yada kola şişelerinde satıyolar genelde yağ tabakası üstte birikmiş oluyor ama ne kadarı su katılmış yada kaymağı alınmış bilmiyorum :44: bazılarını daha kaynatırken bol kaymaklı oluyor bazıları ise 3-4 gün dolapta beklemesine rağmen bir kase kaymak anca çıkıyor (5 kilo sütten ) :44:
Ben emeklilikte bile uğraşamam o zaman o ne meşakkatli işmiş öyleedemek onun için köylülerin hiç biri tereyağı yapıp satmıyo habire süzme yoğurt ve kaymak satıyolar,yoğurtlarada nişastamı katıyolar nedir taş gibi muhallebi kıvamlı bişey oluyorve kilosunu 4-5 tl den satıyolar :44: ama yazın kısmetse 10 kilo sütle deniycem peynir ve kaymak için

tekrar çok teşekkürler canım kıymetli bilgiler için eksik olma

kışın saman yiyolarda baharyaz ve sonbaharda sebzelerin kabuğu falan daha ucuz hatta bedavadır diye tahmin ediyodum :44: of ne dikenli işmiş yaff

aman canım sağ sağlim ulaşmışsın ya gerisi teferruat..sen hep yollardasın bacım o da etkiliyor sindirimi..ee bi de su değişiyor hava değişiyor..valla benimki hepsinden etkilenir kerata

Evet canım ya doğru söylüyosun daha geçen yaza kadar hareketliydim artık tembelleştim midir nedir hala transa geçemedim
senin kerata içinde kayısı keten toğumu ve zeytn yağı düzenli tüketsek benimkide normalleşcek ama hep unutuyorum

Geçmiş olsun canım, bu illetin kimi ne zaman vuracağı hiç belli olmuyor ben ne insanlar tanıdım yıllarca sıgara içmesine rağmen 80 li yaşları devirip kanser olmadan eceliyle göcen,yada tam tersi hayatında bırak sıgara içmeyi sağlıklı beslenme,düzenli yaşamaya çok dikkat edip genç yaşda kansere yenik düşen ...minicik yavrular lösemiden yitip giden... bu illet için şimdilik en önemli şey erken tanı ve tedavi ,inşallah tıp ilerledikce kökten kazıyıcı bi çare bulunur...

Sersuum naber muhtarım bu seferde ben yazarken gelmişsin korktuğun olmamış günün normal geçmiş sevindim canım geçmiş olsun canım boşver diyeti falan şu 3 ayı atlat ondan sonra devam edersin dikkat etmeye

Allahım yareppim bu ne temizliğiydi yaa bayram bitti siz hala can hıraş temizliktesiniz alla allaaaaaaaaaa yettiniz garii

Merhaba kizlar .. Ben bir kac gunden beri yokum yogun calisiyorum ... her gun calistim yarinda calisacagim .. obur gunde .. persembe gunu de allah kismet ederse Turkiyeye gidiyoruz .. Sizler neyaptiniz bir okuyayim sizleri opuldunuz

Bizler ne yapmadık ki yediiiik ,içtiiiiik yan geldik yattııııııık tembellik yaptıııııık am zipor mipor yapmadıııık, Karatayı salladıııık simdi döndük kürkcü tükkanına ağlaşıyoruz anacım
Hayırlısıyla gelirsiniz inşallah, tanıdıklarını yeni fit halinle şoke eder eder mutluluktan uçarsın inşallah

iyi geceler kızlar sizleri çok özledimde geldim pirinçli sarma yapmıştım çarşambaya düzeni kurarım inşallah

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım gittiğim evde hijyen problemi vardı bende yiyemedim denize gittiğimizde de azıcıkbişeyle geçiştirdim işte böyle
Benim oğluşum ateşliydi gelemedim bide bu akşam KPSS kursuna başladım anlayacağınız oldukça yoğundum
Menü
Sabah karatay kahvaltı

Akşam öğle aynı anda yedim 1 tabak barbunya 4-5 kaşık bulgur pilavı yoğurt
Sağlıcakla kalın

çok haklısınız bugün gittim d&rden hemen aldım ilk kitabını aldım başlıcam hemen okumaya kuyup öyle başlıcam nasipse.

geçmiş olsun

sağol datluuum

:

yine yakalayamadan çıkmışım cicim

çok haklısınız bugün gittim d&rden hemen aldım ilk kitabını aldım başlıcam hemen okumaya kuyup öyle başlıcam nasipse.

güzel ve kaçamaksız günler...

nedense bu günlerde gece gelemiyorum topiğe..mayışıp kalıyorum tv karşısında..

çıkmadan bakimm bi dedim geçmişe..hepinizi öpüyorumm..

öğleden sonra gelirim...

çok geçmiş olsun inşallah atlatır canım kanser türürünü göre değişiyor tabi
inşallah atlatır

kahvaltım
2 yumurta,peynir,zeytin
3 ad. kayısı,fındık ceviz
maydonoz,tere limonlu
yeşilçay
öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…